top of page

De ultieme lijst: 25 cadeaus voor Mannen 50 jaar


Man 50 jaar die kaarsjes uitblaast temidden van vriendengroep

Een halve eeuw op deze planeet is een prestatie die gevierd mag worden met een onvergetelijk cadeau. Of het nu gaat om je vader, je partner, je broer of een goede vriend, het vinden van het perfecte geschenk voor de mannen 50 jaar kan een uitdagende taak zijn. Maar maak je geen zorgen, we hebben een mooie lijst voor je samengesteld, zodat jij makkelijk een leuk cadeau kunt vinden voor die man die Abraham wordt.


In deze ultieme lijst hebben we een zorgvuldig samengestelde lijst met cadeau-ideeën verzameld die origineel zijn zodat die leuke man goed verrast kan worden. In deze lijst vind je grappige cadeaus, leuke boekentips, bijzondere uitjes en cadeaus om lekker van te genieten. Of hij nu een avonturier is, een levensgenieter, een tech-liefhebber of een klassieke man, hier vind je het perfecte geschenk om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Lees mee met onze 25 leukste cadeau-tips voor dé mannen van 50 jaar!


25 x leuk cadeau voor de mannen van 50 jaar


 

Mok met opdruk: It took me 50 years to look this good

Mok met opdruk: It took me 50 years to look this good

Op zoek naar een leuk en grappig cadeau voor mannen die de 50 gepasseerd zijn? Deze unieke mok met de tekst "It took me 50 years to look this good" is precies wat je zoekt! Perfect om hun leeftijd te vieren en tegelijkertijd te lachen om de humoristische opdruk. Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid! Bestel nu en geef de 50-jarige man een reden om elke ochtend met een glimlach zijn koffie te drinken.



 

Spreuktegel - Ben Ik Eindelijk 50 Krijg Ik Zo'n Kut Tegeltje

Tegeltje ben ik eindelijk 50 krijg ik zo een kuttegeletje

Deze keramische spreuktegel is perfect voor de man die wel tegen een grapje kan. Met de grappige tekst "Ben ik eindelijk 50 krijg ik zo'n kut tegeltje" op een Delfts Blauwe rand, zal deze tegel zeker een glimlach op zijn gezicht toveren. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en afgewerkt met een prachtige witte kleur, deze tegel is een speciaal geschenk dat vast ergens een mooi plekje krijgt.




 

Het grote ouwe lullen boek

Het grote ouwe lullen boek

Het 'Grote Ouwe Lullen Boek', met limited edition goudfolie, is het ultieme cadeau met een knipoog. Vol met feiten en fabels over het verouderende mannenlichaam en -brein, geschreven door mede-ouwe-lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt.


Want laten we eerlijk zijn, in ons hoofd blijven we altijd jong en rockend! Een grappige en waardevolle toevoeging aan de boekenkast van elke zelfbenoemde 'ouwe lul.'



 

Mijn eerste 18 jaar - Geboren in 1973

Boek Mijn eerste 18 jaar - Geboren in 1973

'Mijn Eerste 18 Jaar' hét perfecte geschenk vol nostalgie en jeugdsentiment. Met kleurrijke foto's, anekdotes en de grootste hits uit zijn geboortejaar waant hij zich zo terug in de tijd.



Laat hem lachen om de mode, rages en tv-programma's van toen. Bestel nu en laat de jarige terugblikken op zijn sprankelende jeugdjaren.



 

Helium 50 jaar ballon confetti

Helium ballon 50 jaar confetti

Bij een feestje horen heliumballonnen! Deze ballon is speciaal voor iemand die 50 jaar wordt. Verras de jarige job met deze heliumballon.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 50-jarige. Dan hoeft hij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉




 

Bierbrouwpakket

Bierbrouwpakket

Ben je voor een man van 50 op zoek zijn naar een uniek cadeau> Dan raden we het Brew Monkey Compleet Startpakket aan om thuis bier te brouwen. Dit pakket bevat verse ingrediënten die het bier verrukkelijk maken zonder het gebruik van concentraat of poeder. Waarschuwing: we kunnen niet garanderen dat je na het gebruik van dit cadeau geen nieuwe hobby hebt ontdekt! Bestel nu en verras je vriend met zijn eigen bierbrouwpakket.



 

Chocoladeproeverij

Chocoladeproeverij

Wie houdt er nu niet van chocolade? Geef de speciale man van 50 jaar een origineel cadeau: handgemaakte chocolade bonbons van Chocoladebezorgd! Deze bonbons zijn zelfgemaakt, handbeschilderd en met liefde bereid. Kies voor een mooie doos en de bonbons worden verpakt in een luxe cadeauverpakking met de door jou gekozen wikkel. Dat is nog eens genieten! Bestel het nu als cadeau voor je vriend of familielid en maak hem blij!




 

Do Your Whiskey - Whiskey zelf maken Cadeauset

Whiskey pakket Do You Whiskey

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor een man die 50 wordt? Geloof ons, er is niets beters dan het geven van een gepersonaliseerde whisky. Met Do Your Whisky houtchips (in Vanilla Dream, Dark Chocolate en American Sweetheart smaken) kan je jouw eigen unieke rijping creëren. Het beste van alles is dat het ook kan worden gedaan in de fles zelf! Vriendenmoment raadt dit geweldige cadeau aan voor elke whisky-liefhebber en we weten zeker dat het een hit gaat worden.



 

Boek: Het 50+ brein

Boek het 50~brein

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de man die 50 wordt? Wij raden het 50+ brein aan, geschreven door Margriet Sitskoorn. Dit boek biedt een unieke kijk in de ontwikkeling en veranderingen van de hersenen naarmate we ouder worden. Maar wees gerust, het is niet alleen maar kommer en kwel! Het boek bevat een programma om vitaal ouder worden te bevorderen en talloze praktische tips voor zowel werk- als privésituaties. Bestel Het 50+ brein nu en geef de man in jouw leven het cadeau van kennis en inzicht.



 

Johan Cruijff - ArenA - Stadiontour

Johan Cruijff Arena Stadion Tour

Een fantastisch cadeau voor mannen van 50 jaar? Denk dan eens aan de Johan Cruijff ArenA Klassieke Tour! Met Tick'nBox kun je nu de kleedkamers, spelerstunnel, het veld, perskamer en zelfs de Ajax Gallery of Fame bezoeken. Dit is geen gewone tour, je krijgt een kijkje op ongebruikelijke en normaal gesproken onbreekbare plekken. Vanaf oktober 2023 kun je deze rondleiding boeken, dus waar wacht je op? Geef een onvergetelijk verjaardagscadeau aan een speciale man!




 

Gepersonaliseerd boek - Smokey Goodness

Gepersonaliseerd boek Smokey Goodness

Is hij een bbq-liefhebber? Zoek niet verder. Het "Smokey Goodness" kookboek voor mannen is hier om de dag te redden. Gevuld met BBQ-vakjargon, smaakvolle recepten en zelfs vega-opties, met een Amerikaanse flair. Personaliseer met een naam en foto en voeg een persoonlijke boodschap toe. De luxe hardcover kaft en prachtige foto's maken van Smokey Goodness een geweldig cadeau. Bestel nu en laat zijn innerlijke grillmaster naar boven komen!





 

Ballon | Boks | Gefeliciteerd Ouwe

Heliumballon Gefeliciteerd ouwe

Verras hem met deze hilarische ballon met de tekst: 'Gefeliciteerd Ouwe!' De ballon heeft een diameter van 45 cm en wordt geleverd in een speciale cadeauverpakking die opent als de doos wordt geopend.


De ballon zweeft minimaal 7 dagen omhoog en kan samen met een kaart worden verstuurd. Bestel deze nu en maak er een onvergetelijke verjaardag van!



 

Koffieplant

Koffiepant

Op zoek naar een origineel cadeau voor de koffie-addict in jouw leven? De Coffea arabica koffieplant is de perfecte keuze! Niet alleen is het een mooie kamerplant, maar na 4 jaar kan je ook genieten van je eigen zelfgekweekte koffie. Duurzamer dan dit wordt het niet! Koop het nu als cadeau voor die speciale man van 50 jaar. Gegarandeerd een hit!





 

Port Proeverij

Port proeverij

Op zoek naar een leuk cadeau voor de jarige job van 50 jaar? Dan is deze tasting box met port perfect! Drie verschillende soorten port zitten in buisjes gepresenteerd voor een legendarische proeverij thuis op de bank. Perfect voor je beste vriend die altijd al fan was van een lekker glas port. Vriendenmoment raadt dit cadeau aan als perfecte verrassing voor elke mannelijke vriend die de respectabele leeftijd van 50 heeft bereikt.



 

Cadeaupakket: chocolade - personaliseren - speciaal voor jou

Cadeaupakket: chocolade - personaliseren - speciaal voor jou

Op zoek naar een fantastisch cadeau voor die speciale man van 50? Vriendenmoment raadt deze heerlijke chocoladeset aan. Met handgemaakte bonbons, crunchy choco's en een gepersonaliseerde wikkel, zal hij zeker genieten van dit smakelijke en originele geschenk. Het wordt gemaakt met de beste Belgische Callebaut chocolade, dus het is niet alleen leuk, maar ook van hoge kwaliteit! Wat wil je nog meer? Bestel snel en maak iemands dag helemaal goed!



 

Verjaardagsbonbons - 15 stuks

Verjaardagsbonbons 15 stuks

Verras de 50-jarige man in jouw leven met een heerlijk cadeau welke is voorgeproefd door Vriendenmoment! Wij kunnen deze handgemaakte verjaardagsbonbons écht aanraden, deze zijn perfect om hem te laten glimlachen op zijn speciale dag. In een prachtige cadeauverpakking met de tekst "Happy Birthday" zal de jarige zich echt geliefd voelen. Bestel 15 stuks en zorg ervoor dat zijn verjaardag een smakelijk succes wordt!



 

Snor-gids - Snorgids voor mannen van 50 plus

Snorgids voor mannen

De Snorgids voor mannen van 50+ is een leuk cadeau voor een klein prijsje om te geven. Deze gids bewijst dat het leven op 50 nog steeds geweldig is en dat mannen in deze leeftijdscategorie sexy en volop actief zijn.


Vol met interviews, nieuws en inzichten, dit boek is de perfecte cadeaukeuze voor de man die alles kan, maar veel minder hoeft. En met een prijs vanaf slechts € 9,99 is het ook een geweldige deal!



 

Funny socks - 50 jaar

Funny Socks 50 jaar

Wauw, check deze te gekke Paper Dreams Funny Socks sokken voor de jarige job van 50 jaar! Perfect om het feestje compleet te maken. Gemaakt van katoen en met opvallende kleuren en toepasselijke teksten. Een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Een must-have voor mannen die van grappige en comfortabele sokken houden.



 

50 jaar cadeau bbq/keuken schort

50 jaar awesome bbq schort met tekst

Wat denk je van deze awesome keukenschort! Zwart van kleur met de grappige tekst "This is what an awesome 50 year old looks like".


Perfect om te dragen tijdens het barbecueën of koken.


Maak die verjaardag extra speciaal met dit fantastische cadeau!




 

Proef de bieren | Bierpakket

Proef de bieren bierpakket

Op zoek naar een badass cadeau voor die ene biergoeroe in je leven? Check dan even deze bierproeverij! De luxe doos bevat zes verschillende bierstijlen die gegarandeerd aanslaan bij mannen van vijftig jaar. Perfect om samen van te genieten of om een eigen proeverijtje bij thuis te organiseren. Bestel 'm nu en word de held van de dag!



 

Cadeaupakket Film pakket

Cadeaupakket filmpakket

Dit cadeaupakket heeft alles wat de 50-jarige man nodig heeft voor een avondje thuis. Geniet van de nieuwste films op Pathé Thuis, knapperige licht gezouten noten en heerlijke popcorn om te bereiden in de magnetron. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook 8 reepjes romige melkchocolade van de allerbeste cacaobonen ter wereld. Wat wil je nog meer? Bestel nu en geef een relaxavond cadeau




 

Borrelpakket | Bierbox met Delicatessen

Borrelpakket

Wil je indruk maken op je mannelijke vrienden die 50 jaar worden? Dan is de Borrel Bierbox dé oplossing! Met drie blikken bier, ambachtelijke notenmix en chips zit je altijd goed. Laat ze hun kennis testen met het quizvragen setje en geniet van een gezellige borrel samen. Het perfecte cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!



 

Klus Cadeau kaart

Kluscadeaukaart

Klus Cadeau is het perfecte cadeau voor mannen van 50 jaar die van klussen houden of gewoon een klus moeten klaren. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland, waaronder Gamma, Karwei, Praxis en Hornbach. Van gereedschap tot meubels, alles wat nodig is om het huis en de tuin om te toveren tot een droomplek is hiermee binnen handbereik. Zelfs als je twee linkerhanden hebt, kun je nog steeds genieten van dit cadeau!



 

Drive experience

GiftForYou Drive Experience

Zet je schrap voor een cadeau met maximale fun-factor! Verras die man van 50 jaar met een GiftForYou waarbij hij in een Ferrari, Lamborghini of andere snelle wagen mag rijden. Je geeft hiermee een onvergetelijke ervaring cadeau, waar hij nog lang van zal nagenieten. Denk je dat hij genoeg ballen heeft om achter het stuur te kruipen? Nou, laat hem maar bewijzen dat hij net zo'n snelheidsduivel is als hij vroeger was. Dit cadeau is een absolute winner!




 

Persoonlijk bierpakket met naam of tekst

Bierpakket met eigen naam

Dit persoonlijke bierpakket is het antwoord als je nog een leuk cadeau zoekt! Met vijf smaakvolle bieren in een luxe geschenkdoos, kan je zelfs je eigen brouwerij beginnen. Klinkt ingewikkeld? Maak je geen zorgen, want met deze toffe designs en zelf-ontworpen etiketten is bierbrouwen nog nooit zo makkelijk geweest. En het beste van alles? De geschenkdoos heeft een matching ontwerp en is van de beste kwaliteit! Wacht niet langer en verras de bierliefhebber in je leven met dit fantastische bierpakket.



 

Cadeau mannen 50 jaar kopen?

Dus maak je geen zorgen over het vinden van het perfecte cadeau dit jaar - wees gewoon creatief en kies iets waarvan je weet dat hij het geweldig zal vinden! Met deze 25 ideeën in gedachten, zou het vinden van het perfecte cadeau gemakkelijker dan ooit moeten zijn! Door middel van de linkjes in dit artikel, kom je direct op de juiste plek terecht om het cadeau direct te bestellen. Alvast veel winkelplezier!

 

Meest gestelde vragen cadeau mannen 50 jaar

Wanneer je opzoek gaat naar cadeau-ideeën voor mannen die 50 jaar oud worden, zit je hier goed. Wij hebben de 5 meest gestelde vragen over het kopen van cadeaus voor deze speciale gelegenheid beantwoord, dus laten we beginnen!


Wat zijn enkele populaire cadeau-ideeën voor mannen van 50 jaar?

Er zijn zoveel opties om uit te kiezen, afhankelijk van de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Enkele populaire opties zijn gadgets, boeken, ervaringen zoals een dagje uit of concertkaartjes, gepersonaliseerde items zoals een gegraveerd glas of mok. Via de links in dit artikel kom je uit bij gerenommeerde webshops.


Hoeveel moet ik uitgeven aan een cadeau voor een man van 50 jaar?

Dit hangt af van je budget en de relatie die je hebt met de ontvanger. Een cadeau voor een goede vriend kan anders zijn dan voor een familielid of collega. Over het algemeen is een richtlijn om tussen de € 25 en € 75 uit te geven.


Waar kan ik cadeaus vinden voor mannen van 50 jaar?

Je kunt cadeaus vinden in winkels voor cadeaus en gadgets, online winkels zoals Bol.com of YourSurprise voor leuke gepersonaliseerde cadeaus, of cadeaushops zoals Greetz.nl


Moet ik rekening houden met de persoonlijkheid van de ontvanger bij het kiezen van een cadeau?

Ja, dat is een belangrijke factor bij het kiezen van een cadeau. Houd rekening met zijn interesses, hobby's, beroep en persoonlijkheid. Als hij een fan is van technologie, kan hij blij zijn met een gadget. Als hij een liefhebber is van wijn, kan een mooie fles wijn met accessoires een goede optie zijn.


Is het oké om geld te geven als cadeau aan een man van 50 jaar?

Het kan, maar het kan ook onpersoonlijk aanvoelen. Tenzij het expliciet wordt gevraagd, is het beter om een ​​doordacht en persoonlijk cadeau te geven dat laat zien dat je aan hem hebt gedacht en hem waardeert. Als je er echt niet uitkomt dan kan je altijd nog kiezen voor een leuke cadeaubon van GiftForYou.


Hopelijk helpt dit je bij het kiezen van het perfecte cadeau voor die speciale man die 50 wordt. Veel succes!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page