top of page

Opa's verdienen het beste: 17 fantastische cadeaus voor opa


Op zoek naar een leuk opa cadeau? Wanneer je een cadeau wilt geven aan je opa dan wil je natuurlijk een cadeau kopen waar hij een lach op zijn gezicht van krijgt. Opa's verdienen natuurlijk het allerbeste! Ze zijn er altijd voor je en staan altijd voor je klaar. Of je een levensvraag hebt of wanneer je gewoon wilt weten hoe je het beste dat schilderij op kunt hangen.


Wil jij je opa in het zonnetje zetten voor zijn verjaardag of zoek je een leuk cadeau voor Kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar? Ik heb voor jou een lijst samengesteld met geweldige cadeaus waar elke opa blij van wordt! Van originele uitjes zoals rijden in een lamborghini of een zelfgemaakt cadeau met een foto. Je kunt natuurlijk altijd met een klassiek cadeau zoals stropdassen en pantoffels aankomen, maar eerlijk is eerlijk, echt origineel is het niet. Kies dit jaar voor een unieke cadeau zoals een gepersonaliseerd cadeau. Lees snel verder en kies een leuk cadeau voor je opa - hij verdient het!


Een cadeau voor mannen die alles al hebben

Het kan moeilijk zijn het perfecte cadeau te vinden voor een opa die alles lijkt te hebben. Hij heeft misschien al alle materiële bezittingen die hij zich kan wensen, en zijn interesses zijn misschien geen dingen die gemakkelijk kunnen worden gekocht. Dus hoe kies je een cadeau dat laat zien hoeveel je om hem geeft zonder te overdreven of te duur te zijn? Ik geef je een aantal tips:


Geef een ervaring cadeau aan opa

Een optie is om je te richten op ervaringen in plaats van fysieke cadeaus. Misschien is er een concert of toneelstuk dat hij altijd al heeft willen zien, of een speciaal restaurant dat hij graag wil proberen. Een groepsuitje met de familie zou ook een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen en hem een herinnering mee te geven die nog lang na zijn verjaardag of de feestdagen blijft hangen.


Wil je echt iets samendoen met je opa? Geef dan een cadeaubon als cadeau en plan direct samen met je opa een uitje in. Of het samen lekker lunchen is, of op het terras een speciaalbiertje drinken of een rondrit in een ferrari? Met een cadeaubon kan je vele kanten op, en het is een ervaring die jullie allebei niet meer zo snel zullen vergeten.

 

Geef een fysiek cadeau aan opa

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een fysiek cadeau te geven. Als je deze weg wilt bewandelen, dan is mijn tip: probeer de cadeaus zo veel mogelijk te personaliseren. Met een leuk gepersonaliseerd cadeau voor opa zorg je voor een speciaal cadeau waarmee je hem echt kunt verrassen. Of geef een boek over zijn favoriete hobby of onderwerp. Dit zou bijvoorbeeld een attente manier zijn om te laten zien dat je zijn interesses kent en erom geeft.

 

Cadeau voor opa voor verschillende gelegenheden

Een cadeau voor opa kan natuurlijk verschillende gelegenheden hebben. Een cadeau voor opa is eigenlijk ook gewoon een cadeau voor mannen. Of je nu een leuk bedankt cadeau of een beterschap cadeau zoekt. Een cadeau voor opa is altijd leuk om hem mee te verrassen. Ik heb de top 4 redenen om een cadeau voor opa te geven voor je op een rij gezet.


Opa en Oma dag

Naast Vaderdag en Moederdag bestaat er ook een opa en oma dag! Op deze dag is het natuurlijk hartstikke leuk om je opa in het zonnetje te zetten. Of het nu is met een leuk kaartje te versturen of een leuk brievenbuscadeau. Bij opa en oma dag mag je best even stilstaan en laten zien hoeveel je opa voor je betekent. Elk jaar wordt sinds 2004 op 4 juni in Nederland de 'Nationale Opa- en Omadag' gevierd. Zet deze datum in je agenda en zorg voor een leuke verrassing!


Cadeau verjaardag opa

De verjaardag van je opa komt natuurlijk jaarlijks terug. Elk jaar ben je waarschijnlijk weer op zoek naar een leuk cadeau voor opa. Het is erg lastig om een leuk cadeau te vinden voor mannen en dan ook nog specifiek voor opa's. Wanneer je opa jarig is dan is het natuurlijk leuk om een cadeautje te laten bezorgen op zijn verjaardag. Een leuk brievenbus cadeau verjaardag voor mannen is makkelijk verstuurd. Lekkere bonbons of een doosje snoep? Binnen een paar klikken stuur je een leuk cadeautje. Een brievenbus cadeau verjaardag is net weer iets leuker dan een kaartje per post.


Vaderdag cadeau opa

Als het Vaderdag is dan wil je opa natuurlijk niet vergeten. Het is natuurlijk hartstikke leuk om het kleinkind een cadeautje te laten geven aan opa. Ook al is het niet echt 'opa-dag' het hoort er wel een beetje bij. Een Vaderdag cadeau opa is ook een geschikt moment om een leuk fotocadeau te ontwerpen voor opa, zodat hij kan genieten van zijn kleinkind op een mok, muismat of een ander leuk gepersonaliseerd cadeau.

Cadeau aanstaande opa's

Opa worden, dat maak je niet iedere dag mee! Voor deze speciale gelegenheid is het natuurlijk extra leuk om de aanstaande opa te verrassen met een memorabel geschenk. Iets wat hij voor altijd kan koesteren. Ben je in verwachting en wil je het grote nieuws op een leuke manier bekend maken bij je (schoon)vader? Laat hem weten dat hij opa wordt met een origineel opa cadeau!


Een bos bloemen of een flesje bubbels is al leuk, maar wat dacht je van een persoonlijk fotocadeau met de echo van jullie kleine wonder? Of een rompertje met de tekst ‘je wordt opa’ erop gedrukt? Ook leuk: een gepersonaliseerd boekje met de naam van opa erop, zodat hij hieruit later kan voorlezen aan zijn kleinkind.

 

Boek opa voor beginners met naam

Wordt jouw vader binnen 9 maanden gepromoveerd tot opa? Verras hem dan met dit waanzinnig leuke boek met naam en foto. Jouw persoonlijke versie van 'Opa voor beginners' bevat namelijk de foto en naam van de opa in spe. En je kunt zelfs een lieve boodschap toevoegen voor de ultieme verrassing. Superleuk voor kersverse opa's, als cadeau op Nationale Opa en Oma Dag of om toekomstige opa's te verrassen met het blijde nieuws. Wat zal hij blij zijn met jouw cadeau.


 

Cadeau voor opa

En heb je al een favoriet cadeau voor opa gespot? Er zijn zoveel leuke cadeaus die vele opa´s zeker blij zullen maken. Ik ga in ieder geval nog even verder met leuke cadeau-ideeën nu gespecificeerd op categorie. Ik heb veel leuke ideeën voor je verzameld, lees maar mee!

 

Gepersonaliseerd cadeau voor opa

Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het maken van iets speciaals voor opa. Het is een cadeau waar hij zeker van zal genieten en waar hij trots op zal zijn om te laten zien aan zijn vrienden en familie.


Een gepersonaliseerd cadeau voor opa is een cadeau dat speciaal voor hem is gemaakt en dat bijvoorbeeld zijn naam of initialen bevat. Je kunt ook cadeaus personaliseren met een leuke foto van jullie samen. Hier zijn enkele ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus voor je opa.

 

Puzzel met foto van jou en opa

Is je opa gek op puzzelen? Geef hem dan een puzzel met een eigen foto! Wanneer hij gek is op puzzelen, dan is deze toffe bedrukte puzzel van 1000 stukjes het allermooiste cadeau. Jij ontwerpt de puzzel zelf met je favoriete foto, een naam of logo. Superleuk als verjaardagscadeau, verrassing op Vaderdag of om te geven met Kerst. De mogelijkheden zijn eindeloos.



 

Gepersonaliseerde speelkaarten

Speel jij graag een spelletje met je opa? Geef dan je eigen gepersonaliseerde kaartspel cadeau. Dit standaard kaartspel heeft met 56 kaarten wel

52 gepersonaliseerde kaarten.

Je kunt de achterkant personaliseren en de voorkant met 7 verschillende foto's.

Het wordt verpakt in een leuk doosje.


 

Sleutelhanger met foto

Alle opa's hebben een sleutelbos. Aan een sleutelbos hoort natuurlrijk een leuke sleutelhanger! Geef je opa een eigen sleutelhanger met een leuke foto van jullie samen. Je maakt deze mooie sleutelhanger met foto ontzettend makkelijk online. En nog een voordeel; deze sleutelhanger zal hij niet snel uit het oog verliezen, dus die sleutels raakt hij nu zeker niet snel meer kwijt.



 

Een gegraveerd glas met naam

Houdt opa van een lekker biertje of een lekker glas wijn of lekker whisky? Ontwerp je eigen glas met naam of initialen. Er zijn vele verschillende glazen te graveren, bekijk het aanbod want met zijn eigen glas met naam zal zijn drankje nog beter smaken. ;)



 

Cadeaupakket opa

Een cadeaupakket man geven aan opa is misschien wel het beste cadeau wat je kunt geven. Als je echt geen idee hebt wat je moet geven, maak er dan een leuk pakketje van met items waarvan je zeker weet dat hij het leuk vindt. Een cadeaupakket chocolade, drank cadeaupakket of bijvoorbeeld een bbq-cadeaupakket. Er zijn genoeg kant-en-klare cadeaupakket waar je opa mee kunt verrassen. Je kunt natuurlijk ook zelf een leuk pakket samenstellen. Bij ForYouGifts kan je makkelijk een leuke mand met bijbehorende artikelen samenstellen, welke als een leuk compleet pakket bij jou of opa wordt bezorgd.


Ik heb de leukste cadeaupakketten voor mannen al voor je op een rij gezet, lees hier snel verder!

 

Bierpakket opa

Houdt je opa wel van een lekker biertje op zn tijd? Dan is het leuk om hem met een bierpakket te verrassen. Laat hem dit jaar zijn eigen bier brouwen, misschien wordt dit wel zijn nieuwste hobby! Of een leuk bierpakket met een tekst en foto, elke biertje die jij als cadeau geeft zal vast lekker smaken. Hieronder heb ik een paar leuke bierpakketten voor je op een rij gezet. Wil je nog meer biercadeaus? Lees dan snel mee op mijn verzameling van de verschillende bierpakketten die je kunt geven.

 

Bierbrouwpakket

Voor iedereen die het leuk lijkt om zelf thuis bier te brouwen, is dit bierbrouwpakket een schot in de roos. Bestel het Brew Monkey Compleet Startpakket en ga direct aan de slag in je eigen keuken. Dit pakket bevat vers geschroot en verpakt mout, hop en gist. Je werkt dus met echte verse ingrediënten en niet met een concentraat of poeder.


Maar wees gewaarschuwd: Je loopt het risico hier een nieuwe hobby aan over te houden! Want het lekkerste bier, dat brouw je zelf met een bierbrouwpakket!


 

Gepersonaliseerd bierpakket met tekst en foto

Kun je jouw opa uittekenen met een lekker biertje in zijn hand? Dan is dit waanzinnige biercadeau de ultieme verrassing. Jij ontwerpt de etiketten van de flesjes namelijk zelf met een naam of andere tekst. Of het nu gaat om een verjaardag, de feestdagen, Valentijn of Vaderdag, je scoort altijd punten met een persoonlijk bierpakket.


 

Bierproeverij

Is je opa een echte bierkenner? Geef hem dan een bierproeverij. Zo kan hij thuis zijn eigen proeverij starten. Verras hem met deze bierproeverij! Een luxe doos met 6 bijzondere bierstijlen. Educatie en toch gezellig. Geniet samen van een heerlijke proeverij!



 

Cadeaubon opa

Een cadeaubon is een makkelijk cadeau om te geven omdat er gewoon hele leuke bonnen zijn. Dit scheelt je weer zoeken en met een cadeaubon kan je een cadeau geven wat echt gebruikt gaat worden. Je opa kan zelf een cadeau kiezen, dan wee je in ieder geval zeker dat je een cadeau geeft dat bij hem past. Een cadeaubon is natuurlijk nog specialer als je met je opa afspreekt dat jullie samen een cadeau gaan uitzoeken. Dan heb je er gelijk een gezellig uitje van gemaakt!

 

Drive experience

Gaat het hart van je opa sneller kloppen bij het zien van Ferrari's, Lamborghini's of andere snelle auto's? En heeft hij er altijd al eens zelf in willen rijden? Geef dit geweldig cadeau aan je opa , met deze belevenis geef je een. Gegarandeerd een ervaring die hij nooit meer vergeet!


 

Huis en tuin cadeaubon

Is je opa gek op tuinieren of is hij altijd aan het klussen om en rond zijn huis? Met deze unieke cadeaukaart geef je een cadeau waar hij echt iets aan heeft! De bon is te besteden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland waaronder Praxis, Groenrijk, Xenos, Wehkamp en Hornbach. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen; met Huis & Tuin Cadeau geef je altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien!


 

Cadeaubon speciaalbier

Is je opa gek op lekkere biertjes? Geef hem dan een leuke bon om bij een leuk café of bar twee speciaalbiertjes per persoon met een bijpassend borrelhapje te bestellen. Als je het goed aampakt dan neemt hij jou misschien wel mee?! Dan heb je vast en zeker ook nog een gezellige middag met je opa. Superleuk om weer een mooie herinnering te maken.



 

Brievenbus cadeau opa

Wil jij je opa verrassen met een cadeau maar kan je zelf niet naar hem toe? Geen probleem met een brievenbus cadeau voor opa. Een leuk brievenbus cadeau is makkelijk verstuurd en je kunt het ook nog eens persoonlijk maken met een leuk kaartje of persoonlijke wikkel. Ik heb een aantal verschillende brievenbus cadeaus voor je op een rij gezet.

 

Chocola door de brievenbus

Deze heerlijke handgemaakte bonbons zijn er om opgegeten te worden. Heerlijke bonbons waarbij je zelf kunt kiezen welke smaken in de verpakking komen.


Twijfel je over een cadeau? Weet dan dat chocolade altijd een goed cadeau is. Het brievenbus cadeau voor mannen is ook makkelijk te personaliseren met een eigen kaartje.




 

Snoep door de brievenbus

Houdt je opa van een lekker dropje op zijn tijd? Dan is natuurlijk een doosje lekker drop door de brievenbus het ultieme cadeau voor de echte dropliefhebber. Dit super leuke echt Hollandse cadeautje met een mix van diverse heerlijke zoete dropjes!

 

Tijdschrift cadeau aan opa


Een leuk abonnement op één van zijn favoriete tijdschriften is echt een cadeautje in de brievenbus en vaak meerdere keren. Is hij gek op fietsen, auto's, reizen of gezondheid? Je vindt vast een leuk cadeau abonnement wat bij hem past. En het is heel makkelijk want het abonnenent loopt gewoon weer af, dus je zit er niet aan vast.



 

Kaartje versturen aan opa

Weet je echt niet waar jij je opa mee kunt verrassen dan kan je natuurlijk altijd voor een paar euro een leuk kaartje kopen bij een winkel in de buurt of bestel online een leuk kaartje voor opa. Binnen een paar klikken is het kaartje verstuurd en valt deze de volgende dag bij opa op de de deurmat.

 

Cadeau opa kopen

Het is gemakkelijk om op te gaan in ons drukke leven en onze dierbaren een beetje uit het oog te verliezen. We worden zo in beslag genomen door werk, school en andere verplichtingen dat we soms de mensen die het dichtst bij ons staan verwaarlozen. Het is belangrijk om te onthouden dat onze grootouders er altijd voor ons zijn, zelfs als we ons dat niet realiseren.


Gelukkig zijn er verjaardagen, feestdagen en andere speciale dagen zodat je eraan wordt herinnert om de mensen die je liefhebt een cadeau te versturen. Ik weet zeker dat je met één van de cadeaus in dit artikel een lach op het gezicht van je opa zullen toveren. En dat is het belangrijkste! Het gaat niet om het cadeau zelf maar om het gebaar.

Dus pak het moment om je opa te laten zien hoeveel je van hem houdt en hem waardeert. Bel hem af en toe, ga op visite en neem af en toe een leuk cadeautje mee of stuur een leuk cadeautje toe per post. Veel plezier met het vinden van een leuk opa cadeau!

 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page