top of page

Top 10 mooiste bloemen en planten om te bezorgen op Moederdag

Bijgewerkt op: 20 apr. 2023


Moederdag valt elk jaar weer op een zondag. De tweede zondag in Mei vieren we met elkaar Moederdag. Dit jaar wordt Moederdag op 9 mei gevierd. Wil jij ook een leuk cadeau laten bezorgen op Moederdag? Ik heb de leukste cadeaus voor je op een rij gezet die je op zondag kan laten bezorgen.


De ultieme Moederdag cadeaus zijn in mijn beleving bloemen of iets origineler een leuke plant voor buiten of binnen. Van planten kan je vaak een stuk langer genieten dan een bos bloemen. Maar nu zijn ook de droogbloemen ontzettend hip! Speciaal voor Moederdag heb ik de leukste cadeaus voor je op een rij gezet om je te inspireren.


De mooiste bloemen en planten voor Moederdag

Bij Moederdag horen eigenlijk gewoon altijd bloemen. Want bloemen zijn mooi, leuk en de meeste vrouwen kunnen hier écht van genieten. Als jij je moeder een mooie bos cadeau geeft dan zorg je elke keer voor een glimlach als ze het boeket ziet staan. Maar er is zoveel meer dan een standaard boeket. Ik heb de leukste bloemen voor je op een rij gezet.

 

Houten standaard met Supermama met bosje bloemen

Wil jij een cadeau geven waar je moeder extra lang van kan genieten? Kies dan voor deze mooie houten standaard met bloemetje én kaartje. Dat is echt een compleet cadeau. En om het nog leuker te maken kan je er een nog iets lekkers bijvoegen. Maak je Moederdagpakket compleet met een luxe chocoladereep van Chocolate & Love erbij. Vanaf € 17,99

 

Droogbloemen via de brievenbus


Dé trend van dit moment: droogbloemen. En als je kiest voor droombloemen dan kan jouw moeder er nog langer van genieten. Want deze verwelken dus niet. Dus duurzaam en trendy. Wat wil je nog meer. De allermooiste droogbloemen worden speciaal voor jou geselecteerd en in een stijlvol brievenbuscadeau verpakt.

Inclusief handige stylingtips, zodat de ontvanger creatief aan de slag kan met het boeket droogbloemen ;)

Wil je nog meer inspiratie voor droogbloemen? Lees dan ook eens;

 

Plukboeket of veldboeket versturen


Helemaal van deze tijd, een los gestoken boeket van verschillende seizoensbloemen in een bijpassende glazen vaas. Wilt u ook een fantastisch seizoen boeket in een vaas laten bezorgen, als cadeau voor een kennis, voor u zelf of voor op het werk. Er zijn vele mooie seizoensboeketten in allerlei kleuren en combinaties, allemaal inclusief bijpassende vaas.

 

Boeket met rode rozen

Een boeket met rode rozen is altijd een mooi cadeau. Rode rozen vallen eigenlijk altijd in de smaak Het is een mooie traditonele bos bloemen maar eerlijk is eerlijk het blijft tijdloos. Een bos rode rozen is altijd een mooi cadeau om te geven. Vooral als je dit besteld bij de winnaar duurzaamheidsprijs 2020!


 

Bohemian brievenbuspakket

Verras iemand met deze kleurrijke brievenbus bloemen met een vleugje Bohemian! In deze creatie combineren we verse bloemen met droogbloemen. Deze mix is een eyecatcher in elke woonkamer. Een trendy boeket waar de ontvanger extra lang van kan genieten. Niet alleen een smaakvol, maar ook een duurzaam en leuk cadeau. Helemaal van nu: bloemen bezorgen via de brievenbus.

 

Rode potroos


Op zoek naar een origineel Moederdag cadeau? Goed nieuws, je hebt het gevonden! Een roos in een pot, dat is wat ons betreft best of both worlds. Deze kleine zus van de normale roos heeft dezelfde klassieke uitstraling, maar dan in een handig formaat. Een tof cadeau waarmee je jouw moeder kunt verrassen. Maak je cadeau extra persoonlijk met een leuke wenskaart. Vanaf € 9,95

9


 

Mini Urban Jungle 5-pack (package deal)


De Mini urban jungle 5-pack is bedoeld voor de plantenliefhebbers die zowel beginnend als gevorderd zijn. Het is een leuke mix met 5 mini plantjes varieren van potmaat 6cm t/m 7cm waar je wordt uitgedaagd om deze te laten uitgroeien tot volwassen planten. De mix bestaat uit de volgende planten: mini Monstera Adansonii, mini Pilea peperomioides, Mini calathea makoyana, Mini maranta tricolor en de Tradescantia Nanouk.

Nu tijdelijk in prijs verlaagd van € 45,75 voor € 19,50

 

The green sisters - brievenbuspost


Maak kennis met de gezelligste drie plantjes door de brievenbus: The Green Sisters. In dit groene brievenbuscadeau zitten 3 plantjes waaronder: de Tillansia Anita, Vriesea Era & Asplenium Nidus. De leuke plantjes kunnen in de meegeleverde mini leatherbag met grondtablet worden geplant. Geef je moeder dit groene cadeau en help mee om de wereld een stukje groener te maken! Kies er één van de leuke wenskaarten bij om het persoonlijk te maken. Vanaf € 19.95

 

Perzische slaapboom - brievenbus boompje


Dit is écht een geweldig cadeau en ontzettend origineel. H. Een prachtige boom verdient een prachtige eigenaar! De volwassen Perzische slaapboom in volle bloei is schoonheid pur sang. Het contrast van de roze-witte bloemen tegen een blauwe hemel zijn adembenemend mooi.

Vanaf: € 12,95


 

Geef een gepersonaliseerde bloempot cadeau!

Hoe leuk én origineel is de gepersonaliseerde bloempot. Geeft dit cadeau als moederdag cadeau en de kamer en je moeder fleuren ervan op. Ook leuk met een zelfgemaakte tekening als afbeelding of een eigen tekst.Deze Bloempot is altijd leuk om te krijgen. En als je niet van bloemen houdt, kun je kruiden, een cactus of een vetplant in deze Bloempot planten.

 

Nog meer inspirate nodig voor moederdag cadeaus? Lees dan snel hier verder:


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page