top of page

Ontdek het leukste cadeau voor je vriendinnen


vriendinnen aan de koffie waarbij de een een cadeau geeft

Je vriendinnen ken je door en door. Toch kan het moeilijk zijn om het juiste cadeau voor een vriendin te vinden. Misschien heeft ze alles al? Of je zoekt een echt uniek en persoonlijk cadeau dat je vriendin altijd zal koesteren. Dan heb ik goed nieuws, want voor de beste cadeautips voor vriendinnen ben je hier helemaal aan het juiste adres. Of je nu een groot of klein budget hebt, in mijn selectie zitten fantastische geschenken in verschillende prijsklassen. Dus lees snel verder en ontdek een mooi cadeau voor al je vriendinnen.

 

Heerlijke zoete cadeautjes voor je vriendin

Houdt je vriendin van snoep, chocola, koekjes, cake of andere zoetigheden? Dan zijn er heerlijke cadeautjes voor je vriendin. Ontdek maar eens wat voor zalige en originele cadeaus er zijn voor vriendinnen die graag snoepen. 

 

Bonbons naar smaak

Heeft je vriendin een uitgesproken voorkeur voor chocolaatjes? Stel dan je eigen selectie met bonbons samen. Je hebt de keuze uit 20 smaken. Welk bonbonnetje je ook kiest, ze zien er stuk voor stuk prachtig uit. Of je nu een doosje met 5 of 35 bonbons neemt, dit is een heerlijk cadeau voor je vriendin.


 

Minidonuts

Deze minidonuts horen echt bij de cadeautips voor vriendinnen die je wilt opvrolijken. In een doosje zitten 12 feestelijke donuts in allerlei kleuren, die ook nog eens heel lekker zijn. 

 

Snoep en bloemen

Zoek je voor je vriendinnen een cadeau dat direct een grote glimlach op hun gezicht tovert? Schenk dan dit ‘bloemetje voor jou’. Behalve heerlijke bloemige snoepjes zitten er in dit cadeaupakket ook bloemzaadjes.


snoepbloemen en bloemzaadjes in doosje
 

Verras je vriendinnen met een cadeau uit het bloemen- en plantenrijk

Een cadeau voor vriendinnen die van bloemen en planten houden, hoeft niet altijd te bestaan uit een bos bloemen of een nieuwe plant. Er zijn namelijk hele leuke presentjes voor dames met of zonder groene vingers.

 

Plantenpuzzel

Plantenpuzzel

Prachtige planten zonder aarde of water? Dat kan met deze groene plantenpuzzel. De 1000 stukjes zorgen voor urenlang puzzelplezier. 




 

Theeplantje

theeplant met doosje thee

Een leuk cadeau voor een vriendin die van planten en thee houdt, is dit setje. Naast kant-en-klare bloementhee vind je daarin ook een theeplantje. Met de juiste groene vingers kan deze uitgroeien tot een prachtige kamerplant waarvan je later van de bladeren je eigen thee kunt zetten. 




 

Levende steentjes

levende steentjes plantjes

Ooit gehoord van levende steentjes? Waarschijnlijk niet, ik kende ze in ieder geval niet. Dus zoek je een cadeau voor een vriendin die alle planten al heeft? Dan scoor je vast goed met deze bijzondere vetplantjes



 

Proost: alcoholhoudende cadeautips voor vriendinnen

Als je vriendin van een drankje houdt, dan hoef je maar een slijter binnen te stappen en een mooie fles uit te zoeken. Maar er zijn ook veel leukere alcoholhoudende cadeautjes voor je vriendin. Ik ontdekte bijvoorbeeld deze originele drankgeschenken.

 

Wijnpakket

WIjnglas gegraveerd met wijn in kistje

Bij dit wijnpakket denkt je vriendin meteen aan jou als ze het glas heft. Want op de twee glazen, die samen met een fles Merlot in de doos zitten, kun je een boodschap laten graveren. Dus bedank haar, wens haar geluk of zeg gewoon ‘Proost!’. 




 

Bierpakket

Bierpakket

Is je vriendin een echte bierliefhebber? Dan is dit bierpakket een leuk cadeau. Je vriendin krijgt dan vier Belgische biertjes, een gegraveerd glas en een bedrukte verpakking. Wat er op het glas en de verpakking staat, bepaal jij. 



 

Borrelpakket

Wijn borrelpakket

Geen persoonlijke boodschap, maar wel een totale wijnbelevenis biedt dit borrelpakket. Behalve een mooie fles wijn en lekkere hapjes, bevat dit pakket ook een kaartspel. 



 

Geef wellness als cadeau aan je vriendin

Van een heerlijke douche knapt iedere vrouw op. Ik heb daarom een paar geurige cadeaus voor je vriendinnen uitgezocht voor heerlijke wellness-momenten.


Body wash en handzeep


The Gift Label set

Een body wash en een handzeep met een persoonlijke boodschap: van dit cadeau wordt je vriendin vast gelukkig. Zeker als je je best doet op de etiketten van de flesjes, want die ontwerp jij. 

 



 

Douchegels

Kneipp verwenpakket gepersonaliseerd

Voor vriendinnen die echte doucheliefhebbers zijn, is dit cadeaupakket het ideale presentje. Er zitten vier verschillende douchegels in. Maar bovenal prijkt op de cadeaubox de foto en tekst die jij hebt uitgekozen. 

 



 

Doucheset

Ook leuk als cadeau voor je vriendinnen is deze set voor onder de douche. Het bevat een douchegel en handdoek. Zowel de geschenkdoos als de handdoek kun je personaliseren. 


handdoek en douchegel gepersonaliseerd in doos

 

Voor in huis of de tuin: vind het ideale cadeau voor je vriendin

De tuin, het balkon en het huis zijn ideale inspiratiebronnen voor mooie cadeaus voor je vriendinnen. Er bestaan namelijk allerlei originele woon- en tuindecoraties. Hier zijn een aantal ideeën voor cadeautjes voor je vriendin.


Fleecedeken


Fleecedeken goud

Gun je vriendin het divagevoel met een mooie plaid. Deze zachte fleecedeken is 150 cm x 200 cm en is dus lekker groot. Dit is een ideaal cadeau voor de vriendin die je luxe, comfort en warmte wil schenken. Bovendien geeft deze plaid iedere bank of stoel een stijlvolle twist. Zeker als je voor het exemplaar met de gouden kleur gaat. Maar ook beige, blauw, bruin, grijs, zwart en bordeauxrood zijn mogelijk. 



 

Buitenlampen

Buitenlamp mozaìek

Een van de leuke cadeautips voor vriendinnen met een tuin of balkon, zijn solar buitenlampen. Kies bijvoorbeeld voor deze vrolijke LIDEKE Solar Mozaïek lamp. Die brengt namelijk niet alleen licht, maar ook kleur. 




 

Wandklok

Klok met eigen foto

Een wandklok staat fantastisch in de keuken, woonkamer of kantoor. Zeker als deze klok niet alleen de tijd aangeeft, maar ook een mooie herinnering afbeeldt. Dit is een ideaal cadeau voor vriendinnen waarmee je zeer speciale momenten hebt beleefd. Personaliseer de wandklok bijvoorbeeld met een mooie reisfoto van een plek waar jullie samen zijn geweest





 

Een cadeau voor vriendinnen die graag herinneringen te bewaren

Heb je vriendinnen die graag hun memories een vaste plek geven? Dan heb ik ook een aantal leuke cadeautips.


Herinneringendoos


Herinneringskist met gravure

Van de kleine spulletjes van een pasgeborene tot en met souvenirtjes van een mooie reis: deze houten herinneringskist je is een ideaal cadeau voor de vriendin die graag haar memories overzichtelijk bewaart. Dit geschenk wordt nog specialer doordat je zelf bepaalt wat er op de box wordt gegraveerd. 





 

Reisdagboek

Staat er een mooie reis op de agenda voor een van je vriendinnen? Geef dan als cadeau dit boekje wat je kunt personaliseren als reisdagboek. Notities, onkosten en contacten: alles kan ze erin schrijven. Bovendien heeft het boekje een mooie kaft, waardoor je vriendin een leuke decoratie heeft voor op de salontafel.



 

Fotocollage

Fotocollage

Bij vriendinnen die graag sharen en liken valt deze fotocollage voor aan de muur vast in de smaak. De collage is namelijk in Instagramstijl. Plaats bijvoorbeeld mooie foto’s van jullie reis of van haar huisdier in het frame en ze heeft een absolute blikvanger voor haar herinneringen


 

Nog meer tips voor een origineel cadeau voor je vriendinnen

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen aan nuttige cadeautips voor je vriendinnen. Kun je toch nog meer inspiratie gebruiken? Kijk dan bij mijn verzameling artikelen over wat je vriendinnen voor cadeau kunt schenken bij verschillende gelegenheden.


Ik heb bijvoorbeeld leuke cadeaus gevonden voor een vriendin die veel reist. Of misschien wil je je vriendinnen een cadeau sturen dat door de brievenbus past. Ook heb ik een leuke selectie met verjaardagscadeaus voor vrouwen. Je ziet het! Of het nu zomaar is of voor een speciale gelegenheid, er zijn genoeg leuke cadeautips voor vriendinnen!

 






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page