top of page

Kerstcadeau voor mannen: ontdek voor ieder type het juiste geschenk


Man voor een kerstboom kerstcadeau aan het uitpakken

Een origineel kerstcadeau voor mannen kan voor slapeloze nachten zorgen. Want met welk presentje maak je een man nu echt blij? Ik ging voor je op onderzoek uit en vond voor elk type man een mooi geschenk. Dus check mijn selectie en kies eenvoudig het juiste kerstcadeau voor mannen.

 

Ambachtelijke chocolade voor mannen die van zoet houden

Houd de man in kwestie van zoetigheid? Dan is kerstchocolade een mooi kerstcadeau voor mannen. Zeker als deze chocolade komt van Chocoladebezorgd. Want dan kun je rekenen op heerlijke handgemaakte bonbons.

Kies bijvoorbeeld een vrolijke chocoladekerstboom die bestaat uit bonbons in allerlei kleuren (zie hieronder).

Ook een mooie doos met kerstbonbons is mogelijk. Hierbij kun je kiezen uit een verpakking met 10, 15, 24 of 35 stuks.


Dus of je nu iets meer of wat minder wilt besteden, met deze kerstbonbons kun je een leuk kerstcadeau geven dat past bij je budget.


 

Kerstcadeaus voor mannen die van een drankje houden

Leuke alcoholhoudende kerstcadeaus voor mannen zijn er genoeg. Kijk maar wat ik vond voor de bierdrinker, cocktailshaker en wijnliefhebber. En let op: alle cadeaus hebben een persoonlijke touch.


Geef bijvoorbeeld dit bierpakket. Op de etiketten van de flesjes en op de doos kun je de naam laten graveren van degene die het bierpakket ontvangt. Ook kun je je eigen design bepalen.

Voor cocktaildrinkers is er een gelijkwaardig cadeau. Wat denk je van dit vrolijke cocktailpakket met gegraveerde glazen?


Wijndoosje gepersonaliseerd met rode wijn

Ook voor liefhebbers van wijn bestaan er mooie kerstcadeaus voor mannen. Zo hebben we een goede fles wijn gevonden die verpakt is in een stijlvol houten kistje. Dit kistje kun je laten graveren met een persoonlijke boodschap.


 

Kerstcadeaus voor keukenprinsen

Van de lekkere drankjes stappen we over op koken. Voor enthousiaste thuiskoks zijn er fantastische kerstcadeaus voor mannen.


Met dit gerecycled leren keukenschort ziet de ontvanger van je cadeau er absoluut cool uit tijdens het kokkerellen. Als bonus kan je het schort aan de voorkant van zijn naam voorzien.

Gepersonaliseerd keukenschort

Of geef een gepersonaliseerde BBQ-set voor een geslaagde BBQ. Combineer dit met het ultieme BBQ-boek Smokey Goodness en de ontvanger van jouw kerstcadeau wordt een absolute BBQ-kanjer.


gepersonaliseerd bbq hoes
 

Kerstcadeau voor mannen: tips voor boeken en series

Een goed boek of boeiende tv-serie is een heerlijk kerstcadeau om de donkere wintermaanden door te komen.


Boek Heldendaad in de sahara

Geef bijvoorbeeld het avontuurlijke en waargebeurde verhaal Heldendaad in de Sahara. Het gaat over twee vrienden die gestrand zijn in deze immense woestijn.


De antwoorden op grote vragen door Stephen Hawking is ook een van de boeken die behoren tot de beste kerstcadeaus voor mannen. ‘Wat zit er in een zwart gat?’ en ‘Is tijdreizen mogelijk?’ zijn maar een paar van de boeiende onderwerpen.


Is de ontvanger van je kerstcadeau voor mannen een bingewatcher, in plaats van lezer?


Dan hebben we hier nog een paar tips voor zinderende series voor mannen. Vikings brengt de kijker terug naar het leven van de Vikingen en doet dat met veel spanning en spektakel. Bovendien biedt de serie een meeslepend verhaal.

Blu Ray DVD Box Vikings

Houdt de man die je het kerstcadeau geeft van sciencefiction? Dan is deze complete boxset met alle negen films van Star Wars een perfect kerstcadeau.

Star Wars boxset
 

Een dosis adrenaline als het ultieme kerstcadeau voor mannen

Zoek je een cadeau voor de man die alles al heeft? Dan heeft hij vast nog niet alles beleefd.


Geef hem bijvoorbeeld de dag van zijn leven en laat hem meevaren met een powerboat. Met 100 kilometer per uur over het water scheren, wie wil dat nu niet?

impressie powerboat varen

Nog een kerstcadeau voor mannen waarbij de adrenaline door het lijf giert, is racen op het circuit van Assen of Zandvoort. Tijdens deze minicursus rijdt hij zelf in een echte raceauto voluit over de racebaan.

impressie racen op circuit van assen of zandvoort

Zoals je ziet, is er een fantastische en uitgebreide keuze aan kerstcadeaus voor mannen. Dus of het nu om je vader, partner, zoon, opa, vriend of collega gaat, je vindt in mijn selectie vast het juiste kerstgeschenk!

 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over Kerstcadeaus voor mannen

Om je te helpen bij de zoektocht naar het leukste kerstcadeau voor mannen, hebben we de vijf meest gestelde vragen over kerstcadeaus voor mannen verzameld en beantwoord. Lees maar mee!


1. Wat zijn populaire kerstcadeaus voor mannen?

Populaire kerstcadeaus voor mannen kunnen variëren afhankelijk van de interesses van de persoon, maar enkele algemene ideeën zijn bijvoorbeeld ook elektronica zoals koptelefoons of andere gadgets verkrijgbaar bij Bol.com. Of leuke gepersonaliseerde items verkrijgbaar bij Yoursurprise.nl, kleding, gereedschap of accessoires voor hobby's zoals sport of koken.


2. Wat is een goed kerstcadeau voor een man die alles al lijkt te hebben?

Voor mannen die al veel hebben, kun je denken aan ervaringscadeaus zoals een culinair weekendje weg, een luchtballonvaart, een wijnproeverij of een workshop in iets nieuws waarin hij geïnteresseerd is. Op de websites belevenissen.nl en doenkado.nl kan je leuke ideeën vinden voor een avontuurlijk cadeau!


3. Hoe kan ik een kerstcadeau personaliseren voor een man?

Je kunt een kerstcadeau personaliseren door bijvoorbeeld zijn naam of een speciale boodschap toe te voegen. Dit kan op verschillende manieren, zoals gegraveerd op een item, op een label, of als onderdeel van een gepersonaliseerd mannencadeau zoals een bierschort, lekkere biertjes, een mooi wijnglas of een mooie badjas. Vele leuke cadeaus vind je op de website van YourSurprise.


4. Wat zijn enkele budgetvriendelijke kerstcadeau-ideeën voor mannen?

Als je een beperkt budget hebt, zijn er nog steeds veel leuke cadeau-ideeën. Denk aan zelfgemaakte geschenken, zoals een gepersonaliseerde kalender, een zelf samengesteld cadeaupakket of een zelfgemaakt kookboek met favoriete recepten. Ook de wat kleinere cadeautjes zijn zeer geschikt onder de kerstboom, lees mijn top 10 brievenbus cadeautjes Kerst anders eens, hier zit vast iets voor je tussen.


5. Welke kerstcadeaus zijn geschikt voor verschillende leeftijden bij mannen?

Universele cadeau-ideeën voor mannen van verschillende leeftijden kunnen zijn: kwalitatieve verzorgingsproducten zoals een Rituals pakket verkrijgbaar bij Bol.com, boeken van populaire auteurs, gadgets, kleding (zoals een stijlvolle trui of een mooie das), en ervaringen zoals concertkaartjes, een dagje uit naar een attractiepark, of een proeverij van een favoriete drank.


Ik hoop dat deze tips je helpen bij het vinden van het perfecte kerstcadeau voor mannen!





Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page