top of page

10x inspiratie - leuk cadeau voor moeder


Op zoek naar een cadeau voor moeder? Of het nu de verjaardag is die eraan komt. dat het bijna Moederdag is, of je wilt haar gewoon laten zien hoeveel je om haar geeft. Wat de reden ook is een leuk cadeautje verzinnen voor je moeder kan lastig zijn. Want wat kun je haar nu geven dat ze nog niet heeft? Maar no worries, ik ben er om je te helpen! Er zijn genoeg leuke cadeaus voor je moeder te verzinnen waarmee je haar kunt laten zien dat je van haar houdt.


In dit artikel geef ik je tips voor het vinden van het perfecte cadeau voor je moeder. Van gepersonaliseerde cadeaus tot onvergetelijke ervaringen. Ik ben ervan overtuigd dat je na het lezen van dit artikel een leuk cadeau voor moeder hebt gevonden waarmee je haar kunt verrassen. Lees maar mee!


Wat geef je een moeder cadeau?

Dus wat geef je de vrouw die alles al heeft – of die gewoon simpelweg geen wensen heeft voor nieuwe spullen? Het verschilt natuurlijk wel per persoon wat het beste cadeau voor de moeder is, maar er zijn een aantal invalshoeken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Laat je inspireren door onderstaande ideeën en tips. Ik weet zeker dat je dan in elk geval weer een origineel Moederdag cadeau of verjaardagscadeau kunt geven. Daar gaan we!

 

10x het leuk cadeau voor moeders

Je moet er misschien wat meer moeite voor doen, maar met onderstaande ‘cadeau voor moeder tips’ weet ik zeker dat je punten scoort!

 

1. Geef een cadeau om te ontspannen


Moeder zijn kan vaak stressvol zijn, er moeten vele ballen hoog gehouden worden. Het is ultieme verwennerij als je er voor kan zorgen dat ze zich even lekker kan ontspannen. Een cadeau voor moeder om te ontspannen kan de ideale manier zijn om haar te verwennen. Denk aan een wellness cadeau zoals een luxe massagebehandeling, een dagje naar de spa, of een yoga-abonnement.


Natuurlijk hoeft het ook allemaal niet zo groot en exclusief te zijn. Een lekker ontspanmoment vanuit huis is natuurlijk ook een ideale manier om haar te verwennen.

Als je wilt kun je haar ook een cadeautje geven, zoals een setje luxe badproducten of een nieuwe badjas met naam. Het kan natuurlijk ook allebei ;)

 

RITUALS The Ritual of Sakura - Trial Set

Deze cadeauverpakking is één van de toppers van Rituals. Niet voor niets één van de bestverkochte Rituals producten bij Bol.com. Deze heerlijke set is perfect om cadeau te geven aan moeder zodat ze kan genieten van een relaxmoment.


 

Badjas met naam

Gaat je moeder graag naar de sauna of houdt ze van lekker tutten? Met een mooie badjes met geborduurde naam loopt ze er tot in de puntjes verzorgd bij.




 


2. Van welke muziek houdt ze?


Is je moeder fan van iemand? Van een band of een zanger(es)? Kijk dan eens of er binnenkort een optreden is, waarvoor je nog tickets kunt scoren. Is de band of artiest van wie je moeder fan is, helaas niet meer actief of in leven? Van legendes zoals Queen, Amy Winehouse en nog veel meer grote namen zijn tegenwoordig cover bands en artiesten actief. Deze imiteren de oorspronkelijke artiesten en hun nummers, en zijn vaak echt heel goed. Zo kun je je moeder alsnog een leuke avond cadeau doen met haar favoriete muziek!

 

3. Geef haar een culinaire ervaring


Als je moeder een echte foodie is, dan zal ze hier vast blij van worden. Geef je moeder een culinaire ervaring, zoals een high tea, wijnproeverij of kookcursus cadeau. Je kunt samen met haar gaan, of haar een cadeaubon geven. Dan kan ze zelf kiezen met wie ze op stap gaat. En hopelijk kiest ze jou natuurlijk!

 

Cadeaubon High Wine

High Wine van Wonderbox is puur genieten voor echte wijnliefhebbers. Ga bijvoorbeeld op zoek naar jouw favoriete wijnsmaak op een uitgebreide wijnproeverij bij een landelijke wijngaard. Of geniet samen van de wijn-spijscombinatie van verschillende wijnen met heerlijke hapjes in een high wine in een stijlvol restaurant. Het is altijd tijd voor wijn, toch?




 

High Tea de Luxe


Lekker bijkletsen, thee drinken en smullen van sandwiches, scones, taartjes, quiche en andere lekkernijen. Dat kan met deze GiftForYou High Tea Deluxe. Kies een leuke Engelse tearoom of een hip restaurant in de stad en het genieten kan beginnen!



 

4. Geef een weekendje weg cadeau


Hebben jij en je moeder een goede band? Of zou je die band graag willen versterken? Geef dan als Moederdag cadeau of als cadeau voor je moeders verjaardag een weekendje weg! Dit hoeft niet de hoofdprijs te kosten, maar kan wel een onvergetelijke ervaring zijn voor jullie samen. Natuurlijk kun je je ouders ook samen op pad sturen of je moeder de keuze geven om iemand anders mee te nemen. Dat is aan jou een overzicht van de fijnste wellness hotels heb ik voor je verzameld of kies voor een hotelkamer met jacuzzi op de badkamer!

 

5. Geef een uniek sieraad


Een van de beste manieren om je moeder te laten zien dat je om haar geeft, is door haar een mooi sieraad cadeau te doen. Maar in plaats van een standaard ketting of armband, kan je voor iets unieks en persoonlijks kiezen. Denk aan een gegraveerde armband met initialen of een armband met de geboortestenen van haar kinderen. Of je kunt kiezen voor een sieraad dat past bij haar persoonlijke stijl. Houdt ze van minimalistische sieraden of juist van statement stukken? Zoek het uit en verras haar met een sieraad waar ze echt blij van wordt.

 

My Jewellery | armband moeder dochter | goudkleurig

Wil jij je moeder verrassen met een mooi cadeau? Verras haar met een mooie armbandenset van My Jewellery. Deze set is perfect voor moeder en dochter.


Productinformatie

  • Set van twee armbandjes 'Mother & daughter'

  • Merk: My Jewellery

  • Goudkleurig

  • Materiaal: Roestvrijstaal, verkleurt niet

  • Past door de brievenbus



 

Moeder dochter armband zilver graveren


Wil je de speciale band tussen je moeder vereeuwigen? Wil je een speciale datum vastleggen in een armband? Het plaatje wordt speciaal voor jou met een letter naar keuze gegraveerd. Zo heb je altijd iets bij je dat je aan je moeder doet denken.



 

6. Wat is haar favoriete drankje?


Je moeder houdt van vast een lekker drankje. Houdt ze van alcoholische dranken? Dan zal wellicht een leuke proeverij in de smaak vallen. Of ze nu houdt van een lekkere wijn, port of een lekkere cocktail? Er zijn genoeg proeverijen online te bestellen, zodat jullie er samen een gezellige avond van kunnen maken.


Houdt ze liever van een lekkere kop thee? Dan zijn er ook voldoende leuke proeverijen die je kunt geven als origineel Moederdag cadeau. Voor de leukste thee cadeaus heb ik ook een artikel geschreven, lees maar mee!

 

Gegraveerd glas

Een glas graveren is binnen een paar klikken geregeld. Het is een mooi cadeau voor je moeder als ze houdt van een lekker theetje. Naast eeen theeglas zijn er nog vele mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een cocktailgals, wijnglas, bierpul of een champagneglas. Een glas is een mooi moment voor nieuwe proostmomenten!



 


Tasty Grapes | Wijnproeverij Italië | 5x 100 ml

Dit is de perfecte cadeau voor een echte wijnliefhebber. Deze wijnproeverij van Tasty Grapes bevat 5 verschillende wijnen uit Italië. Ze zijn speciaal samengesteld zodat jij kennis kan maken met de verschillende druiven soorten waarmee Italiaanse wijn wordt gemaakt. The vijf wijnen heten: Mazziotti, Ca' De Lion, Filodivino, Alessandro Di Camporeale en Villa Elena. Scan de QR code op de verpakking ontdek je meer over de wijnen en waar de wijn het lekkerst bij smaakt, smaak en het wijnhuis.



 

Thee proeverij

Verras met deze thee proeverij met vier smaakvolle theesoorten. Met deze Thee Tasting Box ontdek je #4 smaakvolle theesoorten. Je haalt eenvoudig 16 kopjes thee uit deze Tasting Box thee of bepaal je eigen sterkte.





 

7. Geef een gepersonaliseerd cadeau


Een persoonlijk cadeau is vooral voor moeders echt een geslaagd cadeau, elke moeder is gek op haar kinderen en een cadeau met een foto of mooie tekst van zoon of dochter is bij voorbaat al geslaagd. Er zijn zoveel ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus, van gepersonaliseerde fotolijsten tot een mooi glas met een mooie tekst. Wat dacht je van een gepersonaliseerd kookschort als je moeder graag kookt? Of een gepersonaliseerde mok met een foto van haar kinderen erop? Er zijn talloze mogelijkheden om een cadeau persoonlijk te maken. De top 10 gepersonaliseerd cadeaus voor Moederdag heb ik al op een rij gezet voor je, wellicht haal je uit deze lijst een mooi cadeau. Mijn twee favoriete cadeaus voor moeder heb ik hier voor je uitgelicht:

 

Slider armband met foto's

Een mooi persoonlijk cadeau waar elke moeder direct verliefd op wordt!


Deze persoonlijke slider armband is gemaakt van super zacht en soepel leer, waardoor de band heel comfortabel draagt. En hij is verstelbaar in maat. Wel zo handig natuurlijk. Zelf deze unieke fotoslider maken is heel makkelijk.



 

Dopper met naam

De welbekende Dopper fles is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren! De kleur van de witte cup is altijd hetzelfde, maar deze kan je nu leuker maken door er wat op te laten bedrukken! Je kan een leuke print uitkiezen en je bepaalt zelf de tekst die op de Dopper bedrukt wordt.


Door je naam erop te zetten, loop je veel minder risico om de fles te verwisselen met een collega! Daarnaast is deze Dopper met naam ook milieuvriendelijk. Als je hierdoor nooit meer een plastic wegwerpflesje met je meeneemt, draag je bij aan het schoner maken van de oceanen. Waar wacht je nog op



 

8. Een doe-cadeaubon


Het leukste is natuurlijk om samen met je moeder iets leuks te gaan doen. Een onvergetelijke ervaring is echt een cadeau om haar te verrassen. En het leuke is ze kan zich erop verheugen en vervolgens kan ze aan de leuke momenten terugdenken.


Geef haar bijvoorbeeld een bon voor een high-tea, een wellnessdag of een dagje shoppen. Of stel zelf een leuk dagje uit samen. Ga bijvoorbeeld wandelen in een mooi natuurgebied, creëer een eigen high-tea thuis of ga samen naar de bioscoop. Het belangrijkste is dat je de tijd neemt om samen iets leuks te doen, zodat jullie samen herinneringen kunnen maken.

 

Ontwerp je eigen ring

Eén van de leukste workshops is toch wel om je eigen ring te ontwerpen. Als je de ring dan ook nog zelf kunt maken is ontzettend leuk om te doen. Het leuke is natuurlijk dat je een mooie ring mee naar huis neemt. Je maakt je eigen ring onder leiding van professionele edelsmeden! Ter inspiratie zijn er veel voorbeelden aanwezig. Dat wordt zagen, vijlen, hameren, schuren, slijpen en polijsten! Vanaf 39,- per persoon


Locatie: Rotterdam, Harderwijk, Eindhoven en Antwerpen.ing die resulteert in een volledig nieuwe opname van elk nummer, inclusief de arrangementen en, in sommige gevallen, nieuwe teksten.


 

9. Geef haar favoriete chocolade cadeau

De meeste vrouwen, dus ook de moeders houden wel van lekkere chocola. Wanneer je dan ook nog eens heerlijke kwalitatief goede chocolade meeneemt in haar favoriete smaak, dan weet je dat je haar blij maakt. Echte toppers zijn toch wel de handgemaakte bonbons van Chocoladebezorgd of stuur gewoon zomaar vers gemaakt brownies per post. Met een klein cadeautje kan je haar zeker verrassen op een speciale dag.

 

Original Brownies

De Original brownie, is om te smullen!

Het beproefde en originele recept, ambachtelijk gemaakt met pure chocolade en rijk van smaak. Knapperig aan de buitenkant, en lekker smeuïg van binnen! Wie stuur jij een vers gebakken brownie door de brievenbus?


Prijsindicatie vanaf €11,95


 

Ambachtelijke bonbons


Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen! Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.



 

10. een origineel foto-cadeau


Wanneer je het echt niet meer weet kan je kiezen voor een cadeau met een leuke foto van jullie samen of van zijn kleinkinderen? Een leuke sleutelhanger met foto, een verjaardagskalender met foto's of een leuke mok? Er zijn genoeg echt leuke cadeaus voor moeder die je kunt laten personaliseren met je eigen foto.

 

Gepersonaliseerde koffiebeker

Is je moeder gek op koffie? Maak dan haar eigen gepersonaliseerde koffiebeker to go! Ontzettend leuke ontwerpen waarmee ze elke dag met een lach van haar koffie gaat genieten wanneer ze op stap gaat :)





 

Verjaardagskalender met foto


Een verjaardagskalender met leuke foto's waar je haar elke maand weer een lach op zijn gezicht mee kunt toveren. Maak een foto met een leuke kerstmuts voor december en een strandfoto voor de zomer. Je verrast haar hiermee het hele jaar!



 

Cadeau voor moeder kopen?

Het vinden van het perfecte cadeau voor je moeder hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze tips heb je vast genoeg inspiratie voor een origineel cadeau. Of je nu kiest voor een uniek sieraad, een heerlijke spa dag, een culinaire ervaring, een fotocollage of een geurkaars, het belangrijkste is dat het cadeau bij haar past en dat het met liefde wordt gegeven. Vergeet niet haar te vertellen hoeveel ze voor je betekent en geniet samen van de mooie momenten die jullie nog gaan beleven.

 

Meest gestelde vragen over een cadeau moeder


Ik hoop dat ik je met deze tips voldoende heb kunnen inspireren zodat jij een leuk cadeau moeder kunt gaan kopen. En bedenk dat het niet gaat om de grootte van het cadeau maar om het gebaar. Ga er gezellig langs om een kop koffie te drinken en verras haar met een leuk cadeau.


1. Wat is het leukste Moederdag cadeau om te geven?


Het leukste Moederdag cadeau vind ik een gepersonaliseerd cadeau. Kies voor een leuke mok met lekker snoep, een sleutelhanger of een theeglas met naam. Voor elke moeder is er een leuk cadeau te vinden. De leukste gepersonaliseerde Moederdag cadeaus heb ik voor je op een rij gezet. Lees maar mee!


2. Wat geef je een moeder die alles al heeft?


In dit artikel heb ik je hopelijk al antwoord gegeven als je het echt even niet meer weet wat je voor die lieve vrouw moet kopen ;) Je kunt altijd nog voor een cadeaubon gaan, of een leuk cadeau om op te eten of te drinken. Je weet vast wel waar ze van houdt. Een klein cadeau geven aan moeder met een leuk kaartje eraan is vaak al voldoende. Een lekker chocolade cadeau of een theecadeau is vaak al prima! En nogmaals het gaat om het gebaar en dat jullie samen zijn om speciale momenten te vieren.

 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page