top of page

Op zoek naar brievenbus cadeau mannen? De leukste 13 op een rij!

Bijgewerkt op: 8 apr.


Het perfecte cadeau vinden kan een uitdaging zijn. Het is moeilijk om precies te weten wat iemand wil of nodig heeft. Maar één ding wat zeker is wanneer het om mannen gaat, een verrassing door de brievenbus wordt altijd gewaardeerd! Het blijkt toch nog wel een opgave te zijn om een leuk brievenbus cadeau mannen te vinden. Daarom help ik je een handje! Want als je eenmaal een origineel brievenbus cadeau hebt gevonden, is het versturen maar een paar klikken verder om die leuke man morgen al te verrassen.


Wanneer je denkt aan een brievenbus cadeau denk je waarschijnlijk direct aan een kaartje of iets anders plat. Er zijn tegenwoordig enorm leuke brievenbuscadeaus te versturen voor mannen. Wil jij je schoonvader, broer of zwager verrassen met een leuk cadeautje? Lees snel mee!


Originele brievenbus cadeaus voor mannen

Wil je een man verrassen met een leuk cadeau om hem te bedanken of te feliciteren of gewoon zomaar? Verras hem met een origineel brievenbus cadeau mannen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau of gewoon je waardering wilt tonen, met een leuk attent cadeau zal hij zich zeker speciaal voelen. Benieuwd wanneer je een brievenbus cadeau kunt versturen? Er zijn vele gelegenheden om een man te verrassen. Of het nu je broer, vader of lover is. Lees je mee met mij top 15 brievenbuscadeaus voor mannen?


Wil je iemand verrassen met een presentje, een kleinigheidje of een origineel cadeau? Ga voor een brievenbus cadeau! Met een brievenbuscadeautje kun je namelijk alle kanten op. Bestel een brievenbus cadeau mannen voor elke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor een brievenbus cadeau chocolade hier kan je alle kanten mee op! Het is dé manier om iemand gemakkelijk, maar ook spontaan te laten weten dat je aan hem. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden die er zijn met een brievenbus cadeau. En dan speciaal voor mannen!


Brievenbus cadeau verjaardag


Als iemand jarig is dan moet dit natuurlijk gevierd worden. Kan je er niet bij zijn op zijn verjaardag? Of wil je hem verrassen speciaal op zijn verjaardag? Stuur dan een origineel brievenbus cadeau. Gegarandeerd dat het brievenbus cadeau op zijn verjaardag op de mat valt! Superleuk natuurlijk! En ook handig, want je kunt het brievenbus cadeau gewoon al eerder bestellen en aangeven op welke datum je het brievenbus cadeau wilt laten bezorgen.


Brievenbus cadeautje beterschap


Een brievenbus cadeautje beterschap is helemaal ideaal als iemand ziek thuis zit. AIs je collega of beste vriend ziek en wil je hem of haar beterschap wensen? Kies dan juist voor een brievenbus cadeautje beterschap. Vooral mensen die langdurig ziek zijn of thuis zitten zullen zo'n brievenbus cadeautje kunnen waarderen. Het is net even leuker dan een kaartje, appje of e-mail. En bovendien een stuk persoonlijker.


Als iemand een zware operatie achter de rug heeft, erg moe is of ziek op bed ligt, dan is een cadeau door de brievenbus een heel goed idee. De zieke hoeft hier niet voor naar de deur te lopen als er wordt aangebeld, het valt immers gewoon op de deurmat. Wel ben je natuurlijk gebonden aan de grootte van het cadeau. Het moet immers wel door de brievenbus passen. ;-)


Brievenbus cadeau mannen zomaar

Wat de reden ook is een man verrassen met een brievenbus cadeau is natuurlijk altijd hartstikke leuk. Of het nu is om hem te bedanken, succes te wensen of veel geluk te wensen? Sla je slag met een leuk brievenbus cadeau.


Veel brievenbuspost is gericht op vrouwen. Daarom heb ik voor jou de leukste origineelste cadeaus bij elkaar gezocht. Je komt al snel uit bij een kaartje of chocolade. Sowieso is dat natuurlijk hartstikke leuk! Maar er is zoveel meer... Er zijn zoveel mogelijkheden om je vriend, broer, vader, opa of buurman te verrassen. Ik geef jou graag wat inspiratie om een leuk cadeau per post te versturen.

Wanneer is het beste moment om een cadeau per post te versturen?

Wanneer kan je een leuk cadeau versturen, wat is het ultieme moment voor een verrassing? Nou eigenlijk altijd natuurlijk! Het leuke van een cadeau is dat als het onverwacht komt het extra leuk is. Dus.. doe vooral lekker gek en verras jouw broer, vader, vriend, man of buurman gewoon zomaar.


Als je dat lastig vindt dat kan je ook een leuk cadeau versturen als bedankje, felicitatie met een nieuwe baan, behalen van het rijbewijs, nieuwe woning. Zoals ze je ziet is er altijd wel een goede reden te vinden.


13x brievenbus cadeau mannen

 

#1 Brievenbus cadeau mannen; Chocolade door de brievenbus

Een gourmetgeschenkmand is een van de populairste brievenbusgeschenken voor mannen. Of het nu gaat om een selectie van heerlijke hapjes of enkele unieke ambachtelijke artikelen, dit type geschenk kan op maat gemaakt worden voor elke smaak. Gourmetgeschenkmanden bevatten vaak artikelen als kaas, crackers, jam, noten en chocolade. Voor iets heel bijzonders kun je zelfs gepersonaliseerde artikelen toevoegen, zoals bierpullen met zijn naam erop of glazen geëtst met een hartelijke boodschap.

 

Handgemaakte bonbons - kies je eigen favoriete smaak!

Deze heerlijke handgemaakte bonbons zijn er om opgegeten te worden. Heerlijke bonbons waarbij je zelf kunt kiezen welke smaken in de verpakking komen.


Twijfel je over een cadeau? Weet dan dat chocolade altijd een goed cadeau is. Het brievenbus cadeau voor mannen is ook makkelijk te personaliseren met een eigen kaartje.






 

Tonys Chocolonely proeverijtje

Dit superleuke en vooral lekkere proeverijtje van Tony's Chocolonely is een altijd-goed cadeau. Want wie houdt er nu niet van Tony? Een ideaal brievenbus cadeau om die man in je leven te verrassen.


In het proeverijtje zitten 6 kleine Tony's Chocolonely repen (6 x 47 gram) in de smaken: melk, puur, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot, melk noga.




 

Brownies via de brievenbus

Brownies bezorgen per post is toch wel één van de lekkerste cadeaus die je in de brievenbus kunt versturen. Ik weet zeker dat je vriendin deze niet kan weerstaan!


Het beproefde en originele recept, ambachtelijk gemaakt met pure chocolade en rijk van smaak. Knapperig aan de buitenkant, en lekker smeuïg van binnen! Kies zelf je smaken en maak je eigen gepersonaliseerde pakketje vanaf € 11,95



 

Chocoladehart - verkrijgbaar in vele lekkere smaken

Verras met een prachtig handgemaakt chocoladehart, gedecoreerd met bastognekoek, karamel en suikerhartjes. Kies uit een hart van (h)eerlijke melk-, pure of witte chocolade.







 

#2 Brievenbus cadeau mannen: Cadeaubonnen

Soms is het gewoon niet mogelijk (of praktisch) om fysieke cadeaus per post te versturen, maar gelukkig is er een andere optie - een cadeaubon! Je kunt gemakkelijk online een leuke cadeaubon bestellen en versturen per post. Kies een leuke online winkel of een leuk uitje en laat de cadeaubon via de brievenbus bezorgen. Ik heb een paar leuke cadeau-ideeen voor je een rij gezet. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een bon van een winkel in de buurt.

 

Sensatie cadeaukaart

Deze GiftForYou is voor de echte daredevils! Je kunt hiermee het bloed sneller door je aderen laten stromen, want we hebben de échte sensationele belevenissen geselecteerd. Ga je vliegen in een helikopter, kitesurfen op het woeste water of een slipcursus volgen? Veel plezier!



 

Klus Cadeau

Klus Cadeau is het leukste cadeau voor al je huis- en tuinprojecten. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland waaronder Praxis, Hornbach, Hubo, Kluswijs en Elektramat. Gereedschap, verf, hout, behang en zelfs meubels: alles waarmee je jouw huis en tuin kunt omtoveren tot een droomplek. Of gewoon om een simpele klus te klaren! Dit cadeau is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden. Ook de doe-het-niet-zelvers kunnen hun klus uitbesteden door online een vakman bij Klushulp van Centraal Beheer te boeken. Zodat iedereen zijn huis en tuin kan omtoveren tot een droomplek.


 

Voetbaltrip wedstrijd plus overnachting

Met Tick'nBox beleef je een totale FC Barcelona-beleving. Dit cadeau betekent een thuiswedstrijd in Camp Nou en een overnachting in Barcelona. Je maakt de spelers en de sfeer van de historische voetbalclub van dichtbij mee. Eenmaal in de hotelkamer zul je over deze unieke ervaring blijven dromen.





 

#3 Brievenbus cadeau mannen: Snoep door de brievenbus

De meeste mannen zijn gek op snoepen, of het nu in een la ligt of door de brievenbus valt. Snoep is echt een favoriet mannencadeau! Je kunt makkelijk zijn favoriete snoep online bestellen en het wordt in een leuk pakketje met persoonlijke tekst via de brievenbus bezorgd.


Of het nu Engelse drop is of andere zoetigheden. Met een lekker snoeppakket door de brievenbus kan je jouw man zeker verrassen! Of het nu voor zijn verjaardag is om iets te vieren of om dankjewel te zeggen met de vele leuke snoeppakketten door de brievenbus zorg jij voor een lach op zijn gezicht! Een paar leuke ideeën heb ik hieronder voor je op een rij gezet.

 

Snoeppakketje Engelse Drop

Wie houdt er nu niet van lekkere Engelse drop? Met dit pakketje stuur je een leuk vrolijk cadeautje per post, met een leuke wikkel erom. Wie ga jij verrassen?






 

Chocoladepakketje Ik ben blij met jou

Cadeaupakket ik ben blij met jou

Stuur nu een lekkere chocolade mix in een vrolijke brievenbusdoos en een mooie wikkel met de opdruk: “Ik ben blij met jou”


Wie is de gelukkige man die dit in zijn brievenbus zal vinden?






 

Snoeppakketje Feestvarken

Voor de echte zoetekauw dit heerlijke snoeppakket met vrolijke gekleurde varkentjes. Ontzettend leuk en vrolijk snoeppakketje om als brievenbus cadeau mannen te versturen.






 

Snoeppakketje Zure bommen door de brievenbus

snoeppakketje met zure bommen door de brievenbus

Opzoek naar een klein cadeautje om je persoonlijke felicitatie nét wat leuker te maken? Met dit lekkere 'Happy bday!' drop cadeautje tover jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de gelukkige!

De opdruk 'Happy bday!' is speciaal ontworpen voor het vieren van een verjaardag. Het fijne aan een brievenbuspakketje is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, het cadeautje ligt gewoon te wachten op de deurmat. Een extra grote verrassing dus!

Vergeet niet je persoonlijke felicitatie op het kaartje te zetten



 

Nog meer leuke brievenbus cadeaus mannen

Is lekkere chocolade, snoep of een cadeaubon toch niet je favoriet? Geen probleem er zijn nog genoeg andere brievenbus cadeaus online te versturen. Wat dacht je van een taartje via de brievenbus, of een leuk brievenbus plantje? Ik heb nog een aantal leuke cadeaus voor je op een rij gezet. Ik verwacht dat hier wel een favoriet tussen zal zitten! :)

 

Brievenbustaartje: Appelkruimeltaartje 6 personen

Wie verras jij met dit heerlijke appelkruimeltaartje? Het appelkruimeltaartje is een variate op de appeltaart. De kruimels geven de appelkruimeltaart net een andere textuur dan de gewone appeltaart. Dit appelkruimeltaartje wordt met verse appels bereid en is speciaal ontwikkeld om door de brievenbus te gaan. Weet jij al wie je wil verrassen?




 

The Green Brothers

In dit groene brievenbuscadeau zitten 3 plantjes waaronder: de Vogelnestvaren, Calathea Makoyana & Areca palm. De leuke plantjes kunnen in de meegeleverde minibag met grondtablet worden geplant. Geef iemand dit groene cadeau en help mee om de wereld een stukje groener te maken!




 

Cocktailpakket voor mannen

Mannen, leg je bijl of je waterpomptang even aan de kant. Het is tijd voor cocktails. Deze cocktailbox is gevuld met twee populaire cocktails. Want met de Long Island Iced Tea en de Caipirinha maak je iedere man blij. Er is in de wandelgangen gehoord dat dit daarom dé ideale cocktailbox is voor mannen. Ideaal dus als cadeau voor hem.


Uiteraard is dit pakket compleet en hoef je zelf alleen nog even de ijsklontjes te regelen. @alle vrouwen; jullie gaan deze cocktails ook heel lekker vinden, no worries.


 

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Small

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat een doucheschuim, verkoelende douchegel, scheercrème en deodorant. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen. geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos.



 

Brievenbus cadeau mannen kopen?

Voor wie je ook koopt, brievenbus cadeau voor mannen zijn altijd een goede optie. Of je nu kiest voor een lekker verzorgingspakket, een cocktail of een cadeaubon, alcoholische dranken of cadeaubonnen - het perfecte brievenbusgeschenk wacht erop om ontdekt te worden! Dus wacht niet langer - begin vandaag nog met zoeken naar het beste cadeau voor de man in je leven!


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! Mocht je toch nog niet een favoriet cadeau hebben gevonden, dan vind je deze misschien wel bij de leukste gepersonaliseerde cadeaus voor mannen of een leuk cadeaupakket voor mannen?




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page