top of page

10x origineel Sinterklaaspakket voor je vrienden of personeel

Bijgewerkt op: 23 nov. 2023


pepernoten en chocoladeletters met cadeautjes in zak van sinterklaas

Ben jij ook al aan het aftellen naar het einde van het jaar? In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland en dan staat ons land weer een paar weken in het teken van het Sinterklaasfeest. Jong en oud genieten hiervan. En wat is er nu leuker dan het versturen, én ontvangen, van een leuk Sinterklaaspakket om deze periode in te luiden. Verras je personeel, vrienden of familie met een attent gebaar in deze gezellige tijd en kies dit jaar eens voor het Sinterklaaspakket.


Ik kan met volle overtuiging zeggen dat er het ontzettend leuk is om een Sinterklaaspakket tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode te geven. De combinatie van zorgvuldig uitgekozen lekkernijen, creativiteit en een vleugje magie maakt dit cadeau een absolute topper voor de decembermaand.


Dus werkgevers, vrienden en familieleden, luister goed: als je op zoek bent naar een cadeau-idee dat zowel verrassend als origineel is, dan is een Sinterklaaspakket de perfecte keuze. Je geeft hiermee een leuk verrassend cadeau wat zeker gewaardeerd zal worden.

 

Waar koop je een leuk Sinterklaaspakket?

Je kunt natuurlijk de winkelstraten afstruinen en op zoek gaan naar een Sinterklaaspakket. Of... je kunt lekker makkelijk van uit je luie (kantoor)stoel een leuk pakket bestellen voor je medewerkers. Dat is toch net even anders dan de standaard chocoladeletter. Ook is het natuurlijk leuk om een pakket te versturen naar je vrienden en familie, je kunt iedereen makkelijk verrassen met een leuk Sinterklaaspakket. Ik heb een selectie gemaakt van de beste aanbieders die garant staan voor kwaliteit en smaak. Bij de onderstaande top 4 weet ik zeker dat je slaagt om voor een leuk en origineel sinterklaaspakket te slagen. En het leuke is, hoe meer pakketten je besteld, hoe meer korting je krijgt. ;)


1. ForYouGifts: Bij ForYouGifts vind je leuke cadeautjes en ook mooie originele sinterklaaspakketten. Je vindt hier echt leuke pakketten, bijvoorbeeld een sinterklaaspakket voor personeel, vrienden of familie. Je kunt het cadeau nog extra bijzonder maken door het toevoegen van een wenskaart, het cadeau luxe te laten inpakken en zelf de gewenste bezorgdatum te kiezen.


3. Gefelicitaart: Bekend om de vele lekkere taarten die worden aangeboden, maar natuurlijk kan je bij Gefelicitaart ook terecht voor vele andere lekkernijen. Wat dacht je van brownies, muffins, bonbons en natuurlijk het sinterklaaspakket. Van luxe chocoladeletters tot sinterklaasschuimpjes en van sinterklaasdonuts tot sinterklaasmuffins. Daarnaast kan je hier met gemak online bestellen en heb je een ruime keuze aan gepersonaliseerde opties.


3. VeelLiefs: Bij Veelliefs vind je vele leuke snoep- en chocoladepakketten. En dus ook een lekker sinterklaaspakket of een heerlijke luxe chocoladeletter. Je verstuurd het cadeau makkelijk binnen een paar klikken. Het wordt verstuurd als brievenbuscadeau en met een gratis kaartje erbij maak je het cadeautje helemaal af. En de prijzen die je op de website ziet zijn inclusief verzendkosten. Daarnaast kan je ook nog extra voordeel krijgen wanneer je er meer tegelijk besteld en laat bezorgen op één adres. Ideaal dus voor een sinterklaaspakket personeel of sinterklaasavond om de cadeautjes uit te delen.


4. ChocoladeBezorgd: Zeg jij bonbons dan roep ik ChocoladeBezorgd! Want bij Chocoladebezorgd vind je écht de lekkerste bonbons. Voor mij toch echt wel de nummer 1 bonbons, heerlijk ambachtelijk handgemaakt door de chocolatiers voor jou! En in het najaar wordt er extra uitgepakt met creatieve smaakcombinaties om heerlijke chocoladeletters te creëren en natuurlijk vind je de heerlijke bonbons ook terug in een luxe doos als sinterklaaspakket. Ideaal voor op de koffietafel, als persoonlijk geschenk of om te versturen naar je vrienden of famlie.


 

Sinterklaaspakket: 10 x de leukste op een rij

 

#1 Sinterklaaspakket: Sinterklaas Film en Chill pakjesavond

Sinterklaas film en chillpakket

Als je nog geen cadeau hebt voor Pakjesavond, is een Sinterklaaspakket van FOR YOU GIFTS een geweldige optie! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige filmavond thuis, inclusief een filmvoucher voor een Pathé Thuis film, biologische tortilla chips, Gingerbread karamel popcorn, Sint Hotchocspoon, van Delft kruidnoten, chocolademunten en een mooie schoorsteen Sinterklaas doos. Het perfecte cadeau om iemand te verrassen en te laten genieten van een heerlijke avond vol lekkernijen en entertainment.



 

#2 Sinterklaaspakket: Cadeaupakket deluxe | Chocoladeletter & kruidnoten

Cadeaupakket de luze chocoladeletter en kruidnoten

Als je een bijzonder Sinterklaaspakket zoekt om iemand echt te verwennen, ga dan voor het deluxe cadeaupakket van chocoladeletter en kruidnoten. Het pakket bevat een grote handgemaakte chocoladeletter met gouden topping en verrukkelijke chocolade kruidnoten met karamel zeezout smaak, gemaakt met heerlijke Belgische Callebaut chocolade. Je kunt een persoonlijke kaart bij je cadeau voegen en het pakket wordt als brievenbuspakje verzonden op een door jou gekozen bezorgdag. Het cadeaupakket is leverbaar vanaf 6 november en bij grotere aantallen heb je al een pakket vanaf 10,47 euro per stuk.



 

#3 Sinterklaaspakket: Het Pakjeshuis De Luxe

Sinterklaaspakket pakjeshuis

Het Sinterklaaspakket 'Het pakjeshuis Deluxe' is het perfecte cadeau om vrienden, familie, medewerkers of geliefden een echt Sinterklaasgevoel te geven. Dit luxueuze pakket bevat allerlei heerlijke lekkernijen, waaronder de Van Delft Kruidnoten Luxe chocolademix, Kruidnoten Originals, een Sintspoon van ambachtelijke melkchocolade, een chocoladeletter en chocolademunten. Het pakket wordt geleverd in een leuk grachtenpand kistje, waardoor het niet alleen een lekker cadeau is, maar ook een blijvende herinnering aan een gezellig Sinterklaasfeest.



 

#4 Sinterklaaspakket: Van Delft Kruidnoten proeverij

Sinterklaaspakket Van Delft kruidnoten

Deze Van Delft Kruidnoten proeverij is het perfecte cadeau voor elke Sinterklaas liefhebber! Het cadeaupakket bevat verschillende verrukkelijke smaken kruidnoten, zoals de klassieke Originals met een mix van 9 kruiden, de luxueuze chocolademix en de overheerlijke truffel-kaneel kruidnoten. Daarnaast zit het allemaal verpakt in een prachtige luxe cadeaudoos. Of het nu gaat om een vriend, familielid of gewoon jezelf, met dit Sinterklaaspakket heb je gegarandeerd een dosis Sinterklaasvreugde te pakken!



 

#5 Sinterklaaspakket: Cadeaupakket | Munten, chocoladeletter & choco kruidnoten

cadeaupakket munten chocoladeletter en kruidnoten

Het ultieme cadeau voor de Sinterklaasviering is het Sinterklaaspakket! Deze grote doos bevat een chocoladeletter, munten en de lekkerste chocolade kruidnotenmix die je ooit hebt geproefd. Gemaakt van Belgische Callebaut chocolade, zijn de kruidnoten verkrijgbaar in witte, pure en melkchocoladevarianten, evenals verschillende schuimpjes. Met een grootte van 36 x 22 cm en een gewicht van ongeveer 450 gram, is dit het perfecte cadeau voor iedereen die van Sinterklaas houdt!



 

#6 Sinterklaaspakket: De Grote Sinterklaasfilm KnutzelfTAART

De grote sinterklaasfilm knutseltaart

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor het Sinterklaasfeest, dan is een Sinterklaaspakket een geweldig idee! Bij gefeliciTAART.nl hebben ze iets unieks en exclusiefs: De Grote Sinterklaasfilm KnutzelfTAART. Dit pakket bevat alle benodigdheden om zelf een feestelijke Sinterklaas taart te maken, die je vervolgens lekker samen kunt opeten tijdens het bekijken van de Sinterklaasfilm. Het leuke aan deze taart is dat je er je eigen creatieve invulling aan kunt geven, en dat je met je kinderen kunt samenwerken om de taart te maken. Het perfecte cadeau voor Sinterklaasavond!



 

#7 Sinterklaaspakket: Sinterklaas chocoladebonbons

Chocoladebonbons sinterklaaspakket

Als je in de aanloop naar december op zoek bent naar het perfecte Sinterklaascadeau, zoek dan niet verder dan een Sinterklaaspakket van Chocoladebezorgd. Deze speciale giftbox is gevuld met 21 heerlijke handgemaakte bonbons en is ontworpen in de sfeer van een traditionele chocoladefabriek. Vergeet de standaard chocoladeletters voor Sinterklaas en geef iets anders dan anders. Het Sinterklaaspakket is gemakkelijk online te bestellen en wordt vervolgens door de pieten bij de gelukkige ontvanger bezorgd. Met dit cadeau maak je zeker indruk tijdens pakjesavond!



 

#8 Sinterklaaspakket: Sinterklaaspakket ‘De zak van Sinterklaas’


Cadeaupakket sinterklaas de zak van sinterklaas

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau om je collega's, familie of vrienden te verrassen tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode, dan is deze zak met lekkernijen absoluut de juiste keuze. De zak bevat een smakelijke mix van Van Delft Kruidnoten in Originals en Luxe chocolademix, verpakt in een mooie Sinterklaaszak. Om het extra speciaal te maken, is er ook nog een heerlijke chocoladeletter (P of S) en een zakje speculaas poppetjes inbegrepen, samen met leuke chocolademunten. Kortom, dit zal zeker de dag van degene die het cadeau ontvangt nog bijzonderder maken.



 

#9 Sinterklaaspakket: Sinterklaaspakket brievenbus

Sinterklaaspakket brievenbus

Hey, heb je nog geen cadeau voor Sinterklaas? Ik heb net het perfecte geschenk gevonden! Het FOR YOU GIFTS Sinterklaaspakket Brievenbus is een schattig doosje vol met lekkernijen zoals Sint marsepein petit fours, Delft kruidnoten en chocolademunten. Het beste van alles is dat het doosje door de brievenbus kan en dus ook perfect is om te versturen als cadeau naar vrienden en familie. Het is ook een geweldige manier om op afstand toch in de feeststemming te komen. En voor minder dan 9 euro is het ook nog eens super betaalbaar!



 

#10 Sinterklaaspakket: Sinterklaaspakket ‘Zie ginds komt de stoomboot’

sinterklaaspakket zie ginds komt de stoomboot

Als je op zoek bent naar een fantastisch Sinterklaas cadeau om te geven tijdens de feestdagen, dan is het 'Zie ginds komt de stoomboot' sinterklaaspakket van For You Gifts een geweldige keuze! De houten pakjesboot is gevuld met zoete lekkernijen, zoals ambachtelijke melkchocolade lepels die je kunt roeren door warme melk en heerlijke kruidnoten met de klassieke smaken van kaneel, kruidnagel en kardemom. Het is een prachtig en feestelijk cadeau om te geven aan je kinderen, familie, vrienden of collega's en zal zeker voor een glimlach zorgen tijdens de gezelligste tijd van het jaar.



 

Sinterklaaspakket kopen?

En... heb jij je favoriete Sinterklaaspakket al gevonden? Een Sinterklaaspakket is niet alleen een heerlijke traktatie, maar je kunt er - met een kaartje - ook een echt persoonlijk cadeau van maken. Het is een geweldige manier om iemand te verrassen tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode. Met zoveel opties om uit te kiezen, vind je zeker het perfecte Sinterklaaspakket voor degene die je wilt verrassen!


En als je nog meer mensen wilt verrassen met leuke Sinterklaaspakketten, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de pagina van Veelliefs of Foryougifts. Daar krijg je namelijk een flinke korting als je meerdere Sinterklaaspakketten bestelt. Van kruidnoten tot pepernoten en heerlijke combinaties om je smaakpapillen te verwennen. Wil je liever toch een traditioneler cadeau geven? Kies dan voor een luxe chocoladeletter, ook altijd een heerlijke verrassing! Ik heb hier de lekkerste voor je op een rij gezet.

 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het Sinterklaaspakket

Als grote fan van het de decembermaand kan ik er geen genoeg van krijgen van alle leuke verrassingen. Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen over het Sinterklaaspakket:


Wat zit er allemaal in het Sinterklaaspakket?

Er zijn verschillende Sinterklaaspakketten. De meeste zijn gevuld met allerlei echte sinterklaasproducten zoals waaronder chocoladeletters, kruidnootjes, marsepein en andere Sinterklaas snoepjes. Daarnaast kun je ook leuke extra verrassingen verwachten, zoals een stoomboot of een zak van sinterklaas. Met elk pakket kan je zorgen voor een leuke verrassing.


Is het Sinterklaaspakket geschikt voor iedereen?

Absoluut! Het Sinterklaaspakket is geschikt voor jong en oud, en is een geweldige manier om in de feestelijke sfeer van Sinterklaas te komen. Lekkere chocolade of kruidnoten komen altijd wel op, het is een leuke feestelijke verrassing waarmee je eens iets anders kunt geven dan de standaard chocoladeletter. Het is daarnaast ook een perfecte traktatie om te delen met familie en vrienden tijdens deze speciale tijd van het jaar.


Waar kan ik een Sinterklaaspakket bestellen?

Gelukkig zijn er verschillende manieren om een Sinterklaaspakket te bestellen. Je kunt ze vinden bij lokale winkels, chocolatiers en verschillende cadeauwinkels. Natuurlijk kan je ook online bestellen, dit is makkelijk en snel. Het stelt je in staat om het perfecte pakket te kiezen dat past bij jouw wensen en behoeften. Vergeet niet ruim op tijd te bestellen, zodat je zeker bent van een tijdige levering! Met de links in dit artikel kom je uit bij de leukste webshops die ik voor jou heb gevonden.


Ik hoop dat deze antwoorden je helpen om het perfecte Sinterklaaspakket te kiezen en zo iemand te verrassen, of het nu je werknemer, vriend of familielid. Iedereen zal een leuk sinterklaaspakket kunnen waarderen.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page