top of page

Het ultieme kerstcadeau voor vrouwen: van chocolade tot een bootcamp


man geeft kerstcadeau aan vrouw

Kerstmis komt er weer aan en dat betekent shoppen voor de leukste cadeaus. Maar wat als je niet weet wat je je moeder, vriendin, zus, dochter, oma of een andere vrouw in je leven moet schenken? Lees dan vooral verder, want ik geef je in dit artikel tips voor een leuk kerstcadeau voor vrouwen.

 

Chocola: een heerlijk zoet kerstcadeau voor vrouwen

Een bijzonder en hoogwaardig chocolaatje doet het altijd goed. Neem nu de bonbons van Chocoladebezorgd. Met hun vrolijk gekleurde uiterlijk verrassen ze iedereen die van chocola houdt. Daarbij smaken deze handgemaakte bonbons ook nog eens zalig. Speciaal voor kerstmis heeft Chocoladebezorgd kerstchocolade gemaakt. Zo is er een prachtige chocoladekerstboom, maar kun je ook kiezen voor een doos kerstbonbons van 10, 15, 24 of 35 stuks.


 

Een kerstcadeau voor vrouwen die je zeer dierbaar zijn

Sieraden zijn klein, maar hun emotionele waarde is groot. Dat geldt zeker als je het sieraad dat je wilt geven laat graveren. Van een naam tot en met initialen, en van een datum tot en met een persoonlijke tekst: alles kan.

Dus wil je een geschenk geven dat lang wordt gekoesterd? Kies dan voor een van de mooie sieraden van Bulbby.com. Zo heeft deze webshop een ketting met een leuk rond hangertje dat je kunt bestellen in de kleuren goud, zilver of roségoud. Of kies voor een iets voordeliger cadeau een sleutelhanger klavertje vier met gegraveerde tekst.


 

Geef haar een accessoire met een persoonlijke tint

Accessoires zijn stylish en praktisch. Met een accessoire als kerstcadeau voor vrouwen scoor je dus goed. Extra speciaal wordt dit geschenk als je het laat personaliseren. Daarvoor kun je ook terecht bij Bulbby.com. Behalve een collectie sieraden vind je bij deze webshop ook een groot en gevarieerd aanbod aan accessoires.

Wat denk je bijvoorbeeld van een paar bedrukte badslippers? Of kies een van de hippe tassen. Ook leuk als kerstcadeau voor vrouwen die graag hun herinneringen bewaren, is een gepersonaliseerd one line a day journal een mooi cadeau.

Is je cadeau bedoeld voor iemand die van spelletjes houdt? Dan heeft Your Surprise een leuke gepersonaliseerde fotopuzzel of een gepersonaliseerd bordspel. Je kunt hiervoor elke tekst of foto gebruiken die je wilt. De foto of tekst kun je ook laten drukken op een jaarkalender, herinneringsblik of mok. Heb je meer inspiratie nodig? Kijk voor een persoonlijk kerstcadeau voor vrouwen dan zeker bij Your Surprise, want er is nog veel meer mogelijk.


 

Zend een bijzondere groene kerstgroet

De donkere dagen voor kerst kun je ook opfleuren met planten en bloemen. Via BloomPost kun je een mooi boeket laten bezorgen. Maar ook speelt deze webshop goed in op de kerst met allerlei speciale boeketten en kerststukjes.

Zo is het kleine kerstboompje Holly Jolly een van de leuke kerstcadeaus voor vrouwen. Of stuur een mooi verpakte mistletoe als kerstwens.

Zoek je een kerstcadeau voor vrouwen met groene vingers? Geef haar dan in plaats van een gewone kamerplant een eco-systeem.


 

Schenk een ervaring als kerstcadeau voor vrouwen

Wil je een dame een absolute topdag geven? Kijk dan eens bij Doenkado. Hier vind je een fantastische verzameling met leuke dagjes uit.

Geef bijvoorbeeld een heerlijk verwencadeau met een wijnproeverij of een massage. Is je geschenk bedoeld voor een vrouw die graag fotografeert? Dan is een workshop natuurfotografie misschien een goed idee.

Of geef je liever een sportieve beleving? Van een bootcamp tot flyboarden: alles is mogelijk.


 

Maak haar blij met een uitje voor twee

Nog een heel leuk kerstcadeau voor vrouwen is een gezamenlijk uitje. Geef als geschenk bijvoorbeeld het vooruitzicht van een sunset cruise op een luxe zeilschip. Of boek een overnachting in een Wellness Room, waarbij je in een mooie landelijke omgeving verblijft. Denk je aan een kerstcadeau met internationale allure? Kies dan voor een dagtrip naar Parijs in een luxe touringcar.

Ben je benieuwd naar nog meer belevenissen die je cadeau kunt doen? Check dan het aanbod met leuke kerstcadeaus voor vrouwen op Belevenissen.nl.


 

Kerstcadeau vrouwen kopen?

Hopelijk heb je in mijn tips je ideale kerstcadeau gevonden. Wil je nog meer tips voor een kerstcadeau voor vrouwen? Kijk dan in mijn verzameling artikelen vol inspiratie voor damesgeschenken!


bottom of page