De leukste kraamcadeaus voor mannen

Bijgewerkt op: 16 mei 2021


Als een man voor de eerste keer vader wordt dan weet hij waarschijnlijk niet goed wat hij moet verwachten. Vaak wordt vooral de zwangere zelf in het zonnetje gezet en aandacht aan haar besteed. Maar laten we vooral de mannen niet vergeten wat betreft een kraamcadeau. Want voor een man is de stap van vader worden ook echt wel een spannende periode.


En de man heeft niet al die gevoelens en hormonen die de vrouw heeft. Wel krijgt hij de vrouw met al haar gevoelens en hormonen erbij... ☺Het is natuurlijk fijn wanneer je als man ook echt even de aandacht krijgt van je familie of vrienden.


Als je een leuk kraamcadeau wilt kopen voor je broer, zwager, vriend of buurman dan heb ik een aantal leuke ideeën voor je op een rij gezet. Hierbij op een rij de leukste cadeaus voor mannen die voor de eerste keer papa gaan worden.


Mijlpaalkaarten Mijn eerste keer als papa

Dit zijn leuke 21 stevige fokaarten met een knipoog, speciaal voor (toekomstige) vaders. Op elke kaart staat een grappige tekst. Wedden dat iedere jonge vader dit herkent? We maken zoveel foto's van onze baby, deze kaarten maken het nog nét iets leuker voor vaders.


21 verschillende teksten, zoals:

* Ik heb een dikke vette kater

* Waar vind ik een handleiding voor baby's?

* Tijd voor een goed gesprek met je vader

* Onze eerste autorit samen

* Ik heb de baby zelf aangekleed - trots


Klik hier voor meer informatie


Voorleesboek; Papa is de allerbeste

Voorlezen is ontzettend goed voor een kindje, hoe klein ze ook zijn. Wat leuk als je een speciaal boek geeft welke de papa's kunnen voorlezen aan hun kindje.


"Op papa's sterke schouders kan ik alles aan. Zo hoog op papa's nek raak ik de sterren en de maan. " Een hartverwarmend boekje voor de allerliefste papa!


Klik hier voor meer informatie


Helium ballon Super Papa


  • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent

  • Verstuurd per pakketservice

Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.

Klik hier voor meer informatie


Schorten bedrukken voor vader en kind


Is de vader-to-be een keukenprins en droomt hij ervan om met zijn mini urenlang samen in de keuken te gaan staan? Dan is deze toffe set bedrukte schorten echt iets voor de papa-to-be.

Je ontwerpt de kookschorten namelijk helemaal zelf met foto's en/of namen. Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een personal touch. En met zo'n persoonlijk schort koken en bakken ze zeker weten de sterren van de hemel.


Klik hier voor meer informatie


Babylonia Tricot Slen Organic Draagdoek

Voor alle vaders (en moeders) is het heerlijk om rond te lopen met je kindje. Het is natuurlijk fijn als het ook comfortabel zit voor jou en je baby. Als je wilt gaan voor een mooi biologische draagdoek dan is die van Babylonia echt een aanrader.


De Tricot-Slen is een lange gebreide draagdoek van 100% katoen waarmee je je baby kunt dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. De rug en het hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Het draagcomfort is ook optimaal omdat het gewicht van de baby perfect verdeeld wordt over het bovenlichaam en de heupen. Écht een mooi cadeau voor de (aanstaande) vaders!


Klik hier voor meer informatie


Baby-management voor mannen

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten: Babymanagement is hét boek om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen zal aanspreken. Babymanagement is door de pers zeer goed ontvangen. Viva schreef: 'Een bijbel voor vaders!' Het boek wordt aanbevolen door verloskundigen en zelfs door mannen die niet aan lezen toekomen. Al meer dan 40.000 exemplaren verkocht!


Klik hier voor meer informatie


Multi Power draagzak - babydrager - ergonomische draagzak

De draagzak van Multi Power is ook echt een aanrader, mede door de fijne prijs! Het is een mooi cadeau om te geven waar de kersverse ouders nog lang plezier van zullen hebben. Het verbeterde Multi Power draagzak model is het meest stijlvolle model tot nu toe. De kwaliteit zoals het brede zitvlak, de stevige hulpband, het zachte materiaal en het stoere karakter vindt je terug in dit model. Indicatie prijs vanaf € 49,95


Klik hier voor meer informatie

Het gepersonaliseerde bucketlist boek voor vaders

Het Bucketlist boek voor vaders bevat 250 avontuurlijke, grappige en speciale opdrachten die jullie als vader en kind gedaan moeten hebben. De opdrachten worden aangevuld met leuke feitjes en foto's van jullie samen. Ook worden beide namen verwerkt op de kaft en in het binnenwerk, echt persoonlijk dus. Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en is voorzien van haarscherpe bedrukking. Echt een leuk cadeau om aan vaders te geven! Indicatie prijs: vanaf € 14,95


Klik hier voor meer informatie

Wil je nog meer inspiratie voor leuke kraamcadeaus? Kijk dan ook eens op: de 11 leukste kraamcadeaus om te geven