top of page

Trouwcadeau ideeën, de leukste tips op een rij


Ben jij uitgenodigd op een bruiloft? Dan ben je vast en zeker aan het nadenken over een leuk trouwcadeau want tegenwoordig zijn er genoeg leuke ideeën om het bruidspaar te verrassen.


Een bruiloft is een van de meest bijzondere momenten in iemands leven en als gast wil je er dan ook voor zorgen dat je het bruidspaar verrast met een bijzonder trouwcadeau. Alleen kan het uitzoeken van een trouwcadeau soms best lastig zijn. Waar houdt het bruidspaar van en wat vinden ze écht leuk? In deze blog neem ik je mee met de leukste trouwcadeau ideeën zodat jij met een leuk cadeau kunt aankomen op deze bijzondere dag.


 

#1 trouwcadeau idee: chocolade om samen van te genieten

Heerlijke chocolade is perfect als trouwcadeau. Lekkere hartjes chocolade of zelf je smaken bonbons kiezen? Ook kan je het nog persoonlijker maken waarbij je een foto op lekkere chocolade laat zetten. De leukste chocolade trouwcadeau ideeën heb ik hier voor je op een rij gezet. Dat wordt smullen!

 

Chocolade hart

Op zoek naar een lief chocolade cadeau voor een pas getrouwd stel? Verras de lovers met dit romantische hart van Australian. Je kan de tekst zo laten of naar wens aanpassen. Wie verras jij?

  • In verschillende smaken

  • 225 gram chocolade

  • Past door de brievenbus

Vanaf € 19,95



 

Chocolade babbelbox

Achter elke handgemaakte bonbons staat een vraag om elkaar nog beter te leren kennen. Leuk voor het bruidspaar om samen lekker te genieten van heerlijke chocolade en elkaar grappige vragen te stellen.






 

Rode hartjes bonbons Van harte gefeliciteerd

Voor het bruidspaar: een mooi doosje met 12 rode hartjes bonbons met zachte karamel vulling! De bonbons zijn handgemaakt met Belgische Callebaut chocolade. All-in prijs € 11,95



 

Hartjes chocolade met foto

Deze chocolade bonbons in de vorm van een hartje zijn gemaakt van heerlijke melkchocolade. De chocolade blokjes zijn massief, dus een echte verwennerij voor de choco addict. Dankzij de witte toplaag kunnen we de bonbons in heel hoge kwaliteit bedrukken. Jouw allermooiste foto komt daardoor helemaal tot zijn recht. Wacht niet langer om jouw chocolade cadeau te bestellen!



 

Handgemaakte chocolade bonbons

Kies voor een doosje met handgemaakte chocoladecadeaus. Ze zijn om te smullen! Stel hier zelf een doosje van 5 of meer bonbons samen. Kies uit veel handgemaakte bonbons smaken, elk met een eigen smakelijke vulling. Selecteer een geschikte cadeauverpakking en voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.




 

#2 trouwcadeau idee: gepersonaliseerd cadeau

Een origineel trouwcadeau is natuurlijk een cadeau met de eigen naam van het bruidspaar of een eigen foto. Het is natuurlijk hartstikke bijzonder als ze nu allebei dezelfde achternaam hebben. En het leuke is je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een cadeau om te personaliseren. En denk je nu, dat is ontzettend lastig? Ik kan je vertellen dat het heel simpel is, met een paar klikken heb jij je gepersonaliseerde trouwcadeau ontworpen en besteld. De leukste gepersonaliseerde trouwcadeau ideeën heb ik voor je op een rij gezet!

 

Trouwdoos herinneringenbox

Deze opbergdoos is na de bruiloft leuk te gebruiken als decoratie. We horen vaak dat de doos gebruikt wordt als herinneringendoos en daar is deze doos dan ook heel erg geschikt voor! Bijvoorbeeld om foto's, briefjes, kaarten en andere cadeaus van de bruiloft in te doen. Het leuke van deze trouwdoos is dat je hem volledig naar eigen wens kunt personaliseren. Een gepersonaliseerd cadeautje is altijd leuk om te geven, omdat je ermee laat zien dat je echt je best hebt gedaan op het vinden van een mooi cadeau.

Vanaf € 19,95




 

Gegraveerde Wijnkoeler met naam

Het lekkerst proost je met een glas wijn dat op de juiste temperatuur gedronken wordt. Verras het bruidspaar met deze prachtige wijnkoeler met persoonlijke gravure. Je ontwerpt hem helemaal zelf, dus je hebt echt een uniek cadeau om te geven. Het perfecte cadeau waar het bruidspaar lang plezier van heeft.






 

Trouw placemats met naam

Met deze placemats zal het bruidspaar nog vaker aan tafel zitten om samen te eten. Met deze mooie placemats met naam hem je een mooi cadeau welke vast en zeker vaak gebruikt zullen gaan worden. Je kunt kiezen voor een naam, tekst of afbeelding.



 

Gepersonaliseerde champagne

Wie gun jij een heerlijke fles bubbels? Wat je ook te vieren hebt, deze fles René Schloesser champagne met eigen etiket is de ultieme verrassing. Jij ontwerpt het etiket namelijk helemaal zelf met een foto en/of tekst naar keuze, super persoonlijk. Een perfect cadeau bij het halen van een diploma, een jubileum, bruiloft of om een nieuwe droombaan te vieren. Maar je kunt natuurlijk ook iedere dag jouw eigen feestje bouwen met een heerlijke fles René Schloesser champagne.



 

Peper en zout molen

Deze peper en zoutmolenset is gemaakt van beukenhout met een hoogwaardig keramisch molenwerk. Het personaliseren van de molens is heel gemakkelijk! Voeg een naam toe op de pepermolen en een naam toe op zoutmolen en het wordt gegraveerd op het smalle stuk van de molens, als luxe detail bij dit bijzondere cadeau. Wie ga jij deze peper en zoutmolenset cadeau geven?



 

#3 trouwcadeau idee: cadeau voor de huwelijksreis


Bij een huwelijk hoort natuurlijk een huwelijksreis. Nog even tijd voor elkaar en nagenieten van de mooie dag. Een cadeau voor de huwelijksreis is een perfect cadeau om te geven. Je kunt er vele kanten mee op en je zult het bruidspaar echt verrassen. Maak het cadeau helemaal af met je eigen tekst, foto of grappige afbeelding.

 

Badjas met geborduurde tekst op borst of rug

Een badjas is leuk om cadeau te geven als trouwcadeau. Door de badjas te personaliseren maak je het een persoonlijk cadeau waar tijd en aandacht aan is besteed. Je kunt kiezen voor de voornaam of natuurlijk mr & mrs of de (nieuwe) achternaam.



 

Kofferlabel

Samen op vakantie met een eigen geperosnaliseerde kofferlabel. Dat is gewoon hartstikke leuk! Je liest heel makkelijk één van de standaard ontwerpen en vervolgens voeg je daarna je eigen tekst toe.




 

Trouwslippers

Het is altijd lastig om te bedenken wat voor cadeautje je het bruidspaar kunt geven: je wilt natuurlijk wel uniek zijn. Hierom zijn de trouwslippers de perfecte uitkomst. Het is geen standaard cadeau die de bruid en bruidegom misschien al wel 100 keer zullen ontvangen. Je tovert hiermee geheid een brede lach op hun gezicht. Daarbij toon je ook nog eens dat je moeite hebt gedaan voor een cadeautje doordat hun namen of de trouwdatum erop staat!



 

Reistrolley met eigen tekst

Deze reistrolley is perfect voor op huwelijksreis en ale reizen die volgen. Kies je eigen naam of foto of afbeelding. Maak je reistrolley het leukste cadeau voor het bruidspaar. Je kunt natuurlijk ook een leuke foto, afbeelding of eigen tekst erop vermelden.




 

Just Married Vakantieset

Perfect trouwcadeau voor de honeymoon. Met de tekst Mr en Mrs op de kofferlabel en het paspoorthoesje zullen ze elke keer weer moeten lachen als ze het paspoort moeten laten zien of de koffer pakken.

Vanaf € 24,95



 


#4 Trouwcadeau idee: grappig cadeau

Het leven hoeft echt niet altijd heel serieus te zijn. Juist leuk om een grappig cadeau te geven aan het bruidspaar. Met een grappig cadeau kan je vele kanten op, een leuk boek waar ze hun dromen of plannen kunnen invullen, een trouwtegeltje met een foute of juist grappige tekst of gewoon een cadeau waar ze helemaal niets aan hebben. ;)


 

Trouwtegeltje

Ontwerp je eigen trouwtegeltje met een leuke tekst. Je kunt bijvoorbeeld erop laten zetten: Ben ik eindelijk getrouwd, krijg ik zo een kuttegeltje. Of kies voor de datum en de namen. Je kunt er vele kanten mee op. Het tegeltje krijgt vast ergens een mooi plekje in huis.






 

Het bucketlist boek

Eindelijk een Bucketlist voor koppels. In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en laat matching (plak)tattoo's zetten. Het perfecte cadeau voor het bruidspaar om de sleur te vermijden!




 

Pantoffels bedrukken

Wie houdt er nou niet van superzachte pantoffels? Het is heerlijk warm aan je voeten om thuis op sloffen te lopen. En het is al helemaal een succes om speciaal voor iemand een eigen paar pantoffels te ontwerpen. Het is een leuk cadeau voor het bruidspaar zodat ze allebei lekkere warme voetjes hebben als getrouwd stel.




 

Het battleboek voor koppels

Een superleuk boek om aan een koppel te geven. Het geeft de relatie een waanzinnige boost en biedt inspiratie om dingen samen te ondernemen. Door de leuke battles te spelen leer je elkaar als partner nog beter kennen. Het koppel beoordeelt elkaars prestatie en bepaalt samen de winnaar na elke battle. Het cadeau wordt extra persoonlijk door toevoeging van de namen, een boodschaptekst en een foto. Superleuk om als trouwcadeau te geven voor wat inspiratie voor avontuur.



 

Game Over Bruidegom Mok

Met een huwelijk van je beste vriend in het vooruitzicht ben je natuurlijk op zoek naar een geschikt huwelijkscadeau. Een echt chique cadeau is het niet, maar de Game Over Bruidegom mok is wel hilarisch. Op deze mok staat een bruidspaar en de tekst Game Over! De bruidegom draagt een enkelboei met bal en ketting. Ken jij een man die bijna gaat trouwen of net getrouwd is? Geef hem deze Game Over beker cadeau!




 

Tegeltje Ik ben dol op mijn man

Ben jij de beste vriendin van de bruid, of wil je de bruidegom even plagen? Geef dan dit leuke cadeautje aan het bruidspaar. De bruid zal vast een leuk plekje in huis zoeken voor dit leuke tegeltje.




 

#5 trouwcadeau idee: ondeugend cadeau;

Wanneer twee geliefden met elkaar het huwelijksbootje in stappen dan is een ondeugend cadeau misschien wel het leukste trouwcadeau idee. Een trouwcadeautje met een knipoog is grappig en gewoon leuk om te geven. Ik heb 5 leuke ondeugende cadeautjes voor je op een rij gezet.

 

Massage olie

Therme Saigon Pink Lotus Massage Oil helpt lichaam en geest te ontspannen. De romantische en luxueuze geurbeleving zorgt voor een harmonieus effect. De amberen lotusextracten in deze massage olie geven een zijdezacht huidgevoel.



 

Tease & Please Hart vol erotiek

Meer dan 100 uitdagingen voor pure passie! Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit. Vertel één van je stoutste fantasieën. Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner. Waar zal dit toe leiden..?



 

Kaartspel Openhartig in Love

Als je gaat trouwen dan denk je dat je veel van elkaar weet. Laat je verbazen! Door het openhartig kaartspel met uitdagende vragen en opdrachten kan je elkaar nog beter leren kennen. Een ontzettend leuk cadeau voor de bruid en bruidegom!


Naast Openhartig in Love zijn er nog veel meer relatiespellen. Een relatiespel is een leuk (spannend) cadeautje om het huwelijk (mocht het ooit nodig zijn)



 

Erotisch bordspel

Wil je een cadeau geven voor het bruidspaar om elkaar nog beter te leren kennen, op alle vlakken? Dan is het Ultiem Verlangen bordspel een cadeau om te geven met een knipoog. Voor vele intieme momenten met elkaar! ;)




 

Truth or Dare - couples edition

Ben jij klaar voor een extra spannende versie van het spelletje truth or dare? Met deze erotische editie leer je je partner nog beter kennen en zul je je grenzen moeten verleggen om te winnen! Het spel is eenvoudig: laat de munt bepalen welke kaart je moet pakken. Staat er 'truth' op de kaart? Dan stelt jouw partner je een vraag die je alleen met de waarheid mag beantwoorden. Is de kaart een 'dare' kaart? Dan krijg je een uitdaging van je partner die je succesvol uit moet voeren. Vertel je de waarheid of voer je de opdracht goed uit? Dan krijg je punten. Wil je de vraag niet beantwoorden of lukt de uitdaging niet? Dan worden er punten afgetrokken. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft, wint het spel.



 

#6 trouwcadeau idee: een cadeaubon

Een leuk cadeau hoeft niet altijd een tastbaar cadeau te zijn. Geef het bruidspaar bijvoorbeeld een leuke cadeaubon, Zo kunnen ze samen iets leuks doen en mooie herinneringen maken. Met een leuke cadeaubon kunnen ze zelf lekker uit eten of een belevenis inplannen. Het leuke is dat er genoeg leuke opties zijn en het cadeau ziet er ook gelijk leuk uit om te geven. Verras het bruidspaar met één van de onderstaande geselecteerde cadeaubonnen zodat ze samen nog iets leuks kunnen inplannen.

 

Choices superior

Wil je een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of ben je toe aan ontspanning in de sauna? Het kan allemaal, net als een lekker hapje eten. Deze GiftForYou biedt je een brede selectie unieke beleveniscadeaus!



 

Workshop: Sensuele tantra-massage met je partner

Leer elkaar vanuit liefde te masseren en aan te raken: romantisch! Deze massage-workshop is speciaal voor partners en alleen als je 18+ bent. Tijdens deze workshop leer je elkaars lichaam beter kennen en het vanuit je volle liefde aandacht te geven. Onder professionele begeleiding leren jullie om elkaar met respect en vanuit liefde aan te raken en te masseren. Een super-romantisch cadeau!



 

Synchrone en ritmische duomassage in privélounge

Van deze ongekende duomassage in jullie privé-massagelounge komen jullie helemaal tot rust en komen jullie ontspannen weer terug. Na de massage kun je genieten van jullie eigen privé-massagelounge met ondere andere een HD-cinemaroom. Een ideaal cadeau om samen van te genieten.



 

Romantisch voor twee

Geniet samen met jouw geliefde van de meest romantische belevenissen van Wonderbox! Ga je voor een heerlijk diner in een sfeervol restaurant, een romantisch weekendje weg, een uitje, een dagje sauna of een heerlijke massage? De keuze is aan het bruidspaar, want met Romantisch voor twee kan het allemaal!




 

Een romantische belevenis

Geniet van belevenissen waar je altijd al van gedroomd hebt met dit flexibele Wonderbox beleveniscadeau. Het bruidspaar heeft de keuze uit oneindig veel belevenissen in Nederland en de rest van Europa. Geniet samen van een romantisch diner, een heerlijk weekendje weg, een dagje sauna of wellnessmoment of een gezellig dagje uit. Veel plezier samen!



 

Trouwcadeau kopen?

Met deze trouwcadeau ideeën zal jij zeker een bijzonder cadeau geven aan het bruidspaar. Vergeet niet dat het bruidspaar vooral zal waarderen dat er aandacht en moeite is gestoken in het cadeau. Of je nu kiest voor een gepersonaliseerd cadeau of een bijzondere overnachting, blijf vooral dicht bij jezelf en laat zien dat je om het bruidspaar geeft.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page