De top 10 leukste cadeaus voor vrienden

Bijgewerkt op: 16 mei 2021


Een cadeau is echt geslaagd als je er aandacht aan geeft. Het hoeft niet veel te kosten maar het gaat vaak vooral om de juiste aandacht. Ik heb voor jou de 10 leukste cadeaus voor je vrienden neergezet met een persoonlijke touch.
#1 Vriendenboek voor volwassenen

Dit is echt een superleuk cadeau! Net als het vriendenboekje van vroeger kan je dus als volwassenen hier inschrijven. Dit is een ontzettend leuk idee als je met meer mensen een cadeau gaat geven. Of als iemand bijvoorbeeld een speciale leeftijd bereikt. Je kan het boekje dan ook op een tafel leggen zodat iedereen er in schrijft.


Dus niet meer een handgeschreven kaart maar een handgeschreven boekje!

Klik hier voor Het beste vriendenboek#2 "We love YOU" - vriendenboek

Dit boekje heeft hetzelfde concept als het vriendenboek. Waar het vriendenboek vooral gericht is op diegene die het invult, is het 'We love you vriendenboek' vooral gericht op diegene van wie het boekje is (of wordt). Want in dit vriendenboek worden de leukste kanten benadrukt door de vrienden waarbij ze diegene aan wie het cadeau gegeven wordt de hemel in prijzen. Een hartverwarmend, persoonlijk cadeau om te krijgen en te geven. Perfect voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen.


Klik hier voor het We love YOU vriendenboek


#3 Geef een tegoedbon cadeau

Hoe leuk is dit bonnenboekje? Geen saai kaartje meer maar een handgeschreven tegoedbon die je vriend of vriendin bij je kan inwisselen als het uitkomt. Er zitten 12 verschillende bonnen in. Voor een dagje weg, etentje, lunch, party-night en nog veel meer.


Zowel de cover als het binnenwerk bevatten prachtige illustraties met goud folie, je scheurt de tegoedbonnen makkelijk uit, vouwt hem dicht tot envelop en sluit deze met de bijgeleverde stickers dicht. Er is ruimte om een persoonlijk berichtje toe te voegen of de voorwaarden van de bon te vermelden.


Klik hier voor meer informatie


#4 Geef een leuk spel cadeau

Je vrienden beter willen leren kennen, wie wilt dat nou niet? Om deze reden heb ik een overzicht gemaakt van de leukste spellen om je vrienden beter te leren kennen.\


Voor de feestdagen is het vragenkaartspel van Vertellis echt een aanrader.

Het kaartspel van Vertellis is net even anders dan de andere kaarspellen die vooral gericht zijn op entertainment. Dit kaartspel heeft ook juist een serieuze ondertoon zodat je echt goede diepgaande gesprekken op gang breng. Het heeft een goede inhoud en ontzettend leuk om elkaar beter te leren kennen. Klik hier voor meer informatie over het kaartspel.
Mocht je meer inspiratie willen hebben voor een leuk spel om je vrienden te leren kennen? Klik hier voor De 7 leukste spellen om je vrienden beter te leren kennen.


#5 Geef een belevenis cadeau: Sterren kijken

Je kan een cadeaubon geven , maar met een beetje extra aandacht kan je er een persoonlijk tintje aan geven. Bij doenkado kan je een cadeaubon geven voor een leuke belevenis maar je kan ook zelf een belevenis uitkiezen om die samen te gaan doen met je vriend of vriendin.

Eén van de leukste vind ik toch wel, de belevenis Sterren Kijken. Ontdek de hemel met een sterrenkijker. Bekijk de Poolster, Kleine Beer en de Melkweg. In sterrenwachtgebouw. Je krijgt een rondleiding, lezing en je kan zelf kijken naar het heelal.

In Oostzaan ontvangen enthousiaste en deskundige sterrenliefhebbers je graag in hun sterrenwachtgebouw om hun kennis over het heelal met je te delen. Eerst is er een uurtje een algemene rondleiding langs het zonnestelsel. Je ziet live beelden van de Meteosat en trillingen uitslaan bij de seismograaf. Na de koffie is er een korte lezing, pittige film en bij helder weer uiteraard zelf door de kijker speuren in het oneindige heelal.


Klik hier voor meer informatie over Sterren Kijken

#6 Geef een belevenis cadeau: Zwemmen met haaien

Oke eerlijk gezegd lijkt me dit niet heel rustgevend maar wel echt heel stoer! Heb jij altijd al eens willen zwemmen met haaien? Dan is het nu je kans! Het is nu mogelijk om in een speciaal hiervoor ontworpen duikkooi tussen de haaien te zwemmen en deze zelfs te voeden. Je krijgt ook een exclusieve rondleiding in het grootste zoutwateraquarium van Zeeland waarin je meer over deze dieren leert.


Wat houdt de beleving precies in?

  • Zwemmen tussen rifhaaien en pijlstaartroggen

  • Rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium Zeeland

  • Grootste zoutwateraquarium van Zeeland

Klik hier voor meer informatie over zwemmen met haaien


#7 Boek een overnachting in een Tiny House

Om weer echt even bij te komen en van de rust te genieten is het ontzettend leuk om een overnachting te boeken in een Tiny House. Kijk eens voor meer informatie op de leukste tiny houses van Nederland.


#8 Geef een cursus gitaar spelen cadeau

We hebben allemaal wel vrienden die al lang een droom hebben om bijvoorbeeld gitaar te gaan spelen. Geef een online cursus cadeau en regel even tijdelijk een gitaar voor de termijn zo lang de cursus loopt. De online cursus van Koen is echt een aanrader. Kijk maar eens op zijn site voor meer informatie. Hij claimt ook dat hij 100% tevreden cursisten heeft want als je niet tevreden bent krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Best het proberen waard toch?


Dit is naar mijn mening het perfecte cadeau zodat jouw vriend of vriendin direct kan gaan starten met zijn of haar droom! En mocht hij of zij het echt niets vinden dan kan je binnen 14 dagen de online cursus stopzetten. Maar dit is vast niet nodig, wan wie kent jouw vriend of vriendin het beste? Jij natuurlijk! Dus je weet vast wel of hij of zij het leuk vindt! Is jouw vriend of vriendin meer van piano spelen? Dan is er ook een ontzettend leuke pianocursus beschikbaar Klik hier voor meer informatie


#9 Organiseer een gezellige borrel!

Als je tijd inplant voor elkaar dan is dat al een goede eerste stap voor een gezellige avond. Het is natuurlijk helemaal leuk als er ook nog een verrassingscomponent in zit. Stuur met je vrienden bijvoorbeeld eerst een borrelpakket naar je vriend of vriendin met een handgeschreven kaartje dat ze verwachten dat het bier koud staat en de wijn op de juiste temperatuur voor bijvoorbeeld de vrijdagavond. Vervolgens staan jullie dan met een leuke groep vrienden op de stoep. Ik zou zeggen stuur het borrelpakket maar door!


Voor een overzicht van de leukste borrelpakketten klik hier


#10 Regel een heerlijk ontbijt aan huis

Hoe leuk is het als je in de ochtend wakker wordt en iemand staat voor je deur met verse warme broodjes en een heerlijk ontbijtpakket? Dit is voor veel mensen een ultiem genot! Laat de dag van jouw vriend of vriendin goed beginnen en regel zelf een heerlijk ontbijtje in de ochtend. Dan weet je zeker dat de dag een goede start heeft! Ideaal om een momentje van rust te creëren of een speciale dag goed te gaan starten.


Mocht je zelf toch niet zo een vroege vogel zijn, dan kan je er ook voor kiezen om een ontbijtje te laten bezorgen. :) Dit kan al vanaf € 22,50.


Meer informatie over het bezorgen van een ontbijtpakket klik hier.