top of page
IMG_6329%20-%20kopie_edited.jpg

OVER MIJ

Wie ben ik en wat inspireert mij?

Ik ben Janneke de Groot, 40 jaar. Ik woon in Nijmegen en heb samen met mijn vriend twee kinderen van 5 en 7 jaar en een kat genaamd Simo. Ik woon nu al 8 jaar met veel plezier in Nijmegen.

 

Oorspronkelijk kom ik uit Ede en toen we besloten om samen te gaan wonen, heb ik de stap gezet om een Nijmeegse te worden. Van Ede naar Nijmegen is op zich een kleine stap, maar veranderen van woon- en werkomgeving had toch meer impact dan ik had verwacht.

Door een hectisch jaar 2016 met veel hoogtepunten en wat dieptepunten, besef ik meer dan ooit dat we maar een bepaalde tijd op deze aardbol zijn. Dus dat je van elke dag moet genieten. Ik heb mij spiritueel opengesteld en sta er versteld van wat meditatie, visualisatie en een gezonde leefstijl met je doet. Ik voel me gelukkig en natuurlijk heb ik ook mijn momentjes dat het tegenzit. 

Door het gedwongen thuisblijven in verband met corona heb ik mij gefocust op Instagram en een aantal online cursussen gedaan. Dit heeft geresulteerd om mezelf uit mijn comfortzone te trekken en nieuwe dingen te ontdekken. Daarom gestart met Vriendenmoment in maart 2020, omdat vriendinnen toch een hoeksteen zijn van mijn bestaan. Mijn gezin is prachtig, ook ben ik zeer blij met mijn huidige baan en heb een geweldige (schoon) familie. Maar het kriebelt bij mij om in dit leven meer te kunnen betekenen dan dat.

Met Vriendenmoment hoop ik anderen inspiratie te geven om nog meer te genieten van de vriendschap van je vrienden en familie. Geniet van elke dag en wees vooral dankbaar :)

Contact opnemen
Over mij: Over
bottom of page