top of page

De ultieme gids voor het perfecte Valentijnscadeau voor haar


verliefd stel met hartjes eromheen

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur, en het is natuurlijk geweldig om deze dag je geliefde in het zonnetje te zetten. Het is nog hartje winter op 14 februari dus wat warmte is altijd welkom in deze koude periode. En je wilt haar natuurlijk verrassen op deze dag van de liefde met een leuk Valentijnscadeau.


Het leuke aan Valentijnsdag is dat het écht niet gaat om de prijs van het cadeau maar het vooral gaat om het gebaar. Of je nu met een mooie bos bloemen aankomt of een lief kaartje stuurt, een verrassing is altijd leuk. Mar het kan natuurlijk wel wat origineler dan de traditionele cadeaus.


En vergeet niet dat je ook andere liefdes in je leven kan verrassen met Valentijnsdag. Je beste vriendin, je moeder of iemand die net even dat extra beetje aandacht kan gebruiken. Een leuk klein cadeautje is makkelijk en snel verstuurd, en je kan hierdoor iemands dag echt positief veranderen. Lees je mee met leuke Valentijscadeaus voor haar? De leukste heb ik voor je op een rij gezet in verschillende prijsklassen.

 

1. Valentijnscadeau voor haar: Gepersonaliseerde Sieraden

Met een mooi sieraad kan je haar zeker verrassen. Vooral wanneer je deze personaliseert met een eigen naam, datum of lieve boodschap. Er zijn veel verschillende sieraden die je kunt personaliseren. Denk aan een armband, een ketting, een ring of een horloge. Een uniek sieraad met een persoonlijk tintje is altijd een schot in de roos. Bij Yoursurprise en Bulbby vind je unieke sieraden voor een mooie prijs. Hierbij mijn top 3.

 

Hartjes ketting met gravure

dame met hartjesketting

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Waarom geef je niet een prachtige hartjesketting met naam of initialen cadeau? Deze ketting is gemaakt van hoogwaardig stainless steel en heeft een uniek geschulpt randje met een aantal bolletjes verwerkt in de ketting zelf. Personaliseer de ketting door een naam of initialen te laten graveren op het hartje. Dit tijdloze sieraad is het perfecte symbool van liefde en waardering voor je speciale persoon op Valentijnsdag, of bij elke andere speciale gelegenheid. Bestel hem nu en maak je geliefde de gelukkigste persoon op aarde met dit unieke en prachtige cadeau!



 

Ketting met gravure en hartje

vrouw met ketting met hanger met hartjes

Overweeg eens een gepersonaliseerde zilveren hanger met naam gravure als Valentijnscadeau voor haar. Deze hanger zal een speciale betekenis hebben omdat het uniek is voor haar. Met het oogje en de hartjes geeft de hanger een speels element. Gemaakt van de beste kwaliteit sterling zilver, maakt het een duurzaam cadeau waar ze haar hele leven van kan genieten. Het beste van alles is dat je het cadeau kunt personaliseren met een naam of datum waardoor het extra speciaal wordt. Een romantisch en liefdevol gebaar voor Valentijnsdag, jubilea of verjaardagen. Bestel nu en maak jouw geliefde gelukkig met dit bijzondere cadeau!


 

Armband hart

armband met hartje en gravure

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verwennen met een bijzonder cadeau. Wat dacht je van een gepersonaliseerde armband met hartje? Je kunt de armband laten graveren met de naam of initialen van je partner, beste vriendin of moeder. Het is een uniek geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Kies voor de zilverkleurige of goudkleurige variant en ontwerp de armband naar jouw smaak. En als je haast hebt, is dat geen probleem. Je kunt jouw bestelling binnen een dag al in huis hebben met de spoedverzendingsoptie. Verras jouw Valentijn dit jaar met iets speciaals!



 

2. Cadeaupakket voor haar

Elke vrouw verdiend een cadeaupakket voor een moment van pure ontspanning. En sowieso is het natuurlijk leuk om meerdere cadeautjes te krijgen. Een Rituals pakket doet het altijd goed, maar je kunt natuurlijk ook uitpakken met een uitgebreid cadeaupakket. Wat dacht je van een thee proeverij, een chocolade proeverij of een combinatie van verschillende cadeautjes. Bij Foryougifts.nl heb je verschillende keuzes voor een leuke origineel cadeaupakket. Of stel zelf een cadeaupakket samen, waarbij je het als een mooi pakket kunt laten inpakken.

 

Cadeaupakket PS I Love you

cadeaupakket ps i love you

Op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau voor haar? Kies dan voor deze geweldige giftbox vol liefde! Met een heerlijke geurkaars van biologische sojawas, een hartvormige melkchocolade, Happy Socks Love Socks en de symbolische tekstlepel met ‘P.S. I LOVE YOU’ boodschap, kan je er vanuit gaan dat dit cadeau in de smaak zal vallen. Bovendien is de kaars van My Flame Lifestyle een gift die blijft geven, want 10% van de omzet gaat naar de ondersteuning van Amnesty International. Verpakt in een luxe hartvormige geschenkdoos is deze giftbox een perfecte verrassing voor jouw geliefde op Valentijnsdag.



 

Cadeaupakket Rituals

cadeaupakket rituals

Met een cadeaupakket van Rituals weet je zeker dat je goed zit. Met alle verschillende heerlijke geuren wordt het chillmoment echt een feestje. Je hebt zoveel verschillende producten van Rituals, van doucheschuim tot make/up en van handdoeken tot kaarsen. Weet je dat zij van Rituals houdt= Geef haar dan een mooi cadeaupakket om de nieuwe geuren te ontdekken.



 

Love box de luxe

love box de luxe

Deze giftbox met exclusieve geurstokjes, een geurkaars, handzeep, schaaltje 'Love' en chocoladehartje zal zeker in de smaak vallen. De geuren zijn geïnspireerd op de mooiste plekjes van de wereld en de kwaliteit is ongeëvenaard. Het schaaltje 'Love' voegt een liefdevol accent toe aan elk interieur en het chocoladehartje is heerlijk om te delen of gewoon voor haarzelf. De luxe geschenkdoos maakt het plaatje compleet. Bestel nu en toon je liefde en vriendschap op een bijzondere manier!



 

3. Gepersonaliseerde cadeaus

Ik had het hier al eerder over gepersonaliseerde sieraden, maar naast sieraden zijn er nog vele cadeaus die je kunt laten personaliseren. Denk eens aan een luxe badjas en neem haar mee naar de sauna, of kies voor een wijnkoeler met een lekker flesje wijn of een mooie mok met haar favoriete snoep. Een luxe gepersonaliseerd cadeau valt altijd in de smaak, en je kunt je eigen persoonlijk touch eraan toevoegen.

 

Gegraveerde wijnkoeler

gegraveerde wijnkoeler

Wat dacht je van een stijlvolle RVS wijnkoeler met persoonlijke gravure? Deze koeler zorgt ervoor dat haar favoriete wijntje op de juiste temperatuur blijft tijdens romantische avondjes thuis. Maar niet alleen dat, je kunt de wijnkoeler ook nog eens volledig personaliseren met een naam of tekst naar keuze. Het dubbelwandige roestvrijstaal houdt de wijn lekker koel tot de laatste druppel. Dus verras jouw geliefde met dit unieke cadeau op Valentijnsdag en geniet samen van een romantische en koude avond met haar favoriete wijn.




 

Moët & Chandon champagne pakket met gegraveerde glazen

moët chandon met gegraveerde wijnglazen

'Verras jouw geliefde met een onvergetelijk Valentijnscadeau! Dit jaar toon je jouw liefde op een unieke manier met de luxe Moët & Chandon champagne met gegraveerde glazen. Personaliseer de champagneglazen en maak het cadeau extra speciaal. De prachtige houten kist met het FSC keurmerk past perfect bij je duurzame levensstijl. Zeg ja tegen liefde en proost op jullie relatie met dit geweldige cadeau. Perfect voor een romantische date, jubileumviering, of gewoon omdat je van haar houdt. Bestel nu en maak Valentijnsdag onvergetelijk!'



 

Bamboe keukengerei met eigen tekst

bamboe keukengerei met eigen tekst

Hét cadeau voor fijnproevers! Zoek niet verder en geef haar een gepersonaliseerde set bamboe keukengerei met haar naam erin gegraveerd. Ze zal dolblij zijn met deze praktische en unieke cadeau. Het hoogwaardige bamboe materiaal maakt het gereedschap duurzaam en milieuvriendelijk. Je kunt kiezen uit spatels, lepels, een tang, en meer in de set. Het is het perfecte cadeau voor de keukenprinses die altijd heerlijke maaltijden bereidt. Het cadeau is verkrijgbaar tegen een interessante prijs en de gravure is gratis. Bestel nu en maak deze Valentijnsdag onvergetelijk!







 

4. Romantisch Weekendje Weg

Herinneringen creëren die een leven lang meegaan, dat doe je met een romantisch weekendje weg. Er zijn genoeg romantische steden in Nederland, van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Middelburg er is voor iedereen wat wils. Met een romantisch arrangement voor twee zorg je voor een compleet weekend weg. Hieronder drie romantische arrangementen, waarmee jij je geliefde zeker mee kunt verrassen!

 

Romantic Escape Special via HotelSpecials

romantic escape

Op zoek naar een fantastisch Valentijnscadeau voor haar? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Met onze Romantic Escape Special verras je haar met een romantisch weekendje weg. Geniet samen van ontspanning, quality time en een prachtige omgeving. En dat alles inclusief ontbijt en late check-out. Maar dat is nog niet alles! Om jullie verblijf extra speciaal te maken, ontvangen jullie een flesje bubbels en een romantische verrassing op de kamer. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Romantic Escape Special en kleur Valentijnsdag roze!




 

Cadeaubon Weekend weg met z'n twee


Wonderbox weekend weg met zn twee

Op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau voor haar? Kies voor Met Weekendje met z’n twee! Geniet samen van een overnachting in een stijlvol hotel in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en meer. Met onze ruime keuze aan hotels in natuurrijke omgevingen en bruisende steden, vind je altijd de ideale bestemming voor jullie romantische escape. Boek eenvoudig online en geniet van een heerlijk verblijf met of zonder ontbijt. Dit cadeau is het ultieme gebaar van liefde en zal haar hart sneller laten kloppen. Geef het cadeau van herinneringen met Met Weekendje met z’n twee!





 

Chique overnachten

cadeaubon chique overnachten

Laat haar even helemaal wegdromen met de Luxe Overnachting GiftForYou! Geniet samen van een chique overnachting in een elegant hotel in Nederland of Europa, inclusief ontbijt als je wilt. Of je nu kiest voor romantische wandelingen in Parijs of een verwendagje in eigen land, deze GiftForYou biedt het allemaal! Niet tevreden? Geen zorgen, je kunt het cadeau niet omruilen voor een cadeaukaart, maar we zijn er zeker van dat je bij een van onze 300.000 aangesloten hotels het perfecte verblijf zult vinden. Boek nu en maak Valentijn echt onvergetelijk!





6. Jacuzzi Night

Je maakt een romantische avond onvergetelijk met een nachtje weg in een accommodatie met een eigen jacuzzi. De sterren boven, warm water rondom - een ervaring die de vonk zeker zal aanwakkeren. Ik heb de mooiste hotels met jacuzzi op je kamer op een rij gezet voor je. Hieronder drie pareltjes voor deze Valentijnsdag.

 

Hotel met jacuzzi op kamer aan zee: Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

hotelkamer Den haag Marina Beach

Wauw dit is echt een mooie plek met een mooi uitzicht op zee vanuit je jacuzzi. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schittert tegen een achtergrond van zee en strand. De 226 luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.


Pak een moment van pure ontspanning in Spa Flow. Deze is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en een aparte ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen.


Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ligt aan het strand op loopafstand van de pier van Scheveningen. Het strand, de zee, het sfeervolle centrum en diverse culturele activiteiten zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie of stedentrip.



 

WestCord Hotel Eindhoven

Hotelkamer Westcord Hotel

Wil je jouw geliefde verrassen met een speciaal Valentijnscadeau? WestCord Hotel Eindhoven biedt de perfecte optie voor jullie romantische nacht weg! Geniet van een overnachting in een luxe kamer met jacuzzi en maak gratis gebruik van de spa en fitnessruimte. In het restaurant kun je samen genieten van een heerlijk diner uit de internationale keuken. En dat alles in het bruisende centrum van Eindhoven, waar je kunt winkelen, kunst kunt bewonderen en historische gebouwen kunt ontdekken. Boek nu en maak van Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring!


 

Beachhotel Zandvoort

Beachhotel Zandvoort

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verwennen met een bijzonder cadeau. Wat dacht je van een gepersonaliseerde armband met hartje? Je kunt de armband laten graveren met de naam of initialen van je partner, beste vriendin of moeder. Het is een uniek geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Kies voor de zilverkleurige of goudkleurige variant en ontwerp de armband naar jouw smaak. En als je haast hebt, is dat geen probleem. Je kunt jouw bestelling binnen een dag al in huis hebben met de spoedverzendingsoptie. Verras jouw Valentijn dit jaar met iets speciaals!



 

Geef een ondeugend cadeau aan je Valentijn

Wil jij dit jaar de stoute schoenen aantrekken? Verras haar dan met een erotisch cadeau. Of leer elkaar nog beter kennen. Met één van de leuke relatiespellen met een ondeugend tintje maak je er in ieder geval een avond van om nooit meer te vergeten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een erotisch bordspel, een vragenspel. of een truth or dare spel. Er is van alles mogelijk. Heel leuk om wat meer avontuur in je relatie te brengen.

 

Tease and Please - Ultiem Verlangen

spel tease en please verlangen

Waarom geef je haar niet het ultieme cadeau van Ultiem Verlangen? Dit spel is perfect om samen te spelen en de passie tussen jullie beiden op te wekken. Ultiem Verlangen neemt jullie mee op een reis van romantische en intieme opdrachten tot vurige en gedurfde activiteiten. Het is een ontwapenend, opwindend en gedurfd spel, waarbij respect voor elkaar altijd voorop staat. En het beste van alles? Er zijn geen verliezers, alleen winnaars die hun ultieme verlangen zien uitkomen. Bestel nu en maak jouw Valentijnsdag extra speciaal.

Er is ook een Kinky versie voor de liefhebbers ;)



 

Truth or Dare - couples edition

Truth or Dare - couples edition

Ben je dit jaar op zoek naar dat beetje extra spanning en uitdaging, raden we je zeker aan om onze erotische versie van Truth or Dare te proberen! Dit spelletje zorgt voor een spannende en romantische avond en daarmee is dit het perfecte Valentijnscadeau. Klik nu snel op de link en scoor die punten op Valentijnsdag!


 

Openhartig Private Time - Gespreksstarter

Openhartig Private Time - Gespreksstarter

Openhartig Private Time is een geweldige keuze! Deze doos vol activiteiten en vragen biedt jullie de kans om elkaar nog beter te leren kennen en dichter tot elkaar te komen. Het is het cadeau voor koppels die op zoek zijn naar meer diepgang in hun relatie. Met meer dan 100 kaarten inbegrepen, is er altijd genoeg te ontdekken. Bestel vandaag nog en ervaar een Valentijnsdag om nooit te vergeten!





 

9. Zoete Verwennerij: Hier scoor je altijd punten mee

Verras haar met heerlijke bonbons of andere zoetigheden. Van chocola tot lekker snoepjes, gepersonaliseerde chocobar of een groot hart van chocolade. Via de webshops Chocoladebezorgd, veeliefs.nl, Greetz en YourSurpise.nl zorg je voor een heerlijke verrassing op Valentijnsdag, waarvoor jij de deur niet eens uit hoeft. Want je laat het lekker makkelijk bij jezelf bezorgen of stuur het direct door naar je Valentijn. Dat is nog eens een heerlijke verrassing door de brievenbus.

 

Valentijn bonbons 15 stuks


Valentijn bonbons 15 stuks

Verras haar met deze handgemaakte bonbons het perfecte geschenk! Met 15 heerlijke bonbons, inclusief 3 limited edition smaken, zal ze zeker onder de indruk zijn van jouw romantische gebaar. En maak je geen zorgen over last-minute stress, want achteraf betalen en snelle verzending zijn bij hier geen probleem. Bestel voor 17:00 uur voor bezorging op dezelfde dag en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €30,-. Wacht niet langer en maak haar Valentijnsdag compleet met dit zoete, ambachtelijke geschenk!







 

Snoepdoosje | You give me butterflies

Snoepdoosje you give me butterflies

Valentijnsdag komt er weer aan en je wilt natuurlijk je geliefde verrassen met een liefdevol cadeau. Onze Snoepdoosje is de perfecte keuze voor alle snoep liefhebbers. Een mix van heerlijke zachte aardbei snoepjes en lekkere hartvormige snoepjes, dit cadeautje is zoet en lief. Dit kleine pakketje past gemakkelijk in de brievenbus en kan op de door jou gekozen dag bezorgd worden. Bovendien kun je de gratis kaart laten personaliseren om het cadeau extra speciaal te maken. Bestel vandaag nog en verras je geliefde op Valentijnsdag!



 

Valentijn Chocolade hart

Valentijn chocolade hart

Het Valentijn Chocoladehart Ruby is het perfecte cadeau voor haar! Dit heerlijke handgemaakte hart is gemaakt van roze ruby chocolade en versierd met frambozen, blauwe bessen, pistachenoten, karamel en goudpoeder. Niet alleen ziet het er prachtig uit, maar het smaakt ook nog eens fantastisch! Het verrassen van jouw valentijn met dit chocoladehart zal zeker voor een romantische en onvergetelijke dag zorgen. En dat alles voor maar €13,95! Bestel het nu en maak er een liefdevolle dag van om nooit te vergeten.




 

10. Fotocadeau


 

Fotoblok met glitters, hartjes of sneeuw

Fotoblok met glitters

Wat dacht je van een stralende fotoblok met haar favoriete foto's? Het is het perfecte geschenk om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt. Kies uit glitters, sneeuw of hartjes om de foto's nog meer te laten schitteren! Ze kan zelfs meerdere foto's afdrukken en wisselen wanneer ze maar wil. Dit cadeau zal haar zeker doen stralen van geluk! Bestel nu en maak haar Valentijn speciaal.




 

Sneeuwbol met foto of tekst

Sneeuwbol met foto en tekst

Op zoek naar een fantastisch cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag? Kijk niet verder dan onze persoonlijke hartjes sneeuwbol! Deze schattige bol is gemaakt van duurzaam plexiglas en kan gemakkelijk overal worden neergezet. Voeg een prachtige foto en/of romantische tekst toe en verras je partner met een uniek cadeau dat ze voor altijd zullen koesteren. Met onze eenvoudig te gebruiken editor is het maken van een gepersonaliseerde sneeuwbol super eenvoudig en snel. Maak vandaag nog het perfecte Valentijnscadeau en toon hoeveel je van elkaar houdt!




 

Knuffel van jezelf

Itsieme knuffel vanjezelf

Op zoek naar een hartverwarmend Valentijnscadeau voor haar? Geef haar dan een persoonlijke ItsieMe knuffel! Ze zal smelten bij het zien van haar eigen gezicht op het schattige konijntje. Maar je kunt ook kiezen voor een foto van jullie samen, of van haar favoriete huisdier. Deze knuffeltjes zijn niet alleen superleuk, maar ook nog eens veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn heerlijk zacht en kunnen eindeloos geknuffeld worden. Maak nu een uniek en liefdevol cadeau waar ze nog lang van zal genieten. Bestel jouw ItsieMe knuffel vandaag nog!




 

Valentijnscadeau voor haar kopen?

Ongeacht welk cadeau je kiest, onthoud dat het de gedachte is die telt. Laat deze Valentijn een moment worden om te koesteren en de liefde te vieren. Klik op de affiliate links om jouw perfecte geschenk te vinden en maak van deze Valentijn een dag vol liefde en verrassingen.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page