top of page

Top 10 gepersonaliseerde cadeaus voor mannen


kerstcadeau

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor een man kan je kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau. Doordat je het cadeau persoonlijk maakt door een eigen tekst, foto of afbeelding heb je een cadeau waar je iemand echt mee kunt verrassen!


Een gepersonaliseerd cadeau is uitermate geschikt voor een verjaardag. jubileum, afscheid, bedankje, beterschap, (eerste) Vaderdag of gewoon zomaar. Het is ontzettend leuk als je net dat beetje extra aandacht geeft en een leuk cadeau laat ontwerpen. Om het kiezen een beetje makkelijker te maken heb ik een aantal leuke, grappige en lekkere cadeaus voor je op een rij gezet!


 

Top 10 leukste gepersonaliseerde cadeaus voor mannen


 

>>> 1 <<<

Gegraveerd whisky glas met tekst

Houdt de man wel van een lekker drankje op zijn tijd? Verras hem dan met prachtige gegraveerde whisky glazen.


Je ontwerpt ze helemaal zelf met een naam of tekst, echt uniek. Jouw persoonlijke whisky glazen met naam zijn van de allermooiste kwaliteit. Het merk Libbey staat namelijk voor hoogwaardige materialen met een luxe en eigentijdse uitstraling.


De glazen zijn vaatwasserbestendig. Jij hoeft alleen jouw naam of tekst naar keuze toe te voegen in de editor. Jouw creatie wordt vervolgens met liefde en precisie in het glas gegraveerd. Begin snel met personaliseren!😉


Prijs indicatie vanaf; € 19,99



 

>>> 2 <<<

Gepersonaliseerde flesopener


Een gepersonaliseerde flesopener is een mooi cadeau om te geven aan de man die wel houdt van een koud biertje. Wie wilt er nu niet een biertje openmaken met deze mooie flesopener?


Met deze gepersonaliseerde flesopener heb je het perfecte cadeau voor de barbecue of verjaardag. Het leuke is dat dit cadeau gebruikt wordt op de leuke momenten in het leven. Bij een gezellig feestje, een leuke barbecue of een kaartavond met vrienden.

\

eze Bar Blade flesopener heeft ook een duimgat dat je kunt gebruiken om flessen uit het water of ijs te halen. Je kunt de opener ook gemakkelijk met het duimgat aan een keukenhaak ophangen.


Prijsindicatie vanaf €14,99



 

>>> 3 <<<

Leren sleutelhanger gepersonaliseerd

De gepersonaliseerde sleutelhanger is een mooi cadeau voor je vriend, vriendin of familielid. Je kunt er een korte tekst op laten maken met naam of afbeelding. Het is een perfect cadeau voor elk moment dat met een sleutel te maken heeft. Een nieuwe auto, een nieuwe woning, bij samenwonen, of een nieuwe baan. Of je kunt de sleutelhanger geven als cadeau om een lach op het gezicht te toveren elke keer dat de sleutelhanger gezien wordt voor bijvoorbeeld de liefste opa, beste vriend of stoerste broer.

Prijs indicatie vanaf € 19,95




 

>>> 4 <<<

Heliumballon met tekst en/of foto

Een heliumballon met tekst en/of foto laten bezorgen is altijd een feestje. Laat je vriend, vader, zoon of broer weten hoeveel hij voor jou betekent door hem deze leuke en unieke ballon te versturen met daarop een foto van jullie samen. Upload jullie mooiste, gekste, liefste foto.


De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra hij of zij de deksel opent. De foto is naar wens aan te passen.

Een hoge kwaliteit heliumballonnen met jouw foto op de ballon geprint. De foto is naar eigen wens aan te passen.

Prijs indicatie vanaf; € 23,99



 

>>> 5 <<<

Bierpakket Microbrouwerij gepersonaliseerd

Wie houdt er nu niet van een lekker koud op z'n tijd. Met een lekker gepersonaliseerd bierpakket heb je een perfect cadeau voor de bierliefhebber.


Jij ontwerpt de cadeaudoos helemaal zelf met een vrolijke foto, naam of andere tekst.


Het gepersonaliseerde bierpakket is gevuld met een selectie van de lekkerste bieren van kleinschalige brouwerijen. Zelf een uniek biercadeau maken is een eitje. Je voegt alleen je favoriete foto en een naam of tekst toe aan de toffe designs. Of laat je creativiteit de vrije loop en uploadt je eigen creatie. Jouw kunstwerk wordt haarscherp en in de mooiste kleuren op de cadeaudoos gedrukt. Zet de borrelnoten maar vast op tafel en ontwerp je eigen bierpakket!


Prijs indicatie vanaf: €24,95



 

>>> 6 <<<

Tony's Chocolonely | Stapelblik | met eigen foto

Iemand verrassen die gewoon helemaal de bom is? Verras met een stapelblik! Drie lagen gevuld met drie heerlijke repen Tony's Chocolonely. Nog een stukje chocoladereep over? Zo berg je het weer handig op. Het tinnen bewaarblik is een limited edition, een uniek cadeau om kado te geven. Wat een blikvanger hè.. Het leuke aan dit product is dat je je blik extra persoonlijk kunt maken door een foto toe te voegen aan de sleeve die om het blik heen zit. Zo stuur je niet alleen heerlijke chocolade op, ook maak je je cadeau extra persoonlijk!

Prijs indicatie vanaf: € 19,99




 

>>> 7 <<<

Boekenlegger met eigen foto

Als je midden in een heerlijk boek zit is het altijd lastig om het boek weg te leggen, helemaal als je dan niet meer weet op welke bladzijde je bent gebleven. Het is zonde om het papier dubbel te vouwen om te onthouden bij welke bladzijde je was. Houd je boek netjes en gebruik een boekenlegger. Deze boekenlegger is niet alleen handig, maar ook nog eens superleuk! Je maakt de boekenlegger namelijk helemaal zelf met je allerleukste foto's! Voeg foto's toe van die gave reis, dat leuke feestje of die leuke familiefoto. Deze boekenlegger is ook erg leuk om te geven als kadootje op een verjaardag, moederdag of vaderdag.


Prijs indicatie vanaf: € 7,99



 

>>> 8 <<<

Mega Côte d'Or reep(gepersonaliseerd)

Is de 50-jarige verzot op chocola? Dan is deze Mega Côte d'Or chocoladereep het ideale cadeau! Deze mega XL verpakking bevat 5 chocoladerepen in verschillende smaken. Zo kan iedereen genieten van de smaken melk, puur en melk met stukjes hazelnoot. Laat zien dat je aan iemand denkt met deze mega chocoladereep, dan hebben ze zeker wat te smullen bij een kopje koffie of thee.


Prijs indicatie : € 29.95



,

 

>>> 9 <<<

Sokken met foto


Je maakt helemaal de blits met een persoonlijk paar bedrukte sokken

Wie de sok past, trekt hem aan. Toch? Dan kun je maar beter kiezen voor een vrolijk paar dat je zelf hebt ontworpen. Echt persoonlijk met een grappige foto. Superleuk als verjaardagscadeau of als verrassing tijdens een vrijgezellenfeest. Maar je kunt de sokken ook bedrukken met het logo van een sportclub of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt natuurlijk ook altijd een paar waanzinnig-leuke sokken voor jezelf ontwerpen. Jouw persoonlijke sokken zijn gemaakt van een zachte mix van polyester en elastan, heel comfortabel dus. Zelf een uniek paar maken is heel makkelijk. Je voegt alleen jouw foto naar keuze toe in de editor. Je kunt jouw foto volledig op de sok laten drukken, maar wanneer je jouw foto toevoegt aan het design maakt deze een grappig patroon op de sok. Wij drukken jouw creatie haarscherp en in de mooiste kleuren op beide sokken. Begin snel met personaliseren!

Prijs indicatie vanaf € 15,96




 

>>> 10 <<<

Leren schort met naam graveren

Ben jij een echte kookfanaat? Dan is een leren schort die je met je eigen naam kan laten bedrukken helemaal jouw ding! Verbaas iedereen met jouw unieke leren schort en sta in stijl in de keuken. Of ben jij opzoek naar een cadeau voor een echte grillmaster? Verras diegene dan met een leren schort waar diegene heel de zomer mee achter de bbq kan shinen.


Dit leren schort is gemaakt van van kwalitatief plantaardig gelooid volnerf buffelleer, hierdoor heeft het schort een natuurlijke look. Het leren schort kun je laten bedrukken met een mooi design en eigen tekst. Je kunt hier bijvoorbeeld de naam van de kok in kwestie opzetten of een leuke andere quote. Het leren schort heeft een comfortabele nekband die in lengte versteld kan worden, zodat hij voor iedereen draagbaar is. Wie verras jij met een leren schort?


Prijs indicatie vanaf € 89,95



 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page