De 11 leukste cadeaus door de brievenbus voor kinderen


brievenbus

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor door de brievenbus voor een kind voor bijvoorbeeld je neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen, kleinkind, vriendje of vriendinnetje van je kind dan is het natuurlijk heel leuk als je een origineel cadeau verstuurd in plaats van alleen maar een kaartje.


Waarom een cadeau door de brievenbus?

Een cadeau die door de brievenbus past is vaak een écht leuke verrassing. Het cadeautje ligt dan waarschijnlijk op de mat of op tafel als het kind thuiskomt van school. Het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. Maar het is nog leuker als het cadeautje door de brievenbus komt. Omdat dit vaak niet verwacht wordt is een cadeautje per post een nog grotere verrassing.


Wanneer een cadeau per brievenbuspost versturen?

Er zijn veel momenten wanneer je een cadeau kunt versturen per brievenbuspost. Op de verjaardag, behalen zwemdiploma, geslaagd, goed diploma, cadeautje voor de vakantie of natuurlijk gewoon zomaar.


gif

 

De 11 leukste cadeaus door de brievenbus voor kinderen

 

Paw Patrol Raamstickers

Krijgt je neefje, buurmeisje of kleinkind geen genoeg van Chase, Marshall en Skye? Dan zijn de 70 PAW Patrol raamstickers een superleuk cadeau per post. Plak de stickers op de autoruit zodat je PAW Patrol vriendjes altijd met je meegaan. Of speel lekker thuis met de pups op de speciale PAW Patrol achtergrond.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Prijsindicatie vanaf €5,95
 

Kleurboek met stickers versturen per postEen tof kleurboek met stickers versturen per post? Kies dan voor en te gek kleurboek van Cars of prinsessen met 200 stickers. Dit kleurboek is een superleuk cadeau voor door de brievenbus. Naast de mooie kleurplaten kan je helemaal los gaan met de 200 stickers. .


Prijs indicatie: € 5,95


 

Houten boerderijdieren door de brievenbus

Met deze tien schattige houten boerderijdieren kan ieder kindje zich uren vermaken. Een duurzaam cadeautje voor nu, maar ook een mooie herinnering voor later.


Prijsindicatie vanaf €7,95
 

Knuffelbeertje per post

Dit schattige knuffelbeertje per post is perfect voor een lange-afstandsknuffel. Deze knuffelbeer is een echte allemansvriend. Het leukste cadeau per post voor bij jouw kaartje, om je kleindochter te feliciteren met haar zwemdiploma of je neefje gewoon spontaan te verrassen.


100% gerecycled katoen, CE-keurmerk

Prijsindicatie vanaf €9,95 

Leren armband graveren

Een leren armband graveren met eigen tekst en vervolgens via de brievenbus versturen is het ultieme cadeau voor veel jongens en meiden.


Jij maakt het cadeau extra speciaal door een naam of tekst in het leer te laten graveren. Maar je kunt ook kiezen voor een datum en het armbandje als communiecadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Superleuk voor een verjaardag, kinderfeestje, als pakje onder de boom of gewoon zomaar. Wat zal ze verrast zijn met jouw cadeau.


De naamarmbandjes zijn gemaakt van plantaardig gelooid volnerf buffelleer, waanzinnige kwaliteit dus. En met de handige gaatjes verstel je hem heel eenvoudig in maat. Zo kun je jouw armband nog heel lang dragen. Zelf een unieke leren armband maken is echt super makkelijk.

Prijsindicatie vanaf €13,95 

Viltstiften via de brievenbus

12 viltstiften in leuke felle kleuren. Een mooi cadeau voor een kind dat van kleuren houdt! Extra stevige punt, voor langer kleurplezier.


Deze viltstiften van Giotto liggen lekker in de hand en hebben een extra sterke punt. Hierdoor zullen ze lang meegaan waardoor jouw zoon, dochter, neefje, nichtje of buurkindje er geruime tijd kleurplezier van zal hebben. Wat een verrassing om deze stiften met leuke felle kleurtjes door de brievenbus cadeau te krijgen.