top of page

De trend van 2023: Vind de perfecte rugzak met naam


Corduroy rugzak met naam hangend aan een stoel

Een rugzak met naam is dé trend van dit moment voor kinderen van alle leeftijden! Met een gepersonaliseerde rugzak is het vinden van de juiste tas voor je kind geen uitdaging meer.

Daarnaast is een rugzak met naam niet alleen een praktisch item, het is ook nog eens een heel leuk cadeau!


Is het kind gek op dino's of op regenbogen? Een rugzak met naam is te personaliseren zoals jij dat wilt. Ik vertel je graag de verschillende mogelijkheden van dit moment. Lees maar mee!

 

Wanneer geef je een rugzak met naam cadeau?

Er zijn talloze redenen om een cadeau te geven: of je nu een geschenk zoekt voor je eigen kind, een pasgeboren baby of een jarig kind, een gepersonaliseerde rugzak is altijd een schot in de roos.


Hier zijn de 3 beste gelegenheden om een rugzak met naam cadeau te geven:


1) Geboortegeschenk:

Een rugzakje met naam cadeau geven bij de geboorte van een baby is ontzettend leuk. Het is altijd leuk om een geboortegeschenk met naam te geven, en zo'n schattige rugzak is ideaal voor het kinderdagverblijf of voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Met dit kraamcadeau scoor je zeker punten!


2) Verjaardags cadeau:

Bij een verjaardag wil je uiteraard een origineel cadeau geven. Een rugzakje met naam is uniek en praktisch. Het is geweldig om te geven wanneer het kindje naar school gaat of naar de peuterspeelzaal.


3) Kerst cadeau:

Een rugzak met naam is ook een geweldig cadeau om onder de kerstboom te leggen. Zo kan het nieuwe jaar goed van start gaan. En met de nieuwe rugzak met naam kunnen er talloze nieuwe avonturen beleefd worden in het komende jaar.

 

Voordelen om te kiezen voor een rugzak met naam

Een rugzak met naam is ziet er niet alleen ontzettend schattig uit, maar het heeft ook tal van andere voordelen.


✅Op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal is het voor de leidsters makkelijk om de rugtas van jouw kind te vinden

✅Je kind vindt zijn of haar tas snel terug, want het is een one-of-a-kind

✅De rugtassen in dit artikel zijn van goede kwaliteit, dus gaan zeker een lange periode mee

✅Ook voor opa of oma: geen gedoe meer met herkennen van rugzakken tussen andere exemplaren!

 

7x de leukste rugzak met naam

 

# 1 Teddy rugzak met naam: Teddy Rugzak Jollein - groot


Teddy rugzak met naam jollein groot

De Teddy rugzak Jollein heeft een ruime afmeting van 31 bij 25 centimeter en is voorzien van een stijlvolle bies van imitatieleer, waardoor het tegen een stootje kan.


Maar het allerleukste is natuurlijk de personalisatiemogelijkheid. Je kunt zelf kiezen welke kleur borduurgaren en welk lettertype je wilt gebruiken voor de naam of initialen van het kindje. Wil je de naam eruit laten springen? Kies dan voor contrasterende borduurgaren. Of juist niet en laat de naam opgaan in de kleur van de rugzak. Alles is mogelijk, precies hoe jij het wilt!


Ben jij - net als ik - fan van de teddy rugzak? Kijk dan ook eens op mijn top 5 teddy rugzakken.


Indicatie prijs: € 44,99


 

# 2 Koeka rugzak met naam

Koeka rugzak met naam

De Koeka rugzak is een geweldige toevoeging aan het assortiment met zijn stevige kwaliteit en handig formaat. Het is de perfecte rugzak voor kinderen van alle leeftijden, of het nu is om mee te nemen naar school of naar het strand. Met de naam van je kind erop geborduurd, is de Koeka rugzak een persoonlijk en praktisch cadeau.

Indicatie prijs: € 39,99



 

#3 Corduroy rugzak met naam

Corduroy rugzak met naam

Ben je op zoek naar een rugzakje dat zowel functioneel als hip is voor je kind? Zoek dan niet verder! Wij hebben dé oplossing: het corduroy rugzakje voor kinderen, geborduurd met hun naam. Dit snoezige en handige rugzakje combineert de nostalgie van corduroy met de functionaliteit die je nodig hebt voor een druk kinderleven. De stevige stof van ons rugzakje maakt het ook ideaal voor avontuurlijke buitenspeeltijd.


Wat dit rugzakje echt speciaal maakt, is dat je het kunt laten borduren met de naam van je kind. Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd tasje! Kies uit verschillende lettertypen om jouw kind's tas uniek en eigen te maken. Corduroy is een tijdloze stof met een onderscheidende ribbelstructuur, en is een duurzame en stijlvolle keuze voor een kinderrugzak. Het materiaal is slijtvast en kan tegen een stootje, dus is het perfect voor energieke kinderen. Bovendien is het makkelijk te onderhouden, wat betekent dat het er na verloop van tijd nog steeds geweldig uit zal zien.


Indicatie prijs; € 32,99


 

#4 Rugzakje met naam 0-6 jaar

rugzak voor kleuter met naam roze met hart

Op zoek naar een geweldige rugzak voor jouw kleuter? Kies dan voor een gepersonaliseerd rugzakje met naam! Onze kleurrijke rugzakjes zijn voorzien van een hippe flap en stevige schouderbandjes, specifiek ontworpen voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Op de voorkant prijkt het unieke naamlogo van jouw zoon of dochter, waardoor het rugzakje met naam eenvoudig herkenbaar is op school of op reis. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afbeeldingen en lettertypes.


Het praktische ontwerp biedt voldoende ruimte voor een lunchbox, een beker en wat lekkers. Het duurzame 600D materiaal is bovendien waterafstotend en kan eenvoudig worden gereinigd met een borsteltje. Zo blijft het rugzakje met naam netjes en schoon, zelfs na een dag vol avontuur!


Wil jij jouw kleuter verrassen met een uniek en gepersonaliseerd rugzakje met naam? Bestel dan snel en maak jouw kleuter de koning(in) van de school!

Indicatie prijs; € 26,99


 

#5 Junior rugzak met naam

meisje met zwarte rugzak met naam

Ben je op zoek naar een leuke, vrolijke rugzak met naam voor jouw schoolgaande kind? Dan is de junior rugzak met naam perfect voor jou! Of het nou gaat om naar school gaan, het sporten of een vakantie, deze rugzak met naam komt altijd goed van pas.


De junior rugzak met naam is speciaal ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Het heeft verstelbare schouderbanden en is daarom super comfortabel te dragen. Bovendien heeft onze rugzak met naam het ideale formaat waar veel essentials in passen.


De rugzak met naam is gemaakt van waterafstotend 600D materiaal en kan gemakkelijk schoongemaakt worden met een doek. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, voor zowel jongens als meisjes. Bepaal zelf het logo en de kleuren die je voor de bedrukking wilt gebruiken, en natuurlijk welke naam erop komt te staan. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen persoonlijke rugzak met naam.


Dus waar wacht je nog op? Scoor nu deze coole, vrolijke junior rugzak met naam en maak het schoolleven van je kind nog leuker en persoonlijker!



Indicatie prijs medium; € 28,99

large: € 32,99


 

#6 Dino kinderrugzak met naam

Kinderrugzak met naam Dino

Wil jij jouw kindje verrassen met een unieke en gepersonaliseerde rugzak? Dan is de Mr. Dino kinderrugzak van Trixie echt iets voor jou! Met zijn schattige ontwerp is deze rugzak perfect voor allerlei leuke activiteiten en de eerste schooldag. Bovendien kun je hem helemaal personaliseren met de naam van jouw kleine schat. Het ontwerp wordt op de voorkant van de rugzak afgedrukt in de mooiste kleuren en uiterst scherp. Zo weet iedereen altijd precies van wie de rugzak is!


Deze kinderrugzak is gemaakt van 100% katoen en heeft een waterafstotende coating. Hij heeft een hoofdvak met ritssluiting, een steekvak aan de binnenzijde en een voorvakje met ritssluiting. De verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor extra comfort, en er is ook een borstriem aanwezig om te voorkomen dat de rugzak van de schouders glijdt. Bovendien is er aan de bovenkant van de rugzak een handvat voorzien, zodat je hem makkelijk kunt ophangen.


De Mr. Dino kinderrugzak is ook superhandig voor op de kleuterschool of het kinderdagverblijf. Een klein vakje aan de voorkant biedt bovendien nog wat extra opbergruimte. Dankzij de grotere ritsen kunnen ook kleine kindjes deze rugzak gemakkelijk openen en sluiten.

Deze rugzak met naam is 0ok beschikbaar in andere uitvoeringen:


Indicatie prijs: € 49,95


 

#7 Rugzak met naam voor kinderen Beagle - beschikbaar in 4 verschillende kleuren

kinderrugzak met naam Beagles rugzak

Wie zoekt er een superleuke kinderrugzak? Zoek niet verder! Beagles Originals heeft de perfecte kinderrugzak voor jouw (klein)kind. Deze olijfgroene rugzak is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens erg handig. De afmeting van de rugzak is 32 x 23,5 x 11 cm en heeft een inhoud van 8 liter. Genoeg ruimte om alles mee te nemen wat jouw kind nodig heeft.


De kinderrugzak is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit: 98% polyester en 2% PU. Dit maakt de tas waterafstotend en daarom perfect voor regenachtige dagen. De rugzak heeft verstelbare schouderbanden en een gewatteerde achterkant voor extra comfort. Zo kan jouw kind deze rugzak gemakkelijk meenemen op al zijn avonturen.


De Beagles Originals kinderrugzak is niet alleen praktisch en persoonlijk, maar ook nog eens superleuk. Maak jouw (klein)kind blij met deze vrolijke kinderrugzak met naam en laat hem of haar trots uit logeren gaan of naar school gaan! Bestel deze stoere kinderrugzak vandaag nog!



Indicatie prijs: € 24,95


 

Rugzak met naam als cadeau geven?

Maar waarom is een rugzak met naam nu juist zo'n leuk cadeau om te geven? Enerzijds omdat het iets heel persoonlijks en unieks is, anderzijds omdat het zo'n ontzettend lieve en schattige uitstraling heeft. Of het nu gaat om een line-up van rugzakken tijdens een schoolreisje of een stapel rugzakken op een speelgoedpartijtje, jouw cadeau valt gegarandeerd op!


Waar wacht je nog op? Bestel snel een rugzak met naam als cadeau voor je kind, neefje of nichtje of als origineel kraamcadeau. Wedden dat het cadeau met open armen ontvangen wordt?

 

Meest gestelde vragen over de Rugzak met naam

Wil je graag meer weten over de rugzak met naam? Ik heb de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.


Wanneer geef je een rugzak met naam?

Er zijn eigenlijk geen regels voor wanneer je een rugzak met naam kunt geven, want het is geschikt voor allerlei gelegenheden! Maar om je een idee te geven, het is een perfect kraamcadeau, verjaardagscadeau of kerstcadeau. Maar ook gewoon zomaar kan natuurlijk!


Hoe lang duurt het voordat een rugzak met naam is gemaakt?

Houd er rekening mee dat een rugzak met naam speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Afhankelijk van de gekozen rugzak en personalisatie kan dit 3 tot 5 werkdagen duren. Maar het wachten is het waard! Je hebt vaak ook de mogelijkheid om te bestellen als spoedopdracht. Voor 15.00 uur besteld de volgende dag bezorgd.


Wat kost een rugzak met naam?

De prijs van een gepersonaliseerde rugzak hangt af van verschillende factoren, zoals het gekozen model rugzak, de grootte en de personalisatie-opties. Over het algemeen variëren de prijzen tussen de €20 en €50. Maar het is een uniek en persoonlijk cadeau dat zeker het geld waard is!


Kan ik zelf de kleur kiezen van de rugzak en de naam opdruk?

Zeker weten! Bijna alle rugzakken in ons assortiment zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren voor de naam opdruk. En soms ook zelfs nog een afbeelding erbij laten drukken. Zo kun je de rugzak precies personaliseren zoals jij het wilt!


Waar koop ik een Rugzak met naam?

Je kunt op verschillende plekken gepersonaliseerde rugzakken kopen, maar wij raden aan om online te kijken bij verschillende aanbieders, je hebt leuke rugzakken bij YourSurprise, Bullby en Foryougifts. Daar kun je makkelijk verschillende modellen en opties vergelijken en selecteren wat het beste bij jou en je kind past.


Wat is de favoriete rugzak met naam van 2023?

De favoriete rugzak kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Maar we kunnen je wel vertellen dat de teddy rugzak op dit moment super populair is. Dit knuffelzachte tasje is onweerstaanbaar voor alle kinderen. Maar wie weet wat voor leuke designs er in de toekomst nog gaan komen!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page