top of page

Cadeau nieuw huis gezocht? De 10 leukste cadeaus op een rij!


man vrouw en kind met verhuisdozen in nieuw huis

Iedereen maakt het wel eens mee verhuizen naar een nieuw huis. Waarschijnlijk ken jij ook iemand in je omgeving die recentelijk verhuisd is of binnenkort gaat verhuizen. En wat is er nu leuker dan diegene verrassen met een leuk cadeau nieuw huis? In deze blogpost geef ik je tips en ideeën om de leukste felicitaties via de post te versturen. Of stuur het cadeau naar jezelf en breng het cadeau persoonlijk langs, ook leuk want dan heb je gelijk een goed excuus om direct het nieuwe huis te bewonderen!


Het is altijd een bijzonder moment wanneer je de sleutels van je nieuwe huis in je handen hebt. Hoe leuk is het dan om dan ook een leuk kaartje of cadeau in je brievenbus of op de deurmat van je nieuwe huis te ontvangen. Wacht daarom niet te lang met het versturen van een origineel nieuw huis cadeau. Hoe eerder je een cadeau verstuurd hoe groter de verrassing! Of neem het cadeau natuurlijk mee naar de housewarming, dan vieren jullie het samen.


Maar het is altijd weer lastig te verzinnen, welk cadeau geef je bij een nieuw huis? Wij hebben de leukste cadeau ideeën op een rijtje gezet, lees maar mee met de 10 leukste cadeaus voor een nieuw huis.

 

10x cadeau nieuw huis

 

# 1 cadeau nieuw huis: Snoepdoosje - Hoera een nieuwe woning!


Snoepdoosje met dropsleutels

Soms is het niet nodig om groot uit te pakken met dure cadeaus. Soms is het juist leuk om iets kleins te geven, maar wel met een persoonlijke touch. En dat kan met dit snoepdoosje! Voor een kleine prijs krijg je een leuke mix van snoepjes en een originele verpakking met de tekst 'Hoera een nieuwe woning!'. Ideaal om bijvoorbeeld bij een kaartje te doen om iemand even op te vrolijken na een drukke verhuisperiode.

Indicatie prijs: € 12,95 all-in


 

# 2 cadeau nieuw huis: Snoepdoosje - Sending you good vibes!

Snoepdoosje met gekleurde snoep

Nog zo'n leuke optie als je op zoek bent naar een klein cadeautje. Dit keer met een Rainbow Snoepmix die trouwens zowel vegan als suikervrij is. Super hip dus! De verpakking heeft een vrolijke wikkel met de tekst 'Sending you good vibes!', wat dit doosje perfect maakt om te sturen naar iemand die wel wat good vibes kan gebruiken. Dit snoepdoosje is ook verkrijgbaar in een suikervrije variant.


Indicatie prijs: € 12,95 all-in



 

#3 cadeau nieuw huis: Houten standaard Happy new home

houten standaard happy new home

Dit cadeau is wat groter van formaat en past daarom beter bij iemand waarmee je wat closer bent. De houten standaard met de tekst 'Happy new home' is een erg leuke en persoonlijke manier om iemand te feliciteren met z'n nieuwe stekkie. Of het nou op het dressoir staat of in de vensterbank; dit cadeau krijgt gegarandeerd een mooi plekje in het nieuwe huis.


Indicatie prijs; € 14,99



 

#4 cadeau nieuw huis: Zakje geluk

zaadjes geluk bij een bloempot

Ken jij iemand die wel wat extra geluk kan gebruiken? Verras diegene dan met dit leuke zakje gevuld met klavertjes vier bollen. De speciale bollen kunnen in de tuin of in een potje geplant worden en zo kan de ontvanger elke keer weer genieten van het geluksplantje. Maak het cadeau af met een mooie wenskaart om het helemaal persoonlijk te maken.

Indicatie prijs: € 6,99



 

#5 cadeau nieuw huis: een mooie bos zijden bloemen

grote bos zijden bloemen

Weet je niet zeker of de ontvanger groene vingers heeft? Ga dan voor een prachtig boeketje kunstbloemen; oftewel de Silky. Dit boeket bevat een combinatie van zijden bloemen en droogbloemen, perfect om elke gelegenheid op te fleuren. De bloemen verkleuren niet en blijven jarenlang mooi. Bovendien worden ze stijlvol bezorgd door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het cadeau te ontvangen.

Indicatie prijs: € 19,99


 

# 6 cadeau nieuw huis: Shine bright


2 kaarsen  droogbloemen en ansichtkaart in vrolijke kleuren

Met dit cadeau stuur je het ultieme zomergevoel naar de ontvanger! Deze brievenbus verrassing bevat trendy kaarsen en droogbloemen, perfect om op de tuintafel te zetten tijdens de gezellige zomeravonden. Met behulp van de losse houten blokjes kan de ontvanger dit cadeau helemaal naar wens stijlen. Een geweldig cadeau om iemand op te vrolijken, verrassen of gewoon omdat het kan!

Indicatie prijs: € 19,95



 

# 7 cadeau nieuw huis:Geurkaars Fig's Delight

kaars met omschrijving new home

Zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een lekkere geurkaars? Deze kaars van biologische sojawas, met de geur Fig's Delight, brandt maar liefst 65 uur en zal dus nog lang voor een fijn huiselijk gevoel zorgen. Ideaal als cadeau voor iemand die net is verhuisd en nog bezig is


Indicatie prijs: € 14,99




 

#8 cadeau nieuw huis: Een persoonlijk sleutelrekje


sleutelrekje met foto

Een persoonlijk bedrukt sleutelrek is het ideale cadeau voor de vriend of familielid die altijd op zoek is naar zijn/haar sleutels. Het rekje is niet alleen handig, maar ook nog eens heel stijlvol. Want jij ontwerpt het helemaal zelf met een foto en/of tekst naar keuze. Zo geef je het cadeau een persoonlijke touch die altijd zal blijven stralen.

Indicatie prijs; € 23,95



 

#9 cadeau nieuw huis: Een hartvormige leren sleutelhanger met naam

leren sleutelhanger met naam gegraveerd

Een hartvormige leren sleutelhanger is een mooi en persoonlijk cadeau dat altijd van pas komt. Je kunt hem helemaal ontwerpen naar wens met de naam of tekst van de persoon waarvoor het cadeau bedoeld is. Een leuk en origineel cadeau wat altijd in de smaak zal vallen.

Indicatie prijs: € 12,95



 

#10 cadeau nieuw huis: Een frisse wind met een Spathiphyllum kamerplant

kamerplant in een grijs witte pot met kaartje veel liefs

Een mooie kamerplant is een cadeau waar je nooit fout mee kan gaan. De Spathiphyllum plant ofwel Lepelplant staat bekend om zijn witte bloemen. Zo kan de ontvanger zijn/haar nieuwe huis meteen opfleuren met deze mooie en frisse plant. Extra persoonlijk maak je het door een leuke 'veel liefs'-plantensteker toe te voegen.


Indicatie prijs: € 18,49


 

Cadeau nieuw huis cadeau geven?

Er zijn vele mogelijkheden om met een persoonlijk en bijzonder cadeau je vrienden of familie te verrassen bij een nieuw huis. Zoek een cadeau dat past bij de ontvanger en bij de gelegenheid en personaliseer het om het nog specialer te maken.


Natuurlijk kan je ook een leuke bos bloemen geven of een lief kaartje sturen. Het geven van een cadeau is natuurlijk ontzettend leuk, maar je kunt ook je felicitaties overbrengen met een leuke ansichtkaart.

 

Meest gestelde vragen over cadeau nieuw huis

Wil je graag meer weten over de een cadeau nieuw huis? Ik heb de 5 meest gestelde vragen op een rij gezet voor je.


Wat geef ik als cadeau bij een nieuw huis?

Bij een nieuw huis zijn er zoveel leuke cadeau-opties! Van kleine snoepdoosjes tot persoonlijke sleutelrekjes, er is voor elk wat wils. Je kunt ook denken aan mooie kunstbloemen die jarenlang mooi blijven of een geurkaars die het huis nog gezelliger maakt. Of wat dacht je van een zakje geluk, gevuld met klavertjes vier bollen? Keuze genoeg om iemand een blij gevoel te geven bij de nieuwe woning. Wil je het nog iets persoonlijker maken? Geef dan een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een nieuw huis.


Hoeveel moet ik uitgeven aan een cadeau voor een nieuw huis?

Het hangt natuurlijk af van je budget en je relatie tot de ontvanger. Maar gelukkig zijn er genoeg leuke cadeau-opties te vinden voor elk budget. Wil je iets kleins geven? Dan zijn de snoepdoosjes voor een nieuw huis een leuk cadeau-idee. Zie cadeau nummer 1 en 2. Het gaat erom dat je laat zien hoe blij je bent voor de ontvanger en dat kan ook met een klein gebaar.


Wat geef ik als cadeau aan iemand die net is verhuisd?

Als iemand net is verhuisd dan kan een persoonlijk sleutelrekje of een hartvormige leren sleutelhanger met naam goed van pas komen. Zo raakt de ontvanger zijn/haar sleutels nooit meer kwijt in het nieuwe huis. Ook een geurkaars is altijd een goede optie om het huis nog gezelliger te maken.


Wat zijn leuke cadeaus voor een housewarming party?

Als je naar een housewarming party gaat, dan is het leuk om iets mee te nemen dat de ontvanger meteen kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mand met lekkere dingen zoals wijn en kaas. Of geef een mooie plant cadeau, die meteen zorgt voor wat groen in het nieuwe huis. Ik heb nog een aantal leuke cadeau-ideeen voor je op een rij gezet, deze lees je hier!


Welke cadeaus zijn geschikt voor een stel dat samen gaat wonen?

Als een stel samen gaat wonen, dan zijn er genoeg cadeau-opties om het nieuwe huis samen gezellig te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi groot fotolijstje voor hun mooiste (vakantie)foto samen, of geef een gezellige deken cadeau waar ze samen onder kunnen kruipen op de bank. Ook een mooie set wijnglazen kan zeker in de smaak vallen. Met een gepersonaliseerd cadeau maak je het nog net iets leuker.


Wat is een goed cadeau voor iemand die net verhuisd is?

Een persoonlijk bedrukt sleutelrekje, een hartvormige leren sleutelhanger met naam of een mooie kamerplant zijn allemaal goede opties.


Waarom is het belangrijk om een persoonlijk cadeau te geven?

Een persoonlijk cadeau laat zien dat je de persoon goed kent en dat je tijd en aandacht hebt besteed aan het cadeau. Het maakt het cadeau daarom extra speciaal.


Wat moet ik doen als ik niet goed weet wat voor cadeau ik moet geven?

Probeer een cadeau te geven dat past bij de ontvanger en bij de gelegenheid. Als je er nog steeds niet uitkomt, vraag dan om advies aan andere vrienden of familieleden van de ontvanger.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page