top of page

8 leuke ideeën om de mijlpalen van je baby vast te leggen


Zoek je nog een leuk cadeautje voor een vriendin of gewoon lekker voor jezelf om de zwangerschap of de geboorte van je baby te vieren? Het is ontzettend leuk om de verschillende mijlpalen van je baby vast te leggen.


De zwangerschap is een bijzondere tijd en ontzettend leuk om deze periode goed vast te leggen. Door middel van bijvoorbeeld mijlpaalkaarten of een zwangerschapsdagboek tijdens de zwangerschap kan je van alle bijzonder momenten een mooie herinnering vastleggen.


Als je baby eenmaal geboren is dan zijn er ook verschillende opties om alle mooie momenten vast te leggen. Je kunt hier ook weer kiezen voor een dagboek voor het eerste jaar, mijlpaalkaarten voor een baby, een mijlpaaldeken, een mijlpaalposter of blokken. Er zijn zoveel mogelijkheden, ik heb voor jou de leukste op een rij heb gezet.

Laat je inspireren om jezelf of je vriendin een mooi cadeau te geven om alle onvergetelijke momenten vast te leggen op de manier die bij jou past!

Grote avonturen, beginnen klein ❤
 

8 leuke ideeën om de mijlpalen van je baby vast te leggen

Je groeiende buik, het eerste schopje, de babykamer, je favoriete zwangerschapseten… Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken en/of schrijf op de achterkant van de kaart de datum en een leuke anekdote. Ik heb de leukste 9 mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap voor je op een rij gezet!

 

Mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap

Mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap zijn verschillende kaartensets. Vaak een A6-formaat met leuke teksten. Daarnaast vaak gecombineerd met mooie of leuke illustraties. Deze kaarten kan je laten zien als je een foto gaat maken. Het is ontzettend leuk om de buik te zien groeien door middel van het maken van de foto bij bijvoorbeeld 10 weken, 29 weken of de eerste echo. De zwangerschapskaarten kan je vervolgens bewaren in bijvoorbeeld je zwangerschapsdagboek, zodat je alle momenten in een album kan verzamelen.


Mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap zijn allereerst gewoon ontzettend leuk. Daarnaast kan het een herinnering zijn om daadwerkelijk de foto te maken op het juiste moment. Het is vooral leuk als aandenken voor later. Ook is het een ontzettend leuk cadeau voor je vriendin om de zwangerschap te vieren. Maar natuurlijk is het ook ontzettend leuk om je eigen set uit te kiezen.


Met de mijlpaalkaarten kan je de bijzondere momenten vastleggen op een leuke originele manier. Je kunt de kaarten gebruiken om de foto te maken of je kunt ze gebruiken als naslagwerk. Of als combinatie natuurlijk. Maak een leuke foto van jezelf met de kaart en maak er vervolgens een leuk boekwerk van. De gemaakte foto's kan je plus de kaart in het fotoboek plakken. Vervolgens kan je een korte tekst achter op de kaart schrijven. Er is vaak nog voldoende ruimte op de kaart om een notitie te schrijven of in ieder geval een datum toe te voegen bij deze bijzondere mijlpaal!


Prijs indicatie vanaf: € 8,49

 

Mijlpaalkaarten voor een baby


Mijlpaalkaarten voor een baby zijn verschillende kaartensets. Vaak een A6-formaat met leuke teksten. Daarnaast vaak gecombineerd met mooie of leuke illustraties. Deze kaarten kan je naaste de baby leggen als je een foto gaat maken. Je kunt dan direct in één oogopslag zien is wat er aan de hand was op de foto. Van het eerste tandje, tot de eerste keer doorslapen. Van 1 week oud tot de 1e verjaardag. En alle mijlpalen er tussenin.


Mijlpaalkaarten voor een baby kan je als een cadeau geven op een babyshower of als kraamcadeau. Ook is het leuk om je eigen setje uit te kiezen.Met de mijlpaalkaarten kan je de bijzondere momenten vastleggen op een leuke originele manier. Je kunt de kaarten gebruiken om de foto te maken of je kunt ze gebruiken als naslagwerk. Of als combinatie natuurlijk. Maak een leuke foto van de baby en maak er vervolgens een leuk boekwerk van. De foto van de baby kan je plus de kaart in het fotoboek plakken. Vervolgens kan je een korte tekst achter op de kaart schrijven. Er is vaak nog voldoende ruimte op de kaart om een notitie te schrijven of in ieder geval een datum toe te voegen bij deze bijzondere mijlpaal!

Prijs indicatie vanaf: € 8,95

 

Invulboek: Zwangerschapsdagboek

Een zwangerschapsdagboek is ontzettend leuk om bij te houden. In de invulboeken is vaak genoeg ruimte om wekelijks de mijlpalen op te schrijven en foto´s in te plakken. Het is fijn dat er vragen worden gesteld waar je antwoord op kan geven.


Ook wordt er vaak informatie gegeven over hoe ver je bent in je zwangerschap en hoe de baby zich ontwikkelt. Dus direct een mooi naslagwerk om bij te houden hoe de ontwikkeling vordert. Een invulboek is voor de mama's die graag een dagboek bij willen houden en dit voor later willen bewaren als een mooi naslagwerk. De ene mama vindt het leuk om veel te schrijven en de ander houdt juist van kort en krachtig. Een invulboek kan je gebruiken zoals jij dat wilt.


Prijs indicatie: vanaf € 12,99

 

Invulboek: Babyboeken voor het eerste jaar

Een invulboek voor het eerste jaar is sowieso ontzettend leuk om bij te houden. In de invulboeken is vaak genoeg ruimte om wekelijks de mijlpalen op te schrijven en foto´s in te plakken. Het is fijn dat er vragen worden gesteld waar je antwoord op kan geven.

Ook wordt er vaak informatie gegeven over waar je baby aan toe is of wanneer hij een nieuwe sprong doormaakt. Het is dus vaak direct een mooi naslagwerk om bij te houden hoe de ontwikkeling vordert.


Een invulboek is voor de mama's die graag een dagboek bij willen houden en dit voor later willen bewaren als een mooi naslagwerk. De ene mama vindt het leuk om veel te schrijven en de ander houdt juist van kort en krachtig. Een invulboek kan je gebruiken zoals jij dat wilt. In de onderstaande top 11 kan je lezen welke aansluit bij jouw wensen!


Prijs indicatie: vanaf € 12,99

 

Mijlpaaldeken


Maak met deze leuke mijlpaaldeken van zacht fleece foto's van je kleintjes om later terug te kijken hoe ze groeien. Leg zijn of haar favoriete speeltje bij de juiste maand of dag en maak elke keer een leuke foto. Na een tijdje zet je de foto's op een rijtje en is het zo leuk om de groei van hem of haar te zien!


Prijs indicatie: vanaf € 14,95 

Milestone Krasposter

Babynieuws! Op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een meisje of jongen? Heb je binnenkort een Babyshower of Gender Reveal? Ben of wordt je zelf papa of mama? Met dit unieke geboorte cadeau leg je elke baby mijlpaal op een leuke, originele en snelle manier vast én verras je elke aanstaande en kersverse ouder!


  • Mijlpalen krassen: Leuk en makkelijk stilstaan bij het moment

  • Mijlpalen vastleggen: Om voor altijd op terug te kijken

  • Beschrijfbare poster: Compleet te personaliseren

  • Groeitabel: Gewicht en Lengte makkelijk bijhouden

  • Luxe cadeau- en bewaarkoker: Mooi om te geven en te krijgen

  • Dankzij het ontwerp geschikt voor élke babykamer

Kwaliteit

✓ Dik, mat 250 grams gelamineerd Art-papier voor optimaal behoud van kleur

✓ Luxe stevige kartonnen bewaar- en cadeaukoker

Prijs indicatie: vanaf € 19,95 

Mijlpaalblokken

De meeste mijlpaalblokken bestaan uit drie blokken. Op het grote blok zijn vaak de woorden 'dagen, weken, maanden en jaar' gegraveerd. De kleine blokjes bevatten de cijfers '0-1-2-3-4-5' en '1-2-6-7-8-9' zodat je heel wat combinaties kan maken.


De mijlpaalblokken kan je dus jarenlang gebruiken. Ontzettend leuk om er een jaarlijks terugkerend feestelijke moment van te maken.Prijs indicatie: vanaf € 8,49 

Houten Mijlpaalkaarten Baby

Wil je de mooiste momenten en elke mijlpaal van je baby vastleggen, dan zijn de houten mijlpaalkaarten voor een baby ideaal.


Ze kunnen gebruikt worden om maar liefst 40 mijlpalen van je baby vast te leggen tijdens het eerste levensjaar!


De luxe houten mijlpaal kaarten zijn het perfecte kraamcadeau voor de zwangerschap van de kersverse ouders. Door het uitgebreide aantal designs heb je als ouder een heel jaar plezier van deze milestone kaarten. Daarom is het niet alleen leuk als jezelf zwanger bent, maar ook om te geven als cadeau.


Prijs indicatie: vanaf € 14,95 


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page