top of page

10x cadeautip voor een vrouw van 40 jaar


feestje vrouw 40

Wanneer een vrouw 40 jaar wordt dan is dit toch wel echt een mijlpaal, wat natuurlijk vraagt om een leuk cadeau! Want als 40-jarige ga je als jongvolwassene over in de middelbare leeftijd. 😆 Best wel een stap zou ik zeggen. Er wordt gezegd dat de middelbare leeftijd de leeftijdscategorie tussen die van jonge volwassene en bejaarden is. Help!


Daarnaast staat de exacte minimum- en maximumleeftijd voor de categorie nog niet volledig vast. Vaak wordt uitgegaan van de periode op driekwart van de gemiddelde levensverwachting van mensen. In westerse landen komt dat neer op een leeftijd tussen de 40 en 60 jaar oud. De Oxford English Dictionary geeft de leeftijd als tussen de 45 en 60. (bron)


Het is in ieder geval een tijd om hier even bij stil te staan. En het moet natuurlijk gevierd worden! Maar wat geef je en vrouw die 40 wordt als cadeau? De meeste vrouwen hebben alles wel en als ze het nog niet hebben dan kopen ze het wel. Daarom een aantal leuke, grappige en lekkere cadeaus voor je op een rij gezet! Lees je mee met mijn top 10 cadeautips voor een vrouw van 40 jaar?


 


10 x Cadeautip vrouw 40 jaar!


#1 Tros helium ballonnen 40 jaar

ballonnen vrouw 40

Bij een verjaardag horen heliumballonnen! Deze ballonnen zijn speciaal voor iemand die 40 jaar wordt. Verras die leuke vrouw met deze tros heliumballonnen.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 40-jarige. Dan hoeft zij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉




 

#2 Hoerapakket droogbloemen


cadeau bloompost Hoera droogbloemen

Hoera, het is feest! Dit vrolijke brievenbus cadeau laat iedereen stralen! En vooral je 40-jarige vriendin, zus of buurvrouw.

Het houten hoera-plankje en de feestslinger in combinatie met kleurrijke droogbloemen is een duurzame feestelijke verrassing! Maak het cadeautje helemaal af door er één van de leuke kaarten bij te doen. Het perfecte gefeliciteerd cadeau!

Dit leuke feestelijke pakketje is ook beschikbaar met verse bloemen hebben.




 

#3 Happy Socks Happy Birthday Giftbox


feestsokken

Als je 40 wordt dan is het natuurlijk geweldig als je ook feestelijke sokken aan hebt van Happy Socks. Deze Happy Birthday Gift Box zal gegarandeerd in de smaak vallen! De paarse gift box heeft de vorm van een heerlijk stuk verjaardagstaart, met roze versiering. De drie kleurige sokontwerpen zijn voorzien van vlaggen, verjaardagstaarten en confetti - allemaal speelse patronen die bij jarige dames een glimlach op het gezicht zal toveren! En het leuke is dat elke keer dat de sokken worden gedragen het weer een feestje is! En met deze sokken gaan de voetjes wel van de vloer!





 

#4 Snor-gids - Snorgids voor vrouwen van 40 plus

snorgids vrouwen 40

Snorgids voor vrouwen van 40+. Nee, het is geen cliché. Het leven begint écht op je veertigste. Niks aftakelen vanaf je 25ste, je bent nu op de top van je kunnen! Dit boek gaat over hoe leuk het is om 40+ te zijn. Met de laatste nieuwtjes en inzichten over de meest complete tijd van je leven.

Een leuk boekje voor een mooi klein prijsje!

Prijs indicatie vanaf; € 9,99



 

#5 Blond Amsterdam - Specials - Beker XL - 40 jaar


Het beste vriendenboek

Ken je iemand die binnenkort 40 wordt? Verras die leuke dame dan met deze feestelijke Blond Amsterdam 40 beker! Op de beker staat de jarige met haar vriendinnen afgebeeld en samen genieten ze van feestelijk champagne! Deze beker zal zeker een leuke herinnering zijn aan de 40e verjaardag.




 

#6 Het beste vriendenboek (voor grotere mensen)


Het beste vriendenboek (de opvolger van Het bucketlist boek) is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar 'grotere mensen'. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Ontzettend leuk om alas verjaardagscadeau te geven. Vul dit boek in met je vrienden, bijvoorbeeld wanneer je vriendin 40 wordt. Echt leuk! Wanneer je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een 'memento' noemen ze dat.


 

#7 RITUALS - Rituals Geurstokjes The Ritual of Ayuverda

Creëer een rustgevende sfeer in huis met de geurstokjes van Rituals in de heerlijke geur The Ritual of Ayuverda. De geur van Indiase roos en zoete amandelolie zorgen voor een ontspannende en harmoniserende werking. Laat de geurstokjes subtiel parfumeren en geniet van een heerlijke geurbeleving in elke ruimte van je huis.





 

#8 XXL Milka chocoladereep (gepersonaliseerd)


Is de 40-jarige verzot op chocola? Geef dan een mega XXL-chocoladereep van Milka cadeau met een eigen naam of tekst. Vind je de reep toch te groot? Dan kan je ook kiezen voor maatje M of L. Prijs indicatie XXL: € 39.95


,

 

#9 Brievenbus snoep Feestvarken


Wil je iemand op afstand een echt feestje sturen? Dan zijn deze vrolijke feestvarkentjes natuurlijk een leuk en grappig cadeautje.


Vanaf € 12.95




 

#10 Bloomposy Pastel

Wil jij een trendy cadeau geven dat ook nog eens duurzaam is? Dan is de BloomPosy Pastel inclusief stijlvolle vouwvaas en kleurrijk ‘gefeliciteerd’ label perfect voor jou! Dit elegante boeket van handgeselecteerde droogbloemen in verschillende pasteltinten is dé trend van dit moment. Bovendien geven wij handige stylingtips mee, zodat de ontvanger creatief aan de slag kan met het boeket. Met deze BloomPosy haal je een uniek en eco-vriendelijk cadeau in huis waar je gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger mee tovert!5




 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page