top of page

De 10 beste cadeau-ideeën voor mannen van 50 jaar


kerstcadeau

Een cadeau voor mannen van 50 jaar gezocht? Dit kan een uitdaging zijn! Met zoveel verschillende mogelijkheden kan het moeilijk zijn om te beslissen welk cadeau perfect is om te geven. Als je een cadeau kan geven dat een glimlach op zijn gezicht zal toveren, dan zit je goed.


Of je nu op zoek bent naar iets speciaals om zijn 50 jarige verjaardag te vieren of dat je een cadeau wilt geven voor de feestdagen of Vaderdag, een cadeau voor jouw favoriete 50 jarige man kan lastig zijn.


Wanneer hij 50 jaar is geworden, wil je welllicht iets geven dat zowel attent als praktisch is. Natuurlijk mag het ook grappig zijn. Er zijn ook veel verschillende interesses waar je mee rekening kan houden. Is je een cadeau voor een avontuurlijke man, een man die die houdt van gadgets, of is het een man die gek is op koken? Hij hij misschien geen overduidelijke hobby's? Maak je geen zorgen - we got you covered! Hier zijn tien beproefde geschenken die elke 50-jarige man zal waarderen. Kijk snel mee met de leukste mannen cadeaus 50 jaar.


10 x leuk cadeau voor de man van 50 jaar


1. Geef een belevenis cadeau:

Of het nu gaat om kaartjes voor een show, een kans om in een raceauto te rijden of zelfs gewoon een middag vissen met vrienden, ervaringsgeschenken zijn altijd onfeilbare winnaars voor mannen van elke leeftijd. Zo ook als geweldig cadeau man 50 jaar. De man krijgt niet alleen iets speciaals dat hij zich voor altijd zal herinneren, maar hij krijgt ook de kans om het te delen met de mensen om wie hij het meest geeft.


Helikoptervlucht

Je kunt tegenwoordig heel makkelijk een belevenis uitkiezen om te geven of je kunt een cadeaubon voor een leuke activiteit geven. Met een cadeaubon kan hij zelf kiezen welke activiteit hij zou willen doen. Ik heb alvast mijn top 3 ervaringen voor mannen die eigenlijk alles wel hebben op een rij gezet:


Smashroom Breda:

Dit is echt een geweldig uitje! Wie wilt er nu niet eens gewoon dingen kapot gooien?! Deze kroeg is er geschikt voor en het mag gewoon! Laat je verrassen door deze geweldige ervaring!

Lamborghini Experience

Welke 50-jarige man wil nu niet eens een keer in een lamborghini rijden? Bij dit uitje rij je zelf in een Lamborghini en voel je je als een echte coureur.


Helikopter Experience & Segway rijden

Wil jij wel eens een vliegen in een helikopter? De helikopter experience is een uitje die je niet snel zal vergeten. Want zeg nou zelf, hoe vaak vlieg je nu in een helikopter? Ook leuk om deze te boeken want je kan in veel verschillende steden terecht in Nederland. Er zit altijd een helikoptervlucht in de buurt.


2. Een gepersonaliseerd item:

Wanneer je op zoek gaat naar een cadeau man 50 jaar, dan kan je altijd een gepersonaliseerd cadeau kiezen. Van op maat gemaakte mokken en t-shirts tot manchetknopen met monogram en portefeuilles, er is geen tekort aan items die kunnen worden gepersonaliseerd met de naam of initialen van je man van 50 jaar. Het is altijd leuk om een ​​cadeau te ontvangen dat speciaal voor jou is gemaakt, zelfs als het zoiets eenvoudigs is als een mok! Mijn top 4 gepersonaliseerde cadeaus voor een man van 50 om je op weg te helpen:


Gepersonaliseerde golfballen:

Op maat gemaakte golfballen - Is je favoriete 50-jarige een fervent golfer? Geef hem wat gepersonaliseerde golfballen met zijn naam of initialen erop gedrukt. Het zal hem zeker een speciaal gevoel geven elke keer dat hij de baan op stapt!


Gepersonaliseerde manchetknopen

Je kunt hele mooie manchetknopen laten graveren. Manchetknopen zijn te dragen bij iedere gelegenheid en zijn altijd een leuke en nette toevoeging aan een overhemd. Voor een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag of Vaderdag zijn deze manchetknopen het perfecte cadeau. Maak je outfit af met deze hoogwaardig kwalitatieve manchetknopen gegraveerd met initialen.


Leren sleutelhanger

Een mooie sleutelhanger met eigen tekst is een cadeau die altijd met de man van 50 jaar mee gaat. Het is een mooi cadeau wat veel gebruikt zal worden. En daarnaast is het gewoon echt een mooie sleutelhanger.

Gepersonaliseerde mok

Heeft je favoriete 50-jarige een favoriete quote of zin? Als dat zo is, kun je hem een ​​gepersonaliseerde mok geven met zijn citaat of zin erop gedrukt. Hij zal aan je denken elke keer als hij een slokje van zijn ochtendkoffie neemt!


3. Een boek voor de 'oude man':

50 jaar worden is natuurlijk ook wel echt een mijlpaal voor elke man. Bij deze mijlpaal hoort natuurlijk een grappig boek waar hij ook echt iets aan heeft. Met de twee onderstaande mannenboeken kan de 50 jarige man zich alvast inlezen wat hem te wachten staat. Een leuk cadeau om te geven waar hij misschien nog wel echt iets van kan leren. :)

 

Snor-gids - Snorgids voor mannen van 50 plus

Snorgids voor mannen van 50+. Is het tijd voor een Abraham in de tuin als je 50 wordt? Echt niet. De 50-er van nu staat midden in het leven, is sexier dan ooit tevoren, doet op alle terreinen nog volop mee en geniet elke een beetje meer. Hij kan nog alles, maar hoeft veel minder. Dit boek gaat over hoe leuk het is om 50 te zijn. Met interviews, nieuws en inzichten over 'de beste tijd van je leven'.

Prijs indicatie vanaf; € 9,99


 

Het grote ouwe lullen boek

Hoe de midlife man zichzelf oud maakt en de klok terug kan draaien In het Grote Ouwe Lullen Boek komen alle feiten en fabels over het ouder worden als man aan bod.


Dit is dan 'Het grote ouwe lullenboek' van mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt! Want al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken van een zekere leeftijd. In dit boek komen alle feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod.

 

4. Een cadeaupakket mannen 50 jaar

Wanneer je favoriete 50-jarige houdt van een lekker hapje en een drankje, waarom zou je dan niet een cadeaupakket samenstellen gevuld met items waar hij van houdt? Of het nu zijn favoriete wijn is of een andere sterke drank? Vul het cadeaupakket zelf met gastronomische chocolaatjes of zelfs sigaren? Het hoeft niet perse veel te kosten - kies gewoon een of twee items waar hij echt van houdt en stop ze in een tas of mand, samen met enkele andere attente goodies! Ik heb mijn twee favoriete cadeaupakket hieronder voor je neergezet. Meer inspiratie nodig voor een cadeaupakket mannen? Dan heb ik er hier nog meer voor je klaar staan!

 

Borrel Bierbox

Als je 50 bent geworden dan hoort daar natuurlijk een borrel bij. Maak de borrel compleet met de Borrel Bierbox. Deze giftset bevat 3 blikken bier, 2x 150 gram ambachtelijke notenmix en een zakje chips. Ook bevat deze borrel bierbox een set met quizvragen, leuk voor tijdens de borrel! Het perfecte cadeau om de 50-jarige mee te verrassen.




 

Cadeaupakket man: Film pakket

Dit pakket bevat de volgende producten:

– De beste en de nieuwste films. Een Filmvoucher ter waarde van 1 Pathé Thuis film (€5,99) – Heerlijke popcorn(zoet) vers te bereiden in de magnetron. – Heerlijke licht gezouten cashewnoten, amandelen, pinda’s, hazelnoten en walnoten (85 gran) – 8 reepjes romige melkchocolade, heerlijk genieten van chocolade gemaakt van een selectie van de beste cacaobonen in de wereld met karakteristieke eigenschappen van de eigen origine.

 

5. Geef een gadget cadeau!

In onze steeds evoluerende digitale wereld raken technische geschenken nooit uit de mode, vooral niet onder mannen die van hun gadgets leven! Of het nu gaat om een ​​geüpgradede laptop of tabletcomputer (of beide!), koptelefoons of luidsprekers voor luisterplezier, of zelfs gewoon een paar coole nieuwe apps die speciaal zijn ontworpen voor mannen ouder dan 50 - dit kunnen allemaal geweldige cadeaus zijn voor mannen die verbonden willen blijven en up-to-date willen blijven met de nieuwste technologische trends.


Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - Heeft je man hulp nodig bij het blokkeren van afleiding tijdens het werken of studeren? Geef hem een ​​hoofdtelefoon met ruisonderdrukking! Ze blokkeren niet alleen externe ruis, maar bieden ook een superieure geluidskwaliteit.


Bluetooth-luidspreker - Wat is een betere manier voor uw vijftigjarige man om van zijn muziek te genieten dan met een paar hoogwaardige luidsprekers?


6. Een grappig cadeau om the big 50 te vieren met een knipoog

Wanneer je de 50 aantikt moet je het leven vooral niet te serieus nemen, ook deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! En hoe vier je dit beter dan met een glimlach. Geef een grappig cadeau Of stuur een leuke ballon per post op zijn verjaardag. Zeker weten dat hij zich dan echt jarig voelt!

 

Helium ballon 50 jaar confetti

Bij een verjaardag horen heliumballonnen! Deze ballon is speciaal voor iemand die 50 jaar wordt. Verras de jarige job met deze heliumballon.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 50-jarige. Dan hoeft hij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉Prijs indicatie vanaf; € 13,99


 

7. Een proeverij

Met 50 jaar heb je vast een favoriete koffie, biermerk of whisky. Om deze reden ontzettend leuk om weer iets nieuws te proberen, want het leven begint pas bij 50 jaar toch? ;) Of het nu een bierproeverij. whiskyproeverij, cocktailproeverij, koffieproeverij of chocoladeproeverij is. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het cadeau geven aan de 50-jarige man. Het is een goed cadeau-idee voor de man die ervan houdt om thuis te zijn en te genieten van lekkere dingen.

 

Nespresso / Starbucks Proeverij Pakket

Is de jarige 50-er helemaal gek van koffie? Nespresso & Starbucks Proeverij Pakket


Bestaande uit maar liefst 40 verschillende smaken koffie.


Dit gehele pakket gecombineerd met een Mystery Card. In de box zit namenlijk een kaart waaraan je online een (video)boodschap kunt koppelen. Zo kan je iemand dubbel verrassen.

Hoe leuk is dat! D.m.v. de unieke code op de achterzijde van de kaart via de website van Mystery Cards krijgt de afzender jouw vraag en boodschap te zien. De creativiteit van de afzender bepaalt de moeite die de ontvanger moet doen om de boodschap te achterhalen.


 

Chocoladeproeverij

Is hij gek op chocolade twijfel dan niet en kies voor een origineel chocoladepakket! Kies niet voor een reep uit de supermarkt maar kies voor de handgemaakte chocolade bonbons van Chocoladebezorgd. Dat is pas écht genieten!


Zelfgemaakte, handbeschilderde, ambachtelijke bonbons is pas een feestje! Wanneer je kiest voor een mooie box worden jouw bonbons verpakt in een luxe cadeauverpakking. Dit zwarte doosje wordt feestelijk verpakt met de door jou uitgekozen wikkel. Om het cadeau compleet te maken, kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je die leuke vrouw laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast wordt elk doosje voorzien van een smakenboekje met daarin alle smaken, allergenen en houdbaarheidsdatum.

 

8. Je eigen brouwerij

Voor een lekker biertje hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit met een thuisbrouwset. Houdt de man van 50 jaar van bier? Zo ja, waarom geef je hem dan niet de benodigdheden en instructies die hij nodig heeft om thuis zijn eigen bier te brouwen? Dit leuke en unieke cadeau zal zeker een hit worden!

 

Bierbrouwpakket

Voor iedereen die het leuk lijkt om zelf thuis bier te brouwen, is dit bierbrouwpakket een schot in de roos. Bestel het Brew Monkey Compleet Startpakket en ga direct aan de slag in je eigen keuken. Dit pakket bevat vers geschroot en verpakt mout, hop en gist. Je werkt dus met echte verse ingrediënten en niet met een concentraat of poeder.


Maar wees gewaarschuwd: Je loopt het risico hier een nieuwe hobby aan over te houden! Want het lekkerste bier, dat brouw je zelf met een bierbrouwpakket!

 

Do Your Whiskey - Whiskey zelf maken Cadeauset

Hoe leuk is dit?! Als je 50 bent dan houd je vaak wel van een goed en lekker drankje zoals whisky. Nu kan je je eigen whisky maken met de exclusieve Do Your whisky houtchips (Vanilla Dream, Dark Chocolate, American Sweetheart) lukt de rijping ook in de fles.


  • ✅ Beste ingrediënten: natuurlijk hout en zes verschillende botanicals in aantrekkelijke reageerbuisjes geven je persoonlijke "levenswater" een absoluut persoonlijk tintje. Laat je fantasie (en je hemel) de vrije loop.

  • ✅ Hoogwaardige afwerking & verpakking: twee glazen flessen met houten kurk + etiketten om te beschrijven, trechter en whiskydobbelstenen van roestvrij staal ronden de set visueel af – dat alles verpakt zonder plastic, in een eenvoudige en elegante kartonnen doos.

  • ✅ Whisky-kennis voor beginners en experten: een knapperige glossar, informatie over de rijphoutsoorten en botanicals en drie leuke recepten geven je aan de hand wat je voor het experimenteren als vers gebakken whisky-brander nodig hebt.

  • ✅ Puur genieten met dit cadeau: de set is perfect geschikt als cadeau voor whisky-liefhebbers en -geïnteresseerden, of als bijzonder hoogtepunt op feesten en bruiloften. Waar wacht je nog op? Doe je whisky.

 

9. Mannen parfum cadeau

Is jouw 50-jarige man ook wel een keer toe aan een nieuwe parfum? Nieuw decade? Nieuwe stijl zou ik zeggen. Eerlijk is eerlijk het blijft natuurlijk lastig om een man een parfum cadeau te geven. Maar ik zou me er niet van weerhouden zelf een lekker geurtje uit te kiezen voor de man die jij wilt verrassen! In het ergste geval vindt hij de parfum toch niet zo lekker, dan heeft hij altijd de mogelijkheid om het geurtje in te ruilen.. Tip: geef een geurmonster erbij cadeau, dan kan hij het geurtje eerst ruiken voordat deze wordt opengemaakt. Dan kan hij deze altijd nog een ruilen (mits je de bon natuurlijk aan hem geeft).


Mijn goede vriend Isja heeft een leuk artikel geschreven over mannen parfum van 2022. Een echte lekkere geur verjaart niet! Wellicht zit er een kanshebber tussen voor jouw 50-jarige?

10. Lego voor volwassenen

Lego voor volwassenen is een mooi cadeau voor je 50-jarige man. Is hij gek op Star Wars, Friends, Marcel Avengers dan is één van de nieuwe Lego sets een passend cadeau! Laat laat hem zijn eigen Atari uit de jaren 80 bouwen. Met Lego Exclusive geef je hem een geweldig cadeau waar hij zich uren mee kan vermaken!


Er zijn daarnaast genoeg redenen waarom je Lego voor volwassenen zou moeten kopen! Ten eerste zijn ze een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. Het is ook een geweldige manier om je creatieve spieren te trainen.


Lego-sets voor volwassenen zijn meestal complexer en gedetailleerder dan die voor kinderen. Ze worden vaak geleverd met instructies die gemakkelijk te volgen zijn, maar die toch een uitdaging vormen. En het beste is dat er Lego sets beschikbaar zijn voor elke interesse, van Star Wars tot architectuur. Wat je interesse ook is, er is altijd wel een Lego-set die perfect bij je past.

 

Lego Atari

Keer terug naar de jaren 1980 met deze LEGO® Atari® 2600 (10306) bouwset voor volwassenen. Geniet van een boeiend project en bouw deze gedetailleerde replicaconsole met gamecartridges en joystick. Gamers zullen de 3 minimodellen met thema's uit 3 populaire Atari® games geweldig vinden. Je kunt zelfs een verborgen nostalgische eighties-scène bouwen.

 

LEGO Ideas Vincent van Gogh - Sterrennacht

Concentreer je en bouw je eigen LEGO Ideas Vincent van Gogh – De sterrennacht (21333) 3D afbeelding. Dit indrukwekkende replicamodel is geïnspireerd op één van de beroemdste kunstwerken van Vincent van Gogh: De sterrennacht, te zien in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Ontdek innovatieve bouwtechnieken waarmee je Van Goghs wervelende penseelstreken vastlegt en hang jouw meesterwerk als decoratie aan de wand of zet het ergens neer in huis.

 

Cadeau kopen voor een man van 50 jaar

Shoppen voor vijftigers hoeft niet moeilijk te zijn; er zijn tal van geweldige cadeau-ideeën die ervoor zorgen dat hij zich extra speciaal voelt op zijn grote dag (of welke dag dan ook). Van ervaringsgeschenken en gepersonaliseerde items tot technische gadgets - dit zijn allemaal geweldige opties bij het winkelen voor de mannen in je leven die toevallig 50 jaar jong zijn!


Dus maak je geen zorgen over het vinden van het perfecte cadeau dit jaar - wees gewoon creatief en kies iets waarvan je weet dat hij het geweldig zal vinden! Met deze tien ideeën in gedachten, zou het vinden van het perfecte cadeau gemakkelijker dan ooit moeten zijn! Door middel van de linkjes in dit artikel, kom je direct op de juiste plek terecht om het cadeau direct te bestellen. Alvast veel winkelplezier!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page