top of page

De ultieme lijst: Cadeau voor Aanstaande Vaders


vader met wit shirt houdt baby vast

Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een aanstaande vader, dan ben je hier aan het juiste adres! Er zijn tal van unieke en attente cadeaus verkrijgbaar, waar je de aanstaande vader mee kunt verrassen!


Wanneer een aanstaande vader op het punt staat te veranderen in de rol van vader, is er geen betere manier om hem te verrassen dan door hem een onvergetelijk cadeau te geven. Ik heb een lijst met 10 geweldige ideeën samengesteld zodat jij een leuk cadeau voor de aanstaande vader kunt kiezen.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor aanstaande vader

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een geweldige manier om iemand zich speciaal te laten voelen. Overweeg voor aanstaande vaders een leuk rompertje, slabbetje of shirt met een grappige tekst erop.


Of kies voor een mini en maxi shirt, zodat vader en kind hetzelfde shirt kunnen dragen. Dit scoort altijd hoog in de ahhhh-factor! :)


Andere gepersonaliseerde opties voor een gepersonaliseerd cadeau voor de aanstaande papa zijn gegraveerde glazen voor de liefste papa, een boek met naam van papa of gewoon een lekker bierpakket voor papa met een leuke tekst bedrukt op de flesjes.

Wanneer de naam van de baby bekend is dan is het nog leuker om een kraamcadeau met naam laten maken. Een mooie babydeken, romper met naam of een stoere mok voor bij papa op het werk. Maar goed, de naam van de baby is nog vaak niet bekend als je een cadeau voor een aanstaande vader zoekt.

 

Schorten bedrukken voor vader en kind

schort voor vader en zoon

Is de vader-to-be een keukenprins en droomt hij ervan om met zijn mini urenlang samen in de keuken te gaan staan? Dan is deze toffe set bedrukte schorten echt iets voor de papa-to-be.

Je ontwerpt de kookschorten namelijk helemaal zelf met foto's en/of namen. Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een personal touch. En met zo'n persoonlijk schort koken en bakken ze zeker weten de sterren van de hemel.



 

Persoonlijk bierpakket vader

persoonlijk bierpakket vader

Jouw persoonlijke bierpakket bestaat uit vijf overheerlijke bieren, verpakt in een luxe geschenkdoos. Je eigen brouwerij beginnen moeilijk? Welnee! Je voegt alleen je tekst naar keuze toe aan de toffe designs. Wij voorzien de flesjes vervolgens van jouw zelf-ontworpen etiketten. En dat is nog niet alles. De geschenkdoos krijgt ook een matching ontwerp. Dit alles in de allermooiste kleuren en waanzinnige kwaliteit. Wacht niet langer en verras je favoriete fijnproever!



 

Gegraveerde sleutelhanger

gegraveerde sleutelhanger

Upgrade jouw sleutels met deze gepersonaliseerde Leren sleutelhanger. Het is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familie of gewoon voor jezelf. Heb je net een huis of een gloednieuwe auto gekocht? Deze Leren sleutelhanger bezorgt jouw sleutelbos een elegante toets. Zijn jouw beste vrienden net gaan samenwonen? Geef hun beiden een unieke Leren sleutelhanger die ze altijd zullen koesteren.



 

Boek cadeau voor aanstaande vader

Een boek voor de aanstaande vader is een leuke manier om een leuk cadeau te geven voor vader en voor de baby. Het is hartstikke goed en leuk om een boek te hebben speciaal voor papa en de baby. Een leuk boek welke keer op keer wordt gelezen is de manier om de band tussen vader en kind te versterken, naast natuurlijk knuffelen en heel veel plezier met elkaar maken. Er zijn verschillende leuke boeken voor vaders, zoals bijvoorbeeld een voorleesboek, een doe-boek om avonturen te maken met je kind of een informatief boek om de aanstaande vader voor te bereiden op het vaderschap. Ik heb verschillende boeken voor je op een rij gezet:

 

Voorleesboek; Papa is de allerbeste

boek Papa is de allerbeste

Voorlezen is ontzettend goed voor een kindje, hoe klein ze ook zijn. Wat leuk als je een speciaal boek geeft welke de papa's kunnen voorlezen aan hun kindje.


"Op papa's sterke schouders kan ik alles aan. Zo hoog op papa's nek raak ik de sterren en de maan. " Een hartverwarmend boekje voor de allerliefste papa!



 

Baby-management voor mannen

Baby management voor mannen

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten: Babymanagement is hét boek om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen zal aanspreken. Babymanagement is door de pers zeer goed ontvangen. Viva schreef: 'Een bijbel voor vaders!' Het boek wordt aanbevolen door verloskundigen en zelfs door mannen die niet aan lezen toekomen. Al meer dan 40.000 exemplaren verkocht!



 

Het gepersonaliseerde bucketlist boek voor vaders

bucketlist boek voor vaders

Het Bucketlist boek voor vaders bevat 250 avontuurlijke, grappige en speciale opdrachten die jullie als vader en kind gedaan moeten hebben. De opdrachten worden aangevuld met leuke feitjes en foto's van jullie samen. Ook worden beide namen verwerkt op de kaft en in het binnenwerk, echt persoonlijk dus. Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en is voorzien van haarscherpe bedrukking. Echt een leuk cadeau om aan vaders te geven! Indicatie prijs: vanaf € 14,95



 

Grappig cadeau aanstaande vader

Een grappig cadeau voor de aanstaande vader hoort er natuurlijk ook gewoon bij. Gaat je beste vriend als het eerste papa worden? Of is de eeuwige vrijgezel zich eindelijk aan het settelen? Wie het ook is en wanneer het ook gebeurt, wanneer één van je vrienden papa wordt dan is het leuk om hierbij stil te staan. Met een grappig cadeau aansstaande vader zorg jij voor een onvergetelijk moment!

 

Grappig rompertje baby

rompertje met grappige tekst voor aanstaande vader

Met dit grappige rompertje kan je de vader in spé alvast een beetje helpen. Het zal namelijk vast wel even wennen zijn het zorgen voor een baby.


Hiermee kan hij de basisbeginselen in ieder geval onder de knie krijgen ;)



 

Slabbetje Formulier 1

slabbetje formule 1 vader

Dit leuke slabbetje is perfect voor de papa's die houden van formule 1. Nu kan hij samen met zijn zoon of dochter gezellig formule 1 kijken. Een ideaal cadeau voor raceliefhebbers.






 

Helium Ballon Super Papa

super papa

Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent.


Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.




 

Mijlpaalkaarten vader

mijlpaalkaarten vader

Dit zijn leuke 21 stevige fokaarten met een knipoog, speciaal voor (toekomstige) vaders. Op elke kaart staat


een grappige tekst. Wedden dat iedere jonge vader dit herkent? We maken zoveel foto's van onze baby, deze kaarten maken het nog nét iets leuker voor vaders.


21 verschillende teksten, zoals:

* Ik heb een dikke vette kater

* Waar vind ik een handleiding voor baby's?

* Tijd voor een goed gesprek met je vader

* Onze eerste autorit samen

* Ik heb de baby zelf aangekleed - trots


 

Luxe cadeau aanstaande vader

Heb jij iets meer te besteden of wil je met meerdere mensen een cadeau geven aan de aanstaande vader? Dan is het leuk om extra uit te pakken voor de toekomstige papa. Een mooie draagdoek of een schouderdrager? De aanstaande vader is er dan helemaal klaar voor om de grootste avonturen te beleven.

 

Minimeis schouderdrager

schouderdrager vader

Klaar voor baby’s grootste avontuur? Met de MiniMeis Schouderdrager ontdekt de kleine de wereld vanaf de schouders van papa. Dankzij dit unieke draagsysteem krijgt je kindje een actievere beleving van de omgeving.


Een wandeling in het park, een dagje naar de dierentuin of actief op vakantie. Door het speciale gewichtsverdeling-systeem worden zowel korte als lange wandelingen probleemloos uitgevoerd. Na gebruik vouw je het lichtgewichte systeem op tot een compact formaat. Stop het in je tas, rugzak, kinderwagen of draag het gemakkelijk mee aan het hengsel. Altijd handig én makkelijk om bij je te hebben. Bovendien draag je de MiniMeis tegelijkertijd met een rugzak. Zo ben je helemaal van alle gemakken voorzien.


 

Babylonia Tricot Slen Organic Draagdoek

organis draagdoek vader

Voor alle vaders (en moeders) is het heerlijk om rond te lopen met je kindje. Het is natuurlijk fijn als het ook comfortabel zit voor jou en je baby. Als je wilt gaan voor een mooi biologische draagdoek dan is die van Babylonia echt een aanrader.


De Tricot-Slen is een lange gebreide draagdoek van 100% katoen waarmee je je baby kunt dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. De rug en het hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Het draagcomfort is ook optimaal omdat het gewicht van de baby perfect verdeeld wordt over het bovenlichaam en de heupen. Écht een mooi cadeau voor de (aanstaande) vaders!



 

Multi Power draagzak - babydrager - ergonomische draagzak

draagzak baby ergonimisch

De draagzak van Multi Power is ook echt een aanrader, mede door de fijne prijs! Het is een mooi cadeau om te geven waar de kersverse ouders nog lang plezier van zullen hebben. Het verbeterde Multi Power draagzak model is het meest stijlvolle model tot nu toe. De kwaliteit zoals het brede zitvlak, de stevige hulpband, het zachte materiaal en het stoere karakter vindt je terug in dit model.



 

Kraammand voor vader: Een Persoonlijke Touch

Het verwelkomen van een nieuw kind is een van de meest bijzondere momenten in het leven van een vader. Met een zelf samen te stellen kraammand kun je deze gelegenheid nog specialer maken. Met een kraammand voor vader, kan je een uniek cadeau samenstellen die perfect aansluiten bij de wensen van de aanstaande vader. Of het nu gaat om zachte knuffels voor de baby, praktische speendoekjes, leuke rammelaars? Of kies iets voor vader zelf, voor in de kraammand een leuke mok, een inspirerend boek voor vader of één van de grappige cadeaus die hierboven zijn beschreven. Maak de kraammand voor vader zoals jij wilt!


Creativiteit in de Samenstelling

De vrijheid om elk onderdeel van de kraammand zelf te kiezen, maakt dit cadeau niet alleen praktisch, maar ook enorm betekenisvol. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van items zoals muziekhangers, knuffels en alles wat een baby nodig heeft. Hiermee creëer je een pakket dat niet alleen nuttig is maar ook gewoon hartstikke leuk is. Elke mand wordt zorgvuldig ingepakt in een mooie doos naar keuze, wat zorgt voor een esthetisch aangenaam en verrassend uitpakmoment voor de aanstaande vader.


Een blijvende herinnering

Niet alleen is een zelf samengestelde kraammand een praktisch cadeau voor de eerste weken na de geboorte, maar het dient ook als een blijvende herinnering. Deze persoonlijke touch wordt zeker gewaardeerd en herinnert de vader aan dit bijzondere nieuwe hoofdstuk in zijn leven. Elk item in de mand zal een speciale betekenis hebben en de band tussen vader en kind versterken.


Hier zijn enkele leuke en doordachte cadeau-ideeën die je aan de kraammand voor de vader kunt toevoegen. Deze items zijn perfect voor de aanstaande vader om hem te verwennen en hem op weg te helpen:

  1. Een gepersonaliseerde mok: Een mok met een leuke boodschap bestel je bij Bol.com zoals "Beste nieuwe papa" of "This is what an awesome daddy looks like". Elke keer als hij zijn koffie of thee drinkt, zal hij aan dit moment denken.

  2. Een comfortabele hoodie of trui: Zoek een zachte, comfortabele hoodie of trui die perfect is voor die late nachten en vroege ochtenden met de baby. Kies iets in een zachte stof met misschien een leuke vaderlijke slogan of afbeelding. De leukste hoodies vind je hier op Bol.com

  3. Een boek over vaderschap: Kies een inspirerend of humoristisch boek over vaderschap dat hem kan voorbereiden en tegelijkertijd entertainen tijdens de eerste weken en maanden van het vaderschap. Bijvoorbeeld het boek Je eerste 1000 vaderdagen; Praktische adviezen voor betrokken vaders: van zwangerschap tot peuter. Bekijk op Bol.com

Deze persoonlijke en doordachte items zullen de kraammand voor de vader zeker verrijken en hem extra speciaal laten voelen tijdens deze spannende tijd. Voel je vrij om deze cadeau-ideeën aan te passen op basis van de voorkeuren en stijl van de vader. :)

 

Cadeau aanstaande vader kopen?

Een aanstaande vader een cadeau geven is altijd een geweldige manier om de man in je leven die bijna papa wordt te verrassen! Of het nu je broer is of één van je beste vrienden, dat maakt niet uit. Een cadeau voor de aanstaande vader is het moment om te laten zien dat je dit bijzondere moment wilt delen.


Of je nu kiest voor iets praktisch als een draagdoek of voor iets grappigs als een leuke heliumballon onesie of zelfs gewoon een boek om hem voor te bereiden op het vaderschap - het moet, met deze tips, geen probleem zijn om het perfecte cadeau te vinden voor alle aanstaande vaders! Wil je nog meer inspiratie voor leuke kraamcadeaus? Kijk dan ook eens op: de 11 leukste kraamcadeaus om te geven

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page