top of page

Dagje Center Parcs plannen? 7 redenen om het te doen!


Een week, midweek of zelfs een weekend weg in eigen land. Dat klinkt tegenwoordig voor veel gezinnen als een onmogelijke droom. Het leven is flink duurder geworden, waardoor lang niet iedereen zo’n uitje kan betalen. Maar wist je dat een kortere periode – zoals een dagje Center Parcs – ook mogelijk is? Zo kunnen jullie er toch . Bovendien zijn er dagjes Centerparcs op verschillende locaties mogelijk! Ben je benieuwd hoe dat precies zit en wat zo’n dagje inhoudt? Lees dan snel verder!


Is op vakantie gaan te kostbaar geworden?

Met al die stijgende kosten, van de boodschappen tot aan de energieprijs, zien veel gezinnen een vakantie niet meer gebeuren. En dat is erg jammer, want zo’n uitje is juist heel hard nodig. Niet alleen voor de ontspanning en om er echt even tussenuit te kunnen zijn, maar ook voor de nodige quality time. Samen tijd doorbrengen, versterkt nu eenmaal de band die je hebt met je gezin en partner.


Ik ben daarom op zoek gegaan naar een oplossing; een manier waardoor je ook met een kleiner budget iets leuks kunt ondernemen. En ik ontdekte dat er een hele leuke, betaalbare en toch originele oplossing is! Zo hoef je je kinderen niet alwéér mee te sleuren naar dat speeltuintje in de buurt om kosten te besparen. Het kan namelijk ook anders!


De oplossing: een dagje Center Parcs met het gezin!

De oplossing waar ik het over heb? Dat is een dagje Center Parcs met het gezin! Gewoon één dagje: ’s ochtends heen en eventueel ’s avonds alweer naar huis. Je hoeft hier namelijk niet meerdere dagen te verblijven. Ten minste, niet als je dat niet wilt of financieel niet redt. Dagjes Centerparcs zijn namelijk helemaal upcoming en bovendien een stuk haalbaarder voor veel mensen. Ze worden daarom maar al te graag gepland!


Dit is inbegrepen bij een dagticket Center Parcs


✅ Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo, waar je het hele jaar terecht kunt voor waterpret en spanning! Het uitnodigende, warme water en de coole glijbanen zijn goed voor uren vermaak;

✅ Toegang tot kind veilige plekken, zoals de speeltuinen en de kinderboerderij;

✅ Animatie met Orry & Friends of meedoen aan animatieavonden met karaoke, quizzen en meer;

✅ Buitenlucht activiteiten, zoals fietsen over groene fietspaden, de wandelpaden trotseren, sporten op fitness parcours, enzovoort!


En wist je dat je tegen een extra vergoeding tijdens je dagje Center Parcs ook toegang kr