top of page

12x een origineel gepersonaliseerd huwelijkscadeau


lange gedekte tafel voor een bruiloftsdiner

De zomer is in volle gang en de huwelijksceremonies zijn weer begonnen! Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft en je hebt geen idee wat je moet geven, dan ben je hier op de juiste plek! We hebben hier de leukste huwelijkscadeaus van dit moment voor je verzameld. En niet zomaar cadeaus, we hebben het over gepersonaliseerde huwelijkscadeaus.


Een gepersonaliseerd huwelijkscadeau is een perfecte manier om het bruidspaar te verrassen op hun grote dag. Een persoonlijk tintje maakt het extra bijzonder en het zal altijd een herinnering blijven aan deze mooie dag. Bij YourSurprise kun je alle cadeaus personaliseren met de naam of foto van het bruidspaar. Hierdoor wordt het een persoonlijk trouwcadeau en zal het niet zomaar verdwijnen in de stapel huishoudelijke spullen.


Een gepersonaliseerd huwelijkscadeau kan ook een emotionele waarde hebben. Je kunt het bruidspaar iets geven wat hen terugbrengt naar hun speciale dag. Het is niet alleen een cadeau, maar ook een herinnering aan hun liefde en toewijding aan elkaar.


Wat zijn de leukste gepersonaliseerde huwelijkscadeaus van dit moment? Wij hebben een lijst voor je samengesteld, lees maar mee!

 

#1 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Gegraveerde glazen

Met een mooie set gegraveerde glazen scoor je altijd! Of het nu wijnliefhebbers zijn, samen graag een biertje samen drinken of een mooie set champagneglazen? Een set mooie glazen is een huwelijkscadeau waarmee je kunt verrassen!

 

Gegraveerde Champagneglazen

Gegraveerde champagnegazen

Vanaf € 19,95

 

Gegraveerde bierglazen:

Gegraveerde bierglazen

Vanaf € 13,95

 

Gegraveerde theeglazen:

Gegraveerd theeglas

2 stuks vanaf € 19,95

 

#2 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Wijnkoeler RVS

gegraveerde wijnkoeler met wijnfles en wijnglas op tafel

Het lekkerst proost je met een glas wijn dat op de juiste temperatuur gedronken wordt. Gaan je vrienden trouwen en weet je dat ze van een lekker wijntje houden? Verras ze dan met deze prachtige wijnkoeler met persoonlijke gravure. Je ontwerpt hem helemaal zelf, dus je hebt echt een uniek cadeau om te geven.

Vanaf € 26,95



 

#3 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Peper en Zout molen

Peper en zout molen op tafel

Deze peper en zoutmolenset is perfect om cadeau te geven aan een bruidspaar! Gemaakt van beukenhout met een hoogwaardig keramisch molenwerk. Je kunt de molens personaliseren door een naam toe te voegen aan de pepermolen en de zoutmolen. De opdruk wordt gegraveerd op het smalle stuk van de molens als luxe detail. Een bijzonder cadeau voor een bijzonder stel!

Vanaf € 39,95




 

#4 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Moët & Chandon champagnepakket met glazen

Moët en Chandon champagnepakket met gegraveerde wijnglazen

Geef dit luxe champagnepakket cadeau aan een bruidspaar. Het bevat gegraveerde glazen en een luxe Moët & Chandon champagnepakket. De stijlvolle champagneglazen kunnen gepersonaliseerd worden met een naam of tekst naar keuze. De luxe kist is gemaakt van duurzaam hout met het FSC keurmerk. Creëer nu jouw persoonlijke champagnepakket!




 

#5 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Houten hart met tekst graveren

Gegraveerd houten hart

Met dit leuke gepersonaliseerde bordje geef je echt een origineel cadeau voor een klein prijsje. Het is daarnaast een leuk cadeau welke de bruid en bruidegom vast wel ergens op een mooi plekje zullen ophangen. Heel leuk om dit cadeau in combinatie te geven met een flesje wijn of een envelop met geld. Dat maakt het net dat beetje extra.


Vanaf € 12,95


 

#7 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Gegraveerde taartschep

Gegraveerde taartschep met taart

Bij een huwelijk is het aansnijden van de taart vaak een bijzonder moment. Hoe leuk is het wanneer je met een gepersonaliseerde taartschep dit moment kan vastleggen.


Een gepersonaliseerde taartschep is een prachtig en luxe cadeau voor een huwelijk. Hij kan worden gegraveerd met namen, initialen of de trouwdatum. Een perfect cadeau om bij andere feestjes terug te denken aan deze mooie dag. Vanaf € 19,95


 

#8 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Trouwdoos

Gepersonaliseerd huwelijkscadeau trouwdoos

Een gepersonaliseerde houten trouwdoos als cadeau voor het bruidspaar. Deze ruime opbergdoos kan worden bedrukt met een persoonlijke tekst, naam, initialen of trouwdatum. Het is een ideaal aandenken aan een speciale dag: de bruiloft. Na de bruiloft kan de doos ook gebruikt worden als decoratie en herinneringendoos. Bewaar er foto's, briefjes, kaarten en andere cadeaus van de bruiloft in. Personaliseer de trouwdoos naar eigen wens met behulp van onze trouwlogo's. Ontwerp nu je eigen trouwdoos!

Vanaf € 32,99



 

#9 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Het battleboek voor het bruidspaar

Het battleboek voor het bruidspaar

Dit Battle boek voor koppels is het ideale cadeau voor een bruidspaar! Het bevat 99 grappige en speciale uitdagingen die ze als koppel moeten voltooien. Met dit unieke exemplaar, personaliseerbaar met hun namen, kunnen ze hun relatie een boost geven. Een stevige omslag en haarscherpe bedrukking maken dit boek extra bijzonder. Maak hun speciale dag nog specialer en geef ze dit fantastische cadeau! Vanaf € 19,95



 

#10 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Gepersonaliseerde cocktailshaker

Gepersonaliseerd cocktailshaker

De gepersonaliseerde cocktailshaker is een geweldig cadeau voor cocktailliefhebbers! De roestvrijstalen shaker heeft een inhoud van 70 cl, zodat je tot wel drie cocktails tegelijk kunt maken. Je kunt de shaker personaliseren met een naam naar keuze of kiezen uit diverse mooie designs. Het personalisatieproces is eenvoudig en snel. Na het kiezen van het design en toevoegen van de naam, graveren wij het ontwerp met zorg in de shaker. Binnen de kortste keren is het cadeau thuis bezorgd of direct bij het feestvarken afgeleverd. Vanaf € 19,95



 

#11 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Set mokken bedrukken

Gepersonaliseerde set mokken bedrukken

Deze set bestaat uit twee prachtige, witte mokken van hoogwaardig keramiek. Het cadeau voor alle koppels: personaliseer elke beker individueel. De mokken zijn van goede kwaliteit, vaatwasser- en magnetronbestendig. Maak gemakkelijk his & hers mokken met naam of foto in de editor. Voeg jouw tekst of afbeelding naar keuze toe aan een leuk design, en het wordt afgedrukt op de mokken. Vanaf € 19,95


 

#12 Gepersonaliseerd huwelijkscadeau: Houten theekist met twee glazen

Gepersonaliseerde houten theekist

Deze luxe houten theedoos is het perfecte cadeau voor theeleuten. De kist is al een plaatje om te zien, maar jij maakt hem extra speciaal door een naam of tekst aan het ontwerp te voegen. De theedoos met naam is gemaakt van 100% Europees beukenhout met een luxe afwerking. En dankzij de handige verwisselbare tussenschotjes kun je zelfs theelepeltjes, suikerklontjes of een theeglas in de kist bewaren. Dat is toch uniek?

Naast de theedoos bevat dit product ook twee theeglazen en theesoorten van Frank about tea.


Vanaf €39,95



 

Huwelijkscadeau kopen?

Ik hoop dat ik je met deze 12 leuke gepersonaliseerde cadeaus heb geïnspireerd om een origineel huwelijkscadeau te kopen. Mocht je nog meer inspiratie willen, kijk dan ook eens naar de origineel huwelijkscadeaus voor vrienden en familie of geef een leuk relatiespel cadeau!


Er zijn zoveel leuke cadeau om te geven, dus wacht niet langer en scoor snel een origineel huwelijkscadeau!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page