top of page

Het kraambezoekboek - ideaal om alle herinneringen vast te leggen

Bijgewerkt op: 23 nov. 2023


newborn baby aan het gapen

Wanneer je trotse ouder bent geworden, begint meestal al snel het kraambezoek. Waarschijnlijk zit je zelf nog steeds op een roze wolk. Daarom is het slim om een kraambezoekboek te laten invullen door je kraamvisite.


Het kraambezoekboek biedt ruimte voor gelukswensen en leuke plannen die ze met de kleine willen ondernemen. Het is ook fijn om je na een paar maanden nog te herinneren wie er allemaal langs zijn geweest. 😊 Het is gewoon ontzettend leuk om het leven van jullie wondertje te delen. En als je er dan ook nog een mooi naslagwerk aan overhoudt, kun je deze speciale tijd later opnieuw beleven.


Waarom kiezen voor een kraambezoekboek?

Een kraambezoekboek is ontzettend leuk om te laten invullen door het kraambezoek. Als nieuwe ouders zit je vaak helemaal in je eigen babybubbel. Het is erg leuk om later terug te lezen wat het kraambezoek heeft geschreven in het kraambezoekboek.

 

Wat kan er ingevuld worden in een kraambezoekboek?

In een kraambezoekboek kun je je vrienden, familie en kennissen een stukje laten schrijven. Zo kunnen ze hun gelukswensen voor jullie en de kleine opschrijven. Ze kunnen ook leuke anekdotes delen over hoe jullie elkaar hebben leren kennen.


Het kraambezoekboek bevat verschillende vragen voor opa, oma, oom, tante en al het andere bezoek dat de eerste weken over de vloer komt. Er is ook een vragenlijst voor de kraamverzorgster. Dit is natuurlijk ook erg leuk voor de kleine om later te lezen. Het kraambezoekboek is voor iedereen makkelijk in te vullen, omdat er simpele vragen worden gesteld. Sommige kraambezoekboeken hebben zelfs extra ruimte voor het toevoegen van foto's. Houd hier rekening mee als dit voor jou belangrijk is.


Vergeet daarom niet om van elk kraambezoek samen met de baby een leuke foto te maken. Deze kun je later toevoegen aan het kraambezoekboek.

 

8x kraambezoekboek op een rij!

Ben je een jonge ouder die twijfelt of een kraambezoekboek een goed idee is? Of wil je een leuk cadeau geven voor je vriendin of zus die in verwachting is? Ga er dan lekker voor zitten en lees mee met onze tips voor het leukste kraambezoekboek van dit moment! Want een kraambezoekboek is een prachtige herinnering aan de bijzondere tijd na de geboorte van je kind. Lees verder en ontdek waarom dit een goed idee is!

 

Kraambezoekboek - O'Baby by Pauline

Kraambezoekboek - O'Baby by Pauline

Ben jij op zoek naar een uniek kraambezoekboek waarin je de mooiste herinneringen kunt bewaren? Dan is de O'Baby lijn van Pauline Oud echt iets voor jou! Deze gloednieuwe lijn invulboeken heeft een stoere en robuuste uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van de charme van Pauline. De boeken zijn prachtig afgewerkt met leer en hebben zachte pastelkleurige accenten. Het vernieuwde concept biedt nu nog meer keuze aan toekomstige en jonge ouders. Het kraambezoekboek is een pareltje waarin je bijzondere momenten kunt vastleggen, van de eerste ontmoeting tot de leukste cadeaus. Een perfect cadeau voor iedere ouder die zijn of haar kostbare momenten professioneel wil vastleggen. 

Mijn Geboorteboek - Maan Amsterdam


Mijn Geboorteboek - Maan Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uniek en luxe kraambezoekboek? Dan is het geboorteboek van Maan Amsterdam absoluut een musthave! Dit boek biedt niet alleen invulpagina's over de geboorte en het kraambezoek, maar ook geeft het voldoende ruimte voor foto's en geboortepost. Met zijn mooie vormgeving, invulmogelijkheden en handige envelop voor belangrijke documenten, is dit kraambezoekboek alles wat je nodig hebt om de eerste weken van jouw kleintje vast te leggen. Het boek bevat tevens invulpagina's over het gezin, het geboortekaartje, de kraamverzorgende en de kraamweek. Het is ook nog eens een super leuk kraamcadeau! Maak de herinneringen aan de geboorte van jouw kindje onvergetelijk met dit prachtige en handige kraambezoekboek van Maan Amsterdam! 

Hallo! Kraambezoek


Hallo! Kraambezoek

Het Hallo Kraambezoekboek is dé must-have voor elke kersverse ouder. Dit mooie boek zit boordevol schattige dieren en biedt de perfecte plek voor familie, vrienden en geliefden om persoonlijke wensen achter te laten. Of het nu gaat om herinneringen, dromen, wijsheid of gewoon lieve woorden; alles kan worden vastgelegd in dit prachtige zwart-witte boek. Het is niet alleen een perfecte manier om alle mooie momenten vast te leggen, maar ook om een blijvende herinnering te creëren voor de kleine die opgroeit. Dit kraambezoekboek is een uniek en persoonlijk geschenk dat nog jarenlang koesterende herinneringen zal opleveren. Bestel nu en maak de geboorte van een kindje nog specialer met Het Hallo Kraambezoekboek!
 

Kraambezoekboek regenboog - SUS Design

Kraambezoekboek regenboog - SUS Design

Op zoek naar een leuk cadeau voor kersverse ouders? Dan is het kraambezoekboek van SUS Design een echte must-have! Dit mooie boekje is niet alleen leuk om te zien, maar ook super functioneel. De kraamvisite kan namelijk allerlei leuke vragen beantwoorden, wat later ontzettend leuk is om terug te lezen. Van persoonlijke kennismakingen tot wijze raad, alles kan ingevuld worden! En het wordt nog leuker: er is ook een speciale invulpagina voor de kraamverzorgster. En natuurlijk is er ook ruimte voor een foto van de kleine en het bezoek. Het kraambezoekboek is beschikbaar in verschillende kleuren, van lieflijk pastel tot stoer rood. Gegarandeerd een succes! 

Kraambezoekboek - Oooh wat een schatje (Font of you)

Kraambezoekboek - Oooh wat een schatje (Font of you)

Ben je op zoek naar een kraambezoekboek dat net wat anders is dan de standaard boeken? Dan is Font of You ooh wat een schatje hét boek voor jou! Dit boek staat vol grappige en verrassende vragen die de ouders en kraamverzorgster zeker zullen laten lachen. Daarnaast kunnen maar liefst 27 kraambezoekers hun wens voor de kleine spruit opschrijven, zodat hij of zij een serieus blij leven tegemoet gaat. Het kraambezoekboek is dus niet alleen leuk voor de ouders, maar ook voor het kraambezoek. Het perfecte kraamcadeau voor degenen die op zoek zijn naar iets origineels. Bestel het kraambezoekboek van Font of You ooh wat een schatje nu en zorg voor een unieke herinnering aan de kraamtijd! 

Kraambezoekboek - zwart wit - Prints Charming


Kraambezoekboek Prints Charming

Met Mijn Kraambezoekboek van Prints Charming geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar creëer je ook een blijvende herinnering voor de kersverse ouders. Het boek bevat maar liefst 78 pagina's, met 56 pagina's speciaal voor kraamvisite om in te vullen. Daarnaast is er ruimte voor papa en mama, de kraamverzorgende en bijzondere boodschappen. En natuurlijk mogen ook de foto's niet ontbreken. Het boek is niet alleen leuk om te geven, maar ook om zelf bij te houden en later terug te kijken. Bestel nu dit geweldige kraambezoekboek en verras de kersverse ouders!
 

Mijn Kraambezoekboek

Mijn Kraambezoekboek

Dit kraambezoekboek is de perfecte manier om de bijzondere momenten van de kraamtijd vast te leggen. Met een mooie dikke kaft is het boek niet alleen praktisch, maar ook een mooie decoratie voor de babykamer. Het invullen van het kraambezoekboek is een leuke activiteit voor ouders en bezoekers tijdens de kraamperiode. Het boek biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen en mooie herinneringen vast te leggen. Het is een unieke manier om te kijken naar de ontwikkeling van je kleintje en terug te kijken op een unieke tijd. Investeer in een kraambezoekboek en maak jouw kraamperiode nog specialer! 

Kraambezoek invulboek - thuismusje

Kraambezoekboek thuismusje

Het kraambezoekboek van Thuismusje een absolute must-have! Dit leuke boekje biedt een prachtige manier om de herinneringen aan kraambezoek vast te leggen. Laat iedereen die op kraamvisite komt een pagina invullen en plak er een foto bij van het bezoek met de baby. Zo heb je een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd. Het boekje is ook perfect om cadeau te geven aan een zwangere vriendin of familielid op een babyshower. De verloskundige en kraamverzorgende kunnen ook hun eigen herinneringen aan jullie opschrijven. Maak jouw kraamtijd nóg specialer met dit prachtige kraambezoekboek!
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het kraambezoekboek

Wanneer je voor jezelf een kraambezoekboek wilt kopen of je wilt het als cadeau geven, er zijn altijd vragen waar je een antwoord op zoekt. Ik heb voor jou op de 5 meest gestelde vragen een antwoord gegeven. Lees maar mee!


Wat is een kraambezoekboek?

Een kraambezoekboek is een speciaal ontworpen boek waarin vrienden en familie hun gelukswensen, adviezen en herinneringen kunnen delen bij de geboorte van een kindje. Het is een mooie manier om deze bijzondere tijd te documenteren en later terug te kijken.


Hoe gebruik je een kraambezoekboek?

Het kraambezoekboek wordt vaak gegeven aan ouders als cadeau bij de geboorte van hun kind of op een babyshower. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je het voor jezelf koopt, zodat dit direct tijdens de kraamperiode kan worden ingevuld. Tijdens kraambezoeken kunnen gasten een pagina invullen met persoonlijke boodschappen, foto's en eventueel adviezen. Het boek kan een combinatie zijn van vooraf opgestelde vragen en lege pagina's voor eigen inbreng.


Wat zijn typische vragen in een kraambezoekboek?

Typische vragen kunnen zijn:

- Hoe ken je de papa of mama

- Wat zijn je wensen voor de baby?

- Heb je advies voor de ouders?

- Wat is je wens voor de toekomst van het kindje?


Waar kan ik een kraambezoekboek kopen?

Een kraambezoekboek zijn verkrijgbaar bij diverse boekhandels, online winkels en speciaalzaken voor babyproducten. De kraambezoekboeken in dit artikel zijn sowieso te koop bij Bol.com


Wat maakt een kraambezoekboek bijzonder?

Een kraambezoekboek is bijzonder omdat het een tastbare herinnering wordt aan de eerste levensdagen van het kindje. Het verzamelt de liefdevolle wensen en steun van vrienden en familie, die later met het kind gedeeld kunnen worden. Het is een persoonlijk aandenken aan een speciale tijd. En omdat je in een roze wolk zit, is het ook erg fijn om al de mooie wensen later nog eens terug te lezen.

 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page