top of page

Hoe je jouw bruiloft zelf organiseert? Start met een Wedding Planner Boek


bruidspaar met bos bloemen

Wanneer je gaat trouwen dan wil je natuurlijk alles goed regelen. Voor veel mensen is een échte weddingplanner inschakelen geen optie. Maar je kunt wel van de kennis gebruik maken die vele deskundigen voor je op een rij hebben gezet. Je kunt natuurlijk alles zelf opzoeken op internet, maar de kans dat je iets vergeet is groot!


Om deze reden is het ontzettend slim om te kiezen voor een Wedding Planner Boek. Een Wedding Planner boek is een handig hulpmiddel die jou helpt op je bruiloft in te plannen. Want als het goed is trouw je maar één keer (of is dit écht de laatste keer). Je wilt er natuurlijk een onvergetelijke dag van maken en niets vergeten. Als je gebruikt maakt van een wedding planner boek dan is de kans dat je een belangrijke stap vergeet in de aanloop naar de geplande trouwdatum erg klein.


Zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk. En kies één uit de top 8 wedding planner boeken van 2022. En maak er een mooie onvergetelijke dag van! 😍

 

Wat is een Wedding Planner Boek?

Een Wedding Planner Boek is een handig hulpmiddel voor als je een bruiloft gaat plannen. Vooral als het je eigen bruiloft is, want dan wil je alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Met een Wedding Planner Boek zorg je ervoor dat je niks vergeet en je een goede tijdslijn hebt wanneer je wat moet regelen. Want wanneer stuur je de uitnodigingen? Stuur je naast de uitnodigingen ook een save-to-date-kaart? En zo ja, wanneer stuur je die? Maak je gebruik van een gastenboek? Wie wordt je getuige, wil je ook bruidsmeisjes? Wanneer ga je je jurk of pak kopen? En wanneer regel je de bloemen? Er zijn zoveel vragen waar je goed over na moet denken.


Met een Wedding Planner Boek zorg je voor een handig overzicht zodat je niets vergeet, er staan vele tips in, tijdslijnen en je vindt er veel inspiratie. Daarnaast heb je een mooi naslagwerk van het organiseren van je bruiloft.


 

Een Wedding Planner Boek als cadeau

Wanneer je een Wedding Planner Boek als cadeau wilt geven, dan weet ik zeker dat je een heel waardevol cadeau geeft. Als je vriend of vriendin de verloving bekend maakt, dan moet dit natuurlijk gevierd worden! Het is ontzettend leuk als je natuurlijk direct een passend cadeau kunt geven. Met het Wedding Planner Boek kan je direct samen de stappen doorlopen en alvast brainstormen hoe de bruiloft de mooiste dag wordt van het leven van je beste vriend of vriendin!


 

Top 8 Weddingplanners

Om het voor jou overzichtelijk te maken heb ik de top 8 beste wedding planner boeken van 2022 op een rij gezet. Heel veel plezier met het uitzoeken van je perfecte wedding planner boek!

 

A-Journal Wedding-Journal Bruiloft Planner Roze Wit - engels

Weddingplanner | Voor alle aanstaande bruiden en bruidegoms | Vol handige checklists

Wedding planner A Journal

De wedding journal bruiloft planner van A-journal is een mooi invulboek voor alle aanstaande bruiden en bruidegoms. In deze journal maak je zelf een geweldig document van deze bijzondere tijd.


Als er één moment is dat je koestert, is het wel je trouwen. De hele voorbereiding is een feest! Als je de controle en het overzicht maar weet te houden.. Deze wedding journal helpt je met lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes.


Wedding planner boek binnenkant

In deze planner maak je zelf een geweldig document van deze bijzondere tijd. Waar moeten jurken gepast worden? Ideeën voor de bruidstaart, lijstjes voor de cadeaulijst. De tafelindeling en álle andere zaken. En niet te vergeten een praktische envelope om kaartjes, briefjes en bonnetjes te bewaren! Uitvoering: hardcover met soft touch.


Let op! Voorbedrukte tekst is in het Engels

Indicatie prijs; € 15,99

,

 

Luxe weddingplanner - Wit Goud - Ginger Ray - Engels


Luxe weddingplanner wit goud

De Luxe Weddingplanner van Ginger Ray is een mooi boekje met een handige ringband. Het boekje ziet er mooi uit met de wit/gouden afwerking.

In deze luxe, complete, wedding planner, uit de serie Gold Wedding van Ginger Ray, kunnen jullie al je ideeën en wensen opschrijven en teruglezen. Het boek bevat 70 pagina's, genoeg om over te brainstormen! Roze en gouden folie bedrukking. De planner heeft alles wat je nodig hebt, zoals checklists, budgetplanning, gastenlijsten en nog veel meer om ervoor te zorgen dat je grote dag zonder problemen verloopt. Let op! Voorbedrukte tekst is in het Engels

Indicatie prijs; € 21,95 

Weddingplanner met stippen - Engels

Wedding planner met stippen

Deze handige, stijlvolle en compacte Weddingplanner helpt je bij het plannen van alles voor je droomhuwelijk, vanaf het moment dat je verloofd bent tot de grote dag!


Het organiseren van een bruiloft vergt veel planning. Maar hulp is binnen handbereik!


Deze gestructureerde planner houdt je op het goede spoor met checklist-herinneringen, kalenderaftellingen en veel ruimte om vast te leggen wie wat doet en wanneer om ervoor te zorgen dat alles op de dag soepel verloopt.


Uitgebreid maar flexibel genoeg om aan uw behoeften aan te passen, deze stijlvolle notebook is alles wat u nodig heeft om uw grote dag te plannen. Met een elegant modern design en compact formaat, is de planner opgesplitst in veertien secties, elk gemarkeerd met openingspagina's met tabbladen, waardoor het gemakkelijk is om alle informatie te vinden die je nodig hebt.


Secties zijn onder meer: ​​Planning Budgetten Ceremonie Kleding Schoonheid Bloemen Receptie Gasten Briefpapier Geschenken Fotografie Transport De huwelijksreis


Er is een vak aan de achterkant voor het opbergen van kaarten, stekken of monsters, platliggende binding, lintmarkeringen en een elastische omhulling om alles te bewaren in situ. Dit boek is het perfecte cadeau voor pas verloofde stellen, of om je te helpen bij het organiseren van je eigen plannen, dus koop deze handige en complete planner vandaag nog om een ​​stressvrije reis naar de perfecte bruiloft te garanderen!


Let op! Voorbedrukte tekst is in het Engels


Indicatie prijs; € 10,99 

De Weddingplanner - Nederlands

De dag van je leven organiseren

De Weddingplanner

De Weddingplanner is de onmisbare begeleiding bij het organiseren van jouw dag.


Je trouwdag organiseren komt neer op het organiseren van de mooiste dag in je leven. De Weddingplanner is zo opgebouwd dat alles wat er bij de bruiloft komt kijken op een logisch moment aan de orde komt. Elke stap die leidt tot deze heuglijke dag is beschreven. Van de aankondiging van je verloving tot het sturen van bedanktbriefjes. Je zult bovendien veel leuke ideeën opdoen om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken.


Deze weddingplanner bevat:

  • Uitgebreid advies over alles wat er bij het plannen van je trouwdag komt kijken.

  • Werkschema's om je ervan te verzekeren dat je niets vergeet.

  • Calculatie-overzichten om je uitgaven in de gaten te houden

  • Controlelijstjes zodat je kunt afvinken wat je al gedaan hebt en ziet wat je nog moet doen.

  • Handige vakjes waarin je de gastenlijst, plaatje van trouwjurken, offertes en rekeningen van leveranciers en andere aandenkens kunt bewaren.


Indicatie prijs; € 16,20 

ThePerfectWedding | Het werkboek: Zo plan je jullie perfect wedding

Nederlands


Het werkboek zo plan je jullie perfecte wedding

Het werkboek van ThePerfectWedding is het boek om je perfecte bruiloft te plannen. Het plannen van een bruiloft soms super overweldigend kan zijn. Waar moet je beginnen als je eindelijk die prachtige verlovingsring om je vinger hebt zitten en wat zijn dingen waar je op moet letten als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar de perfecte trouwlocatie? Wanneer moet je welke stappen van de trouwplanning écht afgerond hebben? Dit boek is een perfecte toevoeging. Een échte musthave voor het plannen van jullie bruiloft!


Ga je zelf niet trouwen maar zoek je een leuk cadeau voor de verloofde? Dit boek is zeker een leuk idee! Indicatie prijs; € 26,50


 

Weddingplanner MUS - Nederlandse versie


Wedding planner MUS nederlandse versie

Iedereen die gaat trouwen verdient een prachtige, praktische weddingplanner. Deze oogstrelende planner van MUS is superhandig in gebruik en biedt je alle informatie, handvatten, tools en inspiratie om jullie bruiloft met plezier en zonder stress te organiseren. Zo hoeven jullie op de grote dag alleen nog maar te genieten! Door de overzichtelijke indeling met tabbladen vind je alles gemakkelijk terug, en dankzij de invullijsten, timeline en checklist kun je niets (en niemand!) vergeten. Happy planning!


Wedding planner mus binnenkant

Indicatie prijs; € 19,99 

Wedding Planner Dagboek - Engelse versie

Wedding planner dagboek roze

Het Wedding Planner dagboek heeft een harde kaft in rosé goud en wit.

Aan de binnenkant van het boek zijn een aantal bladzijdes al voorgedrukt in het Engels.


In totaal heeft het boek 46 bladzijdes (23 vellen). Checklist, begroting, gastenlijst, tafel indeling, locatie, belangrijke informatie, belangrijke leveranciers en contactpersonen, todo list, inspiratie en notities.

Wedding planner boek binnenkant

Let op: het boek is het Engels geschreven!

Indicatie prijs; € 14,95 

Weddingplanner hardcover - Nederlandse versie


Het wedding planner boek hardcover

Het Weddingplanner boek heeft een A4-formaat en telt wel 230 pagina's. Daarnaast heeft het een hardcover en een handige leeslint.


Het is een mooi invulboek voor al je huwelijksvoorbereidingen met veel ruimte om alles te noteren. Daarnaast vind je tips&tricks zodat je een onvergetelijke dag kunt organiseren!


`Het boek is een echte must have voor het plannen van je bruiloft! Erg blij met het boek, het geeft meer inzicht in alles wat je moet plannen en vooral niet moet vergeten. Een echte aanrader!` - Helmond -11 januari 2019

Het Weddingplanner boek

Indicatie prijs; € 49,95 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page