top of page

Top 8 beloningskalenders voor kinderen


Een beloningskalender voor kinderen

is een handige manier om je kind te motiveren om (beter) te luisteren en zich goed te gedragen. Door goed gedrag te belonen krijgt je kind meer zelfvertrouwen en voelt zich eerder gewaardeerd.


Voor veel kinderen is het erg lastig om iets nieuws onder de knie te krijgen. In eerste instantie is geduld het belangrijkste wat de ouders moeten opbrengen ;) Maar daarnaast zal een goede motivatie vaak eerder resulteren in gewenst gedrag. Wanneer je goed gedrag gaat belonen en stimuleren, dan zal het gewenste gedrag in de meeste gevallen sneller aangeleerd worden. Belonen kan echt goed werken om bepaald gedrag aan te leren.


Inhoudsopgave:

 

Top 5 beloningskalenders voor kinderen

 

Beloningskalender - Nijntje - Met stickers


De beloningskalender van Nijntje heeft 240 motivatiestickers met 30 beloningsschema´s. Daarnaast is het een vrolijke kalender waar de kleintjes maar graag een sticker op willen plakken.


Prijsindicatie vanaf € 14,95
 

Ta-Ta Beloningskalender - Met Stickers - 33 x 26 cm


Deze vrolijk gekleurde beloningskalender van Ta-ta helpt je kind zich op een positieve manier aan de regels te houden die jij met je kind hebt afgesproken. Houdt hij zich eraan, dan mag hij een sticker kiezen en plakken. Na een week vol stickers beloon je je kind met iets kleins. Op deze manier houd je zelfs de lastige kanten van opvoeden leuk!

Prijs indicatie: € 11,99 

50 beloningsposters voor aan de muur - Hee Kleintje


Deze nieuwe beloningsposters van Hee Kleintje zijn ontzettend leuk om je kind te motiveren! Er zitten 2500 stickertjes bij. Daarnaast kan je zelf bepalen welk gedrag je wilt belonen, je vult het gewoon in. Je kunt het zo persoonlijk,

zo makkelijk, en zo specifiek maken als je zelf wilt. Dat maakt de posters

geschikt voor iedereen en voor kinderen van veel verschillende leeftijden.

Vul bovenaan de poster in welk gedrag je graag wilt belonen en leg uit

dat voor elke keer dat het goed gaat er een sticker te verdienen valt. Ook

spreek je samen af welke beloning er tegenover een volle poster staat!

Prijsindicatie compleet vanaf: € 12,99 

Magnetisch Beloningssysteem (42) - A3 - Beloningskalender


Gebruik de Brute Strength magnetische beloningskalender als hulpmiddel om het leerproces een extra stimulans te geven.


Voor een kind is het werken voor leuke sterren stickers en een beloning (materieel of immaterieel) vaak een stuk aantrekkelijker dan een blije reactie van een ouder!


Dit beloningssysteem wordt geleverd met 17 taken stickers en de kalender is magnetisch. Je kunt de kalender dus centraal op de koelkast of verwarming hangen. De meest voorkomende taken zoals, “delen met anderen”, “goed eten”, “op tijd naar bed” worden standaard meegeleverd. Uiteraard kan iedere andere taak handmatig worden toegevoegd met de meegeleverde whiteboard marker. Daarnaast worden er 432 leuke sterren stickers bijgeleverd. Prijsindicatie vanaf € 19,95 

Knap Gedaan Jules Beloningskalender

Deze Jules beloningskalender is handig als je kinderen nieuw gedrag wilt aanleren of vervelend gedrag wilt afleren. Het zelfvertrouwen van kinderen groeit, als ze worden aangemoedigd. Laat het kind een motivatiesticker op de bus kleven en stimuleer hen zo om het doel te bereiken. Zit de bus vol met passagiers, dan is de taak volbracht. En dat vindt Jules: knap gedaan!


Prijsindicatie; vanaf € 11,50 

Top 3 zindelijkheidstraining beloningssystemen

Als je aan belonen van kinderen denkt, dan kom je snel uit op een zindelijkheidstraining. Als je kind zindelijk is dan scheelt dat zoveel luiers, gedoe en gehannes. Dus hoe eerder het een feit is, hoe fijner. Maar natuurlijk alles op z'n tijd. Met de verschillende beloningssystemen kan je je kind stimuleren om vaker op het potje te gaan en meer zelfvertrouwen te krijgen.


Je kunt zelf natuurlijk prima een leuke kalender met je kind maken. Maar mocht je minder creatief zijn dan zijn er genoeg leuke opties om er een leuk momentje van te maken.

 

Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind

Deze nieuwste versie van de Zindelijkheidsbox (versie 4) bevat nu nog meer tips en natuurlijk alle instructies die je nodig hebt om je kind overdag zindelijk te leren worden op een leuke manier. Met de Zindelijkheidsbox maak je er een feestje van. Stap voor stap wordt je in een coachende stijl uitgelegd hoe je het aanpakt. Wat je het beste kunt zeggen en doen. Dit zorgt ervoor dat je het volhoudt en het jullie lukt!


Beschrijving

Het trainingsprogrammaboekje bevat instructies en veelgestelde vragen met antwoorden. De instructiekaarten geven je beknopte instructies per dag als herinnering. De complimentkaarten gebruik je als je even door je complimentjes heen bent. En met de zindelijkheidschema’s leer je de momenten kennen waarop jouw kind naar het toilet moet, zodat je de succeskans vergroot. Doe enthousiast en beloon je kind! Met stickerkaarten variërend van drie tot negen vakjes weet je wanneer, en kun je de beloningsfrequentie verlagen op het moment dat jouw kind daaraan toe is. Natuurlijk bevat de box ook vrolijke dierenstickers om te plakken, wanneer je kind een succeservaring heeft.

Op het einde van het programma krijgt je kind een diploma. Want natuurlijk heeft hij die verdiend!

Prijsindicatie vanaf €38,95 

Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind

Magic Potty is de zindelijkheidstraining voor kinderen die graag direct resultaat willen zien. En welk kind wilt dit nou niet :)


Om het potje voor het kind aantrekkelijk te maken, heeft Invented 4 Kids™ de Magic Potty™ zindelijkheidstraining ontwikkeld. Hierbij wordt elk plasje in het potje met een leuk plaatje beloond.


Hoe werkt het?

Je plakt een Magic Sticker op de bodem van het potje. Door een plasje te doen tovert het kind het wolkje weg en verschijnt er in het potje een leuk zonnetje. Dit trucje zal de kleine dolgraag nog eens doen!


Deze zindelijkheidstraining bestaat uit 2 Magic Stickers die elk 3-6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een beloningsboekje om de stickers in te plakken en een eenvoudig stappenplan inclusief checklist waarmee men kan bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen.

Prijsindicatie vanaf € 9,95 

Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind

Officieel zijn deze stickerkaartensets met stickers een aanvulling voor de Zindelijkheidsbox. Maar je kunt de stickers ook prima als een beloningssysteem gebruiken bij de zindelijkheidstraining.


Natuurlijk kun je ze ook voor andere zaken gebruiken waarbij je je kind wilt belonen.

Doe enthousiast en beloon je kind! Met stickerkaarten variërend van drie tot negen vakjes kun je de beloningsfrequentie verlagen op het moment dat jouw kind daaraan toe is. Natuurlijk ook met vrolijke dierenstickers om te plakken, wanneer je kind een succeservaring heeft.

Wat krijg je?

  • 20 Stickerkaarten (10x dubbelzijdig), variërend van 3, 5, 7 tot 9 vakjes

  • 120 Vrolijke dierenstickers

  • Plasdiploma

Prijsindicatie vanaf € 11,95 

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page