top of page

5x de leukste rugzak van 2023: dé Teddy rugzak met naam

Bijgewerkt op: 21 aug. 2023


machine die aan het graveren is

Op zoek naar een leuk geboortecadeau of verjaardagscadeau voor een kind? Kies dan voor een rugzakje met naam! Een rugzak is niet alleen handig voor naar het kinderdagverblijf of school, het is ook nog eens super leuk om te geven én te krijgen. De rugzak wordt nog specialer door het personaliseren met de naam van het kindje erop. En de leukste rugzak voor kinderen is zonder twijfel de teddy rugzak met naam. Waarom dat zo is? Ik vertel het je graag, lees maar mee!


Waarom een Teddy rugzak met naam als cadeau?

De teddy rugzak is niet alleen lief en mooi om te zien, maar ook nog eens heerlijk zacht om te knuffelen. Ideaal voor de kleintjes die nog weleens behoefte hebben aan een knuffelmomentje onderweg. Een rugzakje met naam is er in verschillende formaten beschikbaar en van verschillende merken. Ik geef je hieronder de top 5 van de leukste Teddy Rugzak met naam.


Wanneer geef je een Teddy rugzak met naam als cadeau?

En wanneer geef je zo'n rugzakje met naam cadeau? Nou, eigenlijk kan dat op verschillende momenten. Denk bijvoorbeeld aan een kraamcadeau, waarbij je de rugzak bijvoorbeeld vult met verzorgingsproducten of een knuffelbeestje. Of geef het rugzakje met naam cadeau wanneer het kindje voor het eerst naar de basisschool gaat, bijvoorbeeld als cadeau voor 4 jaar. Of wat dacht je van een stoere rugzak voor groep 3? Zo kan het kindje zijn of haar spulletjes makkelijk meenemen naar school of het kinderdagverblijf en ook nog eens in stijl.


De 5 beste gelegenheden om een rug zakmet naam als cadeau te geven

Een rugzakje met naam is geschikt voor allerlei gelegenheden. Hieronder hebben wij de top 3 leukste gelegenheden om een Teddy rugzakje met naam als cadeau te geven op een rijtje gezet:


1) Geboortecadeau

Een rugzakje met naam als cadeau bij de geboorte van een baby is heel leuk. Een geboorte cadeau met naam is altijd leuk om te geven, en zo een leuke rugzak is ideaal voor het kinderdagverblijf of een keertje uit logeren bij opa en oma. Met dit kraamcadeau scoor jij zeker punten!

2) Verjaardagscadeau

Bij een verjaardag wil je natuurlijk een origineel cadeau geven. Een rugzakje met naam is origineel en praktisch. Superleuk om te geven wanneer het kind naar school gaat of naar de peuterspeelzaal.


3) Kerstcadeau:

Zo’n teddy rugzak is ook een leuk cadeau om klaar te leggen onder de kerstboom. Zo kan het nieuwe jaar goed gestart worden. En met de nieuwe rugzak met naam kunnen vele nieuwe avonturen beleefd worden voor het nieuwe jaar.

 

5 x Teddy rugzak met naam

 

# 1 Teddy rugzak met naam: Teddy Rugzak Jollein - groot


Teddy rugzak met naam jollein groot

De Teddy rugzak Jollein heeft een ruime afmeting van 31 bij 25 centimeter en is voorzien van een stijlvolle bies van imitatieleer, waardoor het tegen een stootje kan.


Maar het allerleukste is natuurlijk de personalisatiemogelijkheid. Je kunt zelf kiezen welke kleur borduurgaren en welk lettertype je wilt gebruiken voor de naam of initialen van het kindje. Wil je de naam eruit laten springen? Kies dan voor contrasterende borduurgaren. Of juist niet en laat de naam opgaan in de kleur van de rugzak. Alles is mogelijk, precies hoe jij het wilt!

Indicatie prijs: € 44,99


 

# 2 Teddy rugzak met naam

Teddy rugzak met naam met oortjes

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw kleintje? Zoek niet verder, want wij hebben het voor je gevonden: deze geborduurde teddy rugzak met naam! Dit schattige rugzakje met oortjes is gemaakt van 100% polyester en is 31 x 25 cm groot. Het heeft een prachtig borduursel en kan gepersonaliseerd worden met de naam of tekst van jouw keuze.


Maar dat is nog niet alles! Deze rugzak heeft een hoofdvak met ritssluiting en verstelbare schouderbanden voor het ultieme comfort. Het is niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend schattig met de lieve oortjes en zachte teddymateriaal. Het is zo zacht dat je het wil knuffelen en je uk zal het niet meer loslaten!


En maak je geen zorgen over duurzaamheid, want de onderkant is voorzien van een stijlvolle bies van imitatieleer zodat de tas wel tegen een stootje kan. Daarnaast heeft het grote vak nog twee handige vakjes, waarvan eentje met rits. Het is perfect voor het eerste logeerpartijtje, de zwemles of de eerste dag naar school.


En het beste is nog wel dat personaliseren van de tas in een handomdraai gaat. Voeg gewoon de naam van de ontvanger toe aan de editor en zie direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Wacht niet langer en verras jouw kleintje met deze schattige geborduurde teddy rugzak met naam. Gegarandeerd dat ze er dol op zullen zijn!


Indicatie prijs: € 29,95



 

#3 Teddy rugzak met naam - Jollein klein

teddy rugzak met naam Jollein klein

Met het Jollein Teddy Rugzakje met naam hebben kleintjes altijd hun favoriete spulletjes bij de hand! Dit schattige rugzakje is perfect voor school, de peuterspeelzaal of zelfs een logeerpartijtje bij opa en oma. De verstelbare schouderbanden en het handige verstelbare koordje maken de rugzak geschikt voor verschillende leeftijden.


De lichtbruine vlekjes op de beige binnenvoering zorgen voor een schattige uitstraling. Bovendien is de tas extra stevig dankzij de foam in de onderkant. Maar het allerbelangrijkste: de teddy stof maakt het rugzakje lekker knuffelbaar! Ga voor een uniek exemplaar en personaliseer het rugzakje met de naam van jouw kleintje. Dit superhandige en schattige Jollein Teddy Rugzakje met naam is het perfecte cadeau voor een verjaardag of als kraamcadeau!

Indicatie prijs; € 29,50


 

#4 Teddy rugzak met naam - in 9 verschillende kleuren

teddy rugzak met naam Zoe en oortjes aan de rugzak

Ben je op zoek naar een super schattige rugzak voor je kleine meid of jongen? Zoek niet verder! Deze trendy Teddy rugzak is perfect voor alle kleine avonturiers.


Met deze rugzak zal je kind niet kunnen wachten om naar school te gaan! Hij is niet alleen super cool, maar ook licht en extreem comfortabel om te dragen. En het allerbeste is, hij biedt voldoende ruimte voor al die belangrijke spullen die je kind mee moet nemen tijdens hun dagelijkse avonturen.


Deze Teddy rugzak wordt geleverd met een voorvakje perfect voor kleinere spullen zoals pennen, potloden of misschien zelfs een sleutel van de fiets. Het grote hoofdvak is groot genoeg voor boeken, schriften, een lunchbox of zelfs wat speelgoed voor een dagje uit.


Deze tas heeft een geplastificeerde binnenvoering zodat morsen en geknoei niet het einde van de wereld betekenen. En de verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de tas comfortabel past bij kinderen van verschillende leeftijden en maten. Welke maat je ook kiest, deze Teddy rugzak is er zeker klaar voor!


En wat het nog specialer maakt? Je kunt de rugzak personaliseren met de naam van je kind! Kies uit een rechte of sierlijke letter om het nog specialer te maken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze leuke Teddy rugzak!

Indicatie prijs: € 36,95


 

#5 Teddy rugzak met naam

teddy rugzak met naam

en jij op zoek naar een superleuke rugzak voor jouw kleine? Zoek dan niet verder, want deze teddy rugzak is alles wat je nodig hebt! Met zijn schattige en zachte teddy fleece is deze tas perfect voor de kleintjes om mee te nemen naar school of tijdens een logeerpartijtje.


Maar deze tas is niet alleen leuk om naar te kijken. De teddy rugzak heeft maar liefst 2 handige opbergvakken, waarvan de grootste groot genoeg is voor een broodtrommel, knuffel en drinkbeker. En dat kleine vakje? Dat kan van alles opbergen, van pennetjes tot snoepjes! Beide vakken zijn voorzien van ritssluitingen, zodat al het kostbare bezit veilig wordt bewaard.


En het beste van alles? De teddy tas is super licht van gewicht, waardoor kinderen hem gemakkelijk kunnen dragen op hun rug. De schouderbanden van het tasje zijn ook makkelijk te verstellen, waardoor de tas altijd perfect past. En als er per ongeluk drinken of iets anders lekt in de tas? Geen probleem! De binnenkant van de tas is waterdicht, dus de inhoud blijft altijd droog.


Met 10 verschillende kleuren om uit te kiezen, is er voor elke persoonlijkheid en outfit een perfecte optie. Waar wacht je nog op? Deze teddy rugzak is de perfecte metgezel voor jouw kleintje. Bestellen maar!

Indicatie prijs: € 36,95


 

Teddy rugzak met naam als cadeau geven?

En ben je al overtuigd om een leuke Teddy rugzak met naam als cadeau te geven? De Teddy rugzak met naam is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend praktisch. En met de teddy rugzak met naam maak je het cadeautje helemaal speciaal en knuffelbaar. Dus waar wacht je nog op? Personaliseer snel jouw teddy rugzak met naam!

 

Meest gestelde vragen over de Teddy Rugzak met naam

Wil je graag meer weten over de Teddy rugzak met naam? Ik heb de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.


Is een teddy rugzak met naam geschikt voor alle leeftijden?

Deze rugzakken zijn vooral geschikt voor de allerkleinsten. De superzachte teddybeer stof en schattige uitstraling van de rugzakken maken ze perfect voor baby's en jonge kinderen. Maar wees gerust, de rugzakken zijn er in verschillende formaten, dus ook oudere kinderen kunnen genieten van deze schattige rugzakken.


Is het personaliseren van de rugzak veilig voor kinderen?

Ja, absoluut! De naam wordt gedrukt op de rugzak met een speciale techniek waardoor deze veilig is voor kinderen en niet zal vervagen na vele wasbeurten. De rugzakken zijn ook gemaakt van veilige materialen die voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.


Vervagen de kleuren van de rugzak na verloop van tijd?

Nee, de kleuren van de rugzakken zijn gemaakt om langdurig te blijven. Zo kun je zelfs na jaren de rugzak nog steeds gebruiken zonder dat de kleuren vervagen.


Kan ik zelf de kleur kiezen van de rugzak en de naam opdruk?

Ja zeker! Afhankelijk van het merk en model zijn er verschillende kleurenopties voor de teddy rugzakken beschikbaar. En je kunt ook zelf de kleur van de tekst kiezen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lettertypen!


Waar koop ik de Teddy Rugzak met naam?

De Teddy Rugzak kan je kopen bij verschillende dealers. De meeste rugzakken kan je via Bol.com kopen of rechtstreeks bij de cadeaushops. In de links in dit artikel kom je bij de beste webshops uit zodat je makkelijk en snel de leuke rugzak met naam in huis hebt.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page