top of page

Wil jij ook aan de slag met online marketing?

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

De tijd gaat snel voor je het weet is er weer iets nieuws op de markt. Hoe blijf je bij met al die nieuwe technologie? Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn er mannen zoals Tonny en Martijn. Ken jij deze mannen al van IMU (Internet Marketing Unie)? Wat zijn deze mannen ontzettend inspirerend! Ik heb vorige week het boek De Online Marketing Tornado aangeschaft en nu al uit. 🤗


Er wordt een gratis boek weggegeven, hoe dan?!

IMU heeft dus als actie dat je dit boek gratis kunt krijgen! (je hoeft alleen de druk- en verzendkosten te vergoeden, ongeveer een tientje!). Maar wat een boek zeg! Zoveel gratis informatie. Het doel is natuurlijk dat je daarna vaker terug komt, maar ze geven dus eerst iets gratis weg. Ontzettend goed over nagedacht ze zijn ook niet voor niets: het grootse online marketing platform van Nederland.

Ik ben in ieder geval fan! Ook heb ik heb direct het 3-daagse event 2019 aangeschaft om terug te kijken. Voor mij echt een koopje en ze hebben er een klant bij. Echt inspirerend!


Volgende stap voor mij is de software omgeving Phoenix

Het lijkt mij geweldig om mijn website over 1 tot 2 jaar via hun software “Phoenix“ te kunnen opzetten. Als ik zie wat voor een mogelijkheden er zijn. Ontzettend interessant. Je moet hier wel iets groter voor zijn dan mijn kleine 80 volgers die ik nu heb denk ik😄 Maar ja op een gegeven moment moet je natuurlijk wel een keuze maken; blijf ik safe op een (bijna) gratis website of ga ik er helemaal voor? Omdat ik nu echt net pas begonnen ben met mij online zichtbaar te maken doe ik het komende jaar even rustig aan. Als je maandelijks voor je website moet betalen ben je natuurlijk wel extra gemotiveerd! (Hmm ik heb mezelf nu bijna overtuigd!😉 ) Eerst maar voor mezelf eens gaan uitzoeken wat ik precies wil bereiken. Ik merk dat ik er al zoveel energie uit haal om online bezig te zijn met als doel iets te kunnen betekenen voor leuke vrouwen!


Ik ga de komende tijd eerst content maken zodat mijn site via Google gevonden kan gaan worden. Met de tips van Tonny en Martijn hoop ik een goede start te kunnen maken.

Ook interesse voor het gratis boek?

De eerste druk van het boek is inmiddels uitverkocht. Mocht je iets met online marketing willen doen nu of in de toekomst? En je hebt het boek nog niet?


Koop dan zeker dit boek! Klik op het boek om naar de website te gaan en het boek te bestellen. Vanaf half mei is het boek weer leverbaar.Ook nieuwsgierig naar de mannen van IMU?


Tonny en Martijn geven een gratis e-book weg om hoger in Google te komen en gratis bezoekers naar je website krijgen. Gratis kan je een e-book downloaden. Klik op afbeelding dan word je naar de pagina verwezen.


Ontzettend leuk als je mij ook via instagram wilt volgen. Ik zal hier delen hoe mijn online marketing verloopt! Wellicht kan ik je inspireren?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page