top of page

Top 10 cadeaus voor een vrouw van 50 jaar


kerstcadeau

Als een vrouw 50 jaar wordt dan wordt er gezegd dat ze Sara heeft gezien. En met Sara gezien te hebben wordt er bedoeld dat ze de leeftijd van 50 jaar heeft aangetikt. Maar wat betekent dat nu eigenlijk?


De termijn Abraham en Sara gezien, komt uit de bijbel. Maar tegenwoordig betekent het niets meer en minder dan dat iemand 50 is geworden. Toelichting:


De uitdrukking Sara gezien hebben of Sara zien komt in Van Dale pas voor het eerst voor in de veertiende druk uit 2005. Die uitdrukking is dan ook van veel recenter datum. Waarschijnlijk zocht men een uitdrukking met een vrouwelijke tegenhanger van Abraham. De keuze voor de naam van zijn vrouw (Sara) is logisch.

Over Sara gezien hebben is in de oudere (spreek)woordenboeken niets te vinden. Wel noemt K. ter Laan in zijn Nederlandse spreekwoorden, spreuken en zegswijzen de uitdrukking ‘Zij is een Sara’, maar daarmee wordt bedoeld: ‘zij is al op vergevorderde leeftijd en is nog moeder geworden’. Ter Laan verwijst hier naar een andere bijbelpassage (Genesis 18:10-12): “Toen zei een van hen: ‘Ik kom over precies een jaar bij u terug en dan zal uw vrouw Sara een zoon hebben.’ Sara, die in de ingang van de tent stond, achter de man, hoorde dat. Nu waren Abraham en zij op hoge leeftijd gekomen en de jaren dat een vrouw vruchtbaar is, lagen al ver achter haar. Daarom lachte ze in zichzelf.” (bron)


Maar wat de herkomst ook is, als iemand Sara heeft gezien dan moet het natuurlijk gevierd worden! Maar wat geef je en vrouw die 50 wordt als cadeau? De meeste vrouwen hebben alles wel en als ze het nog niet hebben dan kopen ze het wel. Daarom een aantal leuke, grappige en lekkere cadeaus voor je op een rij gezet om deze mijlpaal niet zomaar voorbij te laten gaan.

 

Top 10 leukste cadeaus voor vrouwen van 50 jaar!


>>> 1 <<<
Tros helium ballonnen 50 jaar

Bij een verjaardag horen heliumballonnen! Deze ballon zijn speciaal voor iemand die 40 jaar wordt. Verras die leuke vrouw met deze tros heliumballonnen.


Het leuke is dat je een grote doos bezorgd krijgt. Wanneer je de doos opent dan vliegt daar deze leuke heliumballon uit. Voor jong en oud blijft het een feestje. Ontzettend leuk voor die 40-jarige. Dan hoeft zij alleen zelf nog de slingers op te hangen. 😉

Prijs indicatie vanaf; € 13,99




 
>>> 2 <<<
Verjaardagspakket

Hoera, het is feest! Dit vrolijke brievenbus verjaardagspakket laat iedereen stralen! Ken jij 50-jarige die van een leuke verrassing houdt en die binnenkort jarig is? Stuur een leuk verjaardagspakket. Met dit originele verjaardagspakketje kun je iemand echt verrassen. Het ultieme 'ik-voel-me-nu-echt-jarig- pakket', een feestje door de brievenbus! Kun je dit jaar niet langskomen, laat dit verjaardagspakket dan bezorgen. Feest gegarandeerd!


Prijs indicatie vanaf € 14,95




 
>>> 3 <<<
Rituals - Ayurveda Giftset

Dit prachtige cadeaupakket van Rituals is hét perfecte cadeau voor een stijlvolle vrouw. Vind innerlijke balans met deze verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie. Bevat een shower foam, geurkaars, bodyscrub en bodycrème. Het nieuwe design is geïnspireerd door Sumi-E en Ikat, traditionele Aziatische verftechnieken, in prachtige kleuren die passen bij The Ritual of Ayurveda. Het muntje op het kleurige lint symboliseert het Chinese concept fú, wat ‘geluk’ of ‘fortuin’ betekent. Verpakt in een herbruikbare, luxe opbergdoos, die je een tweede leven kunt geven door er foto's, brieven of andere waardevolle items in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe opbergdoos.


Inhoud:

  • The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel 200 ml

  • The Ritual of Ayurveda Candle 140g

  • The Ritual of Ayurveda Body Cream 100ml

  • The Ritual of Ayurveda Body Scrub 125g


Prijs indicatie vanaf € 26,95




 
>>> 4 <<<
Snor-gids - Snorgids voor vrouwen van 50 plus

Snorgids voor vrouwen van 50+. Rimpels, alles gaat hangen en dan nog de overgang.... Zo leuk is het allemaal niet dat ouder worden. Maar voor jou wel! Je durft eindelijk voor jezelf te kiezen en blaakt van het zelfvertrouwen. Dat buikje? Die rimpels? Who cares! Je bent mooier en sterker dan ooit. Dit boek gaat over hoe leuk het is om 50 te zijn. Met interviews, nieuws en inzichten over de beste tijd van je leven.


Prijs indicatie vanaf; € 9,99



 
>>> 5 <<<
Cartoonmok Sarah - 50 jaar

Als je 50 wordt dan mag een leuke mok echt niet ontbreken natuurlijk. Vul de mok met de favoriete snoepjes of chocolade, en je cadeau is helemaal compleet!


De Cartoon mokken zijn Knots-gekke mokken met thema's uitgewerkt in knallende kleuren.


Prijs indicatie vanaf: € 9,95



 
>>> 6 <<<
Boeketje van papier

Hoe leuk is dit duurzame brievenbus cadeau voor de creatieveling? Het zijn papieren bloemen. Dit papieren boeket is een perfect cadeau en blijft een hele lange tijd mooi! Met een beetje creativiteit heeft de 50 jarige dame dit stijlvolle boeketje zo in elkaar gezet. Het eindresultaat van deze creatieve verrassing zorgt gegarandeerd voor een glimlach! Een duurzaam boeket wat nooit zal verwelken.

Tip: vul het boeket aan met (droog)bloemen of takken uit de natuur voor een persoonlijke touch. Wie geef jij dit originele brievenbus pakket cadeau?

Prijs indicatie vanaf: € 15,95


 
>>> 7 <<<
Stippie- vrolijk plantje als cadeau

Dit is Stippie, één van de vrolijkste plantjes van dit moment. Deze Begonia maculata wordt ook wel stippenbegionia of stippenplant genoemd! De stippenplant is werkelijk een lust voor het oog. De donkergroene bladeren met witte stippen maken deze kamerplant zeer trendy. We zien hem niet voor niks vaak terug op sociale media en in interieurbladen.


Aan wie doe jij deze trendy stippenplant cadeau? Perfect voor een 50-jarige verjaardag, De gefeliciteerd-plantensteker maakt dit cadeau compleet!


Prijs indicatie vanaf: € 22,45




 
>>> 8 <<<
The Gift Label geschenkset - gepersonaliseerd

Wanneer je vriendin of familielid 50 wordt, dan is deze beauty giftbox van The Gift Label echt perfect! Jij ontwerpt de etiketten op de flesjes namelijk helemaal zelf en daarmee heb jij een super persoonlijke verrassing.


Jouw giftbox met persoonlijke flesjes bevat een douchegel en een handzeep (beide 250 ml). De producten ruiken heerlijk naar mandarijn & muskus. Je kunt de waterbestendige sticker op de 100% gerecycelde fles personaliseren met je naam. In de gebruiksvriendelijke editor maak je in een handomdraai een mooi ontwerp. Waar wacht je nog op? Begin snel met het personaliseren van dit toffe cadeau!: € 23,95


,

 
>>> 9 <<<
Wijnproeverij cadeau: Mini-Wijnreis Italië

Als iemand 50 wordt dan mag je wel echt even extra uitpakken. Geef daarom een wijnproeverij cadeau. Het mini-pakket is geschikt voor 4 personen. Het is een heerlijke wijnreis door Italië waar je wijnen proeft van het koele noorden tot aan het warme zuiden!


Uit bekende wijnstreken uit Italië zijn 6 verschillende wijnen in kleine flesjes geselecteerd die kenmerkend zijn.


Kies een leuke wenskaart en laat je persoonlijke tekst opschrijven en verras de ontvanger. Het wordt ook nog eens mooi in met het door jou gekozen cadeaupapier ingepakt! Wil je de box op een specifieke datum laten bezorgen? Dit kan geregeld worden.


Wijn-spijs receptenboek

Maak jullie wijnproeverij nóg lekkerder en completer met het wijn-spijs receptenboek! Leer hoe je wijn met spijs combineert. Met de theorie in dit boekje kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie wijn-spijscombinaties. Voor iedere wijn uit al de boxen is er een recept in dit boekje. Zo telt het boekje 48 pagina's. Kies de variant van de box met dit receptenboek en krijg korting!


Prijs indicatie vanaf € 53,50





 
>>> 10 <<<
Fleece plaid/deken zebra print met mok

Als je vriendin, zus of buurvrouw 50 jaar wordt dan is een lekkere fleece plaid met bijpassende mok een origineel cadeau. Het is een heerlijk zacht kleedje om je warm te houden, met daarbij een grote kop thee of warme chocolademelk. Je kunt er zelf makkelijk een erg leuk cadeaupakketje van maken.

Prijs indicatie: vanaf € 24,95




 
>

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page