top of page

11 x de leukste brievenbus kraamcadeau op een rij, welke is jouw favoriet?


gapende newborn baby

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je vrienden of familie te laten zien dat je aan hen denkt nu er een baby is geboren? Als er een baby is geboren in de familie of bij één van je vrienden of vriendinnen, dan wil je natuurlijk het liefste zo snel mogelijk op visite. Maar het is misschien niet mogelijk om direct op de stoep te staan om op kraamvisite te komen. Om te laten zien dat je aan ze denkt is het sturen van een brievenbus kraamcadeau een leuk idee om toch op en originele manier iets van je te laten horen.


Brievenbus kraamcadeau

Afhankelijk van het soort artikel dat je koopt, kan het zelfs iets zijn dat ze kunnen gebruiken kort na de bevalling of daarna. Denk bijvoorbeeld aan een leuk knuffeltje voor op de babykamer, of lekkere geboorte chocolade om van te snoepen of misschien een kraamcadeau met naam? Er zijn vele mogelijkheden als je een kraamcadeau via de brievenbus wilt geven.


Voordelen brievenbus kraamcadeau

Een brievenbus kraamcadeau is snel en makkelijk geregeld en wordt zelfs vaak de volgende dag bezorgd! Een attente felicitatie door middel van een brievenbus kraamcadeau is een perfecte manier om de jonge ouders te verrassen.


Gepersonaliseerd kraamcadeau

Wil je extra uitpakken met je kraamcadeau? Dan kan je een gepersonaliseerd kraamcadeau laten maken en versturen. Want wat is er nu leuker dan geboortecadeau met naam of geboortedatum van de kleine? Vaak zijn dit cadeautjes die niet door de brievenbus passen maar als het goed is zal er in de kraamperiode vast wel iemand thuis zijn om de deur open te doen voor de postbezorger. De leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus heb ik hier op een rij gezet voor je.

 

11 x de leukste brievenbus kraamcadeaus


Ben je online het overzicht kwijt welk kraamcadeau via de brievenbus te versturen is en welke niet? Geen probleem! Ik help je graag mee met een overzicht met mijn lijst van 10 keer een leuk brievenbus kraamcadeau. Lees maar mee!

 

#1 Brievenbus kraamcadeau: Persoonlijk kraamcadeau door de brievenbus

droogbloemen met kaartje

Dit schattige babygeschenk met prachtige droogbloemen is niet alleen prachtig om te zien, maar kan ook worden aangepast met een wenskaart om het extra persoonlijk te maken. En als kers op de taart wordt er ook nog een geurstokje en fleurig lint aan toegevoegd. Het is de perfecte manier om de nieuwe ouders te feliciteren en ze te laten zien hoeveel je om ze geeft!


Indicatie prijs: vanaf € 16,95




 

#2 Brievenbus kraamcadeau: Snoeppakket Little boy/girl

Snoeppakket Little Boy

Een lekker snoeppakketje voor de ouders is een leuk feestelijk cadeau. Beschikbaar in verschillende soorten snoep en kleuren. Voor een all in prijs vanaf € 14,95 is er ruime keuze uit smakelijke opties. Wat denk je van heerlijke chocolaatjes, snoepjes of verse thee? Een perfect kraamcadeau om te geven op afstand!





 

#3 Brievenbus kraamcadeau: Hydrofieldoeken per brievenbuspost


Hydrofieldoeken roze

Deze vrolijke hydrofieldoeken met diertjescontouren zijn het perfecte kraamcadeau om te geven! Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super schattig. En het beste van alles is dat ze als brievenbuspost kunnen worden verstuurd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over dure verzendkosten. De zachte katoenen doeken zijn onmisbaar voor elke ouder en de diertjesprint zorgt voor een extra speels accent. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen en als je er toch bent, vergeet dan niet even te knuffelen met de nieuwe baby!

Indicatie prijs: vanaf € 11,99


 

#4 Brievenbus kraamcadeau: Geboorte bonbons roze

Geboorte bonbons roze

Als je op zoek bent naar hét perfecte kraamcadeau om te geven per post, dan is de Geboorte Bonbons in roze doosjes absoluut een aanrader! Dit cadeautje is niet alleen origineel en lekker, maar ook nog eens feestelijk en bijzonder. Het doosje bevat 10 heerlijke bonbons, elk gevuld met beschuit en roze muisjes. De cadeauwikkel maakt het geheel helemaal af. En het beste van alles is dat je dit cadeau gewoon door de brievenbus kunt laten bezorgen! Zo kan je vriendin, zus, collega of wie dan ook genieten van een heerlijke traktatie wanneer het haar uitkomt. Bestellen kan al vanaf €13,95.


 

#5 Brievenbus kraamcadeau: Happy Horse knuffeldoekje met naam

Moeder en kind met knuffeldoekje met naam

Als je zoekt naar een bijzonder kraamcadeau, dan is een brievenbus kraamcadeau echt iets voor jou. Het is handig en leuk om te geven. En met de Happy Horse Knuffeldoekje Richie zit je altijd goed! Het is superzacht, kindvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het te personaliseren met de naam van het kindje maak je het nog specialer. Het is makkelijk te bestellen en wordt direct bij de ontvanger thuis bezorgd. Zo verras je de nieuwe ouders en de kleine spruit op een originele en veilige manier!


 

#6 Brievenbus kraamcadeau: Jollein Speendoekje Lama

Jollein Speendoekje Lama

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau om in de brievenbus te bezorgen? Kijk niet verder dan een handige speendoekje met een schattige lama-print! Dit cadeau is niet alleen praktisch voor kersverse ouders, maar ook ontzettend schattig. Het speendoekje kan eenvoudig aan de speen van de baby worden vastgemaakt, zodat deze altijd binnen handbereik is. Dit betekent geen speen meer kwijtraken in de box, bed of kinderwagen. Geef dit cadeau en weet dat de ontvangers je zullen bedanken voor de handige en schattige toevoeging voor hun dagelijkse routine.



 

#7 Brievenbus kraamcadeau: Mijlpaalkaarten baby

Mijlpaalkaarten baby

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau om een kersverse ouder te geven, dan is de Milestone™ Original Baby Photo Cards set absoluut een aanrader! De set bevat 30 prachtig geïllustreerde fotokaarten, waarmee de ouders de belangrijkste momenten van het eerste jaar van hun kleintje kunnen vastleggen. Van de eerste keer dat de baby 'mama' zegt tot het moment waarop hij/zij voor het eerst ging rollen, met deze kaarten zal geen enkel moment worden vergeten. Bovendien is de set ontworpen in Nederland en gedrukt met FSC-gecertificeerde en milieuvriendelijke inkt, wat het nog beter maakt!




 

#8 Brievenbus kraamcadeau: Cadeauset knuffelkonijntjes

Knuffelkonijntjes

Wil jij een kersverse tweeling of een vriendinnetje met hun pasgeboren kindjes verrassen? Dan is deze cadeauset van een knuffelkonijntje perfect om per post te versturen als kraamcadeau! Het is een fantastisch geschenk waardoor het kleintje nooit meer zonder zijn favoriete knuffeltje hoeft te slapen. Bij de ene knuffelvriendje wanneer de ander in de was zit. Dit cadeau is niet alleen praktisch, maar ook schattig en liefdevol. Het zal zeker gewaardeerd worden door de ouders van het kindje en daarbovenop een waardevolle herinnering voor de baby.

Indicatie prijs: vanaf € 12,95



 

#9 Brievenbus kraamcadeau: Geboorte Brownies&Blondies Meisje bestellen

Brownies en blondies met roze muisjes

Deze brievenbus kraamcadeaus zijn een absolute aanrader. Gevuld met heerlijke Brownies & Blondies die zijn bereid met vakmanschap en liefde door ambachtelijke bakkers, zijn deze traktaties ook versierd met schattige roze en witte muisjes om de feestelijke gelegenheid te vieren. Elk cadeau bevat zes heerlijke traktaties die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij de ouders die ze ontvangen. En als je voor 17:00 uur bestelt op een werkdag, zorgen de bakkers ervoor dat het cadeau nog dezelfde dag wordt verzonden met PostNL.


 

#10 Brievenbus kraamcadeau: Vlaggenlijn Baby Girl

Vlaggenlijn baby

Op zoek naar een uniek en origineel kraamcadeau om te geven aan die kersverse ouders? Dan hebben wij dé perfecte aanrader voor jou! Een houten vlaggenlijn met de tekst: Baby girl zal zeker in de smaak vallen bij de kersverse ouders. Niet alleen is het een leuke decoratie tijdens de kraamperiode, maar het vlaggenlijntje kan ook nog eens dienen als prachtige versiering voor de babykamer. Zorg dat jouw cadeau opvalt tussen alle anderen en laat de kersverse ouders heerlijk genieten van hun prachtige dochtertje met dit opvallende brievenbus kraamcadeau.



 

#11 Brievenbus kraamcadeau: Brievenbusbloemen Hello Baby Girl

witte en roze rozen voor baby girl

Op zoek naar een geweldig kraamcadeau om te geven aan de kersverse ouders? Dan is dit precies wat je zoekt! Dit originele brievenbus pakketje combineert prachtige roze rozen met een eco-friendly vouwvaas en een vrolijke steker. Witte rozen symboliseren puurheid, onschuld en een nieuw begin, waardoor dit cadeau extra speciaal is. Het is de ideale manier om nieuw leven te vieren en te omarmen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor geboorte, adoptie of voor aanstaande ouders, dit kraamcadeau zal zeker een mooi plaatsje krijgen!




 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page