top of page

Naambordje voor bij de voordeur: geef een mooie binnenkomer als cadeau

deurmat bij voordeur met tekst home

Als je bij iemand op bezoek gaat, dan is het eerste wat je ziet het huisnummerbord of naambordje bij de voordeur. Een dergelijk bordje is daarom de perfecte gelegenheid om een woning een persoonlijke uitstraling te geven. Zoek je dus een cadeau met karakter? Dan zijn deze bordjes ideaal. Of wat denk je van een gepersonaliseerd straatnaambord dat je bijvoorbeeld in de tuin kunt hangen? Voor dit artikel ben ik voor je op zoek gegaan naar de leukste naam-, huisnummer- en straatnaamborden. Ook geef ik je tips voor welke gelegenheden deze cadeaus perfect zijn.

 

Samenwonen of een huwelijk: schenk een persoonlijk naambordje voor bij de voordeur

Trouwen of samenwonen is een van de grootste stappen in het leven. En die stap begint al bij de voordeur. Want dat is dé plek voor de namen van het kersverse stel. Een naambordje voor bij de voordeur is dan ook een fantastisch cadeau voor twee verliefde mensen die samen verder gaan.


Kies bijvoorbeeld voor dit stijlvolle en romantische naambordje voor bij de voordeur. Je kunt het in drie verschillende kleuren bestellen: zwart, groen en wit. Het kleine hartje onderaan maakt de styling van het huisnummerbord helemaal af. 


Nog een leuk naambord met een hart is dit exemplaar. Door het doorzichtige plexiglas heeft dit bordje een extra chique uitstraling.


Wil je een echt persoonlijk naambordje? Dan kan je ook kiezen voor een leuk naambordje met tekening. Kies voor een grappig bordje waar de kinderen en huisdieren ook meegenomen kunnen worden. 

Een verhuizing: de perfecte gelegenheid voor een nieuw huisnummerbord

Een nieuw huis is ook een perfecte gelegenheid om een huisnummerbord of naambordje voor bij de voordeur cadeau te geven.


huisnaambord met vlinder

Zorg bijvoorbeeld voor een goede start van de bewoner(s) met dit huisnummerbord met een vrolijke vlinder erop. De naambordjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een mooie gele, blauwe of paarse vlinder


 

Huisnummerbord zwart mat

Of houdt de ontvanger van je cadeau van een moderne stijl? Kies dan voor minimalisme en geef dit strakke huisnummerbord. Het is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in transparant, zwart, zilver of frost wit.  


 

Straatnaambord: een apart geschenk voor een speciaal persoon

Een cadeau waar je iemand echt mee verrast, is een straatnaambord. Je kunt deze namelijk helemaal personaliseren. Een straatnaambord is leuk om te geven als iemand een speciale plek heeft in en om het huis. Heeft je vader bijvoorbeeld een terras in de tuin aangelegd en heet hij Karel? Wat denk je dan van ‘Het Karelplein’? Of kies voor een straatnaambord met ‘Het Elizehof’ als je beste vriendin een prachtige bloementuin heeft en Elize heet. Er zijn dus verschillende leuke redenen om een dergelijk bord cadeau te doen.


Bij YourSurprise kun je uit allerlei gepersonaliseerde straatnaamborden kiezen: van een eenvoudig model met alleen een tekst tot en met een exemplaar met tekst en foto

Straatnaambord
 

Geef bij gezinsuitbreiding een royaal naambordje voor naast de voordeur

Wanneer er een baby geboren wordt, is dat ook een reden voor een nieuw naambordje bij de voordeur. Omdat de namen van het hele gezin erop moeten passen, is het handig om voor een royaal exemplaar te kiezen. 


Een heel mooi huisnummerbord dat ruimschoots plek biedt aan alle leden van de familie, is dit stijlvolle model. Bovendien geven de strakke lijnen van het bord de entree van het huis een modern tintje. 


Huisnummerbord zwart met strakke  lijnen
 

Kun je een foto van het gezin met de nieuwe baby bemachtigen? Dan biedt YourSurprise de mogelijkheid voor een huisnummerbord met foto. Maar ook vind je hier huisnummerborden in verschillende stijlen zonder foto. Scrol gewoon even door het aanbod heen voor je ideale cadeau. 

Huisnummerbord met foto
 

Ontdek nog meer leuke cadeau-ideeën voor speciale gelegenheden

Zoek je een origineel cadeau voor gezinsuitbreiding, een nieuw huis of een huwelijk? Dan vind je genoeg ideeën voor een naambordje bij de voordeur of een huisnummerbord. Wil je iemand verrassen met een persoonlijk en ludiek presentje? Dan is een straatnaambord een cadeau met veel mogelijkheden. 


Nog meer inspiratie voor leuke cadeaus vind je in mijn andere artikelen. Zo heb ik leuke tips voor presentjes bij een gezinsuitbreiding. Ook als een vriend of familielid een nieuw huis heeft, zijn er behalve een naambordje bij de voordeur nog veel meer leuke cadeaus mogelijk. Gaat een van je vrienden of familieleden trouwen? Dan kun je behalve aan een huisnummerbord ook denken aan een van de volgende huwelijkscadeaus.


Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen aan leuke ideeën voor je volgende presentje. En vergeet niet om jezelf ook af en toe een cadeau te geven. Zet bijvoorbeeld je stempel in de tuin met je eigen straatnaambord of geef je huis een persoonlijke entree met een mooi leistenen naambordje voor bij de voordeur!


Leisteen huisnaambord
 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page