top of page

Een ballon versturen? Een complete verrassing aan de deur bezorgd.

Bijgewerkt op: 8 apr.


Heb je wel eens nagedacht over het versturen van een ballon als cadeau? Het is een origineel en leuk idee waarbij je de ontvanger zeker te weten verrast. Online kun je terecht voor het versturen van allerlei soorten ballonnen, zodat je voor elke gelegenheid een passend cadeau kan vinden. In dit blogartikel vertel ik je meer over de verschillende onderwerpen van ballonnen versturen. En natuurlijk wat de leukste ballonnen zijn van dit moment!


Ballon versturen: waarom is het zo leuk?

Een ballon versturen is toch wel één van de leukste cadeaus om te geven. Allereerst wordt het geleverd in een grote doos en als je de doos opent dan vliegt de ballon eruit met een kaartje. Het is verrassend en leuk omdat je geen postbezorger verwacht met zo een groot cadeau voor je deur. Of je nu jarig, ziek, geslaagd of getrouwd bent? Een ballon versturen is geschikt voor vele gelegenheden.


Aan jou de keuze of je een ballon verstuurd om iemand te feliciteren, te bedanken, succes te wensen of beterschap te wensen, wanneer je een ballon gaat versturen kan je alle kanten op. Voor kinderen of volwassenen, gepersonaliseerd met foto of eigen tekst. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En het leuke is, het is ook nog eens ontzettend origineel!


Helium ballon versturen: verschillende soorten en maten

Bij het versturen van een ballon heb je verschillende opties. Je kunt kiezen uit één ballon of meerdere ballonnen.


Een andere optie is het versturen van een gepersonaliseerde ballon. Je kunt ontzettend makkelijk een gepersonaliseerde ballon versturen. kies een leuke foto of tekst en binnen een paar klikken wordt jouw gepersonaliseerde ballon verstuurd. Hartstikke leuk natuurlijk om iemand te verrassen,


Ook heb je de keuze om een ballon te versturen in een speciale vorm. Wat dacht je van een eenhoorn als je nichtje jarig is of een dinosaurus als je buurjongen jarig is? Een ballon versturen voor kinderen is echt een cadeautje. Allereerst dat de grote doos wordt gebracht door de postbezorger en vervolgens dat de ballon uit de doos omhoog zweeft. Succes gegarandeerd! De vraag is nu niet wil je een ballon versturen? Maar de vraag is: welke ballon kies je? ;)

 

Ballen versturen verschillende momenten

Een ballon versturen kan natuurlijk altijd, maar bij een feestelijke gebeurtenis is het natuurlijk hartstikke leuk om een ballon te versturen. Of je zus jarig is, je schoonmoeder met pensioen gaat of dat je beste vriendin een baby heeft gehad. Het versturen van een ballon is het cadeau om verrassend uit de hoek te komen.


Ik heb een aantal feestelijke momenten voor je op een rij gezet met verschillende opties van de ballonnen. Wie weet zit er een leuke ballon voor je tussen! Anders kan je natuurlijk altijd zelf op één van de websites verder kijken. De ballonnen hieronder zijn in ieder geval favoriet bij vele mensen!

 

Ballon versturen verjaardag

Een verjaardag is natuurlijk dé gelegenheid om iemand te verrassen met een ballon. Of het nu gaat om jong of oud, online kan je de perfecte ballon vinden voor elke leeftijd. Kies bijvoorbeeld voor een ballon met het cijfer van de leeftijd van de jarige, of ga voor een vrolijke ballon met een verjaardagsthema. Gegarandeerd succes!

 
 

Ballon met foto versturen

Tot slot nog een leuke tip: je kan ook een ballon versturen met een eigen foto erop. Dit is een heel persoonlijk cadeau waarmee je echt iets bijzonders geeft. Je uploadt gewoon je favoriete foto en de rest wordt voor je geregeld. Hoe leuk is dat!

 
 

Ballon versturen beterschap

Als er iemand ziek is of zich niet zo lekker voelt, dan kan het versturen van een ballon een heel hartverwarmend gebaar zijn. Er zijn speciale ballonnen voor beterschap, gevuld met helium en voorzien van een mooie boodschap. Zo kun je op een lieve manier laten weten dat je aan iemand denkt en wens je hem/haar een spoedig herstel.

 

 

Leeftijd ballon versturen

Heeft iemand een mooie leeftijd bereikt? Een mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden, of iemand nu 18, 30, 40 of 50 jaar is geworden? Verstuur dan juist een leuke ballon. Of het nu gaat om een eerste verjaardag of een jubileum met een ronde leeftijd, met een leuke ballon maak je zeker indruk!

 


 

Helium ballon versturen aanbieding

Wie houdt er nou niet van een goede aanbieding? Vooral voor het versturen van een helium ballon. Er zijn online regelmatig leuke acties waarmee je voordelig een helium ballon kunt versturen. Houd daarom de verschillende websites goed in de gaten en wie weet scoor jij wel een mooie ballon voor een scherpe prijs. Wil je voor de laagste prijs een ballon versturen? Kijk dan eens bij ballonnensite.nl de ballonnen zijn hier vaak voordelig geprijsd!

 

Ballon versturen?

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om iemand te verrassen met een ballon. Welke gelegenheid het ook is, online vind je altijd wel een passende ballon. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel en laat de ballon vrolijk rondzweven bij de ontvanger!

 

Meest gestelde vragen over een ballon versturen


Ik hoop dat ik je met deze tips voldoende heb kunnen inspireren zodat jij een leuk cadeau vader kunt gaan kopen. En bedenk dat het niet gaat om de grootte van het cadeau maar om het gebaar. Ga er gezellig langs om een kop koffie te drinken en verras hem met een leuk cadeau.


1. Hoe lang blijft een heliumballon zweven?

Een heliumballon blijft echt wel minimaal 7 dagen zweven, vaak zelf echt nog langer.

Een paar tips om de ballon langer te kunnen laten zweven: zorg ervoor dat de ballon niet te warm wordt, hang deze niet in de zon of vervoer deze niet in een warme auto. Dan heb je namelijk de kans dat de ballon uit elkaar knapt door de hitte.


2. Waar koop je een heliumballon?

In de links in dit artikel verwijs ik je door naar verschillende webshops. De leukste heliumballonnen koop je bij Greetz, Foryougifts of deBallonnensite. Bij de ballonnensite heb je de meest voordelige ballonnen, maar eerlijk is eerlijk bij Greetz heb je ook wel weer extra leuke ballonnen. Het aanbod is niet overal hetzelfde, dus kies vooral de leukste ballon waar jij of de ontvanger blij van wordt.


3. Hoeveel kost het versturen van een heliumballon?

Een heliumballon wil je natuurlijk opgeblazen versturen, dit betekent dat de ballon in een ruime doos verstuurd zal moeten worden. De verzendkosten zijn vaak € 5,99. Je kunt een ballon uitkiezen vanaf ongeveer € 12,95 plus verzendkosten.


 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page