top of page

De leukste mannen cadeaus? Ontdek ze hier!


Vind jij het ook zo’n uitdaging om een leuk mannen cadeau te vinden voor de heren in je leven? Als de verjaardag van je man, vriend, vader, broer of opa er weer aankomt, begint de stress alweer. Wat moet je hem geven? Of als de feestdagen er weer aankomen dan kan je weer hard op zoek naar een cadeau voor de mannen in je leven.


Iedere man is anders, daarom bestaat er niet één perfect mannen cadeautje. Heb je een klein steuntje in de rug nodig als het gaat om inspiratie voor leuke mannen cadeaus? Ik geef je graag wat leuke ideeën waar je gegarandeerd mee zal slagen!

 

Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Een leuk mannen cadeautje kopen is op zich al best lastig, maar wat koop je nu voor de man die alles al heeft? Het lijkt bijna een onmogelijke taak, maar dat hoeft het zeker niet te zijn! Je moet gewoon een klein beetje out of the box denken. Met deze bijzondere cadeau ideeën voor hem wordt jouw geschenk een schot in de roos.

 

Originele geschenken voor een man


Een origineel geschenk is lastig te googelen; de meeste sites met een top 10 aan mannen cadeaus hebben wel een beetje dezelfde ideeën. Originele geschenken hoeven niet iets tastbaars te zijn. Juist niet! Ervaringen zijn vaak veel waardevoller dan spullen. Bedenk een leuk ‘doe-cadeau’ dat hij niet zo snel zal vergeten. Het hoeft ook niet direct extreem prijzig te zijn. Bungeejumpen en eten in een sterrenrestaurant zijn fantastische once in a lifetime experiences, maar een gezellig bioscoopavondje, een cursus volgen of concert bezoeken kan ook onvergetelijk zijn!

 

Gepersonaliseerde mannen cadeaus met tekst of foto


Een andere manier om mannen die alles al hebben te verrassen, is met een gepersonaliseerd cadeau. Geen kans dat hij het al heeft, als jij het zelf hebt ontworpen! Online vind je de leukste en gekste dingen die je kunt personaliseren. Van whiskyglazen tot snijplanken en van muismatten tot telefoonhoesjes: je kunt het zo gek niet bedenken. Kies iets waar deze man echt iets aan heeft en ga vervolgens aan de slag met een gepersonaliseerde tekst of foto. Als dat geen verrassing wordt, dan weet ik het ook niet meer!