top of page

De leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus van dit moment!

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023


newborn baby bij vader in armen

Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Het kan een uitdaging zijn om een leuk cadeautje mee te nemen wanneer je op kraamvisite gaat. Want laten we eerlijk zijn, het cadeau moet niet alleen in de smaak vallen bij de pasgeborene, maar natuurlijk ook bij de ouders. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die ontzettend origineel is, namelijk de gepersonaliseerde kraamcadeaus.


De gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn echt favoriet onder nieuwe ouders. Tegenwoordig kun je bijna alles voorzien van een naam, datum of leuke tekst. Van schattige rompertjes tot speelgoed, de mogelijkheden zijn eindeloos. Graveren, borduren, drukken of folie, je kunt vrijwel elk product transformeren tot één van de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus waar de ouders ontzettend blij mee zijn. Benieuwd naar de meest populaire gepersonaliseerde kraamcadeaus? Lees snel verder!


Waarom kiezen voor één van de gepersonaliseerde kraamcadeaus?

De ouders zijn natuurlijk hartstikke blij met de geboorte van de kleine baby. Waar zij lang over hebben nagedacht is natuurlijk de naam, vaak is de naam lang geheim gehouden en eindelijk mag iedereen het weten. Juist bij de geboorte is het ook speciaal dat eindelijke da naam van de baby gedeeld kan worden, daarom is een leuk gepersonaliseerde kraamcadeaus een hit!

 

Verschillende soorten gepersonaliseerde kraamcadeaus

Er zijn veel verschillende soorten kraamcadeaus die je kunt personaliseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er een naam op laten bedrukken, graveren of borduren. Of je nu kiest voor een leuk boek met eigen naam, een knuffel met naam een knuffeldoekje met naam of een mooie omslagdoek, met elk cadeau kan je de ouders blij maken. En het leuke is vaak is het ook snel geregeld. Je wilt natuurlijk niet met lege handen op kraamvisite komen.

Met een kraamcadeau met naam geef je een bijzondere verrassing. Zeker wanneer je dit combineert met een kleur of figuur, passend bij de kinderkamer. Weet je toevallig dat de hele kinderkamer lichtgeel geverfd is of dat er Nijntje lampjes zijn opgehangen? Sluit daar dan bij aan en kies een persoonlijk kraamcadeau. Bijvoorbeeld een lichtgeel knuffeldoekje met de naam van de baby of een kinderboek of kinderbestek met naam in de stijl van Nijntje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hieronder vind je de beste ideeën voor een kraamcadeau met naam.

 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus: kinderboeken met naam

Als ze graag voorlezen, dan zijn leuke attenties zoals een kinderboek met naam perfect. Maak de baby blij met een gepersonaliseerd boek, waarin papa of mama steeds de naam van de kleine noemt. Er zijn ontzettend leuke boeken waarbij het kind zelf de superheld is, voorlezen wordt zo nóg specialer! Hieronder heb ik 2 leuke kinderboeken voor je op een rij gezet welke je makkelijk zelf kunt laten maken. Ben je benieuwd naar nog meer leuke kinderboeken die je kunt personaliseren, kijk dan ook eens bij mij tips op: Geef een speciaal cadeau: 11 x gepersonaliseerd kinderboek

 

Kinderboek met naam en gepersonaliseerd karakter: Allerleukste Plek Op Aarde


Roze kinderboek gepersonaliseerd met naam de roze prinses

In dit liefdevolle avontuur ontdekt de kleine held dat de leukste plek op aarde daar is waar je familie en vrienden zijn.


In dit boek kan je zelf de superheld kiezen, ridder, prinses of ninja. Kies zelf je kleuren van het boek en het boek wordt op maat voor je gemaakt. Een perfect cadeau voor de avonturier!



 

Gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto: [naam] Diep in de Zee

boek noah diep in de zee gepersonaliseerd kraamcadeau

Gepersonaliseerd met naam, foto en een persoonlijk voorwoord - een uniek cadeau

Altijd al eens een kijkje willen nemen diep in de Zee? Dan is dit boek er één voor jouw kind! Als de held(in) van dit verhaal een magische steen vindt op het strand gaat er een nieuwe wereld open. Samen met een brutaal visje beleeft de held(in) van het verhaal een magisch avontuur als ze op zoek gaan naar vrienden voor een verdrietige en eenzame haai. Een spannend en vrolijk verhaal vol leuke ontmoetingen met vissen en dieren uit de onderwaterwereld.




 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus van Koeka

De producten van Koeka zijn bijzonder geliefd onder nieuwe ouders dankzij hun goede kwaliteit en trendy kleurstellingen. Of je nu een speendoekje of een wiegdeken wilt laten borduren, bij Koeka is er altijd iets leuks te vinden voor het perfecte kraamcadeau. Hieronder heb ik mijn twee favorieten voor je neergezet:

 

Koeka badjasje

roze badjasje koeka

Het Koeka badjasje Dijon is een echte musthave voor de kleintjes! Dit badjasje is perfect om je kindje warm en knus te houden na een bad of douche. Het heeft zelfs een capuchon om het hoofdje warm te houden. De stof van het badjasje is ongelooflijk zacht en absorbeert vocht goed, wat zorgt voor extra comfort. Het wordt nog beter: je kunt dit badjasje uniek maken door er een naam op te laten borduren! Bij Bulbby kun je de kleuren garen en het lettertype kiezen om het badjasje zo persoonlijk mogelijk te maken. Kies de bijpassende kleuren voor een subtiele look of ga voor de contrasterende kleuren om de naam van het kind extra op te laten vallen. Het Koeka badjasje Dijon is een fantastisch item om cadeau te geven, waar de baby lange tijd veel plezier van heeft.



 

Koeka Speendoekje Eend Dijon

koeka speendoekje eend dijon met naam Sem

Ben jij op zoek naar het perfecte speendoekje voor je kleintje? Dan is het Koeka speendoekje eend Dijon zeker iets voor jou! Dit schattige speendoekje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan geborduurd worden met de initialen of de naam van je kindje. Zo maak je het extra persoonlijk!


Dit speendoekje is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals organisch katoen en polyester. De binnenkant van het speendoekje knispert, waardoor het extra interessant wordt voor de kleine baby. Bovendien is het speentje gemakkelijk te bevestigen aan het speenkoord, zodat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar die verdwenen speen.


Het Koeka speendoekje eend Dijon is het perfecte cadeau voor elke nieuwe ouder. Maar ook als je op zoek bent naar andere leuke items van het merk Koeka, ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel nu en geef je kleintje zijn favoriete speelmaatje! Verzending binnen 2 werkdagen en spoedbestellingen worden zelfs dezelfde dag nog verzonden.



 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus: Kinderbestek laten graveren

Kinderbestek laten graveen is een mooi cadeau traditioneel cadeau. Heel erg leuk om een cadeau te geven voor de eerste hapjes. Met één van de leuke sets kinderbestek scoor je zeker weten punten voor originalitateit.

 

Kinderbestek met naam

luxe doos met kinderbestek om te laten graveren met naam baby

Een klassiek presentje is natuurlijk kinderbestek met naam. Wil je een cadeau geven dat binnen niet al te lange tijd van pas komt? Dan is een paplepel ideaal. Maar ga je voor een echt speciaal geschenk, kies dan voor vierdelig bestek in goud- of zilverkleur. Perfect voor Kerst en verjaardag diners, of natuurlijk om je elke dag speciaal te voelen! Hoe je dit prachtige cadeau aanschaft? Kies voor de naam, geboortedatum of initialen om te laten graveren. Je hebt ruime keuze uit lettertypes en lieve afbeeldingen. Zo laat je er eenvoudig een kroontje of vosje bij graveren zonder extra kosten. Door de scherpe en hoogwaardige lasergravure is bijna alles mogelijk!


 

Nijntje Kinderbestek met naam

nijntje kinderbestek met naam Anna

Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een kleintje? Dan is dit nijntje bestek met gravure perfect! Je kunt een naam of tekst naar keuze laten graveren op elk onderdeel van de bestekset. Het setje bestaat uit een vork, mes, eetlepel en dessertlepel, en wordt geleverd in een vrolijke giftbox. Het kinderbestek is gemaakt van het allermooiste RVS met een glanzende coating, waardoor de gravure nog mooier uitkomt.


Het persoonlijke kinderbestek is niet alleen een perfect kraamcadeau, maar ook een leuk cadeau voor een kinderverjaardag, doop of communie. En natuurlijk kun je ook gewoon nijntje bestek bestellen voor jouw eigen kleintje. Met dit schattige bestek wordt elke maaltijd een feestje!


Maak nu jouw persoonlijke nijntje bestek met naam en verras jouw liefste neefje, zusje of het kleintje van je beste vriendin. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen bij ouders én kinderen!


 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus: Happy Horse Knuffel met naam

Heb jij al kennisgemaakt met de knuffels van Happy Horse? Deze zachte pluche knuffels zijn perfect om lekker mee te knuffelen en bieden jouw kindje troost en veiligheid. En het mooie is, je kunt de knuffels personaliseren met de naam of initialen van jouw kindje! Zo ontwerp je een unieke knuffel waar niet alleen jij, maar ook jouw kindje helemaal happy van wordt.


Maar wat als jouw kindje zijn of haar knuffel kwijtraakt? Voorkom traantjes en bestel direct een reserve exemplaar van de favoriete knuffel van jouw kind. Zo voelt jouw kind zich snel weer veilig en vertrouwd. En betrek jouw kindje bij het kiezen van een nieuwe knuffel, door samen het vriendje uit te zoeken en een naam te geven. Op die manier voelt jouw kindje zich betrokken en zal het minder moeite hebben om afscheid te nemen van de oude knuffel.


Bekijk nu ons assortiment met vrolijke knuffels zoals konijn Richie, hond David, ezel Diego en olifant Enzo. Allemaal verkrijgbaar met bijpassend knuffeldoekje en geschikt als kraamcadeau, babycadeau of verjaardagscadeau. Kies jouw favoriete vriendje en maak het nog specialer door de naam van jouw kindje erop te laten borduren. Zo wordt knuffelen nog leuker!

 

Happy Horse Konijn Richie

Happy Horse Konijn Richie bij baby in armen met naam geborduurd

Maak kennis met het Happy Horse konijn Richie! Dit schattige konijntje is niet zomaar een knuffel, nee, bij Bulbby kan je het namelijk laten borduren met de naam of geboortedatum van jouw kindje. Zo wordt het niet alleen een extra persoonlijke knuffel, maar ook een speciaal aandenken voor later. Het zachte en gezellige konijn bezorgt jouw kleintje vele uren aan speel- en knuffelplezier. En het goede nieuws is: de knuffel is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren die passen bij elke babykamer. Zo kan je een uniek en gepersonaliseerd kraamcadeautje geven dat altijd in de smaak valt! Bovendien is de knuffel verkrijgbaar in twee maten: 38 cm en 58 cm hoog. Het perfecte vriendje om mee te knuffelen en spelen dus! En omdat de knuffel wordt geborduurd, is het ook nog eens volledig veilig voor jouw kleintje. Wacht niet langer en bestel jouw Happy Horse konijn Richie vandaag nog!


 

Knuffeldoekje Micha van Happy Horse

bruin knuffeldoekje happy horse aapje met geborduurde naam

Ben jij nog op zoek naar het perfecte knuffeldoekje voor je nieuwe beste vriendje? Maak kennis met het knuffeldoekje Micha van Happy Horse! Dit zachte doekje heeft een heerlijk fluffy stofje en armpjes waarmee jouw kleintje eindeloos kan knuffelen. Maar dat is nog niet alles, want dit doekje is ook nog eens het perfecte maatje voor onderweg.



En weet je wat nóg fijner is? Het doekje kan gewoon in de was op 30 graden, dus altijd heerlijk fris voor jouw kleintje! Kortom, het knuffeldoekje Micha van Happy Horse is het perfecte knuffelmaatje voor elke baby en peuter en bovendien het ideale cadeau voor een geboorte, verjaardag of kraamvisite. Bestel hem vandaag nog en jouw kleintje zal nooit meer zonder willen!


 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus: Rugzak met naam

Een rugzak met naam is dé trend van dit moment voor kinderen van alle leeftijden! Helemaal leuk om als kraamcadeau te geven. Ontzettend handig voor het kinderdagverblijf, opa en oma of als je een dagje weg gaat. Daarnaast is een rugzak met naam niet alleen een praktisch item, het is ook nog eens een heel leuk cadeau!


Ik heb hieronder 2 van mijn favorieten voor je op een rij gezet. Wil je nog meer inspiratie voor een rugzak met naam, lees dan ook mijn inspiratieblog De trend van 2023: Vind de perfecte rugzak met naam

 

Rugzakje met naam

teddy rugzak met naam

Een eigen rugzakje met naam is voor elk kind een geweldig cadeau. Daarnaast is het ontzettend handig voor het kinderdagverlijf, als je een dagje weg gaat of wanneer het tijd is voor de peuterschool. De rugzakjes teddy zijn mijn favoriet. Ik heb de leukste 5 ook voor je verzameld: 5x de leukste rugzak van 2023: dé Teddy rugzak met naam


Dit mooie zachte rugtasje is een ideaal kraamcadeau. Zonder naam zou dit tasje al ontzettend leuk zijn, maar door dit tasje met naam te personaliseren geef jij misschien wel het leukste kraamcadeau!



 

Rugzak met naam 0-6 jaar

kleuter met rugzak wit met roze met naam

Op zoek naar een geweldige rugzak als kraamcadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerd rugzakje met naam! Onze kleurrijke rugzakjes zijn voorzien van een hippe flap en stevige schouderbandjes, specifiek ontworpen voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Op de voorkant prijkt het unieke naamlogo van jouw zoon of dochter, waardoor het rugzakje met naam eenvoudig herkenbaar is op school of op reis. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afbeeldingen en lettertypes.


Het praktische ontwerp biedt voldoende ruimte voor een lunchbox, een beker en wat lekkers. Het duurzame 600D materiaal is bovendien waterafstotend en kan eenvoudig worden gereinigd met een borsteltje. Zo blijft het rugzakje met naam netjes en schoon, zelfs na een dag vol avontuur!



 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus kopen?


Ouders nemen een belangrijke beslissing wanneer ze de uiteindelijke naam of namen voor hun nieuwe kindje kiezen. Eén van de leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus is dan ook ontzettend passend om de ouders mee te verrassen. Verder is het niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook leuk voor peuters en kleuters. Kinderen die net beginnen met lezen zullen veel plezier beleven aan het zelf lezen van een gepersonaliseerd boek waarin zij zelf de hoofdpersoon zijn. Een rugzak met naam kan ook jaren mee en die knuffel met naam die raken ze nooit meer kwijt.


Mocht je nog twijfelen over een van de leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus, kijk dan ook eens op mijn andere blogs vol inspiratie over leuke kraamcadeaus zoals:

 

Meest gestelde vragen en antwoorden over gepersonaliseerde kraamcadeaus

Om het voor jou makkelijk te maken heb ik de meest gestelde vragen over gepersonaliseerde kraamcadeaus voor je verzameld, zodat jij nog makkelijker een keuze kunt maken.


Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde kraamcadeaus?

Gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn uniek en speciaal omdat ze aangepast zijn aan de naam van de baby. Dit maakt het cadeau persoonlijk en het zal zeker gewaardeerd worden door de ouders. Bovendien is het een geweldige manier om een blijvende herinnering te creëren voor de pasgeborene.


Welke soorten gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn er beschikbaar?

Er zijn talloze gepersonaliseerde kraamcadeaus beschikbaar, waaronder knuffelbeesten, knuffeldoekjes, kledingstukken, speelgoed en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn talloze manieren om de naam van de baby op het cadeau te zetten, zoals borduren, graveren of hittefolie bedrukken.


Hoe kan ik een gepersonaliseerd kraamcadeau bestellen?

Het bestellen van een gepersonaliseerd kraamcadeau is heel eenvoudig. Je kiest gewoon een passend cadeau uit voor de baby waar je op kraambezoek gaat en voert de naam in. Binnen een paar dagen wordt het cadeau bij jou thuis afgeleverd. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, want vanwege het personaliseren heeft het cadeau iets meer tijd nodig om gemaakt te worden.


Is de kwaliteit van de gepersonaliseerde kraamcadeaus goed?

Ja, de gepersonaliseerde kraamcadeaus die wij aanbevelen zijn van topkwaliteit en de personalisering blijft net zo mooi als de dag dat je het cadeau hebt gegeven. Je hebt dus geen zorgen over de kwaliteit.


Zijn er extra kosten verbonden aan het personaliseren van een kraamcadeau?

Ja, er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het personaliseren van een kraamcadeau, afhankelijk van het type personalisering dat je kiest. Borduren, graveren en hittefolie zijn bijvoorbeeld snelle methodes om een naam op een product te zetten, maar hebben alsnog wat tijd nodig om te worden afgerond. Controleer altijd de kosten voordat je het cadeau bestelt.


Wat als ik het verkeerde cadeau heb besteld of als er iets mis is met mijn bestelling?

Als je het verkeerde cadeau hebt besteld, of als er iets mis is met je bestelling, neem dan contact op met de webshop waar je het cadeau hebt gekocht. Zij kunnen je helpen met het retourneren of omruilen van het cadeau, of om een oplossing te vinden voor eventuele andere problemen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page