top of page

Filmliefhebbers opgelet: tips over Pathe die je niet mag missen!

Bijgewerkt op: 6 nov. 2022

Een avondje naar de film vind ik echt een avondje uit. Ook vind ik het geen probleem om alleen naar de film te gaan. Veel mensen vinden dit lastig. Maar als je eerlijk bent, vind jij het dan raar als er iemand alleen naar de film gaat of denk je; wauw wat goed! Ik vind het dus echt stoer als iemand het doet. En als je alleen naar de film gaat dan zie je ''opeens'' meer filmliefhebbers die alleen gaan. Zo gek is het helemaal niet.


Avondje alleen naar de bioscoop?

Het is toch veel fijner om die mooie film die je graag wilt zien in de bioscoop te zien op de tijd en het moment dat jij dat wilt? Hoe vervelend is het dat je je vrienden en familie langs moet om te vragen of ze mee gaan naar die film terwijl zij misschien liever naar een andere film gaan. Als je alleen gaat heb je het voordeel dat je alles zelf kan beslissen zoals jij dat wilt.


Natuurlijk moet je wel de eerste stap zetten om het een keer te doen. Maar als je het eenmaal hebt gedaan dan doe je het vast vaker! Ik wel in ieder geval. Gelukkig heb ik ook nog wel mensen in de buurt die graag naar de film gaan dus de biosdates worden ook zeker genoeg gepland. Ik denk zelfs eigenlijk te vaak. 🤣 De Pathé- Unlimited pas ga ik toch misschien wel weer aanschaffen.


Unlimited pas van Pathé

Ken je de Unlimited pas van Pathé al? Deze pas kan je dus aanschaffen en dan kan je vanaf

€ 21,- per maand onbeperkt naar de film. Super tof! Je krijgt ook nog eens 25% korting op de hapjes en drankjes.


Dus als je gemiddeld 2x per maand naar de film gaat dan haal je het er zeker uit. Je moet wel minimaal 3 maanden lid blijven maar dan kan je dus alle films zien in de bios! En nu het weer kouder wordt buiten is het wel een leuk cadeautje voor jezelf! Sowieso komen er einde van het jaar altijd leuke films uit. Dus mocht je twijfelen dan is het nu een goed moment om te doen.


Ladiesnight in de Pathé

Voor de dames: ben je wel eens naar een ladiesnight geweest en dan met name in Pathé? Dit is zo leuk! Ik heb meerdere ladiesnights gehad maar de Pathé is toch wel het leukst (vind ik dan he?).

Buiten coronatijd is het echt enorm druk op zo een avond met alleen maar vrouwen. Er wordt dus standaard een nieuwe 'vrouwenfilm' gedraaid. Vaak een leuke feelgood en vaak ook wel iets romantisch. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel vrouwen bij elkaar gezien, als bij een ladiesnight! Er staan dan allemaal leuke kraampjes en je krijgt een goodiebag mee. Naast deze goodiebag kan je ook nog leuke prijzen winnen van de kraampjes die er staan. (Dus tip als je gaat; koop geen eten of drinken, want in de goodiebag zit genoeg!)


Het is nu alleen jammer dat door de corona de kraampjes en de prosecco en hapjes er nu niet staan. Dus ja het is beetje behelpen. Maar toch is het echt een leuk avondje uit! Eén van mijn vriendinnen had pas een dinerbon gewonnen op de ladiesnight. Hiervan hebben we heerlijk gegeten. De hele avond alle hapjes en drankjes op kosten van Pathé. Echt genoten.


Spaar punten met de app van Pathé

Ik ben normaal niet zo fan van punten sparen. Mijn ervaring is dat je vaak jaren aan het sparen bent en dan uiteindelijk krijg je ergens korting op. En die korting krijg je vaak ook als je de aanbiedingen in de gaten houdt. Of als je punten moet inplakken... dat is aan mij echt niet besteed. Maar wat dus wel aan mij besteed is: de All Stars app van Pathé!


Het kost je namelijk enorm weinig moeite. Je maakt een account aan en installeert de app. Vervolgens stromen de punten automatisch binnen. Als je dan naar een film gaat bij Pathé spaar je automatisch punten, de zogenoemde All Stars. Bij elk bioscoopbezoek krijg je dus punten. Met deze punten kan je dan of een gratis drankje krijgen of een bioscoopbon of andere leuke dingen in de shop. Je kiest zelf waar je de punten voor inwisselt. Dus je verdient direct punten.


En ik vind het ook aardig snel gaan met die punten. Vooral als vriendinnen van mij die punten niet sparen want dan hoef ik ze niet te delen😁 (ik neem ze dan af en toe wel een keer mee met korting ofzo hoor haha 😉)


Wat ze nu ook aanbieden van die punten is dat je nu ook een voucher voor Pathé thuis kan krijgen. Dat is dus dubbel winst. Een avondje naar de film en dan punten sparen voor een avondje thuis op de bank!

Pathé thuis? Hoe werkt dit?

Het is eigenlijk heel simpel. Je kan films via de Pathé thuis app bestellen. Veel mensen hebben een smart TV, je kan de via de app op de tv inloggen en een film bestellen in je account. Of als je geen smart TV hebt kan je ook via de app films bekijken op je telefoon op tablet. Met een Google Chromcast kan je de films dan via de tv afspelen. Mocht je geen smarttv hebben dan is de Google Chromcast echt een aanrader! Dat is dus een kleine zender die je in de HDMI-poort kan stoppen en dan de films afspelen via je telefoon op je tv, Ideaal!


Een film bij Pathé thuis kan je dan kopen (levenslang in je account) of voor 48 uur claimen. Dan heb je vaak de écht goede nieuw films lekker vanaf de bank. Je kan films kijken vanaf € 1,99. En in de vakanties zijn er ook vaak leuke aanbiedingen voor de kids.


Echt even het bekijken waard. Interesse?: Meld je hier aan voor een gratis account. Je betaalt dus alleen als je een film wilt kijken. En met de vouchers naar aanleiding van je bioscoopbezoek kan je dus gratis films kijken. Ontzettend leuk dus.
Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Goed bezig Janneke!

Like
bottom of page