top of page

Gadgets voor mannen: vind originele mannencadeaus


Tafels met verschillende gadgets

Ben je op zoek naar originele cadeau-ideeën die een geinige, ontspannende of handige functie hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik heb namelijk een serie coole gadgets verzameld. Van een breinbreker tot een thuistap: kijk snel in mijn overzicht met gadgets voor mannen.

 

Stressverlagende gadgets voor mannen

Zelfs de stoerste kerels ontkomen niet aan stress. Gelukkig zijn er allerlei coole gadgets die een kalmerende werking hebben. En het leuke is, deze koop je al voor een paar euro!

 

Fidget Cube


Fidget Cube blauw

Wat denk je bijvoorbeeld van de Fidget Cube? Dit blok biedt de ultieme friemel-ervaring. Of je nu wilt schuiven, drukken of knijpen, de Fidget Cube biedt het allemaal.





 

Pop it Fidget

Pop it fidget

Pop it Fidget is ook een van de stressverlagende gadgets voor mannen. Knijp de bolletjes of druk ze in: een rustgevend popgeluid is de beloning.




 

Tangle Relax Therapy

Tangle relax therapie

Nog een rustgever is de Tangle Relax Therapy. Dit buigzame speeltje helpt het stresslevel te verlagen.




 

Mannencadeaus voor fanatieke denkers

Zoek je een gadget voor een man die graag zijn hersens laat kraken? Dan heb ik een paar leuke breinbrekers gevonden. Perplexus Rebel 3D is een mooie uitdaging voor het denkvermogen. Probeer maar eens een balletje door een 3D-doolhof langs 70 obstakels te leiden.


Nog een fijne hersenkraker is IQ Circuit. Hierbij gaat het om puzzelen waarbij je kunt kiezen uit 120 breinbrekers.


Een absolute klassieker onder de denkspelletjes is Rubik’s Cube. Deze coole gadget neem je bovendien makkelijk mee. Daarom is dit een van de leuke cadeau-ideeën voor mannen die veel reizen. Het wachten op een vliegveld wordt een stuk aangenamer met de Rubik’s Cube.



 

Originele gadgets die passen bij een drankje


Houdt de man die je een gadget wil geven van wijn? Dan is een elektrische kurkentrekker een van de mannencadeaus die je kunt schenken. Met een druk op de knop verlaat de meest halsstarrige kurk met een soepele plop de fles.


Is het tijd voor een luxer cadeau? Dan zijn er ook genoeg opties om je drankjes nog bruisender te maken.

 

Sodastream

Sodastream met twee flessen

Milieuvriendelijk en werkbesparend is deze SodaStream. Met dit apparaat kan de ontvanger van je cadeau de plastic flessen met sodawater in de supermarkt laten staan. Hij maakt zijn eigen bubbels eenvoudig met de SodaStream.




 

Thuistap

Thuistap Philips

Is de man in kwestie een gezellige bierdrinker of geeft hij graag een feest? Dan zijn thuistaps echt coole gadgets om te geven. Kies bijvoorbeeld deze strak vormgegeven thuistap van Philips.






 

Retro: coole gadgets uit het verleden met een moderne twist

Retro is populair bij jong en oud. Voor sommigen betekent het een herbeleving van een vroegere tijd, voor anderen is het een kennismaking met coole gadgets uit de geschiedenis. Deze telefoonhoorn is bijvoorbeeld een van die leuke hebbedingen van vroeger. Met de moderne variant kun je niet alleen gesprekken voeren, maar ook verschillende functies van

je smartphone of iPhone bedienen. Dit is een van de ideale gadgets voor mannen die de huidige apparaatjes te delicaat vinden en graag een hoorn vasthouden tijdens het bellen.

 

Fenton Platenspeler

Van de jazzy klanken van Ella Fitzgerald tot en met de rockgeluiden van The Stones: veel platen zijn grijsgedraaid op een platenspeler totdat het digitale tijdperk kwam. Maar de pick-up is weer in opkomst. Platenspelers zijn perfecte cadeaus voor mannen die hun oude elpees en singles weer van zolder halen of voor degenen die een nieuwe vinylverzameling gaan aanleggen. Kies je voor deze Fenton RP162-platenspeler dan profiteer je ook van moderne technieken, zoals bluetooth.



 

Boombox met FM-radio

Boombox met FM-radio en cassettespeler

Voor muziekliefhebbers zijn cassettebandjes decennialang een uitkomst geweest. Want behalve muziek afspelen, kunnen cassettebandjes ook audio opnemen. Als de man voor wie je een cadeau zoekt nog een verzameling cassettebandjes heeft, overweeg dan deze cassettespeler. Dit apparaat is ook meteen een FM-radio en cd-speler.

.



 

Hightech gadgets voor mannen

Technische snufjes zijn vaak geliefd als gadgets voor mannen. Deze categorie biedt dan ook

volop cadeau-ideeën. Ik heb een aantal unieke gadgets op een rij gezet. Lees maar mee.

 

Tedrona K911 Max

drone tedrona k911 max

Een staaltje techniek dat echt hoort bij de populaire mannencadeaus zijn drones. Zoek je een model voor een beginnende dronepiloot? De Tedroka K911 Max is obstakelvermijdend en vereist geen vliegbewijs.




 

Smartwatch

Smartwatches doen het ook goed bij techlovers. Van bloeddrukmeters tot stappentellers: deze apparaatjes meten werkelijk alles. Maar ook andere functies als bellen, Whatsappen of Skypen. De Polar M430 is momenteel één van de smartwatches met de beste reviews. Ook niet voor niets.


smartwatch polar m430

Op zoek naar een perfect cadeau voor een sportieve man? Kijk dan niet verder dan de Polar M430, een waterdicht GPS sporthorloge met diverse handige trainingsfuncties. Dit horloge heeft een ingebouwde activity tracker voor het meten van dagelijkse activiteit en slaappatroon, en beschikt over een snelle GPS en optische hartslagmeting met 6 LED’s. De M430 is ontworpen door Polar, de uitvinder van de hartslagmeter, wat betekent dat de nauwkeurigheid gegarandeerd is. En met het nieuwe zwarte model met een polsbandje in de maat small, is de M430 ook een stijlvol accessoire.



 

VR-bril smartphone


VRbril smartphone

Je favoriete games, films en meer beleven met een realistische en meeslepende 3D-ervaring. Het past op elk formaat telefoon dankzij de meegeleverde adapter, en het anti-inklik mechanisme zorgt ervoor dat de volumeknoppen niet per ongeluk worden ingedrukt. De instelbare afstand tussen de lens en de telefoon zorgt voor het perfecte beeld, terwijl het afneembare hoofdkussen en de verstelbare hoofdband zorgen voor comfort en de ideale pasvorm. Geef dit cadeau en laat hem zijn fantasie beleven als nooit tevoren!



 

Hygrometer


Hygrometer

Hoe hoog is de luchtvochtigheid en wat is de temperatuur? Zijn dat vragen die de ontvanger van je cadeau bezighouden? Geef hem dan deze hygrometer. Leuk cadeau voor een klein prijsje. Al te koop vanaf 9,95.



 

Gadgets voor mannen: ontdek nog meer cadeau-ideeën

Heb je originele gadgets in mijn suggesties gevonden die passen bij de man waarvoor je een geschenk zoekt? Ik hoop het. Zo niet, kijk dan zeker in mijn selectie artikelen met nog meer inspiratie voor leuke mannencadeaus!

 






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page