top of page

De ultieme gids voor het perfecte Valentijnscadeau voor hem

vrouw geeft man een hart met cadeau

Wist je dat we vaak nóg gelukkiger worden wanneer we een ander blij maken? Dat komt mooi uit, want Valentijnsdag rammelt weer aan de deur. Tijd voor een flinke portie romantiek dus, in de vorm van een romantisch valentijnscadeau voor hem.


Top romantische tips voor originele valentijnscadeaus

Put inspiratie uit onze samengestelde lijst vol originele valentijnscadeaus en verras je man met een cadeau dat jullie relatie naar een nóg hoger niveau tilt.


Valentijnscadeau man: gepersonaliseerde boeken

Een cadeautje geven doet goed en werkt positief door in je relatie. Zeker wanneer dit een cadeau is waar jullie allebei wat aan hebben. Geef jullie liefde een boost en kies een valentijnscadeau voor je man in de vorm van een bucketlistboek of battle boek vol uitdagende challenges. Je maakt het cadeau nog persoonlijker door foto’s en lieve teksten toe te voegen. Of wat dacht je van een fotoboek met de mooiste herinneringen verzameld, en haarscherp afgedrukt?

 

Bucketlistboek gepersonaliseerd


Het Bucketlist boek gepersonaliseerd

Geef jullie liefde een onvergetelijke boost met het persoonlijke Bucketlist boek voor koppels! Ontdek 250 romantische, grappige en speciale opdrachten die jullie als duo absoluut moeten ervaren. Voeg jullie namen en hilarische foto's toe voor een extra persoonlijke touch. Perfect voor Valentijn, een verjaardag of gewoon zomaar avontuur. De stevige kaft en haarscherpe bedrukking maken dit boek een blijvende herinnering. Laat jullie relatie sprankelen met dit unieke cadeau – een garantie voor liefdevolle momenten. Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Bestel nu jullie eigen exemplaar en maak herinneringen die een leven lang meegaan!



 

Battle Boek voor koppels - gepersonaliseerd

Het Battle Boek voor koppels

Ontdek samen het verrassend leuke Battle boek voor koppels – het ultieme Valentijnscadeau voor mannen! Dit boek, met 99 grappige en speciale challenges, geeft jullie relatie een waanzinnige boost. Leer elkaar beter kennen door de battles te spelen en bepaal samen de winnaar.


Voeg jullie namen, een persoonlijke boodschap en een foto toe voor een extra persoonlijke touch. Een perfect cadeau voor je Valentijn.





 

Jullie liefde geschreven in de sterren

Leg jullie geluksmoment voor altijd vast in de sterren. Als valentijnscadeau voor hem kun je kiezen voor een gepersonaliseerde sterrenposter met dat voor jullie zo bijzondere moment, afgedrukt in de sterren. Neem bijvoorbeeld de datum van jullie eerste ontmoeting of van jullie trouwdag. Geef een plaats, datum en tijdstip door en ontvang een poster met de stand van de sterren op een specifiek moment in jullie verleden.


 

Gepersonaliseerde sterrenposter

Gepersonaliseerde sterrenposter

Verras hem met een gepersonaliseerde sterrenposter - het ultieme Valentijnscadeau voor mannen! Leg bijzondere momenten vast, zoals de geboorte van jullie kind of jullie onvergetelijke bruiloft, met deze prachtige grafische print op premium papier. De stand van de sterren op de door jou gekozen plaats, datum en tijdstip maakt het uniek. Bestel eenvoudig online, geef je wensen door na ontvangst van onze mail, en ontvang snel jouw op maat gemaakte eye-catcher. Een persoonlijk cadeau dat de herinnering aan speciale momenten levend houdt. Bestel nu, want dit is een uniek Valentijnscadeau voor mannen!





 

Verdieping in je relatie met een vragenspel

Goede communicatie is belangrijk in een relatie. Logisch. Maar hoe vaak nemen we eigenlijk écht de tijd voor elkaar? Leg die telefoon eens weg. Het is tijd voor een bijzonder valentijnscadeau voor hem: een praatsessie. En geen gewone, maar een Vertellis praatsessie. Dit vragenspel is hét perfecte cadeau voor hem en is bovendien superromantisch. Jullie komen zo namelijk nóg meer te weten over elkaars dromen, wensen en behoeften – wat zorgt voor een nog betere connectie met jezelf én je man.


 

Vertellis Vragenspel

Vertellis vragen-editie

Versterk de band met je geliefde en creëer bijzondere momenten met het Vertellis Relatiespel - hét ultieme Valentijnscadeau voor mannen! Dit vragenspel, geschikt voor alle liefdesrelaties, zorgt voor een betere connectie en diepere gesprekken. Ontworpen met psychologen en relatietherapeuten, is dit spel populair wereldwijd. Ideaal voor romantische uitjes of gezellige avonden thuis. De Relatie-editie bevat 45 vragen verdeeld over drie categorieën. Draag bij aan jullie relatie op een speelse en liefdevolle manier. Verpakt in een mooie doos, geschikt voor partners van alle leeftijden en relatieduren. Bestel nu voor een intieme en onvergetelijke Valentijn!



 

Openhartig Private Time - Gespreksstarter


Openhartig Private Time

Verken de diepten van jullie liefde met het ultieme Valentijnscadeau voor mannen: Openhartig Private Time. Ontketen de passie en intimiteit met meer dan 100 speelse vragen en opdrachten, speciaal ontworpen voor koppels die écht alles willen delen. Van zielsverlangens tot toekomstgedachten, deze box opent de deur naar onthullende antwoorden, intieme momenten en plezierige ontdekkingen. Trek om de beurt een kaart met uitdagende vragen zoals "Wat maakt jullie aanvullend op elkaar?" en "Hoe zou jouw eigen uitvaart eruit zien?". Verrijk jullie relatie en speel Openhartig Private Time - waar liefde en avontuur samenkomen. Bestel nu, maak Valentijn onvergetelijk!





 

Het Powerkoppel Deck

Vertellis powerkoppel deck

Het Powerkoppel Deck - het ultieme Valentijnscadeau voor mannen! Verrijk en verdiep jullie relatie met 180 zorgvuldig samengestelde vragen en oefeningen. Ontdek elkaars liefdestalen, versterk de aantrekkingskracht en overwin samen uitdagingen. Dit kaartendeck, ontwikkeld met inzichten van top relatie-experts, garandeert een superrelatie. In handig formaat (14 x 10 cm) voor romantische uitjes en thuisgebruik. Geschikt voor alle partners, ongeacht de duur van jullie relatie. Speel met 2 personen of met bevriende stellen. Maak van Valentijn een blijvende herinnering met het Powerkoppel Deck - het ultieme cadeau voor liefdevolle connecties!



 

Liefde heeft humor nodig

Wat is het toch heerlijk om vol in de zwijmelmodus te zitten. Romantiek is belangrijk voor je relatie, maar onderschat ook ‘humor’ niet. Humor helpt relativeren, werkt stressverlagend en zorgt voor meer verbondenheid. Genoeg redenen dus om het eens over een heel andere boeg te gooien en jou een lijstje voor te schotelen met grappige cadeautjes.

 

Geef je man een knuffelkonijntje

Knuffelkonijntje Itsieme

Er zijn cadeaus in het echt beter dan je ooit verwacht had. Onder de grappige, maar ook originele valentijnscadeaus valt het ItsieMe knuffelkonijntje. Een perfect én bovendien ontzettend grappig valentijnscadeau voor je man. Het snuitje van het konijntje met het hoge knuffelgehalte kun je vervangen door een foto van het hoofd van je grote liefde. Zie je het voor je; een konijn met jouw gezicht? Ik vind het een giller!





 

Nooit meer te laat

Houten horloge

Verras jouw geliefde met een uniek Valentijnscadeau voor mannen: het Hot & Tot luxe houten horloge met naamgravure. Ontwerp de wijzerplaat zelf met een speciale tekst en maak dit horloge tot een persoonlijk sieraad.


Een stijlvol horloge is een tijdloos en elegant valentijnscadeau voor hem. Bonus: met dit mooie houten horloge komt hij voortaan niet meer te laat. Zeker niet wanneer je hem hieraan herinnert met een geinige gravure ‘Schiet oh-op!!’ Of geef een blijvende herinnering door een datum te graveren. Trakteer je Valentijn op dit fantastische horloge bestel nu en maak Valentijn onvergetelijk!



 

Held op sokken

Tikkeltje gênant wel, maar daarom ook zo geinig: een valentijnscadeau voor je man in de vorm van sokken of een boxershort met je eigen gezicht erop. Zie je die lachende gezichten al voor je in de gezamenlijke doucheruimte van het sportcomplex van je man? Je kunt ook kiezen voor grappige badslippers met jouw gezicht of allemaal hartjes. Dan weet je in ieder geval dat hij zijn slippers niet kwijtraakt in de sauna ;)


 

Jouw man is ‘f*cking geweldig’


ballon met tekst je bent fucking geweldig

Als hij zelf nog niet wist hoe geweldig hij was, dan vertel jij het hem wel. En met dit valentijnscadeau voor hem - een ballon van Rumag - lukt dat wel. En, hoewel de teksten van Rumag vaak geschreven worden met een vette knipoog, is het toch wel héél leuk om dit cadeau voor hem romantisch in te pakken en met een grote glimlach een leuk kaartje erbij te overhandigen. Wist je trouwens dat je tegenwoordig ook je kaart kunt laten spréken met een audiobericht? Laat die hi-ha-hilarische grap maar aan jou over!


 

Romantische doe-date als valentijnscadeau voor hem

Heel leuk, die lijst met grappige en originele valentijnscadeaus voor je grote liefde, maar mocht er geen enkel valentijnscadeau voor je man uitspringen, dan is het misschien tijd om de liefde te vieren tijdens een avontuurlijke doe-date. Boek een ballonvaart, een racecursus of een romantisch weekendje weg naar een mooie bestemming. Of kies juist voor een moment van ontspanning als valentijnscadeau voor je man. Met de cadeaubon van GiftForYou of Wonderbox bepaalt hij zelf of hij gaat voor een overnachting, diner, sportief uitje of wellnessdag. Verrassing voor hem én voor jou dus!


Met deze tips vind je gegarandeerd het perfecte valentijnscadeau voor hem. Laat je inspireren en verras je geliefde met een origineel en romantisch cadeau dat hij nooit zal vergeten. Fijne Valentijn!




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page