top of page

Geniet van een vriendenweekend bij The Student Hotel in Amsterdam

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023



Ben je van plan een weekendje naar de hoofdstad te gaan met vrienden? Dan is The Student Hotel in Amsterdam de perfecte plek om te verblijven. Moet je om te verblijven in dit hotel student zijn? Nee hoor! Iedereen is welkom. De naam is vooral van toepassing op de sfeer en het achterliggende concept. De oprichter wilde namelijk een plek creëren waar de creatieve en nieuwsgierige studenten vibe kon blijven bestaan, ook als je inmiddels student af bent. Een relaxte sfeer, designer inrichting en prima prijs. Ideaal voor een vrijgezellenavond, Koningsdag, de Gay Pride of gewoon zomaar!

 

Meer dan alleen een hotel

Een hotel vinden in Amsterdam is niet eenvoudig. Zeker gezien de hoge prijzen en de vaak tegenvallende kwaliteit. Wil je zeker zijn van een goed verzorgde kamer? Dan kom je al gauw uit bij luxe hotels met een bijbehorend prijskaartje. En let je wel op de prijs? Dan heb je kans dat je in een smoezelig hostel terechtkomt met stapelbedden. Zeker wanneer je met een groep vrienden op pad gaat en een groepsaccommodatie zoekt.


The Student Hotel is de perfecte oplossing: met de uitstraling van een designhotel biedt het voordelige kamers van topkwaliteit in een ongedwongen sfeer. Je boekt eenvoudig een aantal kamers voor je gezelschap, zodat je allemaal in hetzelfde hotel verblijft. En dat in de leukste buurten van Amsterdam!


 

Over The Student Hotel


De oprichter van The Student Hotel in Amsterdam en andere plaatsen in Europa, is Charlie MacGregor. Hij merkte dat er weinig mogelijk was voor studenten. Hij wilde daarom een plek bieden die niet alleen een accommodatie was, maar ook een inspirerende ruimte voor zelfontwikkeling en idealisme. Een hostel, studentenhuis en start-up vibe in één.


Werkplekken


TSH Collab spaces zijn gezamenlijke werkruimtes en dynamische kantoren waar freelancers van de voordelen van een kantooromgeving kunnen genieten. Denk hierbij aan netwerken, ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Voor digital nomads die op afstand werken en dit combineren met reizen, zijn de vestigingen van The Student Hotel echt een uitkomst.


Langdurig verblijf


Nu werken op afstand steeds meer mogelijk is (ook als je in loondienst bent), is het fijn als je een verblijfplaats vindt die daar geschikt voor is. Het is namelijk niet overal mogelijk om een fijn café te vinden met goede WiFi. Ook kan het heel motiverend zijn om andere zelfstandig werkenden te ontmoeten op reis. The Student Hotel is daarom het ideale concept voor iedereen die een langere tijd in het buitenland verblijft en daarbij een betrouwbare werkomgeving nodig heeft.


Ook voor studenten uit het buitenland die stage lopen, is The Student Hotel in Amsterdam een uitkomst. Een kamer vinden in de hoofdstad is voor lokale studenten al bijna onmogelijk. En een langdurig verblijf in een standaard hotel is ook niet te betalen. Door te kiezen voor een hostel omgeving met alle voorzieningen van een modern kantoor, kunnen ze optimaal gebruikmaken van hun studententijd in Nederland.


Hotel


The Student Hotel in Amsterdam is er voor lange en kortdurende verblijven. Voor een weekendje weg of een weekje stedentrip kun je er dus ook prima terecht. Het voordeel van het gebruiken van de gezamenlijke ruimtes en hetzelfde restaurant als de langer verblijvende bewoners, is dat je meer het gevoel hebt te logeren bij een goede kennis. Door de open sfeer, gemeenschapszin en altijd iemand om een praatje mee te maken, merk je het meteen: dit is echt wel even anders dan een standaard, onpersoonlijk hotel.

 

Student Hotel locaties


Dit geweldige verblijf – dat net even anders dan anders is – is niet alleen te vinden in Amsterdam. The Student Hotel vind je namelijk door heel Europa. Ben je op zoek naar het comfort van dit bijzondere concept, maar buiten Nederland? Dan kan je in de volgende steden terecht:



Is dit nog niet genoeg voor jouw reislust? Bereid je er dan maar op voor om nog een keer je koffers te pakken, want The Student Hotel is druk bezig met uitbreiden! Welke steden er binnenkort bijkomen?


  • Glasgow, Schotland

  • Turijn, Italië

  • Toulouse, Frankrijk

  • San Sebastian, Spanje

  • Madrid, Spanje

  • Rome, Italië

  • Porto, Portugal

  • Lissabon, Portugal


The Student Hotel Nederland geeft je de mogelijkheid om die bijzondere studenten vibe te beleven in de mooiste steden van Nederland. Kies voor een betaalbaar hotel en ontdek de stad op je gemak. The Student Hotel Nederland vind je in de volgende plaatsen:


 

The Student Hotel in Amsterdam


Wanneer je een weekendje naar Amsterdam gaat en in The Student Hotel in Amsterdam wilt verblijven, heb je keuze uit verschillende locaties in de stad:


  • TSH City: The Student Hotel Amsterdam City in Amsterdam Centrum

  • TSH Amsterdam West: The Student Hotel West Amsterdam

 

Student Hotel Amsterdam City


Student Hotel Amsterdam City is gelegen in Amsterdam Oost en is daarmee de ideale uitvalsbasis om het nachtleven te verkennen. Wil je alle luxe van een hotel, maar de relaxte sfeer van een hostel? Dan is dit de plek waar je moet zijn. De bijzondere inrichting geeft namelijk de look and feel van een designhotel, terwijl de prijs meer te vergelijken is met die van een hostelbed in een slaapzaal. Met een gedeelde keuken, goed geoutilleerde sportschool, heerlijk restaurant, tot de nok gevulde bar en ruime recreatieruimte, heb je gegarandeerd een heerlijke tijd in The Student Hotel in Amsterdam. En dan ben je nog niet eens het hotel uit geweest!


Qua kamers is er ook ruime keuze in dit bijzondere concept. De Deluxe studio biedt een eigen keuken en heerlijk bad. Echt een must voor een ontspannen weekend waarbij je natuurlijk de musea in Amsterdam bezoekt. Is jouw vriendenuitje meer een weekend vol feesten en uitgaan? Dan is het heerlijk om geen eindtijd te hebben en tot in de late uurtjes het nachtleven te verkennen. Gaan de bars sluiten en ben je nog lang niet uitgefeest? Ga voor de Play Room en je hebt je eigen bar en danspaal in je hotelkamer. Dat worden wel hele gezellige after parties in TSH City!



 

The Student Hotel West Amsterdam



Het speelse design van The Student Hotel West Amsterdam is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in de hoofdstad. Amsterdam West is een gezellige buurt waar genoeg te ontdekken is, zoals de Jordaan vlak om de hoek. De metro en tram zijn dichtbij of huur een fiets en je bent zo in de binnenstad. Daar ontdek je op je gemak de leukste winkeltjes en kroegen. Wel je fiets goed op slot zetten, natuurlijk!


Kies Amsterdam Student Hotel West en je geniet daarbij ook van een fijne chill ruimte, ruim uitgeruste gym, een basketbalveld en fietsverhuur. Het hotel is ideaal gelegen voor een bezoek aan musea, uitgebreid shoppen en tot diep in de nacht uitgaan.


TSH Amsterdam West biedt verschillende kamers: standard single, standard double en executive double. Allemaal luxe en comfortabele kamers tegen een schappelijke prijs.



 

The Student Hotel in Amsterdam voordelen


De voordelen van het boeken van een kamer in The Student Hotel in Amsterdam zijn er niet alleen voor studenten. Ook als je een weekend met vrienden eropuit gaat zit je hier goed. Nog meer voordelen? Ik heb ze voor je bij elkaar gezet:


✅Overnachten in de hipste buurten van de hoofdstad;

✅Uniek concept waar studenten, zakenlieden en toeristen met elkaar samenleven;

✅Huur een kamer voor korte of lange tijd;

✅In de buurt van alle hotspots van Amsterdam;

✅Comfortabele kamers;

✅Doe een workout in de gym;

✅Reserveer bij het in-house restaurant;

✅Gemoedelijke sfeer en ontzettend attent personeel.

 

Student Hotel discount


Zoek je een Student Hotel discount of korting? Dan is het een goed idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van The Student Hotel. Dan ben je als eerste op de hoogte van kortingsacties en aanbiedingen. Er is ook regelmatig een seizoen actie te vinden op de website, zoals de TSH summer deal. Bij deze actie krijg je tot wel 20% korting op je verblijf, inclusief ontbijt, late check-out en fietshuur.


Ook komt er wel eens een gratis nacht voorbij, waarbij je drie nachten boekt en er gratis een vierde nacht bij krijgt. Het loont dus echt de moeite om de Student Hotel discount acties in de gaten te houden!

 

Meest gestelde vragen over The Student Hotel in Amsterdam


Nu je alles weet over The Student Hotel in Amsterdam, ben je vast al helemaal klaar om je weekendje weg te boeken. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten? Lees dan hieronder de meest gestelde vragen over The Student Hotel.


1. Is The Student Hotel in Amsterdam alleen voor studenten?


The Student Hotel is toegankelijk voor zowel studenten als toeristen en zakelijke gasten. Als je graag geniet van een creatieve ruimte en ontspannen sfeer, ben je zeer welkom. Of het nu voor een nacht is of voor een jaar lang.


2. Zijn alle Student Hotels beschikbaar voor vakantiegasten?


Ja, alle Student Hotels zijn beschikbaar voor vakantiegasten. Ze combineren een langdurig verblijf van studenten en stagiaires met kortdurende, toeristische verblijven en zakelijke reizen. Het is een unieke mix van samenleven en samenwerken, of dit nu voor een korte of langere periode is.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page