top of page

Top 20 originele Valentijnscadeaus voor hem 2023

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023


Met Valentijnsdag voor de deur is het tijd om na te denken over iets speciaals voor de man in je leven. Of je nu vijf maanden of vijf jaar samen bent, het kan lastig zijn om een uniek en attent Valentijnscadeau te vinden voor hem. Geen zorgen, wij helpen je graag! Hier zijn enkele leuke ideeën voor originele Valentijnscadeaus voor hem waar hij dol op zal zijn.


Ik heb de leukste mannencadeaus al voor je op een rij gezet. Ik verwacht dat je hier al heel wat inspiratie uit kunt halen. Maar wil je echt een speciaal Valentijnscadeau aan hem geven waar de romantiek van afdruipt? Lees dan snel verder en check de onderstaande originele Valentijnscadeaus voor hem!

 

Romantisch Valentijnscadeau voor hem


Als je iets speciaals voor je geliefde zoekt ter gelegenheid van Valentijnsdag, wil je natuurlijk niet met een standaard cadeau aankomen. Een romantisch Valentijnscadeau voor mannen is natuurlijk extra geschikt op Valentijnsdag. Maar wat geef je een man die alles al heeft? Voor vrouwen is het vaak een stuk eenvoudiger: bloemen en chocola doen het bijvoorbeeld altijd goed. Wil je jouw man of vriend op een leuke manier verrassen met een romantisch Valentijnscadeau voor mannen? Lees maar mee!

 

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau voor hem

Het hoeft eigenlijk niet zo moeilijk te zijn. Als je een origineel Valentijnscadeau wilt geven dan is het leuk om aan het Valentijnscadeau een persoonlijke draai te geven. Ga na waar je geliefde helemaal enthousiast van wordt. Is hij een bierliefhebber? Dan zijn gegraveerde bierglazen misschien wel heel leuk of wil je mooie glazen voor een speciaal proostmoment? Kies dan voor champagneglazen met een datum of tekst met een lekkere fles bubbels. Leuk om jullie eigen speciale champagneglazen te hebben voor de vele proostmomenten die nog gaan komen.


Er zijn vele leuke gepersonaliseerde cadeaus waar je uit kunt kiezen.


Geef een belevenis cadeau voor Valentijnsdag

Soms komen de beste geschenken helemaal niet in cadeautjes! Samen quality time doorbrengen is een van de meest betekenisvolle cadeaus die je hem deze Valentijnsdag kunt geven.


Ga er samen lekker op uit. Boek bijvoorbeeld als verrassing een avond of weekendje weg. Samen romantisch overnachten in een hotel met jacuzzi? Daar spat de liefde toch altijd van af? :) Of een romantisch diner op een bijzondere plek is een date om nooit meer te vergeten.


Wat jullie ook samen doen, het zal een ervaring zijn die veel langer duurt dan één dag.


Valentijnscadeau voor hem versturen?

Kunnen jullie niet bij elkaar zijn op Valentijnsdag? Stuur hem dan een Valentijnscadeau per post.


Stuur een unieke Valentijnskaart!

Je kunt makkelijk online een kaartje versturen en laten bezorgen op Valentijnsdag. Dat is toch een klein cadeautje met een groot gebaar! De leukste Valentijnskaarten vind je online. Je kunt de kaart ook personaliseren met een eigen foto of tekst.


Je kunt natuurlijk ook zelf een kaartje per post versturen. Een handgeschreven kaartje is natuurlijk ook een ontzettend leuk idee. Je kunt dan nog steeds online een kaart maken met een foto van jullie twee - en deze vervolgens zelf versturen.


Stuur een brievenbuscadeau naar je lover

Vind je alleen een kaartje per post sturen misschien een beetje saai? Snap ik! Je kunt ook hele leuke lieve brievenbuscadeautjes versturen voor Valentijnsdag. Ook makkelijk, jij hoeft de deur niet uit en hij hoeft er niet voor thuis te blijven. Een brievenbuscadeautje is zo geregeld! Valentijnschocolade in de brievenbus is zo geregeld. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke valentijnscadeaus die je kunt versturen per post.


Als je een cadeau wilt geven voor Valentijnsdag dan wil je jouw partner natuurlijk extra verwennen! Ik heb de leukste cadeaus voor 2023 voor je op een rij gezet waar jij vast genoeg inspiratie uit kan halen!


Wil je zeker zijn van een topcadeau? Kies dan één van de leuke Valentijnscadeaus voor hem en maak er een mooie dag van samen! 😍

 

Toon je liefde voor hem met heerlijke chocolade deze Valentijnsdag


Valentijnsdag 2023 staat voor de deur en het is tijd om je liefde te tonen! Hoe kun je dat beter doen dan met een heerlijke chocoladeverrassing? Of je nu kiest voor chocolade hartjes of decadente chocolade bonbons, er is geen verkeerde keuze als het gaat om het selecteren van de perfecte traktatie. Laten we de heerlijke opties verkennen die beschikbaar zijn voor je geliefde.


Chocolade harten

Niets zegt meer "ik hou van je" dan hartvormige chocolade. Je kunt kiezen uit allerlei smaken, zoals gezouten karamel, frambozencrème en witte chocolade. Wie zou daar niet van houden? Niet te vergeten dat het je Valentijn een speciaal gevoel geeft door iets extra-speciaals voor hem te laten maken.

 

Valentijn chocoladehart

Verras jouw valentijn met een heerlijk chocoladehart van roze ruby chocolade. Het handgemaakte hart decoreren we met frambozen, blauwe bessen, pistachenoten, karamel en goudpoeder.





 

Chocolade hart versturen: Foto op chocolade hart

Wanneer je een chocolade hart wilt versturen, dan is een chocolade hart van circa 175 gram heerlijke chocolade met foto wel echt uniek. Verras jij je grote liefde? Wie je ook wilt verrassen, met dit cadeau laat je in ieder geval weten dat je gek op de ontvanger bent.


Een chocolade hart ontwerp je gemakkelijk vanuit je luie stoel. De chocolade wordt ambachtelijk bereid dus je bent verzekerd van echte goede kwaliteit chocolade.




 

Chocolade bonbons

Als je iets unieks wilt als Valentijnscadeau aan hem wilt geven deze Valentijnsdag, waarom probeer je dan niet wat handgemaakte chocoladebonbons? Ze komen in allerlei heerlijke smaken zoals pindakaas crunch, banaan karamel, en zelfs groene thee! Dus kies nu snel je favoriete smaken en geef de man in je leven iets extra speciaals dit jaar - hij zal er zeker van genieten!

 

Valentijn bonbons

Deze heerlijke Valentijn bonbons zijn het perfecte brievenbuscadeautje. Je kunt de bonbons aan je Valentijn sturen of naar jezelf om ze natuurlijk persoonlijk te overhandigen.


Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor deze heerlijke bonbons. Je hebt kleine en grote verpakkingen, bij de meeste bonbons kan je zelf de smaken kiezen. Een perfect cadeau om te genieten van heerlijke en eerlijke chocolade.




 

Geef hem een verzorgingsset cadeau voor Valentijnsdag

Vele mannen vinden het heerlijk om verzorgd te worden, vooral met Valentijnsdag. Een lekker geurtje, iets voor onze de douche of een baardverzorgingsset zijn leuke cadeaus om te geven. Een goede mannen parfum kan ook een echte aanwinst zijn in de collectie.

 

RITUALS The Ritual of Samurai geschenkset

Dit stoere Rituals pakket is een heerlijke geursensatie voor mannen. Het bevat een doucheschuim, scheergel, aftershave en eau de parfum. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen.




 

Baardverzorging Set Voor Mannen

Heeft jouw man een korte of lange baard? Met deze producten in een luxe cadeaubox hoeft hij niet meer naar de barbier! Ideaal om cadeau te doen! In deze cadeaubox vindt je een shavette, scheerbuddy, kam en opbergzakje. Alle producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Het opbergzakje is gemaakt van katoen en de producten zijn van hout. Deze set is als best beoordeeld.



 

Multitrimmer: BaBylissMEN ® X-10 E837E


De BaBylissMEN X-10 E837E is een complete trimmerset voor het verzorgen van je haar, baard of lichaamsharen. De ultrascherpe messen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige hightech materialen, die ervoor zorgen dat je veel sneller klaar bent met trimmen. Het cadeau met bijna 500x een beoordeling van gemiddeld ruim 4 sterren. Zeer geschikt als Valentijnscadeau, nu met hoge korting beschikbaar.



 

Cadeautjes waar je altijd mee kunt scoren

Een Valentijnscadeau geven kan ook prima een grappig cadeau zijn. Je kan kiezen voor een paar vrolijke hartjessokken, een boek voor koppels waar jullie al jullie avonturen in kunnen schrijven of een grappig cadeau zoals een mok met tekst of een cadeau waar hij eigenlijk niets aan heeft. ;)

 

Happy Socks Heart Giftbox - 4 paar

Deze Happy Socks voor mannen zijn echt een leuk Valentijnscadeau. Sokken zijn vaak een goed cadeau want je kan ze niet genoeg hebben. En het handige is deze sokken kan je makkelijk als ze uit de was komen bij elkaar zoeken 🤣Ze worden geleverd in een mooie giftbox dus leuk om te geven. Met deze leuke sokken zorg je voor lekkere warme voeten met een knipoog.



 

Bucketlist boek voor koppels

Het Bucketlist boek voor koppels bevat 250 romantische, grappige en speciale opdrachten die je als koppel gedaan moet hebben. De opdrachten worden aangevuld met leuke feitjes over jullie relatie en foto's van jullie samen. Ook worden beide namen verwerkt op de kaft en in het binnenwerk, echt persoonlijk dus. Het Bucketlist boek heeft een stevige kaft en is voorzien van haarscherpe bedrukking. Dit boek zal jullie leven veranderen. Maak dus snel jullie unieke exemplaar!



 

Relatiespel om elkaar beter te leren kennen


Wanneer je net een nieuwe relatie hebt of als je aan het daten bent is het leuk om je nieuwe partner beter te leren kennen. Ook als je al wat langer samen bent is het goed om af en toe weer iets nieuws te proberen, want een gezellige avond is natuurlijk niet alleen weggelegd voor nieuwe relaties. Juist ook als je een datenight hebt gepland met je partner waar je al jaren mee samen bent. Dan is het natuurlijk erg leuk als je er een mooie avond van kan maken.


Ik heb de leukste relatiespellen al voor je op een rij gezet. Hieronder zijn twee relatiespellen die jouw relatie naar een volgend niveau kunnen tillen. Heel veel speelplezier gewenst ;)

 

Openhartig Private Time kaartspel

Geef jij jezelf helemaal bloot aan je geliefde ofwel deel jij echt alles met je geliefde? In het Openhartig Private Time kaartspel zijn jullie naar elkaar én geldt dat ook voor hele gevoelige onderwerpen? Laat je verrassen door de meest uiteenlopende vragen en opdrachten die op een speelse manier heel veel bespreekbaar maken.


In deze box zitten meer dan 100 vragen en opdrachten voor het delen van gevoelige zaken, intieme momenten, zielsverlangens en toekomstgedachten.


 

Ultiem verlangen

Ultiem Verlangen is een spel om je partner om meerdere fronten beter te leren kennen. Dit spel is erg leuk en romantisch. Aan de hand van vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd.



 

Cadeaupakket als Valentijnscadeau voor mannen


Een cadeaupakket is een leuke manier om een man te verrassen met Valentijnsdag. Met een cadeaupakket kan je vele kanten op. De meeste mannen houden wel van een lekker drankje. Een drank cadeaupakket met whisky, lekkere cocktails of Gin Tonic? Voor elk drankje is een leuk cadeaupakket te vinden.

 

Bierpakket cadeau

Of je aan hem een speciaal bier cadeaupakket geeft of hem zijn eigen bier laat brouwen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een cadeaupakket van bestellen. Een bierpakket met een gepersonaliseerd glas of speciaal biertjes met zijn naam erop? De man die gek is van bier die kan elk biercadeau waarderen. En wil je nog origineler zijn? Dan is een bier adventskalender een aanrader. De bier adventskalender is vanaf september te bestellen, en mijn tip; wees er snel bij zodat je niet misgrijpt!

 

Gepersonaliseerd cadeaupakket

Een gepersonaliseerd cadeaupakket is een cadeau waarbij je net dat beetje extra aandacht kunt geven. je laat zien dat je namelijk echt aandacht aan het cadeau hebt besteed. Of je nu kiest voor een stoer schort met een leuke tekst voor de bbq-liefhebber of een speciaal bier pakket met gepersonaliseerde flesjes bier? Een gepersonaliseerd cadeau is binnen een paar muisklikken gemaakt. Makkelijker dan je denkt! De leukste cadeaupakketten voor mannen heb ik voor jou op een rij gezet.

 

Zelf een cadeaupakket samenstellen

Wil je het heft in eigen handen nemen en zelf een leuk cadeaupakket samenstellen? Goed idee! Bij Giftforyou kan je een mooie doos bestellen met een aantal leuke cadeaus er in. Vervolgens kan je de doos zelf bijvullen. Dan heb je een luxe cadeaupakket zonder al te veel moeite ;) Geef je liever een borrelpakket cadeau met lekkere hapjes en drankjes? Een borrel cadeaupakket kan je ook makkelijk zelf samenstellen. Ik geef je meer informatie in mijn artikel over de leukste borrelpakketten.

 

Leuke gadgets waar elke man blij van wordt!


Heb je nog geen passend cadeau gevonden? Dan is één van de onderstaande gadgets misschien wel een perfect cadeau voor jou man! Want als jij niet weet wat je kan geven, dan maak je elke man wel blij met leuke gadgets. Een drone, VR bril of misschien wel een ander leuk cadeau met een stekker!

 

Quad Drone met camera voor buiten en binnen


De Killerbee X1 is de nieuwste drone met camera binnen de Killerbee reeks. Met een nieuwe batterijduur van maximaal 18 minuten is het de drone met de langste vliegtijd in deze prijsklasse. Deze ultra fly more combo wordt geleverd met twee extra batterijen en een opbergtas waarmee jij de drone veilig kan opbergen een transporteren. Met in totaal drie batterijen kan je maar liefst 54 minuten vliegen!




 

Virtual Reality Headset Voor Smartphone


Op zoek naar een originele gadget? Wat denk je van een VR-bril? Zo worden films kijken en games spelen nog leuker! Stap in de digitale wereld van virtual reality met enkel je mobiele telefoon! Bekijk films, speel je favoriete games en ontdek in 3D. Je verbind de headset en controller eenvoudig met je telefoon door middel van bluetooth. Door de hoge kwaliteit lenzen geeft de VR headset een zeer realistische 3D ervaring die je ongetwijfeld versteld doet staan! Geen dure apparaten maar enkel je mobiele telefoon is genoeg om even uit de realiteit te stappen en jezelf over te geven aan de digitale wonderwereld van virtual reality.

.



 

Valentijnscadeau mannen kopen?

Het maakt niet uit wat voor soort man hij is - outdoorsy en avontuurlijk of meer laidback en ontspannen - met één van deze cadeaus kan je hem vast en zeker laten glimlachen deze Valentijnsdag. Wees dus gerust creatief en bedenk iets persoonlijks dat je liefde voor hem laat zien! Het is tenslotte de gedachte die telt. Fijne Valentijnsdag!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page