top of page

De leukste Sinterklaas spellen voor een onvergetelijke Pakjesavond!

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023


vrienden

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur en dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten binnenkort weer in het land zijn. Naast de gebruikelijke cadeautjes en lekkernijen, zijn leuke Sinterklaas spellen een geweldige toevoeging aan deze feestelijke tijd. Hieronder vind je een selectie van zes fantastische Sinterklaas spellen die zeker voor veel plezier en vertier zullen zorgen tijdens Pakjesavond.


Top 6 Sinterklaas spellen

 

#1 Sinterklaas Spellen: Pakjesspel Sinterklaas

Pakjesspel sinterklaas

Het Pakjesspel is een kleurrijk bord- en dobbelspel dat draait om het ruilen, geven en krijgen van cadeautjes. Dit spel is perfect voor Sinterklaas Pakjesavond, Kerst, Oudejaarsavond of gewoon voor een gezellige avond met vrienden en familie. Met drie spannende spelrondes, 50 kanskaarten en een draaiwijzer, wordt het een avond vol verrassingen. Het complete pakket is verkrijgbaar voor slechts €22,99. 

#2 Sinterklaas Spellen: Hilares - Hilarisch Cadeau Spel - Pakjesspel


Hilares spel sinterklaas

Dit hilarische cadeau spel draait om het ontvangen, ruilen, weggeven en houden van cadeaus. Met behulp van dobbelstenen en maar liefst 107 tijdloze opdrachtkaarten, zorgt dit spel voor een gezellige en grappige avond. Geschikt voor 3-99 spelers en een ideale toevoeging aan elk feestje, met een prijs van slechts €20,-. 

#3 Sinterklaas Spellen: Just Games Spellenbox Sinterklaas 4-in-1

spellenbox sinterklaas

Deze spellenbox bevat maar liefst vier verschillende Sinterklaas spellen in één pakket. Van het avontuurlijke Pepernotenpad tot het Cadeau-memo, dit pakket biedt een scala aan leuke activiteiten voor jong en oud. Ideaal voor pakjesavond met iedereen en verkrijgbaar voor €13,99. 

#4 Sinterklaas Spellen: Sinterklaas Kwartet

sinterklaas kwartet

Het Sinterklaas kwartet is het ideale kaartspel voor de Sinterklaastijd. Verzamel complete kwartetten met thema's als Sinterklaas, snoepgoed, paard en Piet. Ideaal als pakjesspel, maar ook een leuke manier om kinderen spelenderwijs mee te nemen in de gezellige sinterklaasperiode. Dit kwartetspel is verkrijgbaar voor slechts €7,95. 

#5 Sinterklaas Spellen: Sinterklaas spel met groene dobbelsteen

Sinterklaasspel groene dobbelsteen

Dit Sinterklaasspel is onmisbaar zodra de kinderen niet meer geloven in Sinterklaas en zijn Pieten. Met een groene foam dobbelsteen (ook beschikbaar in andere kleuren) en spelregels, is dit spel geschikt voor 3-8 spelers en biedt het urenlang speelplezier. Verkrijgbaar voor €12,49. 

#6 Sinterklaas Spellen: Sinterklaas Surprisespel

Sinterklaas surprisespel

Dit spel bevat 52 speelkaarten die garant staan voor een avond vol hilariteit. Van een snoepgoed estafette tot het hakken van Sinterklaasliedjes, met dit spel wordt pakjesavond gegarandeerd een heerlijk avondje gieren van het lachen! Verkrijgbaar voor €14,99.
 

Sinterklaas spellen kopen?

Met deze selectie van leuke Sinterklaas spellen ben je verzekerd van een geslaagde Pakjesavond vol plezier en gezelligheid. Welk spel ga jij dit jaar uitproberen? Laat het ons weten en maak er een onvergetelijke avond van!


Zit het spel die je graag zou willen doen er niet bij? Denk dan ook eens aan een gezelllig spel voor tijdens de feestdagen in het algemeen, of een leuk bordspel. Op mijn pagina met tips over leuke spellen vind je nog meer leuke cadeau-ideeën!Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page