top of page

De Luxe Chocoladeletter: Een perfect geschenk voor de feestdagen


pepernoten en chocoladeletters op de grond

Als chocoladeliefhebber, kan ik met volle overtuiging zeggen dat er niets zo betoverend is als een heerlijke, met liefde bereide luxe chocoladeletter tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vakmanschap en een vleugje magie maakt deze lekkernij een absoluut pure verwennerij. Werkgevers, vrienden en familieleden, luister goed: als je op zoek bent naar een origineel cadeau-idee dat zowel verrassend als onvergetelijk is, dan is een luxe chocoladeletter de perfecte keuze.


De Magie van de Luxe Chocoladeletter

Kreeg je vroeger als kind ook een kartonnen doosje met een chocoladeletter? Als je geluk had kreeg je je favoriete smaak, wit, melk of puur. Tegenwoordig is de luxe chocoladeletter een ware traktatie! Er is iets betoverends aan de manier waarop chocoladeletters ons terugvoeren naar onze kinderlijke verwondering van Sinterklaasavond. Vooral nu kan je ervoor kiezen om extra uit te pakken met een luxe chocoladeletter. Of je nu een cadeautje zoekt voor je beste vriendin, je moeder of je werknemer? Met een luxe chocoladeletter geef je een heerlijk cadeau!


Luxe chocoladeletter betekent Ambacht en Vakmanschap

Wanneer je kiest voor een luxe chocoladeletter, dan weet je dat achter elke luxe chocoladeletter een verhaal schuilt van toewijding en vakmanschap. De meester-chocolatiers selecteren met zorg de beste cacaobonen en creëren vervolgens met liefde en precisie deze prachtige letters. Het resultaat? Een perfecte balans tussen rijke, romige chocolade en een mooie uitstraling. En kies je voor een echte chocolatier dan weet je dat je luxe chocoladeletter vers gemaakt wordt, en dat proef je!

 

Een Wereld vol Smaakbeleving met de luxe chocoladeletter

Met een luxe chocoladeletter opent zich een wereld van mogelijkheden. Van elegante witte chocolade met een vleugje vanille tot diep donkere chocolade met een hint van rood fruit; er is voor ieder wat wils. Helemaal leuk natuurlijk als je de favoriete chocolade kiest voor de ontvanger. Dus bedenk goed wie je gaat verrassen met de luxe chocoladeletter!

 

Luxe chocoladeletter personaliseren

Een luxe chocoladeletter kan natuurlijk mooi gemaakt worden met decoraties en toppings. Gouden glitters, knapperige hazelnoten, of gedroogde bloemblaadjes - de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar je kunt er ook voor kiezen om een foto of naam te laten personaliseren op de luxe chocoladeletter, of zelfs een bedrijfslogo! Ook leuk dus om cadeau te geven aan je werknemers, je schoonmaakhulp, je lieve buurvrouw of de juf.

 

Waar vind je die lekkere luxe chocoladeletters?

Benieuwd waar je deze kunstwerkjes van chocolade kunt vinden? Ik heb een selectie gemaakt van de beste aanbieders die garant staan voor kwaliteit en smaak. Bij de onderstaande top 4 weet ik zeker dat je slaagt om een leuke chocoladeletter te kopen.


1. ChocoladeBezorgd: Zeg jij bonbons dan roep ik ChocoladeBezorgd! Want bij Chocoladebezorgd vind je écht de lekkerste bonbons. Voor mij toch echt wel de nummer 1 bonbons, heerlijk ambachtelijk handgemaakt door de chocolatiers voor jou! En in het najaar wordt er extra uitgepakt met creatieve smaakcombinaties om heerlijke chocoladeletters te creëren.


2. YourSurprise: Bij YourSurpise.nl kan je terecht voor alle gepersonaliseerde cadeaus, van een badjas tot een gepersonaliseerd bierglas, maar ook zeker voor lekkere chocolade. Hier vind je de chocoladeletters die je kunt personaliseren met je eigen tekst, foto of logo. meest delicate chocoladeletters met een knapperige twist.


3. Gefelicitaart: Bekend om de vele lekkere taarten die worden aangeboden, maar natuurlijk kan je bij Gefelicitaart ook terecht voor vele andere lekkernijen. Wat dacht je van brownies, muffins, bonbons en natuurlijk de sinterklaasgeschenken. Van luxe chocoladeletters tot sinterklaasschuimpjes en van sinterklaasdonuts tot sinterklaasmuffins. Daarnaast kan je hier met gemak online bestellen en heb je een ruime keuze aan gepersonaliseerde opties.


4. VeelLiefs: Bij Veelliefs vind je vele leuke snoep- en chocoladepakketten. En dus ook luxe chocoladeletters of een ander leuk sinterklaaspakket. Je verstuurd het cadeau makkelijk binnen een paar klikken, gratis een kaartje erbij en de prijzen die je op de website ziet zijn inclusief verzendkosten. Daarnaast kan je ook nog extra voordeel krijgen wanneer je er meer tegelijk besteld.

 

Top 10 Luxe chocoladeletters

 

#1 Luxe Chocoladeletter: Caramel Zeezout - Sweet & Salty Deluxe

Chocoladeletter zeezout karamel

Op zoek naar de perfecte chocoladeletter voor de echte zeezout-karamel fan? Zoek niet verder! Deze verrukkelijke letter is een echte traktatie voor de smaakpapillen. Met heerlijke romige blokjes karamel en een vleugje zeezout, is deze luxe letter gedecoreerd met de beste karamelchocolade. Beschikbaar in melk, wit en pure chocolade, iedereen zal zeker vinden wat hij/zij lekker vindt.


Maak het nog specialer door er een leuk kaartje aan toe te voegen en maak van jouw feest een onvergetelijke gelegenheid. Beginnend vanaf €11,95, is deze luxe chocoladeletter de perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt tijdens (Sinterklaas)tijd. Bestel nu en beleef een onvergetelijke chocolade ervaring!



 

#2 Luxe Chocoladeletter: Sweet & Sour

Luxe Chocoladeletter: Sweet & Sour

Voor de echte zoet-zure én notenliefhebber is er nu de perfecte luxe chocoladeletter! Gemaakt van eerlijke Belgische chocolade en afgemaakt met een heerlijke topping van gevriesdroogde frambozen, pecannoten en romige stukjes karamel. Deze smaaksensatie is verkrijgbaar in pure, melk of witte chocolade en je kunt er zelfs een persoonlijke boodschap aan toevoegen met een vrolijk kaartje. Met een prijs van slechts €11,95 is deze chocoladeletter het perfecte cadeau voor vrienden, familie of zelfs collega's. Bestel nu en verras jouw geliefde met de meest luxe chocoladeletter die er is!



 

#3 Luxe chocoladeletter: Chocoladeletter De Luxe Goud

Chocoladeletter De Luxe Goud

Luxe chocoladeletters zijn de perfecte manier om het ultieme feestelijke seizoen te vieren. En deze chocoladeletter, handgemaakt met Belgische Callebaut chocolade, is het absolute hoogtepunt van elk kerstfeest. Of je nu een liefhebber bent van de klassieke smaak van melkchocolade, of juist gaat voor een luxueuze donkere chocolade, deze chocoladeletter biedt voor elk wat wils. Maar wat deze letter zo echt bijzonder maakt, is de gouden decoraties die erin zijn verwerkt. Elke hap biedt een rijke, zachte smaak die gewoonweg onweerstaanbaar is. En als kers op de taart, is de all-in prijs inclusief een kaartje en verzendkosten vanaf slechts €12,95. Bestel vandaag nog!



 

#4 Luxe chocoladeletter: Gepersonaliseerde chocoladeletter Met naam

Gepersonaliseerde chocoladeletter Met naam

Wie houdt er nu niet van chocolade? En zeker tijdens het Sinterklaasfeest is het een echte traktatie. Maar waarom zou je genoegen nemen met de standaard chocoladeletters uit de supermarkt, als je ook kunt kiezen voor een luxere variant? Maak kennis met de Sinterklaas letter met naam van Callebaut, gemaakt van heerlijke witte en melkchocolade. Het bijzondere aan deze chocoladeletter is dat je hem volledig kunt personaliseren met de naam of tekst naar keuze. En dat alles voor een vriendelijke prijs vanaf € 16,95. Een unieke en lekkere verrassing voor jouw dierbaren. Wacht niet langer en ontwerp jouw eigen persoonlijke chocoladeletter!



 

#5 Luxe chocoladeletter: Totally nuts – vegan chocoladeletter


otally nuts – vegan chocoladeletter

Ben jij op zoek naar een luxe chocoladeletter die niet alleen verrukkelijk smaakt, maar ook nog eens vegan is? Dan moet je zeker de handgemaakte chocoladeletter van Let’s go vegan proberen! Deze heerlijke chocoladeletter is een echt smaakfestijn voor notenliefhebbers. De combinatie van romige pure Callebaut chocolade met hazelnoten, cashewnoten en pecannoten is werkelijk ongelooflijk lekker. En het beste van alles? Deze chocoladeletter is helemaal vegan, dus je kunt er zonder schuldgevoel van genieten. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar de hemelse smaken van deze overheerlijke vegan chocoladeletter!



 

#6 Luxe chocoladeletter: Yoghurt en Fruit

Luxe chocoladeletter: Yoghurt en Fruit

Wie houdt er niet van chocoladeletters tijdens de feestdagen? Het is een kleine verrassing die de Sint achterlaat in onze schoenen, maar het feest begint pas echt wanneer je de overheerlijke chocolade proeft! Ervaar het ultieme genot van luxe chocoladeletters gemaakt door onze chocolade-hulppietjes. Ze zijn ware kunstenaars en creëren de meest verbluffende en smakelijke traktaties, zoals onze prachtige chocoladeletters versierd met marshmallows, discodip en pepernoten. Kies uit melk, wit of pure chocolade, en proef de unieke smaak die alleen echte Belgische chocolade kan bieden. Bestel jouw chocoladeletter nu en geniet van een hemelse traktatie tijdens de feestdagen! Vanaf slechts €12,95.



 

#7 Luxe chocoladeletter: Colorfun chocoladeletter

Luxe chocoladeletter: Colorfun chocoladeletter

ColorFun Chocoladeletter bestellen Wie houdt er niet van chocoladeletters tijdens de feestdagen? Het is een kleine verrassing die de Sint achterlaat in onze schoenen, maar het feest begint pas echt wanneer je de overheerlijke chocolade proeft! Ervaar het ultieme genot van luxe chocoladeletters gemaakt door onze chocolade-hulppietjes. Ze zijn ware kunstenaars en creëren de meest verbluffende en smakelijke traktaties, zoals onze prachtige chocoladeletters versierd met marshmallows, discodip en pepernoten. Kies uit melk, wit of pure chocolade, en proef de unieke smaak die alleen echte Belgische chocolade kan bieden. Bestel jouw chocoladeletter nu en geniet van een hemelse traktatie tijdens de feestdagen! Vanaf slechts €12,95.



 

#8 Luxe chocoladeletter: Vegan Chocoladeletter

Vegan Chocoladeletter

Ben je op zoek naar een luxueuze en heerlijke Vegan chocoladeletter? Zoek niet verder, want deze S is perfect voor al je veganistische vrienden! Met een gewicht van 200 gram is deze heerlijke letter niet alleen smakelijk, maar ook nog eens ethisch verantwoord. De letter is geschikt voor verzending over heel Nederland en kan worden besteld tot 17 uur op werkdagen voor een snelle verzending op dezelfde dag. Voor een scherpe prijs vanaf € 8,95 is dit de perfecte manier om je vrienden te verrassen met een heerlijk geschenk. Bestel nu en geniet van deze smakelijke, verantwoorde lekkernij!



 

#9 Luxe chocoladeletter: Chocoladeletters in luxe hoes

Luxe chocoladeletter: Chocoladeletters in luxe hoes

Heerlijke chocoladeletters bestellen doe je bij de expert in luxe geschenken. Met een mooie rode hoes als verpakking en de keuze uit drie smaken in verschillende gewichten, ben je gegarandeerd van een uniek cadeau voor Sinterklaas. Het gemak van bestellen op werkdagen voor 17 uur en dezelfde dag nog verzonden krijgen, zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent voor het feest. En de prijs? Vanaf € 10,95 voor twee letters! Perfect dus voor het geven van een persoonlijk Sinterklaasgeschenk aan vrienden, familie of collega’s. Maak hun dag extra speciaal met deze heerlijke chocoladeletters.



 

#10 Luxe chocoladeletter: Chocoladeletter met logo

luxe chocoladeletter met logo

Voor de echte fijnproevers is er niets zo heerlijk als een luxe chocoladeletter van de hoogste kwaliteit. Bij deze online winkel kun je jouw logo of afbeelding op de meest verrukkelijke chocoladeletters laten drukken. Deze letters zijn verkrijgbaar in melk-, puur- en witte chocolade en wegen maar liefst 200 gram. Bovendien kun je bij elke letter een persoonlijk marsepeinen schildje laten aanbrengen om het nog unieker te maken. Ervaar de intense smaken van deze chocoladeletters en geef jouw personeel, klanten en relaties het perfecte Sinterklaas cadeau. Met een leveringstijd van slechts 3 werkdagen en een lage prijs vanaf slechts € 8,95 per stuk kan niets jou nog tegenhouden om deze heerlijke traktatie te bestellen!"



 

Luxe Chocoladeletter kopen?

En heb je jouw favoriete chocoladeletter al gevonden? De luxe chocoladeletter is niet alleen een lekkernij, maar ook een cadeau met een persoonlijk tintje. Het is een heerlijke manier om de ontvanger te verrassen tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode. En dankzij de vele opties die beschikbaar zijn, kan je zeker weten de perfecte luxe chocoladeletter vinden voor degene die je wilt verrassen!

Wil je meer mensen verrassen met een leuk Sinterklaaspakket en de cadeautjes zelf uitdelen? Kijk dan zeker eens op de pagina van Veelliefs waarbij je megakorting krijgt als je meerdere Sinterklaaspakketten besteld. Van kruidnoten tot pepernoten en heerlijke combinaties om de smaakpapillen te verwennen.

 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over de luxe chocoladeletter

Als grote fan van chocolade kan ik geen genoeg krijgen van de heerlijke luxe chocoladeletter, vooral tijdens de feestelijke Sinterklaasperiode. Hier zijn de antwoorden op de vier meest gestelde vragen over deze magische traktatie:


Waar komt de chocoladeletter vandaan?

Wist je dat deze lekkernij al sinds het einde van de 19e eeuw gemaakt wordt? Echter is de chocoladeletter tegenwoordig niet meer alleen verkrijgbaar in de standaard melk, witte en pure chocolade. Tegenwoordig kun je deze lekkernij zelfs krijgen met praline of nootjes. Daarnaast wordt het lettertype Egyptienne het meest gebruikt bij het maken van deze letters.


Het leuke van de chocoladeletter is dat je deze vaak cadeau krijgt met de eerste letter van je voornaam of achternaam. En als alternatief kun je altijd de letter S van Sinterklaas krijgen. Hoewel de letters niet allemaal dezelfde oppervlakte hebben, bevatten ze tegenwoordig wel hetzelfde gewicht. Vroeger was dat anders, waardoor sommige letters meer chocolade bevatten dan andere. Gelukkig zijn tegenwoordig alle letters verkrijgbaar en heb je dus geen reden meer om jaloers te zijn op anderen. ;) (bron)


Welke soorten chocoladeletters zijn er?

De luxe chocoladeletter komt tegenwoordig in vele smaken en uitvoeringen - van klassieke melk- en pure chocolade tot verrassende varianten zoals witte chocolade met aardbeien, karamel-zeezout, of zelfs een mix van melk- en pure chocolade. Er zijn ook chocoladeletters met nootjes, fruit of andere toppings die de smaken naar een hoger niveau tillen.


Is de luxe chocoladeletter duur?

De prijs van de luxe chocoladeletter varieert afhankelijk van de kwaliteit en de grootte. Een standaard chocoladeletter is veel goedkoper dan een luxe chocoladeletter met een persoonlijk tintje, of eentje van een vooraanstaande chocolatier. Desondanks zijn luxe chocoladeletters betaalbaar, vooral als je kijkt naar de hoge kwaliteit van de ingrediënten en het vakmanschap dat nodig is om ze te produceren.


Hoe kan ik een luxe chocoladeletter bestellen?

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om luxe chocoladeletters te bestellen. Sommige chocoladewinkels bieden ze aan in hun winkels, maar je kunt ze ook online bestellen bij chocolatiers en cadeauwinkels. In de links in dit artikel kom je terecht bij de online cadeauwinkels waarvan je verzekerd bent van topkwaliteit. Let wel op dat je bij het bestellen van chocoladeletters ver van tevoren besteld in de periode van sinterklaas, zodat je zeker weet dat ze op tijd geleverd worden.




bottom of page