top of page

De 8 leukste kraambezoekboeken


Wanneer je trotse ouder bent geworden gaat vaak het kraambezoek al snel van start. Waarschijnlijk zit je zelf nog op een roze wolk. Dit is één van de reden waarom het slim is om een kraambezoekboek in te laten vullen door de kraamvisite.


De kraamvisite kan de gelukwensen noteren en de leuke plannen vermelden die zij met de kleine graag willen ondernemen. En het is natuurlijk fijn dat je je ook na een paar maanden nog weet wie er langs is gekomen.😊

Het is gewoon ontzettend leuk om het leven van jullie wondertje te delen. Als je daar dan ook nog een mooi naslagwerk aan overhoudt dan kan je deze mooie bijzondere tijd op een later moment nog een keer herbeleven.


Vergeet ook niet om van al het kraambezoek een leuke foto te maken samen met de baby. Deze kan je dan vervolgens nog op een later moment toevoegen aan het kraambezoekboek.


Waarom kiezen voor een kraambezoekboek?

Een kraambezoekboek is ontzettend leuk om in te laten vullen door het kraambezoek. Vaak zit je als nieuwe papa of mama nog helemaal in je eigen babybubbel. Het is erg leuk als je dan op een later moment kan teruglezen wat het kraambezoek heeft ingevuld in het kraambezoekboek.

 

Wat kan er ingevuld worden in een kraambezoekboek?

In een kraambezoekboek kun je je vrienden, familie en kennissen een stukje laten schrijven. De kraamvisite kan op deze manier de de gelukwensen voor jullie en het kleintje invullen. Ook kunnen ze vaak leuke anekdotes van de papa en of mama noteren over hoe ze elkaar hebben leren kennen.


In het kraambezoekboek worden verschillende vragen gesteld aan de opa, oma, oom, tante en al het andere bezoek wat de eerste weken over de vloer komt. Er is ook een vragenlijst voor de kraamverzorgster. Dit is natuurlijk ook erg leuk voor de

kleine als hij of zij groot is om na te lezen. Voor iedereen is het kraambezoekboek makkelijk in te vullen. Er worden makkelijke vragen gesteld waar een antwoord op gegeven kan worden. In sommige kraambezoekboeken is er extra ruimte vrij gehouden voor het toevoegen van foto's. Als je dit belangrijk vindt houd hier dan rekening mee.


De 8 leukste kraambezoekboeken

 

Kraambezoekboek (O'Baby by Pauline)

Pauline Oud heeft inmiddels meerdere lijnen invulboeken. De lijn O'Baby is een gloednieuwe lijn invulboeken, die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. Het kraambezoekboek is een mooi boekje. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen.


Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl, met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label. Ook de vragen zijn geheel herzien. Kortom, hetzelfde succesvolle concept in een fonkelnieuw jasje gestoken, zodat aanstaande en jonge ouders nu nog meer keus hebben!


Prijs indicatie: € 18,50 

Hallo! Kraambezoek


Het Hallo Kraambezoekboek is een mooi boek met vrolijke dieren. In het kraambezoekboek kan iedereen een persoonlijke wens schrijven. Het is een mooi zwart-wit boek om te vullen voor dierbare herinneringen, dromen, wijsheid, lieve wensen en mooie foto's.


Indicatie prijs: € 16,50 

Kraambezoekboek regenboog - SUS Design

Het kraambezoekboek van SUS Design is een mooi boekje, wat ook mooi staat in de babykamer. Er zijn verschillende kaften beschikbaar. De kraamvisite kan verschillende leuke vragen beantwoorden. Dit is ontzettend leuk voor later!


- Hoe ken je mijn vader/moeder?

- Van wie en hoe hoorde je dat ik geboren was?

- Welk plekje van de wereld moet ik nog een keer zien?

- Welk gerecht moet ik zeker nog een keer eten/maken?

- Wat voor wijze raad heb je voor mijn ouders?


In dit kraambezoekboek is er ook een speciale invulpagina voor de kraamverzorgster. Daarnaast is er op iedere invulpagina ruimte voor een foto van de kleine en het bezoek.

Beschikbaar in verschillende kleuren van pasteltinten tot robuust rood.

Prijs indicatie: € 26,95 

Kraambezoekboek - Oooh wat een schatje (Font of you)

In het kraambezoekboek van Font of You ooh wat een schatje, heb je vooral leuke niet standaard vragen. Het zijn vragen die je laten glimlachen en grinneken. Een erg leuk boekje waar je jaren later nog om zal lachen.


Er is een speciale pagina voor papa, mama en de kraamverzorgster. En 27 kraambezoekers kunnen de kleine spruit een mooie wens meegeven voor een serieus blij leven.


Prijs indicatie: € 21,99 

Kraambezoekboek - zwart wit - Prints Charming


Zoek je nog een leuk kraambezoekboek? Mijn Kraambezoekboek van Prints Charming is een erg leuk boek als herinnering om door alle kraamvisite in te laten vullen! Ook erg geschikt als kraamcadeautje.


Het boek bestaat uit 78 pagina's. Er zijn 56 pagina's voor kraamvisite. Daarnaast kunnen papa en mama ook een bladzijde invullen, de kraamverzorgende, en er is ruimte voor speciale boodschappen en uiteraard is er ook voldoende ruimte voor foto's.

Prijs indicatie: € 20,95 

Mijn Kraambezoekboek

Dit vrolijke mooie kraambezoekboek over de kraamtijd samen met uw baby is een mooie herinnering voor later. Het boek is voorzien van een mooie dikke/zachte kaft. Vul in, kruis door, streep aan: je hebt een baby en nu komen er allemaal lieve mensen op bezoek om je kleintje te bewonderen. Noteer jouw en hun ervaringen in dit boek. Maak een uniek herinnering aan een unieke tijd.


Prijs indicatie: € 23,95 

Kraambezoek invulboek - thuismusje

Laat je kraambezoek in dit leuke boekje van Thuismusje een pagina vol vragen invullen en plak er een foto bij van het bezoek met je baby!

Ook voor je verloskundige en kraamverzorgende is speciaal ruimte gemaakt om hun herinneringen aan jullie op te schrijven.


En wat dacht je ervan om dit invulboek cadeau te geven met een babyshower of op kraamvisite?!

Prijs indicatie: € 15,95 

Mijn Geboorteboek - Maan Amsterdam


In dit unieke, luxe geboorteboek van Maan Amsterdam leg je alles vast rondom de geboorte van jouw kindje:

- Invulpagina's over de geboorte en baby

- Kraambezoek invulpagina's

- Foto's inplakken

- Geboortepost inplakken


Het boek bevat invulpagina's over jouw gezin, de geboorte, het geboortekaartje, de kraamverzorgende en kraamweek. Ook is er ruimte om in te laten vullen door kraamvisite. Er is voldoende ruimte om foto's in te plakken. Achterin het boek is plaats om ongeveer 100 ontvangen geboortepost / wenskaarten in te plakken. Tenslotte is het boek voorzien van envelop om belangrijke geboortepapieren en dossiers in te bewaren. Kortom, dit boek is alles wat je nodig hebt om de bijzondere eerste weken vast te leggen! Een musthave voor (aanstaande) moeders en een super leuk kraamcadeau.


Prijs indicatie: € 25,95 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page