top of page

14 x de leukste brievenbus cadeau verjaardag man


brievenbus met cadeau

Hiep hiep hoera! Je beste vriend, broer, vader of geliefde is jarig! Hoe leuk is het om hem te verrassen met een bijzonder brievenbus cadeau verjaardag mannen? Ook al kun je niet fysiek aanwezig zijn op zijn verjaardag, met een verrassing in de brievenbus kun je hem zeker laten weten dat je aan hem denkt.


Niet iedereen heeft een groot budget om een cadeau te kopen, en dat is helemaal niet erg. Een brievenbus cadeau kan net zo speciaal zijn. En het mooie is dat je het gemakkelijk online kunt bestellen en de postbezorger het pakket op de juiste dag bij hem aflevert. Want zeg nou zelf, wie vindt het niet leuk om verrast te worden met iets in de brievenbus?


Dus, of het nu je vader, broer, vriend, buurman of collega is, er zijn tal van originele brievenbus cadeaus om hem mee te verrassen op zijn verjaardag. Van heerlijke chocolade en bijzondere speciaalbiertjes tot aan leuke gadgets en accessoires. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste brievenbus cadeaus verjaardag mannen, zodat jij de jarige man in jouw leven eens flink kunt verwennen!


Voordelen brievenbus cadeau verjaardag man

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een man? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben de perfecte oplossing voor je: brievenbus cadeaus! Deze cadeaus zijn niet alleen super praktisch, ze zijn ook nog eens ontzettend leuk om te geven en te ontvangen.


Het grootste voordeel van brievenbus cadeaus is dat ze, zoals de naam al zegt, gewoon door de brievenbus passen. Je hoeft dus niet thuis te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen en er zijn geen extra kosten verbonden aan een bezorging bij de buren of ophalen bij een afhaalpunt. Daarnaast kun je brievenbus cadeaus personaliseren en het leuk inpakken waardoor het echt een verrassing wordt.


Cadeau ideeën brievenbus cadeau verjaardag man

Maar wat voor cadeaus kun je nu eigenlijk sturen via de brievenbus voor een man? Er zijn ontzettend veel opties. Zo kun je kiezen voor een cadeau gericht op hobby's, zoals een gepersonaliseerde bieropener voor de bierliefhebber of een setje luxe pennen voor de schrijver in spé.


Daarnaast kun je ook denken aan culinaire cadeaus, zoals heerlijke handgemaakte bonbons, een chocolade proeverij, wijnproeverij of gewoon heerlijk zoet snoeppakketje. Binnen ene paar klikken besteld en je kan het makkelijk op de juiste dag laten bezorgen,


Kortom, er zijn ontzettend veel leuke en originele cadeaus die je via de brievenbus kunt versturen voor de verjaardag van een man. Bekijk onze top 13 cadeaus en maak de jarige man blij met een verrassing op zijn verjaardag.

 

#1 Brievenbus cadeau verjaardag man: Snoeppakket


Snoeppakket engelse drop

Ben je op zoek naar het perfecte brievenbus cadeau voor mannen? Dan is dit feestelijke snoeppakketje een vrolijke verrassing door de brievenbus!

Verras met heerlijke engelse dropjes en een persoonlijke kaart.

Stuur nu lekkere engelse dropjes in een feestelijke brievenbusdoos en mooie wikkel met de opdruk: “Gefeliciteerd”. Het is perfect als je graag iets wilt geven wat anders is dan het gebruikelijke. Wie zou jij willen verrassen met deze zoete lekkernij?



 

#2 Brievenbus cadeau verjaardag man: Brownies via de brievenbus

drie brownies op elkaar

Verras de man in je leven met een heerlijk brievenbus cadeau! Brownies bezorgen per post is natuurlijk een fantastisch idee. En deze brownies zijn echt om je vingers bij af te likken. Gemaakt met het beproefde en originele ambachtelijke recept, smaakt elke hap naar meer. In elke brownie vind je pure chocolade, die zorgt voor een rijke smaakbeleving. Het knapperige laagje aan de buitenkant geeft de brownie een subtiele bite, terwijl hij van binnen lekker smeuïg smaakt. Kies zelf uit verschillende smaken en stel zo je eigen persoonlijke pakketje samen vanaf slechts €11,95. Gegarandeerd dat jouw man hiervan gaat smullen!




 

#3 Brievenbus cadeau verjaardag man: Wijn proeverij rood wit rose


Drie wijntjes als brievenbus cadeau

Houdt jouw man of vriend van een goed glas wijn? Verras hem dan met deze proeverij die door de brievenbus past! Met rode, witte en roséwijnen zit er voor ieder wat wils bij. Ideaal als verjaardagscadeau of gewoon als lieve verrassing. De wijnen zijn met zorg geselecteerd zodat jouw man of vriend kan genieten van de beste smaken. Het is ook nog eens super handig dat het als brievenbus cadeau wordt bezorgd, zo hoef je niet eens thuis te blijven om het in ontvangst te nemen. Verwen jouw man of vriend met deze heerlijke wijnen en laat hem lekker genieten van een avondje met vrienden of gewoon lekker thuis op de bank.



 

#4 Brievenbus cadeau verjaardag man: Dikke kus door de brievenbus


chocolade pakket dikke kus door de brievenbus

Voor een verjaardag man is een lief berichtje via de brievenbus altijd leuk! Wat dag je van dit lieve pakketje met vrolijke snoepjes en chocolade door de brievenbus?uur een lekker cadeaupakket met een mix aan zoete snoep in een vrolijke brievenbusdoos en liefdevolle wikkel met de opdruk: “Dikke kus door de brievenbus”

Wie ga jij verrassen?



 

#5 Brievenbus cadeau verjaardag man: Verjaardags bonbons

Verjaardagsbonbons chocolade

Verras een speciale man met een heerlijk brievenbus cadeau! Onze handgemaakte bonbons zijn het perfecte geschenk om een bijzondere gelegenheid te vieren. Ze zijn feestelijk verpakt in een luxe cadeauwikkel met de opdruk "Happy Birthday". Het is een prachtig cadeau met een persoonlijk tintje waar iedere man van zal genieten. De bonbons worden met zorg bereid en bestaan uit de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Laat de jarige even helemaal in de wolken zijn met dit unieke en smaakvolle cadeau!



 

#6 Brievenbus cadeau verjaardag man: Coffee Brewer

Coffebrewer van harte gefeliciteerd

Verras de man in je leven met een origineel brievenbus cadeau dat zeker in de smaak zal vallen! Het koffiekannetje is een innovatief ontwerp dat de beste kwaliteit koffie biedt, vers gemalen en direct verpakt voor een makkelijke en smaakvolle ervaring. Het filter combineert het beste van filterkoffie en een cafetiere, waardoor een intens aroma en volle smaak wordt verkregen. Gemaakt van biologische en fairtrade 100% Arabica koffie, deze sleeve bevat genoeg om twee heerlijke kopjes koffie te zetten. Perfect om te versturen als cadeau aan die speciale man, of om gewoon jezelf even in de watten te leggen.




 

#7 Brievenbus cadeau verjaardag man: Port Proeverij | 4 x 25 ml


Port proeverij

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor mannen, is deze elegante tasting box met port zeker een goede keuze. De box bevat drie verschillende soorten port die de ontvanger thuis op de bank kan proeven. Deze port tasting box is niet alleen geschikt als cadeau voor een collega of zakenrelatie, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloftsfeest. Door de verschillende smaken is het een verrassend en interessant cadeau. Bovendien past het gemakkelijk door de brievenbus, waardoor het ook een handig cadeau is om te versturen. Geef de mannen in je leven een onvergetelijke proeverij-ervaring met deze port tasting box!




 

#8 Brievenbus cadeau verjaardag man: Hoera stroopwafels in je brievenbus

Stroopwafels door de brievenbus

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor die ene speciale man in jouw leven? Dan is een brievenbuscadeau misschien wel dé oplossing! Nu nog leuker met overheerlijke stroopwafels die hij zeker weten zal waarderen. Een brievenbuscadeau is perfect voor als je niet fysiek bij elkaar kunt zijn, maar toch iets persoonlijks wilt sturen. Met dit cadeau hoef jij je geen zorgen te maken over verzendkosten, want het past gewoon in de brievenbus. Bovendien is het niet alleen lekker, maar ook nog eens betaalbaar. Een blije man voor een klein prijsje, wie wil dat nou niet? Bestel vandaag nog dit heerlijke brievenbuscadeau voor jouw favoriete man!


Vanaf € 4,95




 

#9 Brievenbus cadeau verjaardag man: Verwenpakket wijn en chocolade

wijn en chocolade door de brievenbus

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor die ene speciale man in jouw leven? Dan is een brievenbuscadeau misschien wel dé oplossing! Nu nog leuker met overheerlijke stroopwafels die hij zeker weten zal waarderen. Een brievenbuscadeau is perfect voor als je niet fysiek bij elkaar kunt zijn, maar toch iets persoonlijks wilt sturen. Met dit cadeau hoef jij je geen zorgen te maken over verzendkosten, want het past gewoon in de brievenbus. Bovendien is het niet alleen lekker, maar ook nog eens betaalbaar. Een blije man voor een klein prijsje, wie wil dat nou niet? Bestel vandaag nog dit heerlijke brievenbuscadeau voor jouw favoriete man!




 

#10 Brievenbus cadeau verjaardag man: Box Brownies Mini´s

box brownies mini

Verras een speciale man in je leven met de heerlijke Box Brownies Mini's! Deze box bevat 12 verschillende smaken van mini brownies, zodat hij kan genieten van een variatie aan heerlijke traktaties. Van de Original tot de Matcha Green Tea, de Karamel Zeezout tot de Lotus Speculoos, er is voor ieder wat wils. Voor de veganistische mannen zijn er zelfs drie smaken beschikbaar! En het beste van alles is dat het cadeau door de brievenbus past, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor de levering. Bestel nu de Box Brownies Mini's voor slechts € 14,95 en maak zijn dag extra zoet en speciaal!





 

#11 Brievenbus cadeau verjaardag man: Chocobar met kaarsje gefeliciteerd

chocobar met kaarsje en tekst Van Harte Gefeliciteerd

Geef dit jaar iets anders dan een saai kaartje cadeau aan de mannen in je leven. Stuur in plaats daarvan een feestje door hun brievenbus met een overheerlijke melkchocolade reep en een vrolijk kaarsje om uit te blazen. Dit cadeau is perfect voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot zomaar een vriendelijk gebaar. En het beste van alles is dat het gemakkelijk door de brievenbus past, zodat de ontvanger zich geen zorgen hoeft te maken over het missen van de bezorger. Voor slechts € 14,95 exclusief verzendkosten is dit brievenbuscadeau een gegarandeerde hit bij elke man. Bestel vandaag nog en verras ze met deze unieke en smakelijke traktatie.





 

#12 Brievenbus cadeau verjaardag man: Thee proeverij door de brievenbus

theeproeverij 4 thee is een doosje

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte theeleut? Dan is deze Thee Tasting Box zeker iets voor jou! Met deze thuisproeverij ontdek je vier smaakvolle theesoorten, waaronder ginger peach, naturally calm, honey rooibos en super mint. Het bijgeleverde informatieboekje geeft je handige tips om de thee te zetten en meer te leren over de verschillende smaken. Met deze Tasting Box maak je bovendien tot wel 16 kopjes thee, zodat je er optimaal van kunt genieten! Voor een indicatieprijs van € 16,99 heb je een uniek en verrassend cadeau voor iedere theeliefhebber. Bestel de Thee Tasting Box nu als brievenbus cadeau voor mannen en breng een glimlach op hun gezicht!


 

#13 Brievenbus cadeau verjaardag man: Brievenbus Snoep Feestvarken


Varkentjes snoep voor het feestvarken

Voor mannen die van zoetigheid houden in een handige brievenbusverpakking! Deze echte Hollandse lekkernijen zijn samengesteld voor de échte snoepliefhebber en zullen zeker in de smaak vallen. Een perfect cadeautje om te geven aan een vriend, collega of familielid. Met dit cadeau laat je zien dat je aan hem denkt en hem wilt verrassen met iets lekkers en typisch Hollands. Bestel deze brievenbus cadeau mannen direct en geniet van de heerlijke varkentjes!



 

#14 Brievenbus cadeau verjaardag man: Tony Chocolonely brievenbus

Tony Chocolonely proeverij

Wow, heb jij binnenkort een bijzondere gelegenheid om een man te verrassen? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor je! Met dit handige brievenbus cadeau hoef je de deur niet uit en krijgt de ontvanger een heuse proeverij van Tony's Chocolonely. Hij zal niet alleen genieten van heerlijke chocola, maar ook verrast worden met een persoonlijk cadeau. Een uniek, origineel en vrolijk cadeau waar de man in kwestie gegarandeerd blij van wordt. Bestel het nu en tover een lach op zijn gezicht!



 

Brievenbus cadeau verjaardag man versturen?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om die speciale man in je leven te verrassen? Dan is een brievenbus cadeau misschien wel de perfecte oplossing! Het is een slimme en handige manier om je cadeau te bezorgen zonder dat je de ontvanger lastigvalt met een bezorgdienst of een afspraak moet maken voor het afleveren.


Een brievenbus cadeau voor mannen kan van alles zijn, van heerlijke chocolade en snacks tot leuke gadgets en accessoires. Het beste deel? Je kunt het cadeau al van tevoren bestellen en kiezen voor een bezorgdatum in de toekomst. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken of je cadeau op tijd zal aankomen.


En het allerbelangrijkste is dat het cadeau uit je hart komt. Dus denk na over wat hij leuk vindt en verras hem met iets onverwachts dat laat zien hoeveel je om hem geeft. Met een brievenbus cadeau voor mannen laat je zien dat je aan hem hebt gedacht en hem waardeert op zijn speciale dag. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu een brievenbus cadeau voor die speciale man in je leven en maak zijn dag extra speciaal!

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page