top of page

Top 15 gastenboeken voor je bruiloft op een rij

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023


proosten nieuwjaar

Jaa! Eindelijk is het zover! Je kunt eindelijk weer een bruiloft inplannen na de veel te lange coronaperiode. Je wilt er natuurlijk een geweldige dag van maken. Om een mooi aandenken te hebben aan deze mooie dag, kun je er voor kiezen om een gastenboek in te laten vullen. Met een gastenboek kunnen al je vrienden en familieleden een bericht voor jullie achterlaten.


Naast de klassieke blanco gastenboeken heb je nu anno 2022 ook hele leuke anderen soorten gastenboeken. Ik heb een overzicht gemaakt van de leukste gastenboeken van 2022.

 

Wat is een gastenboek?

Een gastenboek kan een klassiek invulboek zijn waar de gasten van je bruiloft de namen en een korte persoonlijke tekst, in kunnen vullen. Op deze manier heb je achteraf een mooi naslagwerk van alle mensen die op je bruiloft aanwezig waren. Maar om het iets persoonlijker te maken, kan je er ook voor kiezen dat je gasten iets extra´s voor je doen.


Je hebt verschillende leuke invul gastenboeken waarbij ze ook nog een persoonlijke tekst kunnen toevoegen. Of zet een photobooth neer, daarmee kunnen de gasten instant foto´s maken voor het gastenboek. Of kies ervoor dat je gasten iets leuks schrijven of briefjes, houten hartjes of speciale invulkaarten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.


Kies jij voor houten hartjes, invulkaarten of een boompje om je wensen in op te hangen? Of ben je meer van een traditioneel gastenboek? Er zijn vele mooie gastenboeken beschikbaar, van hout, papier, karton én zelfs duurzaam materiaal.


Heel veel plezier met het uitzoeken van het perfecte gastenboek!


 

De mooiste gastenboeken voor je bruiloft in 2022 op een rij

 

Gastenboek met houten rondjes in een frame - incl 55 houten rondjes


Vraag jouw vrienden en familie om een liefdevolle persoonlijke boodschap op de houten rondjes te schrijven en deze in het frame te deponeren. Een origineel gastenboek waarbij je vervolgens het frame kunt ophangen aan de muur of bewaren op een door jou gekozen plaats.


In dit frame is ruimte voor 55 houten rondjes. Heb je meer gasten? Bestel er dan 2! Met dit mooie frame heb je een mooi aandenken waar je dagelijks naar kan kijken.


Hang het frame vervolgens op een mooie plek in je huis. In je woonkamer, slaapkamer of in de gang.

Indicatie prijs; € 26,95

,

 

Gastenboek Best day ever! - Bonjour to you – 50 of 100 gasten

Het Best Day Ever gastenboek van Bonjour to you is een prachtig mooi vierkant gebonden boek met 110 pagina's en ruimte voor 50 gasten om in te schrijven op twee soorten vragen pagina's die elkaar om en om af wisselen.


Ook is er naast elke vragen pagina ruimte voor leuke foto's die je laat maken tijdens je bruiloft zelf (zoals in een fotohokje of polaroid) of je plakt hier later de foto's bij! Geen foto? Dan laat je mensen daar leuk een mooie tekening of krabbel zetten. Ook zijn er speciale pagina's voor het bruidspaar zelf om na de bruiloft in te vullen! Dit gastenboek is unisex, er wordt alleen gesproken over Newly Weds dus kan ook gebruikt worden voor vrouw/vrouw of man/man. Het standaard gastenboek is beschikbaar voor 50 gasten daarnaast is er ook een XL-versie, voor 100 gasten.


Het gastenboek is beschikbaar in verschillende kleuren. Er is er vast wel één die perfecte bij jullie past!

Indicatie prijs; € 24,95
 

Gastenboek met houten hartjes in een frame - incl 70 houten hartjes

Het gastenboek met houten hartjes is perfect voor je bruiloft. Vraag jullie gasten om hun boodschap op een houten hartje te schrijven, die ze vervolgens in de gleuf aan de bovenzijde van de lijst doen. Zo weet je zeker dat je jullie trouwdag steeds opnieuw kan herbeleven!


Elke verpakking bevat 1 frame gastenboek, inclusief 70 houten hartjes en 1 een instructiekaart (Engelstalig). De hartjes zijn niet los te bestellen, dit omdat er maximaal 70 hartjes in het frame passen. Onze ervaring leert dat gasten vaak als stel of gezin één hartje beschrijven. De lijst is van hout en is wit geschilderd. Je kunt hem makkelijk verven in jullie favoriete kleur. Aan de voorzijde van de lijst zit een glazen plaat.


Je kunt de hartjes het beste beschrijven met een watervaste fineliner.

Indicatie prijs; € 24,95 

Peter Pauper Gastenboek - Artisan Classic Black

Het gastenboek van Peter Pauper is een prachtig universeel gastenboek. Het is een wat meer traditioneel gastenboek zonder veel aanvullingen voor je gasten.

Je kunt deze gebruiken voor meerdere gelegenheden en ook zeker als geweldig aandenken aan je bruiloft. Dit gastenboek, met 96 pagina’s, heeft een lederlook omslag, een handig leeslint en is voorzien van licht gelinieerde pagina’s. Er is ruimte voor 4 gasten per pagina, dus in totaal maar liefst circa 384 gasten. Ook beschikbaar in 4 kleuren. Kies het prachtige gastenboek van Peter Pauper voor je bruiloft.

Indicatie prijs; € 16,95


 

Gastenboek houten hart met 70 kleine houten hartjes


Wanneer je gek bent op hartjes dan is dit houten hart met nog eens 70 kleine houten hartjes perfect voor jou. Dit is opnieuw een geweldig alternatief voor het traditionele bruiloft gastenboek.


Met dit houten frame in een hart met houten hartjes kunnen alle gasten hun naam achterlaten en geniet jij nog jaren van dit kunstwerk!


Het frame en de hartjes zijn gemaakt van hout.

De voorkant is van plexiglas. Het middengedeelte van het hart is wit, zo zijn de hartjes goed zichtbaar. Er zitten 70 houten hartjes bij.


Het gastenboek is 44 centimeter bij 37,5 centimeter groot. Je zet het gastenboek eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde standaards. Links bovenin zit een klein hoekje die je uit het hart kan halen, hier kunnen de hartjes gemakkelijk in geschoven worden. Indicatie prijs; € 37,99


 

Gastenboek wenspot met 100 houten hartjes


Gebruik deze stijlvolle wenspot met houten hartjes als alternatief voor het traditionele gastenboek, jullie gasten zullen versteld staan van dit exclusieve item op jullie bruiloft!


Deze mooie glazen pot wordt geleverd met rosé gouden deksel, slot en 100 beschrijfbare houten hartjes. De gasten kunnen kleine persoonlijke boodschappen op de hartjes schrijven speciaal bedoeld voor de bruid en bruidegom. Je kunt de pot voor altijd dicht laten of na enkele jaren de berichten nog eens lezen met jouw geliefde.

Indicatie prijs; € 22,80 

Houten Gastenboek - Boho - 32 pagina's

Op zoek naar een mooi houten gastenboek, waarin jullie gasten hun wens kunnen schrijven? Dit houten gastenboek past perfect in een Vintage thema.


Dit houten gastenboek bestaat uit 32 blanco pagina's (16 vellen). Op de voorkant staat met sierlijke letters: Guest Book


In de verpakking zit 1 houten gastenboek afmetingen 21.5cm x 21.5cm.


Indicatie prijs; € 21,95

\ 

Gastenboek in een frame met kleine kaartjes


Het gastenboek met kleine kaartjes is net weer anders dan de andere gastenboeken en zeker origineel. Bij dit gastenboek kan de wens op een klein kaartje worden geschreven en daarna in het 'boek' worden gehangen!

De kaartjes zijn in rustieke look, met bijbehorende knijpertjes en het frame is van wit hout gemaakt.


De verpakking bevat in houten frame, afmeting H40 cm x B40 cm x D2 cm, touw en 70 kaartjes met 70 knijpertjes.

Indicatie prijs; € 29,95 

Gastenboek - advieskaartjes in houten doosje - 100 kaartjes

Het gastenboek met advieskaartjes in een mooi houten doosje is een geweldige manier om de wensen van je gasten te bewaren.


Op de witte kaartjes met gouden opdruk staat in mooie letters geschreven: Advice for the Newlyweds.


Formaat doosje: 9,5 x 9,5 x 6 cm

Indicatie prijs; € 22,99 

Gastenboek met 160 gouden hartjes in een glazen kistje

Dit luxe, stijlvolle, glazen kistje met gouden hartjes is een mooie manier om als gastenboek te gebruiken op jullie bruiloft. Dit doosje is een aandenken van jullie trouwdag, waar je nog jaren plezier van zult hebben.


Uiteraard kan dit kistje ook dienst doen als ringdoosje tijdens de ceremonie en na de bruiloft gebruikt worden voor alle magische herinneringen aan jullie mooiste dag!Indicatie prijs; € 25,95


 

Photo Booth Gastenboek

Opzoek naar een tof gastenboek waarbij je je gasten wat meer uitdaagt dan alleen maar 'Veel geluk samen' of een handtekening?! Zie hier het Photobooth Gastenboek! Dit gastenboek heeft 50 pagina's met een speciaal plekje voor het stripje uit het Photo Booth hokje ( of een instax-camera!) Zo kunnen je gasten een leuke boodschap achter laten en de foto erbij plakken!


Creëer nu samen met je gasten een uniek boekwerk vol met mooie woorden en foto's!

Dit boek heeft 50 pagina's maar houdt er rekening mee dat stelletjes / families etc vaak 1 pagina samen invullen.


Indicatie prijs; € 24,95 

Houten wensboom met houten hartjes

De houten wensboom met 70 houten hartjes is en mooie romantische manier om je gasten een kleine boodschap of leuke quote op te laten schrijven. Na afloop van je bruiloft kun je de boom een mooi plekje in huis geven en je hebt een te gek aandenken aan jullie dag.


Bang dat je met 70 hartjes te kort komt? Je stellen beschrijven vaak als stel of als gezin samen één hartje.


Je kunt de hartjes het beste beschrijven met een watervaste fineliner.

Indicatie prijs; € 22,95
 

Bruiloft gastenboek Ivoor en goud - 32 bladzijdes


Dit wit/zilverkleurige gastenboek past perfect in een bruiloft met wit of zilver thema. Creëer prachtige herinneringen met dit mooie gastenboek. Op de cover staat de print 'Guest Book'.Formaat: 21 x 20 cm32 blanco vellen, 64 pagina's.


Het gastenboek wordt exclusief pen geleverd.


Indicatie prijs; € 49,99 

Gastenboek invulkaarten 25 stuks - Bruiloft


Vergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze zwart met gouden (goud-folie) kaft past goed bij elke bruiloft!

Laagdrempelige vragen voor de gasten, en een super aandenken voor het bruidspaar! Gemakkelijk bij elkaar te 'binden' met een boekschroef. Eenvoudig los te halen zodat je de kaarten los op tafel kan leggen om in te vullen. Na de bruiloft 'schroef' je alle kaarten weer eenvoudig bij elkaar en kun je de kaarten goed bewaren.


Inhoud:

  • 25 kaarten op dik 340 grams papier (goed beschrijfbaar)

  • voor- en achterkant van stevig karton met opdruk van luxe goudfolie.

  • 1 boekschroef (eenvoudig vast te schroeven met de hand of eventueel schroevendraaier)


Indicatie prijs; € 12,95


 

Duurzaam Gastenboek - Eco Invulkaarten - Huwelijk Bruiloft Receptie | PaperWise

De duurzame invulkaarten van Paperwise kan je gebruiken als leuke variant op het standaard gastenboek. De luxe invulkaarten zijn gedrukt op papier gemaakt van landbouw restafval. Voor- en achterblad zijn gedrukt op bruin Kraftpapier. De kaarten worden bij elkaar gehouden met een sierlijk sisaltouw.


Op het achterblad is ruimte om naam en datum te schrijven. Deze invulkaarten zijn gedrukt op 295 grams PaperWise Earth Pact Natural. Een milieuvriendelijk papier, gemaakt van landbouwafval / agrarisch restmateriaal (bladeren en stengels) met 100% groene energie. Voor dit papier worden geen bomen gekapt! Milieu-impact PaperWise is 47% lager dan FSC papier van houtvezels en 29% lager dan recycled papier. Voor- en achterblad van Kaftpapier. De producten worden niet in plastic verpakt | Verzending in brievenbusdoosje


Indicatie prijs; € 15,99 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page