top of page

5 leuke activiteiten met vrienden in Nederland - 2023

Bijgewerkt op: 26 jun. 2023


Een leuke activiteit met vrienden in Nederland is soms lastig te verzinnen. Je wilt graag een originele activiteit plannen en er een leuke dag van maken. Er zijn genoeg leuke activiteiten te verzinnen maar soms lastig om iets te verzinnen wat voor iedereen leuk is.


Ik heb voor jou de leukste 5 activiteiten voor jou en je vrienden op een rij gezet, deze uitjes zijn bijna door heel Nederland beschikbaar. Van Groningen tot Maastricht en Nijmegen tot Amsterdam. Ik inspireer je graag zodat jij een leuke activiteit kunt plannen om met je vrienden te doen.


Een vriendenuitje is naar mijn mening pas echt een succes als het voldoet aan de onderstaande eisen:

  • er moet een activiteit plaatsvinden

  • met elkaar iets nieuws ontdekken

  • samenwerken

  • lachen, gieren, brullen

Lees snel verder voor de leukste activiteiten in Nederland! :)


If you have friends who are as weird as you, then you have everything.
 

Activiteit met vrienden: Escape tours in Nederland

Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van een app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Nu in ruim 30 nederlandse steden beschikbaar. 

Activiteit met vrienden: Speurtocht door een Nederlandse stad - Qula City Trails

Qula City Trails zijn geweldige speurtochten door Nederlandse en Belgische steden. Je bezoekt de leukste plekjes, lost raadsels op en doet grappige opdrachten. Alles op je smartphone. Je kunt in kleine teams spelen, alles is buiten en je hebt 1 jaar om je login te gebruiken. Daarom zijn deze speurtochten volledig Corona-proof. Let op vergeet de kortingscode niet: zomer2021 :) 

Activiteit met vrienden: Fietstocht met privé gids

Wil je ook een stad verkennen met je vrienden of familie? Dan is een fietstocht van Baja Bikes een geweldige manier. Er zijn verschillende keuzes, je kunt een fietstocht doen met een privégids of een rondleiding met kinderen. Of kies voor een highlights fietstocht. Er zit vast een perfecte fietstocht voor je bij.

Beschikbaar in veel Nederlandse en buitenlandse steden.


Baja Bikes biedt de leukste fietstours in ruim 200 verschillende steden en gebieden. Met Nederlandstalige gidsen die je met veel plezier rondleiden en je meenemen in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 3 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local. Gesteld op vrijheid om je eigen route te kiezen en tempo te bepalen? Kies dan voor een leuke fietstour van Baja Bikes. 

Activiteit met vrienden: Culinaire treinreis

Een rijdende trein is verreweg één van de meest unieke locaties om te dineren. Tijdens de rondrit over het Nederlandse spoorwegnet genieten jullie van een overheerlijk driegangendiner. Aan boord van dit treinrestaurant wordt een seizoensgebonden menu geserveerd dat met veel zorg is samengesteld. Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende menu's: vlees, vis of vegetarisch. D 

Activiteit met vrienden: Stadswandeling met verteller

Laat je meenemen op avontuur door verschillende steden in Nederland. Aan de hand van een verhalenverteller leer je tijdens deze wandeling verrassende feiten en hoor je onbekende verhalen over de stad. Je komt op plaatsen waar je nooit eerder bent geweest!


Altijd al iets meer over die specifieke stad willen weten? Met deze Storytrail-stadswandeling leren jullie de stad en zijn geschiedenis kennen. In Nederland zijn heel veel mooie steden te vinden en te bezichtigen. En iedere stad heeft zijn eigen karakter en zijn eigen unieke verhaal.


Sagen, legenden en waargebeurde verhalen..

Een enthousiaste verhalenverteller neemt jullie mee de stad in en leidt jullie rond. Zijn verhalen brengen de geschiedenis van de stad tot leven. Sagen, legenden, waargebeurde verhalen, de architectuur - het komt allemaal voorbij. Langzaam ontdekken jullie alle geheimen van de stad.


 

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page