top of page

De leukste tips voor een Babyshower cadeautje!


dozen met tekst baby

Wanneer er een babyshower wordt georganiseerd wordt er vaak gevraagd om een cadeautje mee te nemen voor de aanstaande mama. Als je nog nooit bij een babyshower bent geweest is het wellicht lastig om te weten waar een babyshower cadeautje aan moet voldoen. Ik neem je graag mee in de wereld van de babyshower! Zelf heb ik verschillende babyshowers mogen vieren en ik ben ook erg leuk verrast door mijn vriendinnen een aantal jaren geleden. Ik vertel je graag mijn ervaringen, zodat ook jij deze bijzondere tijd met je vriendin of zus of wie dan ook kunt vieren.


Wat is een leuk babyshower cadeautje?

De keuzes voor een babyshower cadeautje zijn eindeloos. Van een leuk kinderboek tot een grappig rompertje en van een spaarpot tot een knuffeldoekje. Wat het ultieme cadeau is voor jouw zus, vriendin of nichtje? Dat beslis jij natuurlijk! Ik geef je graag tips van verschillende leuke cadeautjes waarmee jij de aanstaande mama (en papa) mee kunt verrassen tijdens de babyshower.


Wat kost een babyshower cadeautje?

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar een duur cadeau is echt niet nodig. Het doel van een babyshower is om de aanstaande mama te verrassen en haar in het zonnetje te zetten. Zelf zou ik zeggen dat een cadeautje tussen de € 5,- en € 20,- een prima richtprijs is. Je kunt natuurlijk ook samen met iemand een leuk (iets duurder) cadeautje geven.


Bij een babyshower draait het vooral om de zwangere en over de nieuwe spannende periode die eraan komt. Wil je toch graag een groot cadeau geven? Dan is het wellicht handiger om je geld aan een een leuk kraamcadeau uit te geven. Want wanneer de baby eenmaal is geboren dan moet dit natuurlijk gevierd worden. Daar heb ik ook leuke ideeën voor, zoals een gepersonaliseerd kinderboek of een cadeau met naam van de baby. Dat is allemaal voor later, want tijdens de babyshower is de naam waarschijnlijk nog niet bekend.


Waar koop je een leuk babyshower cadeautje?

Er zijn verschillende webshops waar je je hart kunt ophalen en je kunt laten inspireren met babycadeaus. Ik heb hieronder drie van mijn favoriete webshops op een rij gezet, waar jij vast kunt slagen voor een leuk cadeau voor de babyshower.


1. Bol.com: Bij Bol.com vind je van alles voor baby's en voor aanstaande mama's. Vele webshops zijn ook weer bij Bol.com aangesloten omdat het een grote organisatie is en door alle reviews op de website kan je makkelijk vergelijken wat het leukste en beste cadeau is. Ook een voordeel: bij Bol.com betaal je geen verzendkosten wanneer je iets besteld boven de € 20,- en daarnaast heb je je bestelling vaak de volgende dag al binnen. Daarnaast heb je nog meer voordelen wanneer je kiest voor select. Dan heb je geen verzendkosten, snelle bezorging en een nog makkelijker retourbeleid.

[links toevoegen]


2. ForYouGifts: Bij ForYouGifts vind je leuke cadeautjes en ook mooie originele geboortecadeaus. Ook leuk is dat je je eigen cadeaupakket kunt samenstellen welke in een mooie mand naar je verstuurd wordt. Met een paar klikken heb je een mooi pakket besteld met jouw favoriete items Je kunt het cadeau nog extra bijzonder maken door het toevoegen van een wenskaart, het cadeau luxe te laten inpakken en zelf de gewenste bezorgdatum te kiezen


3. Greetz: Greetz staat natuurlijk bekend om het versturen van een leuk kaartje, maar daarnaast hebben ze ook ontzettend leuke cadeautjes. Van heliumballonnen tot mooie babyboeken en speendoekjes tot babysokjes. Bekijk hier alle babycadeaus.


4. VeelLiefs: Bij Veelliefs vind je vele leuke snoep- en chocoladepakketten. En dus ook een leuke snoeppakketjes voor een babyshower. Je verstuurd het cadeau makkelijk binnen een paar klikken. Het wordt verstuurd als brievenbuscadeau en met een gratis kaartje erbij maak je het cadeautje helemaal af. En de prijzen die je op de website ziet zijn inclusief verzendkosten.


Verschillende babyshower cadeautjes op een rij

Ik heb goed mijn best gedaan en een aantal leuke favoriete babyshower cadeautjes voor je op een rij gezet. Het is leuk om een cadeautje te geven wat origineel is. Als het daarnaast ook nog eens een nuttig cadeaus is, dan scoor je zeker punten. In dit artikel neem ik je mee met mijn favoriete babyshower cadeautjes, lees maar mee!


#1 Babyshower cadeautje: Babyshower Invulboeken en Invulkaarten:

Het invulboek of de babyshower invulkaarten zijn niet alleen leuk om te doen als activiteit tijdens de babyshower, maar ook voor de aanstaande vader en/of moeder om later terug te lezen en te bewaren als herinnering aan deze bijzondere dag. Daarnaast is het natuurlijk altijd spannend om te zien wie de meeste voorspellingen goed had!


Het invulboek of de invulkaarten zijn niet alleen leuk om te doen als activiteit tijdens de babyshower, maar ook voor de aanstaande vader en/of moeder erg leuk om later terug te lezen en te bewaren als herinnering aan deze bijzondere dag. Daarnaast is het natuurlijk altijd spannend om te zien wie de meeste voorspellingen goed had!

Kortom, met een leuk invulboek of een leuke set invulkaarten voor tijdens de babyshower geef je direct een onvergetelijke herinnering.

 
invulkaaren babyshower Confetti
 
Wauw mijn babyshower invulboek

 
invulkaaren babyshower
 

#2 Babyshower cadeautje: Babyverzorgingsset:

Een babyverzorgingsset is een praktisch cadeau dat ouders helpt bij de dagelijkse zorg voor hun kleintje. Merken zoals Naïf en Zwitsal bieden hoogwaardige producten die zacht zijn voor de gevoelige babyhuid. Zo weet je zeker dat je een cadeau geeft waar elke ouder en kind van kan genieten. Of denk aan een borsteltje en kam of een schattig nagelsetje.

 
invulkaaren babyshower Confetti
 
babyshower verzorgingsset

 

#3 Babyshower cadeautje: Mijlpaalcadeaus voor het Eerste Jaar:

Het eerste jaar van een baby zit vol met bijzondere momenten. Van het eerste lachje, tot het eerste stapje. Met de mijlpaalkaarten, een mijlpaaldeken, een mijlpaalposter of een dagboek speciaal ontworpen voor het eerste jaar van de baby kan er op een leuke creatieve manier alles kostbare herinneringen vastgelegd worden.


 
Mijlpaaldeken
 
Baby invulkaarten eerste jaar
 
Mijn eerste jaar dagboek
 

#4 Babyshower cadeautje: Knuffels, Knuffeldoekjes en Speendoekjes:

Tijd om te knuffelen is essentieel voor een groeiende baby. Happy Horse knuffels en doekjes, evenals producten van Jollein en Koeka, zijn heerlijk zacht en knuffelbaar, waardoor ze perfect zijn om de baby gezelschap te houden.

 
My First Bunny
 
Wauw mijn babyshower invulboek
 
Jollein speendoekje
 

#6 Babyshower cadeautje: Herinneringen Vastleggen:

Een baby memorybox is een prachtig cadeau om souvenirs, foto's en andere speciale items in op te bergen. Voet- en handafdrukken in klei of inkt zijn een blijvende herinnering aan hoe klein de baby ooit was. Of kies voor een professionele fotoshoot van de pasgeboren baby zal zeker een prachtige herinnering zijn.


 
Little Dutch Memory Box
 
Luxe memory box

 
Gipsafdruk Baby
 

#7 Babyshower cadeautje: Altijd Handig en Nodig:

Luiers, Rompertjes, hydrofieldoeken, bijtringen en spuugdoekjes zijn onmisbare items voor elke nieuwe ouder. Dus geef (of maak!) een leuke luiertaart, geef mooie hydrofieldoeken of kies voor vrolijke spuugdoekjes.


 
rammelaar giraffe gebreid
 
Spuugdoekjes
 
Bijtring bambam
 

#8 Babyshower cadeautje: Genieten van snoep en chocolade

Bij een babyshower wordt vaak gegeten. Er kan een high tea worden georganiseerd, maar sowieso is er altijd wel iets te snoepen voor de mama in spé en haar vriendinnen. Snoep of chocolade welke gemaakt zijn om de geboorte of de babyshower te vieren, zorgen natuurlijk voor het extra magische tintje. De onderstaande lekkernijen kan je zeker meenemen naar de babyshower.

 
babyshower chocolade bonbons op een tafel
 
Babyshower snoep
 
brownies en blondies met roze snoepjes
 

Babyshower cadeautje kopen?

Een Babyshower organiseren is een hartverwarmend cadeau voor de aanstaande moeder. Geef haar leuke cadeautjes voor de verzorging van de baby of kies voor iets lekkers of iets praktisch. Ik verwacht dat je met deze lijst al een heel eind komt om er een geslaagde babyshower van te maken. Wil je tips over het organiseren van een babyshower? Dan heb ik mijn tips voor je op een rij gezet, lees hier snel verder.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page