top of page

Cadeau vader gezocht? de 10 beste tips!


Naast vragen zoals ‘waarom zijn we hier op aarde’ en ‘bestaat er leven op andere planeten’, is dit misschien wel een van de moeilijkste vragen: Wat geef je een vader cadeau? Elk jaar is het weer een uitdaging, want de beste man weet zelf niets om te vragen. En je kunt niet alweer op de proppen komen met sokken, boxers of een stropdas. Denk je aan duurdere cadeaus, dan kom je al snel uit bij een portemonnee of een mooi horloge. Maar heel origineel is dat natuurlijk niet. Gelukkig kan ik je helpen! In dit artikel ontdek je de 10 leukste cadeaus voor vaders.

 

Wat geef je een vader cadeau?

Dus wat geef je de man die alles al heeft – of die gewoon simpelweg geen wensen heeft voor nieuwe spullen? Het verschilt natuurlijk wel per persoon wat het beste cadeau voor de vader is, maar er zijn een aantal invalshoeken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Laat je inspireren door onderstaande ideeën en tips. Ik weet zeker dat je dan in elk geval weer een origineel Vaderdag cadeau, verjaardagscadeau of cadeau voor een aanstaande vader kunt geven. Daar gaan we!

 

10x het leukste cadeau voor vaders

Je moet er misschien wat meer moeite voor doen, maar met onderstaande ‘cadeau voor vader tips’ weet ik zeker dat je punten scoort!

 

1. Graaf goed in je geheugen


Je laat pas echt zien dat je moeite voor iemand doet, als je onthoudt wat hij je vertelt. Heeft je vader ooit een wens geuit zoals een keer in een Lamborghini of Ferrari willen rijden? Een grote droom uitgesproken? Of op een andere manier laten blijken dat hij iets toch wel graag zou willen hebben of doen? Speel daar dan op in en maak er een origineel cadeau voor je vader van. Of bedenk wat jullie vroeger samen deden en wat jullie allebei leuk vonden. Waar heb je goede herinneringen aan?

 

2. Van wie is hij fan?


Is je vader fan van iemand? Van een band of een zanger(es)? Kijk dan eens of er binnenkort een optreden is, waarvoor je nog tickets kunt scoren. Is de band of artiest van wie je vader fan is, helaas niet meer actief of in leven? Van legendes zoals Queen, Amy Winehouse en nog veel meer grote namen zijn tegenwoordig cover bands en artiesten actief. Deze imiteren de oorspronkelijke artiesten en hun nummers, en zijn vaak echt heel goed. Zo kun je je vader alsnog een leuke avond cadeau doen met zijn favoriete muziek!


Wil je liever echt een cadeau overhandigen? Kies dan voor een LP. Lekker oldschool maar weer helemaal hip! Je ziet de de vinyl LP's weer helemaal terugkomen. Grote artiesten kiezen er tegenwoordig ook voor om gelimiteerde edities in verschillende kleuren vinyl aan te bieden. Dus wil je een hip cadeau? Haal die LP speler maar van zolder en ga lekker plaatjes draaien met een LP van zijn favoriete artiest.


Bij Bol.com worden vele verschillende platen aangeboden in alle mogelijke uitvoeringen.

 

Pink Floyd - The Dark Side of the Moon - Remastered en opnieuw uitgebracht

The Dark Side Of The Moon is het 8e studio album van Pink Floyd. Hier de LP te koop op zwart vinyl.


"The Dark Side Of The Moon", het achtste en misschien wel meest memorabele en kenmerkende studio album van Pink Floyd is opnieuw uitgebracht en volledig remastered (2011).


"The Dark Side Of The Moon" is een concept album van een bijzonder hoog kaliber en de cijfers die daarmee gepaard gaan bevestigen dit keer op keer: meer dan 50 miljoen stuks verkocht wereldwijd, en maar liefs 16 jaar achter elkaar in de Billboard top 200 (een wereldrecord!).


 

U2 - Songs of Surrender (translucent blue vinyl)


Songs Of Surrender is het nieuwe album van U2. Het is een verzameling van veertig grote U2 hits uit de hele catalogus van de band, voor de toekomst bewerkt en opnieuw opgenomen in sessies van de afgelopen twee jaar. Songs Of Surrender is samengesteld en geproduceerd door The Edge. Op dit album is de band met nummers uit hun meer dan 40-jarige carrière aan het werk gegaan, waaronder 'With Or Without You', 'One', 'Beautiful Day', 'Sunday Bloody Sunday' en 'Invisible', voor een muzikale heruitvind

ing die resulteert in een volledig nieuwe opname van elk nummer, inclusief de arrangementen en, in sommige gevallen, nieuwe teksten.


 

3. Neem hem in de maling


Vind je het lastig om te bedenken welk cadeau je vader zou willen hebben, maar kan hij wel tegen een geintje? Geef hem dan een grappig cadeau, zoals Het Grote Ouwelullen Boek. Hierin worden vragen door medici en specialisten beantwoord, zoals of kaal worden een keuze is. Het bevat de nodige zelfspot, maar ook nuttige tips om ouderdom een beetje tegen te gaan en/of zo fit mogelijk oud te worden!

 

Het grote ouwe lullen boek

Hoe de midlife man zichzelf oud maakt en de klok terug kan draaien

Voorkom kwaaltjes en aandoeningen op middelbare leeftijd door in beweging te blijven! Voorkom een midlifecrisis en wordt sterker, sneller en fitter dan ooit tevoren met ‘Het grote ouwe lullen boek’.


Deze limited edition met luxe goudfolie is het perfecte cadeau met een knipoog voor elke man van middelbare leeftijd!



 

Worlds best farter cadeau beker


Worlds best farter cadeau mok / beker 300 ml. Deze beker heeft een zwarte binnenkant en een zwart oor, is magnetron- en vaatwasmachine bestendig en heeft een inhoud van 300 ml. De mok / beker is bedrukt met de tekst: Worlds best farter, I mean father.



 

4. Geef een weekendje weg cadeau


Hebben jij en je vader een goede band? Of zou je die band graag willen versterken? Geef dan als Vaderdag cadeau of als cadeau voor je vaders verjaardag een weekendje weg! Dit hoeft niet de hoofdprijs te kosten, maar kan wel een onvergetelijke ervaring zijn voor jullie samen. Natuurlijk kun je je ouders ook samen op pad sturen of je vader de keuze geven om iemand anders mee te nemen. Dat is aan jou.

 

5. Geef de Handige Harry een klusbon cadeau


De meeste vaders kan je inschakelen als er weer een klusje gedaan moet worden. Maar heeft hij ook alles al om het klussen tot een hoger level te tillen? Geeft een klusbon cadeau of kies een leuk cadeau vader uit voor de klusser. Wat dacht je van een gepersonaliseerde rolmaat, een echte kluspen of een leuke klusbon cadeau, dan kan hij zelf iets uitzoeken.

 

Rolmaat gepersonaliseerd

Voorkom kwaaltjes en aandoeningen op middelbare leeftijd door in beweging te blijven! Voorkom een midlifecrisis en wordt sterker, sneller en fitter dan ooit tevoren met ‘Het grote ouwe lullen boek’.




 

Klus cadeau bon


Huis & Tuin Cadeau is Giftcard van jaar, in de categorie Huis & Tuin & Doe het zelf! Leuk cadeau vader als hij gaat verhuizen, of lekker aan het klussen is. Met de bon Huis & Tuin Cadeau kan hij terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland waaronder Praxis, Groenrijk, Xenos, Wehkamp en Hornbach.



 

6. Organiseer een bier- of wijnproeverij


Je vader houdt van vast een lekker drankje op zn tijd. Of het nu een biertje is of een lekkere wijn? Wanneer je een bierproeverij organiseert kan je samen proeven welk biertje jullie favoriet is. Dan heb je direct een leuk cadeau-idee voor zijn volgende verjaardag. Of ga samen ergens biertjes drinken of bestel online een leuke proeverij en maak er een gezellig avondje van. Dit is een perfect cadeau vader waar je ook nog leuke herinneringen mee maakt.

 

Bierproeverij pakket - Proef de bieren

Het Bierproeverij Pakket is favoriet onder echte bierliefhebbers. Met blind gelabelde flesjes en een scoreblok zorg je voor een serieus avondje bier proeven, waarbij ook flink gelachen mag worden. Aan het eind van de avond open je de antwoordenvelop en check je wie de beste score heeft. Wie heeft de meeste biertjes herkend? Voor de winnaar mag je uiteraard (nog) een lekker biertje inschenken.


 

7. Geef een gepersonaliseerd cadeau


Houdt hij van een lekker drankje op z'n tijd, een gegraveerd glas is altijd een succes. Of hij nu van een speciaalbiertje houdt, van Gin-Tonic of Whisky. Met een gepersonaliseerd glas, smaakt het drankje vast nog lekkerder! Is hij meer van de koffie of thee, geen probleem! Een leuk theeglas of mok met grappige tekst is binnen een paar muisklikken geregeld.


Er zijn naast glazen nog veel meer leuke cadeau-ideeen voor mannen. Wil je een gepersonaliseerd cadeau geven? Kijk dan ook een op de leukste gepersonaliseerde cadeaus voor mannen.

 

8. Een doe-cadeaubon


Een belevenis cadeau geven is een cadeau voor vader die alles al heeft. Wat geef je je vader als cadeau als hij het zelf ook niet weet? Inderdaad een belevenis. Of het nu rijden in ferrari is, een ballonvaart of een ander avontuurlijk cadeau? Het ligt er natuurlijk wel aan hoe oud de beste man is, want een man van 40 of een man van 80 jaar geeft toch wel een verschil met welk uitje je wilt kiezen. Bij Belevenissen.nl vind je een groot aantal leuke cadeau-ideeën waar er vast een leuk doe-cadeau voor je bij zit.


Wil je hem een leuke cadeaubon geven? Dan zijn de bonnen van GoftForyou echt een aanrader. De leukste caeaubonnen voor vader vind je hier!

 

9. Geef een leuk abonnement cadeau!


Een abonnement cadeau geven is hartstikke leuk. Vooral omdat je op zijn verjaardag, Vaderdag of met kerst een leuk cadeau geeft waar hij nog verschillende maanden van kan genieten. Geef een leuk blad cadeau of bijvoorbeeld een bier abonnement? Er zijn ontzettend leuke abonnementen om je vader cadeau te geven.

 

10. een origineel foto-cadeau


Wanneer je het echt niet meer weet kan je kiezen voor een cadeau met een leuke foto van jullie samen of van zijn kleinkinderen? Een leuke sleutelhanger met foto, een verjaardagskalender met foto's of een leuke mok? Er zijn genoeg echte mannen cadeaus die je kunt laten personaliseren met je eigen foto.

 

Maak je sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger voor vader is een leuk cadeau idee om die leuke foto van jullie samen nog vaker te zien. Het is een cadeau wat veel gebruikt wordt en dan weet je zeker dat hij zijn sleutels niet meer uit het oog verliest!



 

Verjaardagskalender met foto


Een verjaardagskalender met leuke foto's waar je hem elke maand weer een lach op zijn gezicht mee kunt toveren. Maak een foto met een leuke kerstmuts voor december en een strandfoto voor de zomer. Je verrast hem hiermee het hele jaar!



 

Het perfecte cadeau voor de aanstaande vader!


Wordt iemand voor het eerst papa, omdat er een kleintje op komst is? Dan zijn andere cadeaus voor papa’s juist leuk om te geven. Wat dacht je van een mooie herinneringen box, om alle bijzondere momenten in te bewaren? Welk cadeau voor de aanstaande vader je ook kiest, zorg er vooral voor dat je het persoonlijk maakt. Dat is in deze spannende en bijzondere tijd extra leuk. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook voor jou om te geven. Meer tips voor eerste Vaderdag cadeaus vind je in het artikel dat ik daarover schreef.

 

Boek met vader in de hoofdrol

Een boek voor de aanstaande vader met zijn eigen naam, dat wordt vast het favoriete voorleesboek van papa en kind. Want voor elk kind is de papa natuurlijk de grote held! Dit leuke en vooral lieve kinderboek is echt een mooi cadeau voor de aanstaande vader.




 

Sleutelhanger Best Dad Ever - bieropener


Leukste bieropener voor een trotste vader! Een sleutelhanger heeft hij elke dag bij zich en levert elke keer weer een glimlach op als hij deze ziet. Speciaal is dat deze sleutelhanger ook gebruikt kan worden om flesjes te openen. Om het extra leuk te maken wordt er altijd een Luxe Geschenkdoosje bijgeleverd zodat het als cadeau gegeven kan worden. Geschikt voor Vaderdag, verjaardag of een speciaal moment, bestel nu en laat jouw vader weten dat hij de beste is!



 

Cadeau om te proeven, voor de vader die alles al heeft

Wanneer je met de bovenstaande tips nog geen leuk cadeau heb kunnen vinden, dan is het een idee om eens te kijken naar de "altijd-goed-cadeaus". Een altijd-goed-cadeau hoeft niet perse origineel te zijn, het hoeft ook niet veel te kosten, het moet gewoon een leuk cadeau zijn waar je hem sowieso blij mee maakt. Om deze reden heb ik nog een aantal leuke cadeautjes voor je op een rij gezet, zodat je in ieder geval niet met lege handen aankomt. Een lekker cadeau waar hij van kan genieten is vast een cadeau waarmee je punten scoort!

 

Ambachtelijke chocolade bonbons

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons? Geef dan een doosje ambachtelijk bonbons. Deze bonbons zijn echt om te smullen! Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!


– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe



 

Cadeaupakket drop

De meeste mannen zijn gek op snoep! Een lekker droppakket gaat vast wel op. Het is een feestelijk pakketje en verkrijgbaar in vele uitvoeringen,



 

Gepersonaliseerd Bierpakket

Bij het geven van een cadeau wil je natuurlijk het liefst iets persoonlijks geven. Een beetje luxe, zonder dat het enorm duur is. Als jij je vrienden een beetje kent, weet je wel wat hun favoriete biertje is. Jullie proosten ten slotte vaak genoeg op en met elkaar, maar ook op een leuke avond of een gewonnen wedstrijd. Is een fris pilsje favoriet of toch liever een zwaarder, donker biertje? Laat iemand graag het bier bezorgen per krat? Of kan die ene vriendin intens genieten van een enkel luxe speciaalbiertje? Ik heb de leukste bierpakketten voor je op een rij gezet.

 

Whiskey proeverij

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras met een Whisky proeverij! Het Whisky Five Flavour Pack laat je vijf kenmerkende whisky soorten en smaken ontdekken, namelijk: een single malt, een Schotse en een Ierse blend, een bourbon en een peated single malt whisky. De vijf samples bevatten ieder 40 ml whisky. Ook vind je in die Pack uitgebreide informatie over de soorten whisky. Deze thuisproeverij is het perfecte cadeau.


Vanaf € 24,99



 

Zelf laten kiezen: geef een cadeaubon!


Wanneer je het echt niet meer weet dan is een cadeaubon ook altijd een welkom cadeau. Wanneer je kiest voor een leuke cadeaubon weet je zeker dat de jarige er een leuk cadeau van gaat scoren. Of hij nu lekker uit eten gaat, een dagje sauna of een avondje uit? Zo zoekt hij zelf het perfecte verjaardagscadeau uit! De leukste cadeaubonnen vind je bij Giftforyou, ideaal om een beleving cadeau te geven. En eerlijk gezegd lekker makkelijk.


 

Meest gestelde vragen over een cadeau vader

Ik hoop dat ik je met deze tips voldoende heb kunnen inspireren zodat jij een leuk cadeau vader kunt gaan kopen. En bedenk dat het niet gaat om de grootte van het cadeau maar om het gebaar. Ga er gezellig langs om een kop koffie te drinken en verras hem met een leuk cadeau.


1. Wat is het leukste Vaderdag cadeau om te geven?

Het leukste Vaderdag cadeau vind ik een gepersonaliseerd cadeau. Kies voor een leuke mok met lekker snoep, een sleutelhanger of een bierglas met naam. Voor elke vader is er een leuk cadeau te vinden. De leukste gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus heb ik voor je op een rij gezet. Lees maar mee!


2. Wat geef je een man die alles al heeft?

In dit artikel heb ik je hopelijk al antwoord gegeven als je het echt even niet meer weet wat je voor die beste man moet kopen ;) Je kunt altijd nog voor een cadeaubon gaan, of een leuk cadeau om op te eten of te drinken. Je weet vast wel waar hij van houdt. Een cadeau geven aan vader met een leuk kaartje eraan is vaak al voldoende.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page