top of page

Top 10 cadeaus voor een vrouw van 40 jaar

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022


kerstcadeau

Als een vrouw 40 jaar wordt dan is dit toch wel echt een mijlpaal, wat natuurlijk vraagt om een leuk cadeau! Want als 40-jarige ga je als jongvolwassene over in de middelbare leeftijd. 😆 Best wel een stap zou ik zeggen. Er wordt gezegd dat de middelbare leeftijd de leeftijdscategorie tussen die van jonge volwassene en bejaarden is.


Daarnaast staat de exacte minimum- en maximumleeftijd voor de categorie nog niet volledig vast. Vaak wordt uitgegaan van de periode op driekwart van de gemiddelde levensverwachting van mensen. In westerse landen komt dat neer op een leeftijd tussen de 40 en 60 jaar oud. De Oxford English Dictionary geeft de leeftijd als tussen de 45 en 60. (bron)


Het is in ieder geval een tijd om hier even bij stil te staan. En het moet natuurlijk gevierd worden! Maar wat geef je en vrouw die 40 wordt als cadeau? De meeste vrouwen hebben alles wel en als ze het nog niet hebben dan kopen ze het wel. Daarom een aantal leuke, grappige en lekkere cadeaus voor je op een rij gezet!


 

Top 10 leukste cadeaus voor vrouwen van 40 jaar!


>>> 1 <<<
Tros helium ballonnen 40 jaar

Bij een verjaardag horen heliumballonnen! Deze ballon zijn speciaal voor iemand die 40 jaar wordt. Verras die leuke vrouw met deze tros heliumballonnen.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 40-jarige. Dan hoeft zij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉

Prijs indicatie vanaf; € 13,99
 
>>> 2 <<<
Hoerapakket droogbloemen

Hoera, het is feest! Dit vrolijke brievenbus cadeau laat iedereen stralen! En vooral je 40-jarige vriendin, zus of buurvrouw.

Het houten hoera-plankje en de feestslinger in combinatie met kleurrijke droogbloemen is een duurzame feestelijke verrassing! Maak het cadeautje helemaal af door er één van de leuke kaarten bij te doen. Het perfecte gefeliciteerd cadeau!

Dit leuke feestelijke pakketje is ook beschikbaar met verse bloemen hebben.


Prijs indicatie vanaf € 17,95
 
>>> 3 <<<
Happy Socks Happy Birthday Giftbox

Als je 40 wordt dan is het natuurlijk geweldig als je ook feestelijke sokken aan hebt van Happy Socks. Deze Happy Birthday Gift Box zal gegarandeerd in de smaak vallen! De paarse gift box heeft de vorm van een heerlijk stuk verjaardagstaart, met roze versiering. De drie kleurige sokontwerpen zijn voorzien van vlaggen, verjaardagstaarten en confetti - allemaal speelse patronen die bij jarige dames een glimlach op het gezicht zal toveren! En het leuke is dat elke keer dat de sokken worden gedragen het weer een feestje is! En met deze sokken gaan de voetjes wel van de vloer!


Prijs indicatie vanaf € 20,95
 
>>> 4 <<<
Snor-gids - Snorgids voor vrouwen van 40 plus

Snorgids voor vrouwen van 40+. Nee, het is geen cliché. Het leven begint écht op je veertigste. Niks aftakelen vanaf je 25ste, je bent nu op de top van je kunnen! Dit boek gaat over hoe leuk het is om 40+ te zijn. Met de laatste nieuwtjes en inzichten over de meest complete tijd van je leven.

Een leuk boekje voor een mooi klein prijsje!

Prijs indicatie vanaf; € 9,99 
>>> 5 <<<
Blond Amsterdam - Specials - Beker XL - 40 jaar

Ken je iemand die binnenkort 40 wordt? Verras die leuke dame dan met deze feestelijke Blond Amsterdam 40 beker! Op de beker staat de jarige met haar vriendinnen afgebeeld en samen genieten ze van feestelijk champagne! Deze beker zal zeker een leuke herinnering zijn aan de 40e verjaardag.


Prijs indicatie vanaf: € 9,95 
>>> 6 <<<
We love you - vriendenboek

Een ingevuld vriendenboek cadeau geven is een mooi cadeau om je vriendin echt te verrassen. Zorg dat het cadeau op de verjaardag zelf door de bus valt of overhandig het zeg met mooie woorden over de jarige.


Dit boekje heeft hetzelfde concept als het vriendenboek. Waar het vriendenboek vooral gericht is op diegene die het invult, is het 'We love you vriendenboek' vooral gericht op diegene van wie het boekje is (of wordt). Want in dit vriendenboek worden de leukste kanten benadrukt door de vrienden waarbij ze diegene aan wie het cadeau gegeven wordt de hemel in prijzen. Een hartverwarmend, persoonlijk cadeau om te krijgen en te geven. Perfect voor 40ste verjaardagen.


Prijs indicatie vanaf: € 9,99

 
>>> 7 <<<
RITUALS - The Ritual of Mehr Fragrance Sticks

The Ritual of Mehr geurstokjes bieden je een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te parfumeren. Plaats de stokjes in de flacon, zodat de kamer zich natuurlijk en langzaam vult met de geur van cederhout, zoete sinaasappel en een vleugje verwarmende specerijen. Dit luxe interieurparfum is perfect voor alle ruimtes van je huis, van de woonkamer tot aan de badkamer, keuken en slaapkamer. Je kunt ongeveer drie maanden lang genieten van de verkwikkende geur.


Prijs indicatie vanaf: € 25,90 
>>> 8 <<<
XXL Milka chocoladereep (gepersonaliseerd)

Is de 40-jarige verzot op chocola? Geef dan een mega XXL-chocoladereep van Milka cadeau met een eigen naam of tekst. Vind je de reep toch te groot? Dan kan je ook kiezen voor maatje M of L. Prijs indicatie XXL: € 39.95


,

 
>>> 9 <<<
Wijnproeverij cadeau: Mini-Wijnreis Italië

Als iemand 40 wordt dan mag je wel echt even extra uitpakken. Geef daarom een wijnproeverij cadeau. Het mini-pakket is geschikt voor 4 vrouwen. Het is een heerlijke wijnreis door Italië waar je wijnen proeft van het koele noorden tot aan het warme zuiden!


Uit bekende wijnstreken uit Italië zijn 6 verschillende wijnen in kleine flesjes geselecteerd die kenmerkend zijn.


Kies een leuke wenskaart en laat je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Het wordt ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier ingepakt! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Dit kan geregeld worden.


Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met het wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al de boxen is er een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!


Prijs indicatie vanaf € 53,50

 
>>> 10 <<<
Dagboek

Als je vriendin, zus of buurvrouw 40 jaar wordt dan is een mooi boekje altijd een goed cadeau, Het kan als dagboek gebruikt worden of om je doelen op te schrijven. Een 40-jarige heeft genoeg om te vertellen en op te schrijven. Kies voor een echt mooi boekje, zoals de dagboeken van Paperblanks. Deze zijn heel mooi vorm gegeven. Het is een mooi boekje en ze zijn er in veel verschillende uitgaves.


De kaft is erg mooi. Het boekje heeft een waardevolle uitstraling. Er zijn meerdere uitvoeringen.

Prijs indicatie: vanaf € 9,95


 Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page