top of page

Top 10 cadeaus voor een man van 40 jaar


kerstcadeau

Als een man 40 jaar wordt dan is dit toch wel echt een mijlpaal, wat natuurlijk vraagt om een leuk cadeau! Want als 40-jarige ga je als jongvolwassene over in de middelbare leeftijd. 😆 Best wel een stap zou ik zeggen. Er wordt gezegd dat de middelbare leeftijd de leeftijdscategorie tussen die van jonge volwassene en bejaarden is.


Daarnaast staat de exacte minimum- en maximumleeftijd voor de categorie nog niet volledig vast. Vaak wordt uitgegaan van de periode op driekwart van de gemiddelde levensverwachting van mensen. In westerse landen komt dat neer op een leeftijd tussen de 40 en 60 jaar oud. De Oxford English Dictionary geeft de leeftijd als tussen de 45 en 60. (bron)


Het is in ieder geval een tijd om hier even bij stil te staan. En het moet natuurlijk gevierd worden! Maar wat geef je en man die 40 wordt als cadeau? De meeste mannen hebben alles wel en als ze het nog niet hebben dan kopen ze het wel. Daarom een aantal leuke, grappige en lekkere cadeaus voor je op een rij gezet!


 
 

Top 10 leukste cadeaus voor mannen van 40 jaar!


>>> 1 <<<
 

Helium ballon 40 jaar confetti

Bij een verjaardag horen heliumballonnen! Deze ballon is speciaal voor iemand die 40 jaar wordt. Verras de jarige job met deze heliumballon.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 40-jarige. Dan hoeft hij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉


Prijs indicatie vanaf; € 13,99

 
>>> 2 <<<

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Medium

Dit prachtige cadeaupakket van Rituals is hét perfecte cadeau voor een vriend of familielid die 40 is geworden. Sowieso is het een mooi pakket om te geven en het ruikt ook nog eens heerlijk!


Start fris en vol zelfvertrouwen aan je dag met deze verzorgende producten, verrijkt met bamboe, Japanse munt, cederhout en heilig hout. Bevat een shower foam, verkoelende douchegel, body moisturizer en gezichtsscrub. Het nieuwe design is geïnspireerd door Sumi-E en Ikat, traditionele Aziatische verftechnieken, in prachtige kleuren die passen bij The Ritual of Samurai. Het muntje op het kleurige lint symboliseert het Chinese concept fú, wat ‘geluk’ of ‘fortuin’ betekent. Verpakt in een herbruikbare, luxe opbergdoos, die je een tweede leven kunt geven door er foto's, brieven of andere waardevolle items in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe opbergdoos.


Prijs indicatie vanaf; € 34,90 
>>> 3 <<<

Sokken 40 jaar: Hoera 40 jaar! Ouwe sok!

Als je nu écht niet weet wat je moet kopen dan zijn sokken met de tekst 'hoera 40 jaar! Ouwe sok!' toch wel echt erg grappig!


Deze grappige sokken zijn zwart met blauwe letters en het getal 40 in een verkeersbord afgebeeld. Leuk om als cadeau te geven aan iemand die 40 jaar is geworden! En je kan de verrassing extra leuk maken door de sokken te vullen met zijn favoriete snoep of stop er een lekker speciaalbiertje in.


Prijs indicatie vanaf € 9.95
 
>>> 4 <<<

Snor-gids - Snorgids voor mannen van 40 plus

Snorgids voor mannen van 40+. Een teruglopende haarlijn en een zweepslag als je voetbalt met je zoon. Veertig worden is niet leuk, zou je denken. Maar er zijn meer voor- dan nadelen om 40 te zijn. Mannen van 40 zijn betere jagers, bemiddelaars én vriendelijkere personen dan jongere mannen. Ze zijn op de top van hun kunnen. Veertig het nieuwe dertig? ... Met dit boek tover je in ieder geval een glimlach op het gezicht van die middelbare man.

Prijs indicatie vanaf; € 9,99 
>>> 5 <<<

Het grote ouwe lullen boek

Hoe de midlife man zichzelf oud maakt en de klok terug kan draaien

In het Grote Ouwe Lullen Boek komen alle feiten en fabels over het ouder worden als man aan bod.


Dit is dan 'Het grote ouwe lullenboek' van mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt! Want al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken van een zekere leeftijd. In dit boek komen alle feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod.


Hoe zit het met haaruitval, een beginnend buikje, minder uithoudingsvermogen en impotentie? Komen we allemaal in een midlifecrisis terecht of worden we alleen maar knapper naarmate we ouder worden (ondanks de kaalheid)? Moet je echt gezonder gaan eten en meer bewegen als je eenmaal een middelbare leeftijd hebt bereikt? In dit boek vind je wetenschappelijk onderbouwde antwoorden, interviews met deskundigen herkenbare ervaringsverhalen.


Prijs indicatie vanaf: € 20,99 
>>> 6 <<<

Tunturi Dumbbell set - 2 x 5 kg - Vinyl - Zwart


Tja als je eenmaal 40 bent dan is het slim om die spieren te blijven trainen. Het scheelt dat een work-out helemaal niet saai hoeft te zijn.


Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze set Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 5kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. Check wel even welk gewicht handig is om te geven. Ze zijn in verschillende gewichten beschikbaar!


Prijs indicatie vanaf: € 35,95 
>>> 7 <<<

Speciaalbier cadeaupakket, met glazen en flesopener


Welke man houdt niet van een lekker biertje op z'n tijd. Ben jij op zoek naar het perfecte speciaalbiercadeau? Dan is het speciaalbier cadeaupakket van Beerwulf het ideale pakket. Er zitten 6 heerlijke wereldse bieren in. En een speciale Brasseurs Savoyards flesopener. Het leuke is dat je een persoonlijke boodschap kunt toevoegen en het pakket bij de jarige kan laten bezorgen.


Prijs indicatie vanaf: € 26,99 
>>> 8 <<<

XXL Toblerone chocoladereep (gepersonaliseerd)


Is de 40-jarige verzot op chocola? Geef dan een mega XXL-chocoladereep van Toblerone cadeau met een eigen naam of tekst. Vind je de reep toch te groot? Dan kan je ook kiezen voor maatje M of L.

Prijs indicatie XXL: € 29.95,

 
>>> 9 <<<

Gin pakketten met Gin-Tonicglas


Voor de hippe 40-er kan je zeker aankomen met een Gin-Tonic pakket. Want ze blijven nu eenmaal ontzettend populair. Geef een fles in een zelf ontworpen houten kist, verras de ontvanger met Gin-Tonicglas met zijn of haar naam erop! Of je nu gaat voor de Bombay Sapphire Gin, een Peaky Blinders ginpakket of de andere pakketen. Kies zelf hoe jij de echte Gin-Tonic liefhebber wilt verrassen!


Prijs indicatie vanaf € 39,95

 
>>> 10 <<<

Koffieplant cadeau


Is de jarige 40-er helemaal gek van koffie? Laat hem dan zijn eigen koffieplant verzorgen. Je moet wel even geduld hebben maar na zo'n 4 jaar kan de koffieplant geoogst worden en kan de ontvanger genieten van zijn eerste bakje zelfgekweekte koffie. Duurzamere koffie dan van deze koffiebonen plant vind je niet!


Prijs indicatie vanaf € 12,95
 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page