top of page

De leukste vriendenboekjes voor kinderen

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2023

De meeste kennen ze wel de leuke vriendenboekjes die je als kind kon laten invullen. Dit is anno 2021 nog steeds een ontzettend leuk concept. Er zijn inmiddels veel verschillende soorten vriendenboekjes.

 

Vanaf welke leeftijd kan je een vriendenboekje laten invullen voor kinderen?


Als je een vriendenboekje wilt laten invullen door de vriendjes van je kind dan is de ideale leeftijd vanaf 6 jaar. Vanaf groep 3 leren kinderen echt lezen en schrijven. De kinderen zijn dan vaak 6 jaar. Dus dit is wel de meest geschikte leeftijd om ermee te beginnen.


Maar als je toch graag eerder een boekje wilt laten invullen kan dit natuurlijk ook met behulp van de ouders. Het is namelijk ontzettend leuk om een boekje als aandenken te hebben aan de kindertijd.

 

Top 11 leukste vriendenboekjes voor kinderen

Sommige boekjes zijn echt gericht op jongens en sommige boekjes zijn specifiek gericht op meisjes. Zoals bijvoorbeeld van Disney prinsessen, dinosaurussen of van Paw Patrol. Zelf ben ik van mening dat veel boekjes voor jongens en meisjes kunnen. Om je een overzicht te geven heb ik de leukste vriendenboekjes voor kinderen voor je verzameld en op een rij gezet.

 

Paw Patrol vriendenboek


In dit leuke vriendenboek van Paw Patrol kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Bovendien kunnen ze de kleurplaat met stiften of kleurpotloden omtoveren tot een pareltje en een mooie foto van zichzelf toevoegen! Zo wordt dit boek een kostbare herinnering voor later aan al je vriendjes en klasgenootjes.


Indicatie prijs: € 21,99 

Shimmer en Shine Vriendenboek


In het Shimmer en Shine vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Bovendien kunnen ze de kleurplaat met stiften of kleurpotloden omtoveren tot een pareltje en een mooie foto van zichzelf toevoegen! Zo wordt dit boek een kostbare herinnering voor later aan al je vriendjes en klasgenootjes.


Indicatie prijs: € 12,95 

Dino vriendenboekje


Voor alle dino-fans! Je hebt heel wat vrienden en vriendinnen en je wilt graag zo veel mogelijk over hen te weten komen? Laat ze dan allemaal iets over zichzelf vertellen in dit reuzeleuke vriendenboek: waar ze wonen, wat ze later willen worden, welke hobby's ze hebben of wat hun favoriete cd is. Ook is er ruimte vrijgehouden voor hun foto en hun eigen handtekening. Bewaar dit boek heel goed, het zal later ongetwijfeld een leuke herinnering zijn!


Indicatie prijs: € 16,95


 

Spider-man vriendenboek


Voor de echte Spider-man fans is dit één van de mooiste vriendenboekjes. Een album vol leuke herinneringen aan je klasgenoten en vrienden.


Laat ze allemaal iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek. Waar wonen ze? Wanneer zijn ze jarig? Wat eten ze het liefst? Er is zelfs plaats voor een foto. Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen.

Indicatie prijs: € 22,95


 

Disney Cars vriendenboek


Het vriendenboek van Cars blijft een hit. Laat al je vrienden allemaal iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek. Dit is één van de meest uitgebreidere Cars vriendenboekjes dan de andere die momenteel op de markt zijn. Er komen vragen voorbij van: Waar wonen ze? Wanneer zijn ze jarig? Wat eten ze het liefst? Wat is hun lievelingsauto? Er is ook plaats voor een foto. Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen.


Indicatie prijs: € 12,95


 

Disney prinses vriendenboekje

In dit leuke princessen vriendenboek kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou. En bovendien is er plaats voor een leuke foto! Als je dit Disney Princess boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.


Indicatie prijs: € 12,95 

Mijn vriendenboekje van de Mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft

De Mol heeft nu ook zijn eigen vriendenboekje. Echt gericht op kleine kinderen door het makkelijk invullen van vakjes en kleuren van plaatjes.


Met leuke grappige vragen waar de kinderen enorm lol om zullen hebben! Ook is er een verjaardagskalender welke ingevuld kan worden door je vriendjes.

Indicatie prijs: € 10,25 

Vriendenboek Unicorn

Mooi boekje en leuk vormgegeven Unicorn vriendenboekje. Je kan zelf een mooie foto of tekening toevoegen in het boekje. Daarnaast zijn er vragen vragen wat het lievelingsdier en lievelingskleur is. Wat de hobby's zijn en wat het leukste is dat samen gedaan is.


Indicatie prijs: € 10,99
 

Buurman & Buurman Vriendenboek


Dit mooie vriendenboek van Buurman en Buurman is ideaal voor alle Buurman en Buurman fans! Je kunt er al je vriendjes in laten schrijven, zodat je er achter komt wat hun hobby's zijn en wat bijvoorbeeld hun lievelingseten is.


Het is een erg kindvriendelijk boek met normale vragen en voldoende ruimte voor eigen creativiteit.


Indicatie prijs: € 13,25 

Disney Frozen - Violetta vriendenboek


In dit leuke Disney Frozen vriendenboek kun je een heleboel leuke weetjes over je vrienden te weten komen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat van om te toveren tot een pareltje. En bovendien is er plaats voor een leuke foto! Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.

Indicatie prijs: € 12,95 

Mijn stoere vriendenboek


'Mijn stoere vriendenboek' is een eigentijds invulboek voor kinderen. Wat zijn je hobby's? Wat wil je later worden? In dit vrolijke vriendenboek is veel ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes om leuke vragen te beantwoorden en te tekenen. Met veel illustraties die het invullen nog leuker maken. Ook in roze versie beschikbaar: Mijn gezellige vriendenboek (klik hier voor meer informatie)


Indicatie prijs: € 12,99 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page