top of page

De 7 leukste vriendenboekjes voor volwassen

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2023


De meeste kennen ze wel de leuke vriendenboekjes die je als kind kon laten invullen. Dit is anno 2021 nog steeds een ontzettend leuk concept. Er zijn inmiddels veel verschillende soorten vriendenboekjes. Je hebt vriendenboeken voor kinderen maar ook voor volwassenen.Inhoudsopgave:


Welke soorten vriendenboekjes zijn er allemaal voor volwassenen?

Voor volwassenen zijn er verschillende soorten vriendenboekjes. Daarom is het goed om van tevoren te weten waarvoor je het precies wilt gaan gebruiken.

Je hebt vriendenboekjes die je - net zoals vroeger - aan je vrienden kan geven zodat ze deze kunnen invullen zodat jij een mooi herinneringsboek hebt. Een leuk moment is bijvoorbeeld als je een housewarming geeft of als je jarig bent om het boekje in te laten vullen door je vrienden.


Vriendenboekjes met vragen over je vrienden

Je hebt vriendenboekjes die echt gericht zijn op je vrienden zelf. Er worden vragen gesteld over het leven van je vrienden. Dus wat vinden zij leuk en waar houden zij van?


Vriendenboekjes met vragen over de ontvanger

Daarnaast heb je vriendenboekjes die juist gaan over de ontvanger. Het kan dus juist een ideaal cadeau zijn om iemand te verrassen! Het boek We Love You, is echt een aanrader om te geven. Ideaal om bijvoorbeeld voor een afscheid, vrijgezellenfeest of huwelijk of voor een verjaardag of jubileum als cadeau te geven.


Wanneer geef je een ingevuld vriendenboekje cadeau?

Er zijn veel verschillende ideale momenten om een vriendenboekje ingevuld cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan het afscheid van je collega, of bij een housewarming, bij een afscheid als iemand gaat emigreren, of aan de vrijgezel die gaat trouwen.


Als er iemand weg gaat dan is het erg leuk om een persoonlijk cadeau te geven voor het afscheid. Een vriendenboekje laten invullen is een erg mooi en origineel afscheidscadeau.

 

Top 7 leukste vriendenboekjes om in te vullen voor volwassenen

Ik heb de leukste 7 vriendenboekjes op een rij gezet. Een handig overzicht met een indicatie van de prijs zodat je in één oogopslag kunt zien wat het vriendenboekje inhoudt. Laat je vooral inspireren en veel plezier met het invullen.

 

Het beste vriendenboek (voor volwassenen)


Het beste vriendenboek (dit boek is de opvolger van Het bucketlist boek) is een vriendenboek voor volwassenen. Kom alles te weten over je vrienden! En hoe denken zij echt over jou? Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel.

Indicatie prijs: € 12,99 

We love you - vriendenboekje (voor volwassenen)

Dit is een perfect vriendenboekje om cadeau te geven voor je vriend, vriendin of collega. Prijs je vriend of vriendin de hemel in door een mooi boekje cadeau te geven. De naam zegt het al, We Love You,


Wie op een rijtje heeft wat zijn sterke kanten zijn, staat gelukkiger in het leven. Weet jij wat jouw sterke kanten zijn? Je vrienden weten dat in ieder geval wel.

In dit vriendenboek wordt de ontvanger de hemel in geprezen. Een hartverwarmend, persoonlijk cadeau om te krijgen en te geven. Perfect voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen. Indicatie prijs: € 9,99 

Het geweldige vriendenboek (voor volwassenen)

Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familie en krijg het terug met een heleboel leuke, grappige of openhartige antwoorden!

Welke superkracht zou je vriend of vriendin willen bezitten? Wat is zijn of haar grootste blunder ooit? Of wat is het leukste dat jullie ooit samen deden?


Indicatie prijs: € 14,95 

Het vriendenboek (voor volwassenen) - Zoedt

Dit vriendenboekje staat vol vragen, dilemma's en andere topics, zoals: Waar mag je me 's nachts voor bellen? Wat is het laatste appje dat je naar mij stuurde? Wat is je favoriete quote? Wat is onze leukste herinnering samen? Wat ga je zeker nooit meer doen? Indicatie prijs: € 14,95 

Heb je vrienden lief - Lars van der Werf


Een vriendenboek voor volwassenen met de mooiste vragen en versjes van Lars van der Werf (Rotterdams dichter en schrijver). Met het Heb je vrienden lief - Vriendenboek heb je een goed excuus om persoonlijk met die ene vriend of vriendin af te spreken. En het is altijd handig om een boek te hebben waar iedereens favoriete recept in staat, of zijn of haar mooiste herinnering aan jou.


Indicatie prijs: € 15,- 

Beste vriendenboek voor volwassenen!


Geef dit leuke grappige beste vriendenboek aan je vrienden om in te vullen. Of laat grappige invulboek invullen en geef het als cadeau aan de collega die jullie gaat verlaten, of aan je vriend of vriendin die gaat trouwen. Genoeg momenten om gebruik te maken van dit leuke invulboek.

Laat de invullers zweten op tof fe vragen, hun tekenskills en grappige dilemma’s! Erg waardevol om te hebben, voor nu en later.


Er zitten hier geen standaard vragen in als ‘wat zijn je hobby’s’, maar échte vragen. Zo kom je te weten hoe ze jullie vriendschap zien, wat ze geleerd hebben van jou, wat ze je gunnen, waar ze op dansen en waar jullie samen écht goed in zijn! De eerste 2 pagina's zijn in te vullen door de eigenaar van het boek. En dan per vriend 4 pagina's in te vullen.


Een memorabel boek om te bewaren en terug te lezen. En voor de extra glimlach: de speciale complimentenpagina’s - vol met liefs voor jou! Indicatie prijs: € 18,85
 

Afscheidsboek collega: Aah je gaat weg


Niet iedereen ziet zijn of haar collega's als vrienden natuurlijk. Maar als je afscheid neemt van je collega's waar je al langere tijd mee hebt samengewerkt dan is het erg leuk om dit cadeau te geven!


Zo geef je alle gekke momenten en toffe verhalen -gebundeld in 1 boek- mee als blij(vend)e herinnering. Mooi voor nu en voor later!

Voor de extra glimlach: de complimentenpagina's en 2 gratis kaartjes om uit te knippen achterin het afscheidsboek.

Een memorabel boek om te bewaren en terug te lezen. En voor de extra glimlach: de speciale complimentenpagina’s - vol met liefs voor jou! Indicatie prijs: € 21,99 


Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page